- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.681
Bedriyeem kuzuuumm canım ciğerim...neden anımsatmak istemiyorsun aşkolsun...hatta iyi ki hatırlattın hastaneyi arayıp istem girdirmem lazımdı:)))kuzum pazartesi vericem yine kanımı ...Şuan ALLAH a binlerce kere şükürler olsun ki hem bedenen hem ruhen çok sağlıklı hissediyorum kendimi...Malum ALLAH ın cezası sınava hazırlanıyorum hazırlanıyorum derken akşamları 1-2 saat notlara bakıyorum am yetişecek gibi değil..Millet 5. tekrara dönüyor ben yarılamadım bile...Neyse ALLAH büyük bakarsın kazanırım...ama var yaaa bir kazanırsaaammm bir kazanırsaaammm...sözüm olsun evini ben temizlicem...o derece yani:))))))
meral ne zaman sınav.benimki pazar günü:)))
baktım o sayfalarada ay çok gereksiz şeyler var çanta içinde kalabalık boşyere olmazsa olmazları seçmek gerek
Haftaya Pazar Bukeettt Bukeett çok mutsuzuumm...Sen bitirdin değil mi?
Selamlar herkese; hayırlı cumalar allah gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı eylesin inşallah..
İlk sayfaya baktım şimdi eğer bitmediyse Buket'cim 100 tane sana tefriceye, Aslı'cım canım hayırlı olsun Allah adımlarını sağlam kılsın sonu güzel olsun inşallah sana da 100 tane tefriceye okuyabilirim..
Bedişle Serapa da fetih okucam inşallah.. Ama şuan hastayım belli bi zamanı yok dimi? Haftaya anca okuyabilirim..
Buarada biz kanguru aldık (
Takıyorum önüme hemencecik, sırtıma selimin acil zamanda lazım olabilecek eşyalarının olduğu bi çanta var onu da alıyorum gezgin gibi ordan ıraya gidiyprum çok rahat ettim valla..
Arabayı kaldır indir, kaldırımlar doğru düzgün değil sürülmüyo fln. Böle iyi oldu . Çok mutluyuz ((;
Selim etrafı izliyor hemde güvende kucağımda duruyor ..
Bu hafta hiç gelenim gidenim bitmedi.. Evimi pislik götürüyo anca uyudu benim sıpa şimdi evi kaldırıp indiriciimmm :-DD
Allaha emanet olun hepinizi seviyoruzzz :-*
fıstığım sağol ağzına sağlık ne zaman okursan...
kuşum o kanguru benimde aklıma yattı..kaça aldın belibn ağırdımı...bebişin boynu geriye düşüyomu(yüzüstü takarsan yani) boyun koruması varmı yani??
acil cevap bekliyorum..kestane kebap acele cevap:)))
sen yapta bi liste görelim:))
yaaaaaaaaaaaniii..kitaplar bitti ama sanki hiç bişey bilmiyorum gibi..şimdi bide hamileyimya pşikoloşik yük var üstümde...sanki herşey havada hiç bişey bilmiyorum gibi...ama snein bir haftanv ar daha..izin al kafayı ver çalış..son anda bakılanlar hayat kurtarır..geçer not kaç kaç oru soruyolar...genel kültür de varmı..bizde matematik bile var..
bana yaza doğru gerek olur zaten..kış bebeği olacak ya..bencede arabadan daha iyi...ama bazılarında görüyorum..bebeği kendilerine döndürmüşler belini felan tutuyo ama çocuğun kafa bi otarafa gidiyo bi butarafa geliyo..bi kadında gördüm...ellerinde poşeler..önde bebek öle gidiyodu..ama dediğim gibi olursa hiç hoşlanmadım..bide yan yatırılanlar var...onda da bebek sıkılır sanırım..ben instagramda takip ettiğim biri var ordan sipariş verdim kampanyaları oluyo onu bekledim 100. Satışa özel indirim yapmışlardı 100 tl ye aldım ankara 'dan geldi bana bide 14 tl kargo parası verdim.. Gitti gidiyordanda satıyor ama momfortbaby diye geçiyor markası..
Hiç ağrı fln yok çok rahat ettim.. Yürüyüş yaparken çok işime yarıyor..
şapkası fln var güneşten yağmurdan koruyor.. Ayrıca bi boyun koruması yok ama bebek içine iyice grdiği için kafasını arkaya atamıyo canım.. Tabsiye ederim imkanı olanlar için..
Ama 7 kg dan sınra kullanılıyor benimki.. Doğumdan sonrada alabilirsin yani ..
Selamlar herkese; hayırlı cumalar allah gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı eylesin inşallah..
İlk sayfaya baktım şimdi eğer bitmediyse Buket'cim 100 tane sana tefriceye, Aslı'cım canım hayırlı olsun Allah adımlarını sağlam kılsın sonu güzel olsun inşallah sana da 100 tane tefriceye okuyabilirim..
Bedişle Serapa da fetih okucam inşallah.. Ama şuan hastayım belli bi zamanı yok dimi? Haftaya anca okuyabilirim..
Buarada biz kanguru aldık (
Takıyorum önüme hemencecik, sırtıma selimin acil zamanda lazım olabilecek eşyalarının olduğu bi çanta var onu da alıyorum gezgin gibi ordan ıraya gidiyprum çok rahat ettim valla..
Arabayı kaldır indir, kaldırımlar doğru düzgün değil sürülmüyo fln. Böle iyi oldu . Çok mutluyuz ((;
Selim etrafı izliyor hemde güvende kucağımda duruyor ..
Bu hafta hiç gelenim gidenim bitmedi.. Evimi pislik götürüyo anca uyudu benim sıpa şimdi evi kaldırıp indiriciimmm :-DD
Allaha emanet olun hepinizi seviyoruzzz :-*
kızlar yaww sizde böle hergün kontrole gidiyomuydunuz?ayy ne sıkıcı her sabah hastanedeyim hergün kan alınıyokollarımın hali fena göbeğimin hali fena yazık bana :)
neyse şikayet etmeyi kesiyorum anlatayım size bu sabah yine gittim sağ taraftakiler çoğalmışlar ve büyümüşler sol tarafta iş yok :)2 tane var çok küçükler bakalım büyüceklermi?yarın sabaha yine çağırdı pazar belki toplarım dedi ama olmazsa pzt yokum salıya kalır dedi ayy kafam allak bullak oldu ayol bide 2 iğne yetmiyomuş gibi 3.iğneye de başlıyorum bugün :) bakalım allah sonumuzu hayır etsin..
Haftaya allah'ın izniyle bitmiş olacak ve benim ev berbat temizlik yapmam lazımoyyy oyyy bi dolu iş var buket bana yardıma gelsene özlemi de al bu arada özlem nerelerde???kaç gündür ses yokk
Kızlar yaww sizde böle hergün kontrole gidiyomuydunuz?ayy ne sıkıcı her sabah hastanedeyim hergün kan alınıyokollarımın hali fena göbeğimin hali fena yazık bana :)
neyse şikayet etmeyi kesiyorum anlatayım size bu sabah yine gittim sağ taraftakiler çoğalmışlar ve büyümüşler sol tarafta iş yok :)2 tane var çok küçükler bakalım büyüceklermi?yarın sabaha yine çağırdı pazar belki toplarım dedi ama olmazsa pzt yokum salıya kalır dedi ayy kafam allak bullak oldu ayol bide 2 iğne yetmiyomuş gibi 3.iğneye de başlıyorum bugün :) bakalım Allah sonumuzu hayır etsin..
haftaya Allah'ın izniyle bitmiş olacak ve benim ev berbat temizlik yapmam lazımoyyy oyyy bi dolu iş var Buket bana yardıma gelsene Özlemi de al bu arada Özlem nerelerde???kaç gündür ses yokk
sahi özlemden ses seda yok..nerelerdesin özleeeeeeemm..kalk bak aslıya temizliği gidecekmişiz..ben nede güzel yerleri silerim ki şimdi.:)
bu arada o iğneler 3 oluyo 4 oluyo..söylenip durma.. Yapacan tabi naapalım..he gün kontrol ne güzel işte..duruma görede toplayacam demiş ay çok yaklaştı..az kaldı dişini sık biraz..15 günlük bi süreç..sabret
A AAAHH ne kadar çabuk topluyoorrr...Valla ben 2 günde bir gidiyordum ve 10 ya da 12 gün sonra toplanmıştı...çok şaşırdım...Neyse biz bilmeyiz doktorumuz bilir...
özlemi aradım emme açmadı dönüş yapar heralde ): Tabi ya gelin yardım edin viledayla silersin bişey olmaz
Ne 15 günü buket yawww 15 gnden az sürdüyada zaman çok çabuk geçiyooo..dişimi sıkıyom zaten canım benimm hayırlısıyla bi tamamlansaydı bakalımm biraz değişiğim bu aralar içimden hiçbişe yapmak gelmiyor kimseyle görüşmek gelmiyor kocam falan nooldu deyip duruyodu bu sabah doktorum da farketmiş kim üzdü seni dio??şaşırdım kimse üzmedi diorum ama hüngür hüngür ağlıomm habire ağlayasım var bukettt nie böle oldum ben yaa
ağla o zaman..kim tutar senii..olabilir aslı...ağlayasın gliyosa ağla..şuan kendine acıdığın için ağlıyosun..ağlıyacaksan ağla ama kendine acımayada bi son ver:..benim erzurumdan ankara gönderdiğim kan tahlilleri son anda aldığım uçak biletleri..çatlatma vurulduğum halde çatlamayan yumurtalarım aklına gelsin..rahmi olmayanlar aklına gelsin..ağla ama acıma kendine..
canım benim tabiki daha kötüsünü düşünüyorum halime binlerce kez şükürler olsun hem kendime de acımıyorum be acıyomuyum yoo farklıyım ama duygusalım,karmakarışığım ama acımak değil adı sadece süreç yoruyo belki de ne biliyim yaww değişiğim daha doğrusu mutsuzum...
yaaa..bak birinin sözlerinden alıntı yapıyorum" canım çok acıyo..kollarım delik deşik oldu..çok kanıyooo..bide 3 tane iğne vuracakmışım göbeğimden"
Bu nedenle insan kendine acıyo ve vücudunda yaptığın değişiklikler seni mutsuz ediyo...neyse geçecek..toplama sonra transfer sonra bekleme sürecinde daha dingin olacak...
Kızlar yaww sizde böle hergün kontrole gidiyomuydunuz?ayy ne sıkıcı her sabah hastanedeyim hergün kan alınıyokollarımın hali fena göbeğimin hali fena yazık bana :)
neyse şikayet etmeyi kesiyorum anlatayım size bu sabah yine gittim sağ taraftakiler çoğalmışlar ve büyümüşler sol tarafta iş yok :)2 tane var çok küçükler bakalım büyüceklermi?yarın sabaha yine çağırdı pazar belki toplarım dedi ama olmazsa pzt yokum salıya kalır dedi ayy kafam allak bullak oldu ayol bide 2 iğne yetmiyomuş gibi 3.iğneye de başlıyorum bugün :) bakalım Allah sonumuzu hayır etsin..
haftaya Allah'ın izniyle bitmiş olacak ve benim ev berbat temizlik yapmam lazımoyyy oyyy bi dolu iş var Buket bana yardıma gelsene Özlemi de al bu arada Özlem nerelerde???kaç gündür ses yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?