- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.701
hormonlar zaten tavan yapmıştı..duyurular bölümünü de görünce iyice salya sümük birbirine girdiii... okuyan ve okumayan herkesten mevlam binlerce kere razı olsun kızlar....
Hayırla tek avazda kurtul serap saglıkla gelsin kuzun
amin canım benim sona yaklaştıkça hem sabırsızlık oluyo hem duygusallık...
Olmazmı allah hepimize zamanı geldiginde yaşatsın bu güzel duyguyu
aynen canım dün gece bende bir açıldım zavallı adamın üstüne sen her haftasonu şubeye gidiyorum diye nereye gidiyorsun artık inanmıyorum sana yarın bende seninle gelecem bakayım nereye gidiyorsun diye eşimde dindar bana iftira atıyorsun diye oda açıldı yani hormonlar birbirimize düşürdüHayirli bir hafta sonu gecirmek dilegiyle.
Bircan canim biraz daha sabir insallah bitecek bi daha kanaman falan olmayacak.
Burcu kolay gelsin.
Duamnur /Burcu canim dyuygusallik bendede fazlasiyla var benim esim de guvenlik memuru cok gec geliyor cumartesi pazar calisiyor ona bile agliyorum seni goremiyorum diye.
aynen canım dün gece bende bir açıldım zavallı adamın üstüne sen her haftasonu şubeye gidiyorum diye nereye gidiyorsun artık inanmıyorum sana yarın bende seninle gelecem bakayım nereye gidiyorsun diye eşimde dindar bana iftira atıyorsun diye oda açıldı yani hormonlar birbirimize düşürdü
aynen canım dün gece bende bir açıldım zavallı adamın üstüne sen her haftasonu şubeye gidiyorum diye nereye gidiyorsun artık inanmıyorum sana yarın bende seninle gelecem bakayım nereye gidiyorsun diye eşimde dindar bana iftira atıyorsun diye oda açıldı yani hormonlar birbirimize düşürdü
Günaydın canlarım güzel bir hafta sonu olur inşallah benîm koçiş yok bugün güvenlîk sertifikasını yenîlemek için atışa gitti bu ara çok duyguslarım ya gece yatağa girince aklıma kırk tane şey geliyor ağlıyorum resmen dün gece kardeşime yıllar önce bağırmıştım o geldî çok kötü oldum vicdan azabı çektim gece kalkıp gidip sarılmak îstedim ama uzakta yol yasağım var gîdemedim ay bilmiyorum ruh Halim kötü birşey değil bebeğime de stres oluyor
Hayirli bir hafta sonu gecirmek dilegiyle.
Bircan canim biraz daha sabir insallah bitecek bi daha kanaman falan olmayacak.
Burcu kolay gelsin.
Duamnur /Burcu canim dyuygusallik bendede fazlasiyla var benim esim de guvenlik memuru cok gec geliyor cumartesi pazar calisiyor ona bile agliyorum seni goremiyorum diye.
canlarım hayırlı akşamlar
ayyy kıyamam ben hamişlere,pis kaka hormonlar, üzüyor mu sizi
Allah hepinize kolaylık ve sabır versin, hayırlı güzel doğumlar nasip etsin
bizde bugün, eşim, kuzeni ve ben gölün yanına pikniğe gittik, ohh süper huzurluydu, iş de stres yaptığım şeyler vardı, kafamı boşalttım çok iyi geldi, misafir olduğundan da gelemiyorum ,sorry, öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?