- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.641
Zeyneeeeppp canımın içi seni görmek ne kadar güzeeell...Sonuçlarının seni mutlu etmesine çok sevindim...Şükürler olsun...İNŞALLAH en kısa zamanda cesaretini toplar doktoruna gidersin....Sonrasında da herşey çorap söküğü gibi gelir İNŞALLAAAAHHH....Zihnimdeki sıralama da ilk 3 desin...1) Aslı 2) Burcu 3) Sen...ve içime öyle doğuyor ki YARADAN ım 2014 ü görmeden gösterecek bize bunu...
tefriciyye listem :)
Annneciğim 1,000 adet
Yasomm 100 adet
Bediş 30 adet
Tümay 100 adet
Burjuuu 100 adet
Tuba 1,000 adet
okuduğunla yaşadığın ne kadar farklıymış meğer kızlar işte öğrendiklerim ve tavsiyelerim umarım faydalı olur...
* göğüslerim çatlamaz diye es geçmeyin derim ben çok çektim yara oldu hep önerim doğum öncesi iyice yağlayın bide soğanı ikiye bölüp göğsünüze koyun inanılmaz işe yarıyo temiz bir südyenle örtün gece yatmadan önce sabaha kadar kalsın emzirme döneminde de devam edin derim ben onun sayesinde kurtuldum....
*göğüs ucu koruyucuyu mutlaka deneyin derim yara olmadan önce ben öyle olunca göğsümü tutmaz diye çok korkmuştum ama arada göğsünüde ağzına koyduğunuzda hiçbir sorun kalmıyo
*ilk bir kaç gün yanınızda olabiliyorsa en sevdiğiniz olsun kızlar başka türlü hiç çekilmiyo ilk günler (k.v çok sevsenizde bence lohusalıktan sonra gelmeli deneyimle sabittir ben eşimle sırf bu yüzden ömrümde etmediğim kadar şiddetli kavga ettim malesef)
*doğumdan önce aparatif şeyler yapıp buzluğa atın yapmaya vaktiniz olmuyor zaten kimseyede yük olmazsınız buzluğunuz ağzına kadar dolu olsun inanın çok çabuk bitiyor zaten
*şimdiden komposto yapılacak eriktir kayısıdır alın buzluğa atın bence bide bi önerri günlük yapmak daha iyi oluyor komposto tarzı şeyleri çünkü dolaptan soğuk birşey yemek yasak emzirme döneminde dışarda kalıncada ekşiyo en iyisi günlük taze taze içmek
*normal doğumsa ilk bir kaç gün pansumanı eşinize yaptırın derim yada ne biliim annenize falan dikişleri hissetmek alışana kadar çok sevilen birşey olmuyo açıkçası
*bol bol çorba tüketin her acıktıkça insan inanılmaz acıkıyo emin olun en azından hem aşırı kilo almamış hemde sıvı tüketmiş olursunuz
*bide mutlaka evinizde hiç kullanmasanız bile emzik,fitil,sütün gelmeme ihtimaline karşı pompa,ateş ölçmek için bir cihaz mutlaka olsun gerek duyunca alırız diye almamıştım ben gece eczane aramak zorunda kaldı eşim çok pahslı şeyler değil bunlar ama olduğunda resmen hayat kurtarıyo...
*ilk başta bebeğe alışamamaktan korkmayın kızlar bu öyle bir duygu ki kimine o an kimineyse benim gibi şoktan çıkınca günden güne alışıyo bide daha deneyimli birinin elinde susuyo siz susturamıyorsunuz ilk benim annemde öyle olmuştu lohusalık ya beni kabullenmedi mi anne olamadım mı ki diye çok saçmalıyo insanbebeğinize ve kendinize zaman verin onun size sizinde ona alışmanız için biraz zaman.....
*yarı kırk ve kırk savma olayı var ya hem bebeğin hemde kendinin her yörede farklı olarak yapıyorlar bence batıl falan demeyin yapın okunmuş su ile yıkanmak insanı inanılmaz rahatlatıyo anlatamammmm
*başkadaaaaaaaaaaaaaaaa siz çok seviyorummmmmmmmmmmm öpüldünüz kızçeler aklıma gelen bunlar
günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar,
gecem çok zor geçti uyuyamıyorum rahat edemiyorum yatmadan öncede bir ağlamam geldi sebepsiz yere yarım saat ağladım ayy dün gece bitmek bilmedi ya... doğurunca inşallah bebeklerimiz ve biz sağlıklı oluruzda o hafiflik bence dünyaya bedeldir, rahat hareket edebilmek eminim çok iyi gelir bana. ayak tırnaklarını kesemeyen donunu giyemeyen bir insanım, ilaçlarım bitti gidip yazdıramıyorum. Allaha çok şükür ayy şikayet etmek istemiyorum dertleşmek istiyorum buseferde şikayet gibi oluyor değilmihepimiz hallerimize şükretmemiz lazım aslında içinde bulunduğumuz durum muhakkak çok iyidir çünkü daha kötü durumda olanlar var. Allah korusun protein kaçağım devam etseydi şimdi belkide hastanelerde olacaktım. ayy tövbe tövbe ALlahım sen beni affet, ben gidim bir vitamin içeyimde canlanayım bari. öpüyorum herkesi.
burcu canım yazıyorum ilk sayfaya dediğini
Günaydınnn şekerleeer..
herkes iyidir inşAllah.. beni sorarsanız iyiyim çok şükür..
kızlar ya temizlik yapmam gerekiyor ev bi dağınık, kısmetse temizlik yapıcam ama bi de tembelim uykusuzumm.. bu arada adım başı tefriciye okuyorum kızlar ama sayı olarak artmıyor sanki.... ütümde var.. ayyy yaseminn sen bana temizliğe yardıma gelsenebende sonra sana bakmaya gelicem zaten.. nazaaaannn yorgun oluyorum demişssin bol bol uyusan belkı dinlenmiş olursun hee.. uykusuzluk çok yıpratıyor insanı..
iyi hadi gözün aydın..ilk zamnalar olur öle şeyler..insan zamanla alışıyo...Hayırlı cumalar dualarımız kabul olsun...
Bugün kardeşim gülerek telefon açtı ohh dedim evde bi arkadaşı varmış bayağı moral veriyormuş iyi anlaşıyorlarmış yavaş yavaş alışıyor sanırsam çok şükür inşallah daha iyi olur..
Yasom inanırmısın bende belki bi faydası olur die işe geldikten sonra yumurta kaynattım yedimmm
ewettt başladım sonun da Tuğbacım bakalım hayırlısı..Canım tefriciyyelere bi tarih belirlemedikkine heralde transferden önce biter inşallah:)
Sayın Yasemin hanım topiğimizin kraliçesi nie beni ilk sayfaya yazmadınkine acaba küseyimmi şimdi ben sana :)
Hayırlı cumalar dualarımız kabul olsun...
Bugün kardeşim gülerek telefon açtı ohh dedim evde bi arkadaşı varmış bayağı moral veriyormuş iyi anlaşıyorlarmış yavaş yavaş alışıyor sanırsam çok şükür inşallah daha iyi olur..
ayyy bize artık birkaç ay daha sanırım pek uyku yolu görünmüyor, bebişler de doğunca busefer onlar uyutmayacak belkide :) artık bizim derdimiz bitmez gelip buraya yazar yazar gideriz :)ay yaso aynı haldeyiz..yatmayla yatamıyorum..burnum tıkanıyo nefes alamıyorum üstüne üstlük genzinm sızlıyo..çişim geliyo durmadan yan yatamıyorum kaburgam sıkışıyo..yastık olmuyo...yanımda yatan beni sinir ediyo..yerimdarya adama sataşıyom:))
ay şikayet değil yasom yaa..bence burada yazdıklarımız şikayet değil..bunları yazmazsak çatlarız ayol...sırtım üşüyo ayaklarım yanıyo.. yorgana nasıl sarılacağımı bilmiyorum..en iyi sırt üstü yatıyorum oda olmuyo nefes darlanıyo.....ooooooooooooooooooooff yazzmayla bitmez yaso yazmayla bitmez..şöyle güzel bi uyku çekmek istiyorum..
anammmm ben diyorumki donumu giyemiyorum okadar hareket kısıtlılığım var, bedişim bana temizliğe gel diyor yerim ben seniGünaydınnn şekerleeer..
herkes iyidir inşAllah.. beni sorarsanız iyiyim çok şükür..
kızlar ya temizlik yapmam gerekiyor ev bi dağınık, kısmetse temizlik yapıcam ama bi de tembelim uykusuzumm.. bu arada adım başı tefriciye okuyorum kızlar ama sayı olarak artmıyor sanki.... ütümde var.. ayyy yaseminn sen bana temizliğe yardıma gelsenebende sonra sana bakmaya gelicem zaten.. nazaaaannn yorgun oluyorum demişssin bol bol uyusan belkı dinlenmiş olursun hee.. uykusuzluk çok yıpratıyor insanı..
oh be tümayım çok şükür valla bende sevindim şimdi ohhhhHayırlı cumalar dualarımız kabul olsun...
ay yaso gece kalktım gittim salona üstü açık yattım biraz bende..ya ayaklarım yanıyo..göğsümle sırtım üşüyo nasıl iş anlamadım..kanepede daha rahat ettiğimi farkettim çünkü sırtımı kanepeye yaslayıp kafayıda koluna koyunca(yüksekten yani) daha iyi oldu..artık uyumak için bi yol bulacaz çare yok...ayyy bize artık birkaç ay daha sanırım pek uyku yolu görünmüyor, bebişler de doğunca busefer onlar uyutmayacak belkide :) artık bizim derdimiz bitmez gelip buraya yazar yazar gideriz :)
ben bu serinlikte düşün gece gittim salona klimayı açıp yattım bir müddet, Allahtan uyuya kalmadımda uzun süre yoksa zatüre olur kalırdım heralde orda. ama yanıyorum yani
anammmm ben diyorumki donumu giyemiyorum okadar hareket kısıtlılığım var, bedişim bana temizliğe gel diyor yerim ben seni
mutfakta tencereler üst üste yığılmış vaziyette, salak bulaşık makinam tencere yıkama özürlü, 1 tane tencere koysam bütün bulaşıkları berbat edip hiçbirini yıkamadan çıkartıyor mecbur elde yıkıyorum, bakalım nezaman yıkıycam. arkadaş inadına annemin ayağı alçılı, kayınvalidem hastanede hala ameliyat sırası bekliyor, kimsenin bana faydası yok...
oh be tümayım çok şükür valla bende sevindim şimdi ohhhh
kızım bırak yapamazsın sen artık..ben bile daha erken zamanlardayım belim kalçalarım tutuluyo..inanki işyerinde yorulmuyorum..ev işleri yoruyo beni..yapacaksanda azar azar hepsini bitirmek zorunda değilsin.
iyi hadi gözün aydın..ilk zamnalar olur öle şeyler..insan zamanla alışıyo...[/QUOTE
Evet canım alışıcak zamanla ..
Seda alışsında gelmek istemesinoh sevindim Tümayım alışacak o merak etme valla bir zaman sonra yanınıza gelmek istemeyecek arkadaşlarından ayrılıp bak gör.
ayyy bize artık birkaç ay daha sanırım pek uyku yolu görünmüyor, bebişler de doğunca busefer onlar uyutmayacak belkide :) artık bizim derdimiz bitmez gelip buraya yazar yazar gideriz :)
ben bu serinlikte düşün gece gittim salona klimayı açıp yattım bir müddet, Allahtan uyuya kalmadımda uzun süre yoksa zatüre olur kalırdım heralde orda. ama yanıyorum yani
anammmm ben diyorumki donumu giyemiyorum okadar hareket kısıtlılığım var, bedişim bana temizliğe gel diyor yerim ben seni
mutfakta tencereler üst üste yığılmış vaziyette, salak bulaşık makinam tencere yıkama özürlü, 1 tane tencere koysam bütün bulaşıkları berbat edip hiçbirini yıkamadan çıkartıyor mecbur elde yıkıyorum, bakalım nezaman yıkıycam. arkadaş inadına annemin ayağı alçılı, kayınvalidem hastanede hala ameliyat sırası bekliyor, kimsenin bana faydası yok...
oh be tümayım çok şükür valla bende sevindim şimdi ohhhh
Çok şükür canım ya bende çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?