Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

çok sağcı kızlarımız var helal olsun bize, daha karnımızda taraflarını seçmişler, nekadar karakterli kızlar doğurucaz yahu

aferim sizin kızlara anamm şimdi benim sol tarafta yımırta 1 tane ya sağdakiyle olursa benimde kızım olacak demek kendime nasıl pay çıkarttım hemen demi

Kızlar hastaneden aradılar yarın sabaha yine çağırdılar bide ilacın dozunu 225'den 300'e çıkardılar bakalım benim yımırtalar yarına kadar çoğalırlar inşallahyılmak yok tüpe devam

sol olursa erkek olabilitesi yüksek şekerim hadi inş. bol bol yumurtla kuzum benimmmm

sol olursa erkek olabilitesi yüksek şekerim hadi inş. bol bol yumurtla kuzum benimmmm
bugün yattığım yerden kalkmıcam yarına bolca yumurtlarım inşallah amann Nazo Hayırlı evlat olsun da kız olmuş erkek olmuş farketmez Rabbim nasip etsin de ..Oğluşumuzun ismi hazırda kız olursa henüz karar veremedikyani biz isim işini bile hallediyoruz

anamm kzı ismi çok zorrr erkek kolaydaaa daha belirleyemedik ismimizi hayırlısı inş.

anammmmm hadi bismillah güçlü kuvvetli şeyler ye bugün hatta yumurta ye akşam bol bol menemen yap, yumurta yumurtayı geliştirir belkide bak bende nasıl bağladım
anamm kzı ismi çok zorrr erkek kolaydaaa daha belirleyemedik ismimizi hayırlısı inş.

ayy katılıyorum evet, ben yıllardır melek koyucam diye şeyimi yırttım iş ciddiye binince etraftan yorumlar gelince kafam karışınca şuan için betül de kaldım bakalım, ama hala fikir ve önerilere açığım

aaa aslı tüp bebeğe başlamış ben yine herşeyden geri kaldım hergün duaları okumak için ilk sayfaya bakıp gidiyorum bide duyurulaa bakıyorum ama aslinin tefriciyeleri ile ilgili birşey yazmıyor, topigin sahibesine duyurulur

Aslı canım hakkında hayırlı olsun Rabb im emeklerini boşa cikarmasin tefriciyeler ne zamana kqdar okunacak ben de okuyayım

HADİ BAKALIM YOLA DEVAM...

olabilitesi
ne ddemektir ya.olabilitesi bu nasıl bir kelimedir..kim icat etmiştir:)))

demi ya kız ismi zor aslında ben Eylül çok istiyorum ama kocam istemiyo ( isim konusu çok önemli gerçekten de sizde karar verememişsiniz daha :) Allah kolaylık versin :)

ay anacım bende bulamadım yaa..öff çok zor yaa..son zamanlarda da nihal ve nihan ismini düşünüyorum.. bakalım ne olcek bizimkide kıpraşıp duruyo şuan..

"kıpraşmak ne demektir ya kıpraşmak nasıl bir kelimedir kim icat etmiştir:)))"

tebrik ediyorum 2 dakkada lafıda bana sokup nasıl gitti bu kız yaa
ayrıca teşekkür ederim evet haklı bir seslenişti hemen yazıyorum :)))

Yasom inanırmısın bende belki bi faydası olur die işe geldikten sonra yumurta kaynattım yedimmm
ewettt başladım sonun da Tuğbacım bakalım hayırlısı..Canım tefriciyyelere bi tarih belirlemedikkine heralde transferden önce biter inşallah:)

Sayın Yasemin hanım topiğimizin kraliçesi nie beni ilk sayfaya yazmadınkine acaba küseyimmi şimdi ben sana :)

ewet yola devam :)
Nihal ismi de güzel anlamı nekine benim koca da dün dioki kız olursa İrem olsun benim hoşuma gitti anamm bizde olmamış çocuğa don biçiyoz hafta sonu da çarşıya çıkacam odasını falan alayım diorumm

tebrik ediyorum 2 dakkada lafıda bana sokup nasıl gitti bu kız yaa
ayrıca teşekkür ederim evet haklı bir seslenişti hemen yazıyorum :)))

Yasemin ne düşünüyorum biliyor musun senle ben aynı gün test yapmıştık ne çabuk geçti 7 ay o zaman ben de hamile olsaydım şimdi benim de 7 ay olmuştu, bari sonraki aylar da olsaymis ona da razıyım

Tamam canim ben de 1000 tane okurum inş

Canım benim Allah razı olsun En kısa zaman da Rabbim yüzünü güldürsün inşallahhh

bak demekki aklın yolu bir afiyet şifa olsun inşallah kuşum.
ooo baksana iç savaşlar çıkmaya başladı bile anammmmmm tuba kız mahfettin beni :))))
Yasemin ne düşünüyorum biliyor musun senle ben aynı gün test yapmıştık ne çabuk geçti 7 ay o zaman ben de hamile olsaydım şimdi benim de 7 ay olmuştu, bari sonraki aylar da olsaymis ona da razıyım

kuşum sen belkide ikiz yaparsın bana yine fark atarsın hiç belli olurmu bu işler. hakkaten test günümüz aynıydı
Mübarek ezanlar okunurken dua ediyorum sana şu halimle, Allahım ben doğurmadan önce hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli şekilde tuba arkadaşım mucizevi bir şekilde ansızın hamile olduğunu öğrensin inşallah . aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnn ağlayacaktım az daha çok duygulandım,Rabb im sana da daha fazla sıkıntı yaşatmadan hayırlı bir şekilde çok kolay bir doğumla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş.

kızzzzzzzzzzzzzz ne bana taktın bugunn kouşmayayımmı hııııııııııııııııııııııııı

okuduğunla yaşadığın ne kadar farklıymış meğer kızlar işte öğrendiklerim ve tavsiyelerim umarım faydalı olur...
* göğüslerim çatlamaz diye es geçmeyin derim ben çok çektim yara oldu hep önerim doğum öncesi iyice yağlayın bide soğanı ikiye bölüp göğsünüze koyun inanılmaz işe yarıyo temiz bir südyenle örtün gece yatmadan önce sabaha kadar kalsın emzirme döneminde de devam edin derim ben onun sayesinde kurtuldum....
*göğüs ucu koruyucuyu mutlaka deneyin derim yara olmadan önce ben öyle olunca göğsümü tutmaz diye çok korkmuştum ama arada göğsünüde ağzına koyduğunuzda hiçbir sorun kalmıyo
*ilk bir kaç gün yanınızda olabiliyorsa en sevdiğiniz olsun kızlar başka türlü hiç çekilmiyo ilk günler (k.v çok sevsenizde bence lohusalıktan sonra gelmeli deneyimle sabittir ben eşimle sırf bu yüzden ömrümde etmediğim kadar şiddetli kavga ettim malesef)
*doğumdan önce aparatif şeyler yapıp buzluğa atın yapmaya vaktiniz olmuyor zaten kimseyede yük olmazsınız buzluğunuz ağzına kadar dolu olsun inanın çok çabuk bitiyor zaten
*şimdiden komposto yapılacak eriktir kayısıdır alın buzluğa atın bence bide bi önerri günlük yapmak daha iyi oluyor komposto tarzı şeyleri çünkü dolaptan soğuk birşey yemek yasak emzirme döneminde dışarda kalıncada ekşiyo en iyisi günlük taze taze içmek
*normal doğumsa ilk bir kaç gün pansumanı eşinize yaptırın derim yada ne biliim annenize falan dikişleri hissetmek alışana kadar çok sevilen birşey olmuyo açıkçası
*bol bol çorba tüketin her acıktıkça insan inanılmaz acıkıyo emin olun en azından hem aşırı kilo almamış hemde sıvı tüketmiş olursunuz
*bide mutlaka evinizde hiç kullanmasanız bile emzik,fitil,sütün gelmeme ihtimaline karşı pompa,ateş ölçmek için bir cihaz mutlaka olsun gerek duyunca alırız diye almamıştım ben gece eczane aramak zorunda kaldı eşim çok pahslı şeyler değil bunlar ama olduğunda resmen hayat kurtarıyo...
*ilk başta bebeğe alışamamaktan korkmayın kızlar bu öyle bir duygu ki kimine o an kimineyse benim gibi şoktan çıkınca günden güne alışıyo bide daha deneyimli birinin elinde susuyo siz susturamıyorsunuz ilk benim annemde öyle olmuştu lohusalık ya beni kabullenmedi mi anne olamadım mı ki diye çok saçmalıyo insan bebeğinize ve kendinize zaman verin onun size sizinde ona alışmanız için biraz zaman.....
*yarı kırk ve kırk savma olayı var ya hem bebeğin hemde kendinin her yörede farklı olarak yapıyorlar bence batıl falan demeyin yapın okunmuş su ile yıkanmak insanı inanılmaz rahatlatıyo anlatamammmm

*başkadaaaaaaaaaaaaaaaa siz çok seviyorummmmmmmmmmmm öpüldünüz kızçeler aklıma gelen bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…