- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.741
Kızlar şaka maka derken benim paşa geliyor herhalde...
sabaha kadar dayanmaya çalışıyorum..dayanabilirsem tabi...sancılar sıklaştı...:18::18:
günaydın herkese özlemcim duanı okudum allah kabul etsin inş.
selam.ben yeni katildim araniza.Allah isteyen herkese evlat nasip etsin.ben 4aylik evliyim.buay ki adetime 1gun kaldi.beimn 1hafta onceden adet olucakmisim gibi agrilarim basladi somdide devam ediyor.yuzumde sivilceler cikti.ayaklarim agriyor ve buz gibi.cok usuyorum.idrarada sik cikiyorum bide gobekten asagi kahverengi cizgi olustu.ama goguslerde siskinlik agri,bulanti,akinti yok.akinti gecen aylara ragmen bu ay az.sizce bu hamilelik olabilir mi?lutfen yardimci olun.haa bide cok gazim var.
Bukeeett canım benim sabahtan beri aklımdasın...Nasıl geçti sınavın???
Gülhancım senin bu yaşadığın şikayetlerin aynılarını bizim tontiş hamişlerde yaşamıştı, sanırım normal, mecbur katlanacaksın, ama sen yinede doktoruna sor tabiki, Allah şifa versin
Bedişim canım benim doğum yaklaşıyor ve senin korkular artıyor, kıyamam sana Rabbim güç versin, tabiki inşallah dualarla gideceksin doğuma
Serapcım duaları okumuşsun Allah razı olsun Rabbim kolay doğumlar nasip etsin
Sedacım kesinlikle kaynananın dırdırını dinleme ve telefonu iste, o ne anlar , telefon süper benim yok ama arkadaşlarımın var çok hoş, boşver kendin için yaşa
Meral bebekim kıyamam sana ben sınav çalışmak çok sıkıcı iğren ç ve mide bulandırıcı bişey, kusasım geldi :)) süper moral verdim di mi :)) facebookta fotolarını gördüm baby, çok kudur delir, arkandayım :)) sınavın çok iyi geçsin inşallah
Buket sen kaç aldın sınavdan?
Kızlar şaka maka derken benim paşa geliyor herhalde...
sabaha kadar dayanmaya çalışıyorum..dayanabilirsem tabi...sancılar sıklaştı...:18::18:
hadi gözün aydın ikisi de kurtuldu..şimdide normal hayata biner herşey inşallah..en azından sen doğurana kadar.:=))Günaydın arkadaşlar hepimize hayırlı bir hafta olsun inşallah.
sabah kahvaltısına msafirlerim var, ayy yoruldum 2 dakka girip bakim dedim millet gelmeden.
kayınvalidem ameliyat oldu çıktı bakalım daha 15-20 gün sonra belli olmaya başlar ancak yürüyüp yürüyemeyeceği ama çok şükür vucudunda his var demekki kötü bişey olmamış. anneminde ayağındaki alçı çıktı bakalım çok şükür
Günaydın arkadaşlar hepimize hayırlı bir hafta olsun inşallah.
sabah kahvaltısına msafirlerim var, ayy yoruldum 2 dakka girip bakim dedim millet gelmeden.
kayınvalidem ameliyat oldu çıktı bakalım daha 15-20 gün sonra belli olmaya başlar ancak yürüyüp yürüyemeyeceği ama çok şükür vucudunda his var demekki kötü bişey olmamış. anneminde ayağındaki alçı çıktı bakalım çok şükür
sınavım iyi geçti..burcu daha kaç aldığım belli değil..zordu ama meral..sizinki nasıl olur bilmemde çalış bence...ben yön yrd ye girdim..
bakalım hayırlısı
Bukeeetttt Bukeeetttt Bukeeetttt...kalp krizi geçircem ben..Kurban olim bana güzel bişeyler söyle ben çok streslendiimm...Dün bize verilen kitapçığı bitirdim..Kaldı 1 hafta..Ne türkçe ne matematik ne anayasa hiçbişey bakmadım...çok korkuyorum Bukeett...Eğer kazanırsam şu yalan dünyanın yalan işleri ile ilgili sınavım kalmayacak...Bukeeetttt çok korkuyoruumm..Genel Müdür hafta sonu %80 başarıyı hedefledik dedi...Bu da kolay bir sınav olacağına işaret eğer kazanamazsam çok kötü hissederim kendimi Bukeeetttt...ölüyooomm....
Bukeeetttt Bukeeetttt Bukeeetttt...kalp krizi geçircem ben..Kurban olim bana güzel bişeyler söyle ben çok streslendiimm...Dün bize verilen kitapçığı bitirdim..Kaldı 1 hafta..Ne türkçe ne matematik ne anayasa hiçbişey bakmadım...çok korkuyorum Bukeett...Eğer kazanırsam şu yalan dünyanın yalan işleri ile ilgili sınavım kalmayacak...Bukeeetttt çok korkuyoruumm..Genel Müdür hafta sonu %80 başarıyı hedefledik dedi...Bu da kolay bir sınav olacağına işaret eğer kazanamazsam çok kötü hissederim kendimi Bukeeetttt...ölüyooomm....
canımmm boş ver insanları en yakının bile senin ne çektiğini anlayamaz çok doğru bir yoldasın Rabbime sığınıyorsun inanki sen böyle dersen Allah senin için en güzelini en hayırlısını nasip eder...Bircan ımm inan bana tek kalsa ben hep şöyle diyorum Rabbim benim neyi başarıp başaramayacağımı biliyor, inşAllah banada bi kapı açacak Rabbim..
şu var bana kalsa sezeryan belki benim için ddaha iyi onda narkozdan korkuyorum sadece, ama dış çevre baskısı o kadar çok ki normal doğur diye, bende isterdim normal doğumu hala ben tek bişeye odaklanmıyorum Allah hangi kapıyı açarsa o kapıdan giricem inşAllah sağlıklı hayırlı olanı nasip eder Allah..
Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin minik kuşun inşallah...Kızlar şaka maka derken benim paşa geliyor herhalde...
yasemin çok geçmiş olsun ben giremediğimden bilmiyordum Allah iki annene de acil şifalar versin.Günaydın arkadaşlar hepimize hayırlı bir hafta olsun inşallah.
meralcimm canım çok stres olmuşsun, inşallah emeğin boşa gitmez Allah yardımcın olsun başarılar diliyorumBukeeetttt Bukeeetttt Bukeeetttt...kalp krizi geçircem ben..Kurban olim bana güzel bişeyler söyle ben çok streslendiimm...Dün bize verilen kitapçığı bitirdim..Kaldı 1 hafta..Ne türkçe ne matematik ne anayasa hiçbişey bakmadım...çok korkuyorum Bukeett...Eğer kazanırsam şu yalan dünyanın yalan işleri ile ilgili sınavım kalmayacak...Bukeeetttt çok korkuyoruumm..Genel Müdür hafta sonu %80 başarıyı hedefledik dedi...Bu da kolay bir sınav olacağına işaret eğer kazanamazsam çok kötü hissederim kendimi Bukeeetttt...ölüyooomm....
ay kızlar bende iki gündür bi bulantıdır gidiyor çok şiddetli deil ama böle pis pis yokluyo sizde yaşaya varmı endişelenmelimiyim
kızlar birazdan eşim gelecek saat 13:00da doktor randevum var inşallah bebişim iyidir
kızlar birazdan eşim gelecek saat 13:00da doktor randevum var inşallah bebişim iyidir
hayırlı haberler getir bize inş.
iyi düşün iyi oplsun hayırlı haberler le gel.
allah yardımcın olsun meral ay çok güldüm yazdıklarına tereyagından kıl çeker gibi gelsin geçsin cnm
sakin ol sakin..
bankacılık çalış bırak şimdi genel kültürü
şurada bir hafta kalmış..genel kültürden 30 tane soracaksa bankacılıktan 100 tane çıkacak..çalışırsan yaparsın..geçen sene sizin bankada büyük yıkım olmuş heralde..bu senede yaşlıları ayıracakları için ara elemana ihtiyaç vardır diye düşünüyorum..sen yönetmenliğe girecen değilmi..???
sakin olda sakin sakin çalış
meralcimm canım çok stres olmuşsun, inşallah emeğin boşa gitmez Allah yardımcın olsun başarılar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?