Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın kızlar iyi haftalar,

kızlar dualarınızı okudum rabbim kolay doğum nasip etsin ikinizede

[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]asyamca/ GÜlhan[/TD]
[TD]26.09.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek2828/ nazan[/TD]
[TD]27.09.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hoşgeldin canım hamilelik belirtileri ve adet belirtileri hemen hemen aynı o yuzden adetinin geçmesini beklemelisin iş. hamilesindir canım

Günaydın arkadaşlar hepimize hayırlı bir hafta olsun inşallah.
sabah kahvaltısına msafirlerim var, ayy yoruldum 2 dakka girip bakim dedim millet gelmeden.
kayınvalidem ameliyat oldu çıktı bakalım daha 15-20 gün sonra belli olmaya başlar ancak yürüyüp yürüyemeyeceği ama çok şükür vucudunda his var demekki kötü bişey olmamış. anneminde ayağındaki alçı çıktı bakalım çok şükür

Bukeeett canım benim sabahtan beri aklımdasın...Nasıl geçti sınavın???

sınavım iyi geçti..burcu daha kaç aldığım belli değil..zordu ama meral..sizinki nasıl olur bilmemde çalış bence...ben yön yrd ye girdim..
bakalım hayırlısı
Kızlar şaka maka derken benim paşa geliyor herhalde...
sabaha kadar dayanmaya çalışıyorum..dayanabilirsem tabi...sancılar sıklaştı...:18::18:

kız du bakalım..aman..sağlıkla gelsin inşallah..

hadi gözün aydın ikisi de kurtuldu..şimdide normal hayata biner herşey inşallah..en azından sen doğurana kadar.:=))

geçmiş gitmiş olsun inş. ikiside sag saglim ayaga kalksın yasemin sana kim bakacak yoksa

sınavım iyi geçti..burcu daha kaç aldığım belli değil..zordu ama meral..sizinki nasıl olur bilmemde çalış bence...ben yön yrd ye girdim..
bakalım hayırlısı

Bukeeetttt Bukeeetttt Bukeeetttt...kalp krizi geçircem ben..Kurban olim bana güzel bişeyler söyle ben çok streslendiimm...Dün bize verilen kitapçığı bitirdim..Kaldı 1 hafta..Ne türkçe ne matematik ne anayasa hiçbişey bakmadım...çok korkuyorum Bukeett...Eğer kazanırsam şu yalan dünyanın yalan işleri ile ilgili sınavım kalmayacak...Bukeeetttt çok korkuyoruumm..Genel Müdür hafta sonu %80 başarıyı hedefledik dedi...Bu da kolay bir sınav olacağına işaret eğer kazanamazsam çok kötü hissederim kendimi Bukeeetttt...ölüyooomm....

allah yardımcın olsun meral ay çok güldüm yazdıklarına tereyagından kıl çeker gibi gelsin geçsin cnm

Günaydın canlarım güzel bir hafta olur hepîmiz îçin
serapcım Allah bir seste kurtarsın kucağına almayı nasîp etsin
yAsemincim hadîs gözün Aydın inşallah hastane faslını da atlatırsın başka sorun olmaz canım

sakin ol sakin..
bankacılık çalış bırak şimdi genel kültürü
şurada bir hafta kalmış..genel kültürden 30 tane soracaksa bankacılıktan 100 tane çıkacak..çalışırsan yaparsın..geçen sene sizin bankada büyük yıkım olmuş heralde..bu senede yaşlıları ayıracakları için ara elemana ihtiyaç vardır diye düşünüyorum..sen yönetmenliğe girecen değilmi..???
sakin olda sakin sakin çalış

Son düzenleme:
ay kızlar bende iki gündür bi bulantıdır gidiyor çok şiddetli deil ama böle pis pis yokluyo sizde yaşaya varmı endişelenmelimiyim

canımmm boş ver insanları en yakının bile senin ne çektiğini anlayamaz çok doğru bir yoldasın Rabbime sığınıyorsun inanki sen böyle dersen Allah senin için en güzelini en hayırlısını nasip eder...
Kızlar şaka maka derken benim paşa geliyor herhalde...
sabaha kadar dayanmaya çalışıyorum..dayanabilirsem tabi...sancılar sıklaştı...:18::18:
Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin minik kuşun inşallah...
yasemin çok geçmiş olsun ben giremediğimden bilmiyordum Allah iki annene de acil şifalar versin.
meralcimm canım çok stres olmuşsun, inşallah emeğin boşa gitmez Allah yardımcın olsun başarılar diliyorum

allah yardımcın olsun meral ay çok güldüm yazdıklarına tereyagından kıl çeker gibi gelsin geçsin cnm

meralcimm canım çok stres olmuşsun, inşallah emeğin boşa gitmez Allah yardımcın olsun başarılar diliyorum

Ah kızlar aaahhh...Hiç sormayın..Sanki etrafmdaki herkes soruları biliyor da bir ben mal gibi kalacakmışım gibime geliyor...Nazanım kocaaamaaann AMİİNN demek istiyorum..Elbette senin güzel dileklerin içinde AMİİİNN Bircanım..Bu arada doktordan muhteşem haberlerle dönmen için duamı da şimdi şuan ediyorum:)))

Bukeeettt Bukeeettt Bukeett evet ben yönetmenlik için giricem...anacım bizde 50 bankacılık 25 genel kültür 25 genel yetenek olacakmış...ay ben nerelere gidiiimm...bilgiler çorbaaa...hızlandırılmış okuma yaptıımm...İşyerinde bakarım dedim ama Genel Müdür Yardımcısı geliyormuş öğleden sonra toplantı yapacakmışız ona hazırlanıyorum...Ah Buketiiim geçen seneki sınavda bırak soruları çözmeyi biz okuyamadık bile:))))cumartesi günü genel müdür dedi ki biz önceki sınavda işin biraz suyunu çıkardık hata ettik özür dileriz farkındayız...ama biz sizi madur etmicez bu sefer söz meleklerin cinsiyetin sormıcaz dedi:)))

Kızlaaarrr kızlaaarrr ben bu hafta pertim...Al işte Bedriyem de doğurdu doğuracak bi Yasin bile okuyamadım...Hatta topikin dualarına bile başlayamadım...ama çıktısnı alıp cüzdanıma koydum tatilde kısmetse okuyacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…