Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Doğum çantasından konu açılmış çok araştırmış biri olarak nedense daha çocuk bile yok ortada ama. O netteki listelere itibar etneyin çok gereksiz şeyler var hatta alınacaklar listeleri de öyle çok abartılı bebek için çok çabuk büyüyorlar yeni doğanlar için kıyafetleri en az almak en iyisi 1 ay ya giyer ya giyemez hatta yeni doğduğunda bile kilolu olursa hemen küçük olur. Doğum çantası için elzem olmazsa olmazları koyun kendinize yük etmeyin hastane çok çok uzaksa arada kaldığınız şeyleri de koyabilirsiniz.

kızlarrrr gelemiyorum ama sizi çok özlüyorum...inşallah herkes çok çok iyidir
sürekli yatmak nekadar zormuş ya insan sağlığın kıymetini anlıyor ablam gelmişti 2 haftadır bana bakıyor evi de tertemiz yaptı sağolsun ama pazar günü gidiyor malesef herkesin düzeni yuvası var sonuçta artık eşimle idare edeceğiz. kanamam tamamen durdu inşallah birdaha olmaz raporum da bugün bitti pazartesi hem kontrolüm var hemde raporu uzatcam bayrama kadar,
hepinizi çok çok seviyorum ve kocaman öpüyorum...

Gunaydin canlarim,yatili misafirm var o yüzden gelemiyorum,arasıra girip okuyorum,öptüm sizi canlarim :)

Günaydın canlarım güzel bir hafta sonu olur inşallah benîm koçiş yok bugün güvenlîk sertifikasını yenîlemek için atışa gitti bu ara çok duyguslarım ya gece yatağa girince aklıma kırk tane şey geliyor ağlıyorum resmen dün gece kardeşime yıllar önce bağırmıştım o geldî çok kötü oldum vicdan azabı çektim gece kalkıp gidip sarılmak îstedim ama uzakta yol yasağım var gîdemedim ay bilmiyorum ruh Halim kötü birşey değil bebeğime de stres oluyor

Hayirli bir hafta sonu gecirmek dilegiyle.
Bircan canim biraz daha sabir insallah bitecek bi daha kanaman falan olmayacak.
Burcu kolay gelsin.
Duamnur /Burcu canim dyuygusallik bendede fazlasiyla var benim esim de guvenlik memuru cok gec geliyor cumartesi pazar calisiyor ona bile agliyorum seni goremiyorum diye.

[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]nick[/TD]
[TD]okunacak tarih[/TD]
[TD]ne için okuyoruz?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] sumayyab/ Sümeyya[/TD]
[TD]06.09.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı hayırlı hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] tmyomr/ Tümay[/TD]
[TD]09.0709.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] tb-fb/ Tuba[/TD]
[TD]10.09.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı hayırlı hamişlik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] btskn/ Bircan[/TD]
[TD]11.09.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duamnur/ Burcu[/TD]
[TD]12.09.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] graphicdesigner/ yasemin[/TD]
[TD]13.09.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] serap_serap/ Serap[/TD]
[TD]16.09.2013 pazartesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bdroner/ Bedriye[/TD]
[TD]17.09.2013 salı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] nartanesii/ Ayşe[/TD]
[TD]18.09.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı ve hayırlı hamilelik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] maralam/ Meral[/TD]
[TD]19.09.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlatlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] buketdemet/ Buket[/TD]
[TD]20.09.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrinn07/ Aslı[/TD]
[TD]23.09.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı ve hayırlı hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu-one/ Seda[/TD]
[TD]24.09.2013 pazartesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] zakkumx / Zeynep[/TD]
[TD]25.09.2013 çarşamba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] asyamca/ GÜlhan[/TD]
[TD]26.09.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] melek2828/ nazan[/TD]
[TD]27.09.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] barısozlem/ Özlem[/TD]
[TD]30.09.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı ve hayırlı hamilelik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] burju82/Burcu[/TD]
[TD]01.10.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı ve hayırlı hamilelik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] gul1982/Gül[/TD]
[TD]02.10.2013 çarşamba[/TD]
[TD]oğluna sağlıklı huzurlu güzel bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] akyuzcigdem/Çiğdem[/TD]
[TD]03.10.2013 perşembe[/TD]
[TD]oğluna sağlıklı huzurlu güzel bir ömür[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlar dualarınızı okudum..mevlamdan ne dileğiniz varsa tez vakitte nasip eder inşallah...ben artık sona yaklaştım..pazartesi dr randevum var ne olacağım belli olmadığı için günü gelmemiş arkadaşlarında dualarını okudum bilginiz olsun....

hormonlar zaten tavan yapmıştı..duyurular bölümünü de görünce iyice salya sümük birbirine girdiii... okuyan ve okumayan herkesten mevlam binlerce kere razı olsun kızlar....

Ohhh evi mis gibi yaptım buram buram çamaşır suyu kokuyo ev tabi belim agrıyo şimdide gene acıktım akşama misafir var üşenmesemde kekmek bişe yapsam

aynen canım dün gece bende bir açıldım zavallı adamın üstüne sen her haftasonu şubeye gidiyorum diye nereye gidiyorsun artık inanmıyorum sana yarın bende seninle gelecem bakayım nereye gidiyorsun diye eşimde dindar bana iftira atıyorsun diye oda açıldı yani hormonlar birbirimize düşürdü

Ayy burcuu oluyo öle arada bende kocama ben kilo aldım çirkinleştim sen beni sevmiyosun gibi birsürü sey sayıyorum hormonlarımız yuzunden allah affetsin ne diyelim

canım benim eşim alıştı artık ben ağlıyorum o gülüyor 60 tane erkekle çalışıyorum inanmıyorsan gel diyor hiç biride tipim değil diyor

inşallah tümayım, çok sağol.
kızlar bende öyleyim. özellikle yalnız kalınca aklıma hertürlü şey geliyo saçma sapan şeyler düşünüp üzülüyorum üstelik eşim beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyo yinede yapmıyor diyorum, dediğiniz gibi hormonlardan galiba,

canlarım hayırlı akşamlar

ayyy kıyamam ben hamişlere,pis kaka hormonlar, üzüyor mu sizi
Allah hepinize kolaylık ve sabır versin, hayırlı güzel doğumlar nasip etsin
bizde bugün, eşim, kuzeni ve ben gölün yanına pikniğe gittik, ohh süper huzurluydu, iş de stres yaptığım şeyler vardı, kafamı boşalttım çok iyi geldi, misafir olduğundan da gelemiyorum ,sorry, öptüm sizi

Burcum ohh iyi olmus kafan dagilmis.Canim Bedisten haberin varmi bugun doktor kontrolu vardi ?

Merhaba kızlar sabah 11 e kadar uyudum valla tüm hafta çok yorulmuştum çok iyi geldi zaten dün akşama kadar baş ağrısı çektim akşam daha fenaydım ağrı kesici almak istemedim ama mecbur kaldım artık eşim tost yaptı onu yedim neyse geçti sabahta kalktım kahvaltı ettik pazara gittik kaynanamda meyve istedi aldık götürdük biraz oturduk. Kayınbiraderim gelecekmiş Amerika'dan aralıkta 10 günlüğüne noel tatili daha erken onların biraz da izin aldı sanırım eşi gelmeyecekmiş zaten Türkçe bilmiyor sıkılır diye sanırım çünkü bir tek bizde eşim akıcı ingilizce okunaşabiliyor aramızda sıkılır o da kendi ailesine gidecekmiş tabii benim tedaviye denk gelecek büyük ihtimal dinlenmem gereken zamanlara eşimde söyledi denk gelebilir diye yani yemeğe de almak isterim ama nasıl yaparım bilmiyorum bakalım ama daha burdayken sonucu almış olurum sanırım tahmin ettiğim gibi giderse. Keşke eşimin kardeşi de burdayken güzel haberi verebilsek ne güzel olurdu. Birşey isterler mi diye sormuş bende aslında şu son çıkan ıphone telefonlardan istiyorum orada yarı fiyatına daha bile az ama elektronik şeyle istemesinler gmrük vergisi filan var demişte aslında bir telefon için vergi istemezler hem açıp kendininmiş gibi de gösterebilir ama kaynanam dırdır etti ben ima edince ne işe yarıyor da özelliği ney de değer mi oradan getirmeye de yok canım dedim biz de konuşmuştuk Amerika'dan gelse isterdik diye de dedim sorun olacaksa kalsın dedim bende ne diyim zaten parasını da verirdik yani. Kaç kere Amerika'dan hediye gönderdi geldiğinde getirdi hepside burada bulunan önemsiz şeylerdi yani. Söylesem yuh dersiniz o şekil yan sank orada getirilecek başka şey yok aman bir kere birşey isteyeyim dedim o da parasını verecektim yani daha da ağzımı açmam töbe yanii. Neyse işte eve geldil temizlik yaptım yani sadece sildim süpürdüm, balık yaptım yedik oturuyoruz öyle işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…