- 10 Nisan 2013
- 1.189
- 136
- 173
- 36
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.721
canım benim eşim alıştı artık ben ağlıyorum o gülüyor 60 tane erkekle çalışıyorum inanmıyorsan gel diyor hiç biride tipim değil diyor
kuşum Allah bi avazda kurtarsın inşallah az kalmış seninde..[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]nick[/TD]
[TD]okunacak tarih[/TD]
[TD]ne için okuyoruz?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] sumayyab/ Sümeyya[/TD]
[TD]06.09.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı hayırlı hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] tmyomr/ Tümay[/TD]
[TD]09.0709.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] tb-fb/ Tuba[/TD]
[TD]10.09.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı hayırlı hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] btskn/ Bircan[/TD]
[TD]11.09.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duamnur/ Burcu[/TD]
[TD]12.09.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] graphicdesigner/ yasemin[/TD]
[TD]13.09.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] serap_serap/ Serap[/TD]
[TD]16.09.2013 pazartesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bdroner/ Bedriye[/TD]
[TD]17.09.2013 salı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] nartanesii/ Ayşe[/TD]
[TD]18.09.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı ve hayırlı hamilelik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] maralam/ Meral[/TD]
[TD]19.09.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlatlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] buketdemet/ Buket[/TD]
[TD]20.09.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrinn07/ Aslı[/TD]
[TD]23.09.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı ve hayırlı hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu-one/ Seda[/TD]
[TD]24.09.2013 pazartesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] zakkumx / Zeynep[/TD]
[TD]25.09.2013 çarşamba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] asyamca/ GÜlhan[/TD]
[TD]26.09.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] melek2828/ nazan[/TD]
[TD]27.09.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] barısozlem/ Özlem[/TD]
[TD]30.09.2013 pazartesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] burju82/Burcu[/TD]
[TD]01.10.2013 salı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] gul1982/Gül[/TD]
[TD]02.10.2013 çarşamba[/TD]
[TD]oğluna sağlıklı huzurlu güzel bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] akyuzcigdem/Çiğdem[/TD]
[TD]03.10.2013 perşembe[/TD]
[TD]oğluna sağlıklı huzurlu güzel bir ömür[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlar dualarınızı okudum..mevlamdan ne dileğiniz varsa tez vakitte nasip eder inşallah...ben artık sona yaklaştım..pazartesi dr randevum var ne olacağım belli olmadığı için günü gelmemiş arkadaşlarında dualarını okudum bilginiz olsun....
canım allah yardımcın olsun en kolay şekilde evladına kavuşmayı nasip etsinSelamlar kizlar cep tlfnumdan yazamiyordum simdi bi sansimi deneyim dedimm
Tumayim canimm beni sormussun hastnaden sonra kvlere geondan durum bildiremedim ozur
Doktor nstye falan almadi kontrolleri yapti sukur sikinti yok cati muayenesi yapmadi cunku sezeryan yapalim dedi kendisi esime demiski ben odada degilken normal icin cok heyecanli ben dedim ki sizce normal mi sezeryan mi desteklenmeli bana dedi ki ben kisinin durumuna gore degerlendiriyorum. Normal dogum bi surec ve sonrasinda etkilenecegin hayatini etkileyecek seyler kalmamali uzerinde dedi mesela esimede sezeryan yaptim dedi herkes kaldirabilecegini yasamali senin noramlin sezeryan dogumdur bence dedi hastaya ctesi kismetse gidecegim 11 ekimde sezeryana gun verdi ama bugun beni gorenler hep bugun yarina gerlir bebs dediler bende panikledim mi ne oldu anlayamadim resmen nefesim kesildi okudular falan acildim ama suanda da dedirin derin nefes almakla mesgulum esimde yanimda nesefimi dinliyor onuda paniklettim Allah hayirlara cikarsin sonumuzu nefesim yok sanki bende dum bu olaki dogum baslarsa bugune yarina falan burcunun tlfnu varya onu haberdar ederim size haberim gelirse beni sakin duasiz birakmayin ne olur hepinizi opuyorum
Duygusallik konusunda bende sunu soylemek istiyorum benim de gozyaslarim cok kapimda oyle beklemede tavsiyem odaklanmayin mantikli yada mantiksiz ne olursa dusuncelerinizi dagitin hemen kafanizda kurmayin
bedriye canım hakkında hayırlısı olsun önemli olan sizin sağlığınız, doktorun belliki riske atmak istemiyor, benim arkadas normal doğum diye tutturdu 3 gün bekledi açılma olmadı suni sancı verdiler en sonunda sezeryana alındı bebek de içerde kaldığından enfksiyon kapmış diyeceğim hayırlısı olsun tabki normal doğum sonrası için daha kolay ama sağlığınız daha önemli Rabbim hayırlısı ile kurtarsın seni inşallahSelamlar kizlar cep tlfnumdan yazamiyordum simdi bi sansimi deneyim dedimm
Tumayim canimm beni sormussun hastnaden sonra kvlere geondan durum bildiremedim ozur
Doktor nstye falan almadi kontrolleri yapti sukur sikinti yok cati muayenesi yapmadi cunku sezeryan yapalim dedi kendisi esime demiski ben odada degilken normal icin cok heyecanli ben dedim ki sizce normal mi sezeryan mi desteklenmeli bana dedi ki ben kisinin durumuna gore degerlendiriyorum. Normal dogum bi surec ve sonrasinda etkilenecegin hayatini etkileyecek seyler kalmamali uzerinde dedi mesela esimede sezeryan yaptim dedi herkes kaldirabilecegini yasamali senin noramlin sezeryan dogumdur bence dedi hastaya ctesi kismetse gidecegim 11 ekimde sezeryana gun verdi ama bugun beni gorenler hep bugun yarina gerlir bebs dediler bende panikledim mi ne oldu anlayamadim resmen nefesim kesildi okudular falan acildim ama suanda da dedirin derin nefes almakla mesgulum esimde yanimda nesefimi dinliyor onuda paniklettim Allah hayirlara cikarsin sonumuzu nefesim yok sanki bende dum bu olaki dogum baslarsa bugune yarina falan burcunun tlfnu varya onu haberdar ederim size haberim gelirse beni sakin duasiz birakmayin ne olur hepinizi opuyorum
Duygusallik konusunda bende sunu soylemek istiyorum benim de gozyaslarim cok kapimda oyle beklemede tavsiyem odaklanmayin mantikli yada mantiksiz ne olursa dusuncelerinizi dagitin hemen kafanizda kurmayin
kuşum Allah bi avazda kurtarsın inşallah az kalmış seninde..
Gülhancım senin bu yaşadığın şikayetlerin aynılarını bizim tontiş hamişlerde yaşamıştı, sanırım normal, mecbur katlanacaksın, ama sen yinede doktoruna sor tabiki, Allah şifa versin
Bedişim canım benim doğum yaklaşıyor ve senin korkular artıyor, kıyamam sana Rabbim güç versin, tabiki inşallah dualarla gideceksin doğuma
Serapcım duaları okumuşsun Allah razı olsun Rabbim kolay doğumlar nasip etsin
Sedacım kesinlikle kaynananın dırdırını dinleme ve telefonu iste, o ne anlar , telefon süper benim yok ama arkadaşlarımın var çok hoş, boşver kendin için yaşa
Meral bebekim kıyamam sana ben sınav çalışmak çok sıkıcı iğren ç ve mide bulandırıcı bişey, kusasım geldi :)) süper moral verdim di mi :)) facebookta fotolarını gördüm baby, çok kudur delir, arkandayım :)) sınavın çok iyi geçsin inşallah
Buket sen kaç aldın sınavdan?
:) ama ben tontiş olmadım ya süt içmiyorum acaba ondanmı diye düşündüm korktum yaa
:) ama ben tontiş olmadım ya süt içmiyorum acaba ondanmı diye düşündüm korktum yaa
canım allah yardımcın olsun en kolay şekilde evladına kavuşmayı nasip etsin
serap_serap/ Serap 16.09.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
bdroner/ Bedriye 17.09.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
nartanesii/ Ayşe 18.09.2013 çarşamba sağlıklı ve hayırlı hamilelik
maralam/ Meral 19.09.2013 perşembe sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlatlar
buketdemet/ Buket 20.09.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat
ecrinn07/ Aslı 23.09.2013 pazartesi sağlıklı ve hayırlı hamişlik
dejavu-one/ Seda 24.09.2013 pazartesi sağlıklı ve hayırlı hamişlik
zakkumx / Zeynep 25.09.2013 çarşamba sağlıklı ve hayırlı hamişlik
asyamca/ GÜlhan 26.09.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
melek2828/ nazan 27.09.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
kızlar rahatsızlığımdan dolayı duları okuyamamıştım okudum hakkınızı helal edin Allah kabul eylesin
bedriye canım hakkında hayırlısı olsun önemli olan sizin sağlığınız, doktorun belliki riske atmak istemiyor, benim arkadas normal doğum diye tutturdu 3 gün bekledi açılma olmadı suni sancı verdiler en sonunda sezeryana alındı bebek de içerde kaldığından enfksiyon kapmış diyeceğim hayırlısı olsun tabki normal doğum sonrası için daha kolay ama sağlığınız daha önemli Rabbim hayırlısı ile kurtarsın seni inşallah
Canlarım benim şimdi balkonda ders çalışıyordum bi delirme duygusu geldi dedim beni kk paklar:)) evet kuzular dün sabah itibariyle evimde süren hummalı temizlik çalışmasının sonucunda pırıııl pırıııl bir eve kavuştum...mutluluktan ağlamak falan istedim o derece yani:)) Dün evde temizlik yapılırken ben de bankamın 150. yıl kutlamalarına katıldım(mecburiydi mecburdum yani) ammaan ben bir eğlen bir eğlen...doz ancak bu kadar kaçar...hatırladığım en son sahne bölge başkanım, pazarlama başkanı ve bilumum başkanlarla halay çektiğimdi:))) Gerçekten hala inanamıyorum...sesim falan kısıldı ..eve bir geldim suuu içindeyim duşa girmem ve uyumam arasındaki süre hafızamda kayıtlı değil:))) sonra bir baş ağrısı sormayın...sabaha kadar mahvetti beni...sabah güzel bir pazar kahvaltısı ve hoop ders...hava da o kadar güzel ki zavallı kocam çok bunaldı...neyseki abisi çağırdı da onlara gitti...uuufff tekrar dersimin başına dönmeliyim...sizi seviyorum...öpüyorum...hatta sevgiyle kucaklıyorum....baş baş...
Bedriyeeemmm canım benim...nolur sınavım bitmeden doğurma dua etmem lazım...okumam lazım...bekle kurban olim...
tatlım bu şikayetler genelde demir eksikliğinden kaynaklanıyor, sende var mı öyle bişey?
sütle alakası yok bence canımcımmmesela benım 7.ayın basına kadar bacagım çok ağrıdı felaket ama doktor magnezyum ilaç verdi bişeye yaramadı sadece ortaya şu çıktı normal hamilelikle alakalı bişey dedi bacak ağrım kendiliğinden geçti çok şükür o yüzden şimdi seninde vucudunda yeni bi yapılaşma var doalyısıyla yan etkileri mevcut :)), zamanla azalarak geçicektir sıkıntıların inşAllah, bişey daha benim bi dönem nefes darlığım olmuştu ve tsh normal değerlerin altında seyrediyordu sonradan düzeldi çok şükürde gerçi doktor yönlendirme yapıcaktır sana hayırlısıyla ama bencekendiliğinden geçecek..
Kızlar şaka maka derken benim paşa geliyor herhalde...
sabaha kadar dayanmaya çalışıyorum..dayanabilirsem tabi...sancılar sıklaştı...:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?