- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.621
çok sağcı kızlarımız var helal olsun bize, daha karnımızda taraflarını seçmişler, nekadar karakterli kızlar doğurucaz yahu
aferim sizin kızlara anamm şimdi benim sol tarafta yımırta 1 tane ya sağdakiyle olursa benimde kızım olacak demek kendime nasıl pay çıkarttım hemen demi
Kızlar hastaneden aradılar yarın sabaha yine çağırdılar bide ilacın dozunu 225'den 300'e çıkardılar bakalım benim yımırtalar yarına kadar çoğalırlar inşallahyılmak yok tüpe devam
sol olursa erkek olabilitesi yüksek şekerim hadi inş. bol bol yumurtla kuzum benimmmm
bugün yattığım yerden kalkmıcam yarına bolca yumurtlarım inşallah amann Nazo Hayırlı evlat olsun da kız olmuş erkek olmuş farketmez Rabbim nasip etsin de ..Oğluşumuzun ismi hazırda kız olursa henüz karar veremedik yani biz isim işini bile hallediyoruz
anamm kzı ismi çok zorrr erkek kolaydaaa daha belirleyemedik ismimizi hayırlısı inş.
anammmmm hadi bismillah güçlü kuvvetli şeyler ye bugün hatta yumurta ye akşam bol bol menemen yap, yumurta yumurtayı geliştirir belkide bak bende nasıl bağladımaferim sizin kızlara anamm şimdi benim sol tarafta yımırta 1 tane ya sağdakiyle olursa benimde kızım olacak demek kendime nasıl pay çıkarttım hemen demi
Kızlar hastaneden aradılar yarın sabaha yine çağırdılar bide ilacın dozunu 225'den 300'e çıkardılar bakalım benim yımırtalar yarına kadar çoğalırlar inşallahyılmak yok tüpe devam
anamm kzı ismi çok zorrr erkek kolaydaaa daha belirleyemedik ismimizi hayırlısı inş.
aferim sizin kızlara anamm şimdi benim sol tarafta yımırta 1 tane ya sağdakiyle olursa benimde kızım olacak demek kendime nasıl pay çıkarttım hemen demi
sol olursa erkek olabilitesi yüksek şekerim hadi inş. bol bol yumurtla kuzum benimmmm
demi ya kız ismi zor aslında ben Eylül çok istiyorum ama kocam istemiyo( isim konusu çok önemli gerçekten de sizde karar verememişsiniz daha :) Allah kolaylık versin :)
aaa aslı tüp bebeğe başlamış ben yine herşeyden geri kaldım hergün duaları okumak için ilk sayfaya bakıp gidiyorum bide duyurulaa bakıyorum ama aslinin tefriciyeleri ile ilgili birşey yazmıyor, topigin sahibesine duyurulur
Aslı canım hakkında hayırlı olsun Rabb im emeklerini boşa cikarmasin tefriciyeler ne zamana kqdar okunacak ben de okuyayım
anammmmm hadi bismillah güçlü kuvvetli şeyler ye bugün hatta yumurta ye akşam bol bol menemen yap, yumurta yumurtayı geliştirir belkide bak bende nasıl bağladım
ayy katılıyorum evet, ben yıllardır melek koyucam diye şeyimi yırttım iş ciddiye binince etraftan yorumlar gelince kafam karışınca şuan için betül de kaldım bakalım, ama hala fikir ve önerilere açığım
ewettt başladım sonun da Tuğbacım bakalım hayırlısı..Canım tefriciyyelere bi tarih belirlemedikkine heralde transferden önce biter inşallah:)aaa aslı tüp bebeğe başlamış ben yine herşeyden geri kaldım hergün duaları okumak için ilk sayfaya bakıp gidiyorum bide duyurulaa bakıyorum ama aslinin tefriciyeleri ile ilgili birşey yazmıyor, topigin sahibesine duyurulur
Aslı canım hakkında hayırlı olsun Rabb im emeklerini boşa cikarmasin tefriciyeler ne zamana kqdar okunacak ben de okuyayım
HADİ BAKALIM YOLA DEVAM...
olabilitesi ne ddemektir ya.olabilitesi bu nasıl bir kelimedir..kim icat etmiştir:)))
ay anacım bende bulamadım yaa..öff çok zor yaa..son zamanlarda da nihal ve nihan ismini düşünüyorum.. bakalım ne olcek bizimkide kıpraşıp duruyo şuan..
"kıpraşmak ne demektir ya kıpraşmak nasıl bir kelimedir kim icat etmiştir:)))"
tebrik ediyorum 2 dakkada lafıda bana sokup nasıl gitti bu kız yaa
ayrıca teşekkür ederim evet haklı bir seslenişti hemen yazıyorum :)))
Yasom inanırmısın bende belki bi faydası olur die işe geldikten sonra yumurta kaynattım yedimmm
ewettt başladım sonun da Tuğbacım bakalım hayırlısı..Canım tefriciyyelere bi tarih belirlemedikkine heralde transferden önce biter inşallah:)
Sayın Yasemin hanım topiğimizin kraliçesi nie beni ilk sayfaya yazmadınkine acaba küseyimmi şimdi ben sana :)
Yasemin ne düşünüyorum biliyor musun senle ben aynı gün test yapmıştık ne çabuk geçti 7 ay o zaman ben de hamile olsaydım şimdi benim de 7 ay olmuştu, bari sonraki aylar da olsaymis ona da razıyım
Tamam canim ben de 1000 tane okurum inş
bak demekki aklın yolu bir afiyet şifa olsun inşallah kuşum.Yasom inanırmısın bende belki bi faydası olur die işe geldikten sonra yumurta kaynattım yedimmm
ewettt başladım sonun da Tuğbacım bakalım hayırlısı..Canım tefriciyyelere bi tarih belirlemedikkine heralde transferden önce biter inşallah:)
Sayın Yasemin hanım topiğimizin kraliçesi nie beni ilk sayfaya yazmadınkine acaba küseyimmi şimdi ben sana :)
Yasemin ne düşünüyorum biliyor musun senle ben aynı gün test yapmıştık ne çabuk geçti 7 ay o zaman ben de hamile olsaydım şimdi benim de 7 ay olmuştu, bari sonraki aylar da olsaymis ona da razıyım
bak demekki aklın yolu bir afiyet şifa olsun inşallah kuşum.
ooo baksana iç savaşlar çıkmaya başladı bile anammmmmm tuba kız mahfettin beni :))))
kuşum sen belkide ikiz yaparsın bana yine fark atarsın hiç belli olurmu bu işler. hakkaten test günümüz aynıydı
Mübarek ezanlar okunurken dua ediyorum sana şu halimle, Allahım ben doğurmadan önce hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli şekilde tuba arkadaşım mucizevi bir şekilde ansızın hamile olduğunu öğrensin inşallah . aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnn ağlayacaktım az daha çok duygulandım,Rabb im sana da daha fazla sıkıntı yaşatmadan hayırlı bir şekilde çok kolay bir doğumla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş.
HADİ BAKALIM YOLA DEVAM...
olabilitesi ne ddemektir ya.olabilitesi bu nasıl bir kelimedir..kim icat etmiştir:)))
ay anacım bende bulamadım yaa..öff çok zor yaa..son zamanlarda da nihal ve nihan ismini düşünüyorum.. bakalım ne olcek bizimkide kıpraşıp duruyo şuan..
"kıpraşmak ne demektir ya kıpraşmak nasıl bir kelimedir kim icat etmiştir:)))"
tefriciyye listem :)
Annneciğim 1,000 adet
Yasomm 100 adet
Bediş 30 adet
Tümay 100 adet
Burjuuu 100 adet
Tuba 1,000 adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?