Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Allah razı olsun canım benim senin kendi tefriciyyelerin vardı zaten hiç okumasan da olurdu canımsınRabbim hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah..Bu arada senin tefriciyyeler ne durumda?kaç tane kaldı?
Aslı tefriyecelerini okudum rabbim niyetini kabul etsin inş.
Nazomm Allah razı olsun canım benim Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..Geceleri rahat uyu :)
Yaaa ben dee ama 100 demeye utanıyorum şöyle 500 falan diyeyim istiyorum ona da cesaretim yok...o nedenle rakam belirtmeksizin şimdilik başladım...ALLAH büyük...ya da neyse yaaa sen 100 yaz napalım az veren candan....
Canım benim 3-5 farketmez Allah razı olsun Rabbim seninde gönlünün muradını versin tez zamn da inşallah

Canım yumurta işe yaradı galiba :)) Seda senin e2 değerin kaç çıkıyodu acep?

Kızlar kayinvalidem suanda ameliyatta dua edin olurmu inşallah şifa bulur. Allah korusun kötü bişey olmasin. Cok riskli bir ameliyat omurilikle ilgili. Ben kendimi dualara verdim. Haber alinca sixide haberdar edicem

Kızlar kayinvalidem suanda ameliyatta dua edin olurmu inşallah şifa bulur. Allah korusun kötü bişey olmasin. Cok riskli bir ameliyat omurilikle ilgili. Ben kendimi dualara verdim. Haber alinca sixide haberdar edicem
Canım Allah yardımcısı olsun iyi haberlerini bekliyoruz inşallah Rabbim şifa versin inşallah

Seni o kaddaaarr iyi anlıyorum o kaddaaarr iyi anlıyorum ki yani o kadar ki anlatamıyorum:)))) Ben "Cemali Nur Sargut" hocadan duyduğum bişeyi hayatıma düstur edinmeye karar verdim..Dedi ki; "herkes anne olacak diye bişey yok ama herkes annelik duygularını yaşayabilir...Herkesin annesi olabilir ve YARADAN onun ayaklarının altına da serer Cenneti" dedi...Tam ifade edemedim ama böyle bişey işte....bende herkesin annesi olmaya karar verdim...Büyük küçük genç yaşlı farketmeksizin...kesinlikle böyle hissediyorum...

Tümayımmm gözün aydınn. kardeşin biraz daha sabırlı olursa daha da güzel arkadaşlıklar kuracaktır..
senide hep gülerek arasın inşAllah :))

ayy buket temizlik yapmak gerek ev hakikaten zor durumda ütüde yaparsam doğursam bile eşim rahat eder ohh miss derim..

yaseminnimmm bende düşündüm biliyor musun kuzum bende mutfağı temizlerken şimdi aklıma geldi de güldüm bile kız donumu giyemiyorum diye dert yanıyor bende temizliğe çağırıyorum bide daha cazip hale getirmek için sana sonrasında bakmaya gelirim diyorum.. deli miyim neyim.. kvdene de Allah geçmiş olsun, dua okuyacağım birazdan ona Ralaylık versin inşAllah..

aslıımmmm tefriciyelerim burcum sormuştu 2000 lerdeyim dedim ama ben zihnimde ulaştım sanmışım bi baktım bugun 1760 ad olmuşum.. ben haldır haldır okumaya devam etmeliyim Burcumm yalan attıgımdan değil bakmadım öyle tahmin etmiştim ama yanılmışım.. ama bugun okuyorum bayagı.. akşama sorun bi de

bu arada ben dun sağlık ocağına gittim hemşire dedim ki bedriyeciimm biraz fazla ödemin var gibi doktorun dikkat edecektir (hee hemmen doktorum dkkat eder zaten dedim) doktor kontrolum var diye idrar testi yaptırmadımm orada yaptırırım dedimm, yarın çatı kontrolum var kızlar benimm..:18: bakalım ne yapıcazz.. yaptırabilrisem anlatırım yok yaptıramazsam yine anlatırım..

son üç ay sıkıntılı işte yapcak bişe yok doguma kadar böyle olcak allah herbirimizin yardımcısı olsun

saga sola dönmekte uyyamıyorumki bedişş süreklide tuvaletim geliyo peff

meralimmm anımsatmak istemiyorum ama kan ne zaman vericeksin acaba? Durum nedir şu an

Bedriyeem kuzuuumm canım ciğerim...neden anımsatmak istemiyorsun aşkolsun...hatta iyi ki hatırlattın hastaneyi arayıp istem girdirmem lazımdı:)))kuzum pazartesi vericem yine kanımı ...Şuan ALLAH a binlerce kere şükürler olsun ki hem bedenen hem ruhen çok sağlıklı hissediyorum kendimi...Malum ALLAH ın cezası sınava hazırlanıyorum hazırlanıyorum derken akşamları 1-2 saat notlara bakıyorum am yetişecek gibi değil..Millet 5. tekrara dönüyor ben yarılamadım bile...Neyse ALLAH büyük bakarsın kazanırım...ama var yaaa bir kazanırsaaammm bir kazanırsaaammm...sözüm olsun evini ben temizlicem...o derece yani:))))))

bediş çantanı hazırladınmı anacım eler koydun liste yolla bize

çanta falan yok ortada..
siz hazırlayında bana öncü olun.. ben böyle devam ediceğimi sandım sanırım algım açılmadı henuz
ne koyacagımı tasarladım ama kısmetse geceliklerimi alıcam, ped, taç, bebek içinde hastane çıkışı, battaniye, alt bezi bu kadar heralde kızlar baska ne goturucem acaba:26: aayyyyy o hayırlısıyla,saglığıyla inşAllah doğsun da ihtiyaclarını bı koşu alırız diyorum..

sen inşAllah o sınavı kazanırsın inşAllahh çok güzel gecer sınav.. evi temizlemeye söz vermeeee tövbeee de eger ki kazanırsan eşine süpper bi yemek ısmarla en romantiğinden..

Canım sen bu kadar sabırlı davrandın Allah'ın izniyle sınavı vererek ödülünü alacan canım ben ilk bebeğimi kaybettîğimde eşim gezicî güvenlikçiydi hastaneye kontrole gittiğim bebeğimin kalbi durmuştu hemen eşimi aradım o zaman Batman'a görevli gitmişti amirini aradı bebeğimi kaybettim bırakın gîdeyîm dîye Amir'in dediği eşinin annesi babası gitsin sana izin vermiyorum demişti ben tek başıma hastanede eşimde Batman'da şubede ağlıyordu ve eşime inadına gece 10 da bıraktı eşim yanıma geldiğinde gece 12 olmuştu biz yinede şükür ettik sabah eşim Batman'a döndüğünde tayininin diyarbakıra çıktığını öğrendik ve biz sınavımızı rahatlıkla verdik sonucunu aldık Allah'ın izniyle sende hayırlısıyla sonucunu alırsın

Ay Burcuuuu...inanmıyorum ...İnan ne söyleyeceğimi bilemiyorum...söyleyeceklermi içimden söylemeyi tercih ediyorum şuan çoluk çocuk okumasın diye...Tu ALLAH kahretmesin yaaa...ah kuzum beniiim senin verdiğin şu sınavın yanında benimkisi sözlü kalır sınav olamaz...Ama baaakkk ALLAH önce kocanı sonra da seni mükafatlandırdııı...Binlerce kere şükürler olsun..İNŞALLAH RABBİM bana da şimdilik sınavla mükafatlanmayı nasip eder...:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…