Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ya sen sınavına çalış..küçük kpss kitapcıkları varsa oradan anayasa vatandaşlık felan bak...çünkü ağırlık fazlaymış..sonra netten araştır güncel konular diye döküman varmı diye..hatta mail adresini özelden yaz ben sana göndereyim..,işine yarar diye düşünüyorum..

Canlarım tünaydınnnn iyi haftalarrr...
Sabah yine hastanedeydim zaten her sabah ordayım :))Doktorum 1 gün daha bekleyelim dedi yarın sabah yine gidicem kan vericem sonrada perşembe gününe Allah nasip ederse toplanacak kızlar süreç gerçekten de çok zormuş yaww hastaneye gitmekten çok yoruldum neyse sonbu hayırlı olsun da inşallah bugünleri unuturum ben :)

Serap canım Allah yardımcın olsun Hyırlısıyla yavrunu kucağına almışsındır inşallah..
Burcum tefriciyyeleri sormuşssun bebeğim bende hiççç okuyamadım desem nasıl iş anlamadım ya bitemedi bi türlü neyse nasip kısmet..

kızlar ben geldim doğurmadım ama
dün bayağı şidddetlenmişti sancım...saat 2ye kadar iyi çektim sancıyı...duş aldıktan sonra da devam etti..saat dörde kadar aralıklarla vurdu geçti..4.den sonra uyuyakalmışım..ama halen daha belimden böbreklerimden sancı vuruyo..sabah 8 de hastanedeydik..8 buçukta randevumuz vardı..doktor acil aldı zaten içeriye bekletmedi sancımın gece olduğunu söyleyince..ultrasyonda baktı..minnakım artık tosun paşa olmuş 4 kilo 300 gram çıktı...sancıların bu yüzden de olabilir dedi..çünkü bebek çok hareketli kıpır kıpır ama hareket edecek alanı yok daralmış daraldıkça baskı yapıyor bu baskı da sancı olarak sana yansıyo dedi..nst.ye gönderdi...nst.de 2 dakika bebeği sabit yakalayabildi yaklaşık 30-40 dakika uğraştı hemşire...ebe geldi sırt üstü deneyelim dedi..sırt üstü yatırdılar işte 2 dakika yakalayabildiler sonra tekrar hareket etti..bu kezde benim nefesim daraldı...daralınca çocuğun kalp atışları hızlandı...ölçemiyoruz dedi..doktoru aradı ebe...çocuk hareketli ölçüm yapamıyorum dedi..doktorumun yanına indim...normali çok istediğimi biliyor..istersen çatı muayeneni de yapalım dedi ...kafan da ve benim kafamda bir soru işareti kalmasın dedi..ebesine yönlendirdi kendi yapmadı...ebe çatı muayenesini yaptı..hiçte korkulacak birşey yok kızlar..ama o arada yine sancım oluyo belden gelen...açıklık yok..bebek iri olduğu için kanala girmemiş baş aşağı duruyo ama kanalda değil dedi ebe...kağıda bişiler yazdı doktoruna götür dedi...tekrardan doktora geldik...bu şekilde seni çok zorlar dedi..daha 37.haftandasın ve çocuk 4kilo 300 gram ne zaman geleceği belli olmaz..normal bir şekilde ve kanala girmemişken normali artık düşünemeyiz dedi...eşimi aldılar içeri...kuaförden randevu alır gibi çocuğa gün beğenmeye başladık bayramdan sonraya bırakamam..39.haftadan önce de alamam dedi...en son ayın 10unda karar kıldık..haftaya pazartesi nst ve tahliler için randevu verdi...aç karnına gel dedi..nst.de sakin dursun diye...yani anlayacağınız oğluma kavuşmama 10 gün var..ama doktorum herhangi bir kanama veya suyun geldiği an direkt geliyorsun beklemiyorsun dedi...sancılandığın anda bekleme çekme o sancıyı..hem sancı çekip hem sezeryan olmanı istemem dedi...benden bu kadarlık kızlar...

Ohh masallah pasaya iyi bakmissin annesi hayirli dogum sekli hangisiyse o olsun canim ne guzel az kaldi yavrunu kucagina almaya

kuşum sabret az kalmış işte

canım hemşom..tosun paşan seni zorlamış anladığım kadarıyla...yazdığın yazıyı soluksuz okudum..süreci çok iyi değerlendirmiş doktor..kilolu çocuğun normal doğması zor olur zaten serap o yüzden risk almamış..sende bilirsin bunları muhakkak araştırmılşsındır.. hakkında hayırlısı buymuş demekki..aslında tarihi baştan bilmekte güzel bişey..annen felan gelir herşeyin hazır olur son dakka sürprizi olmaz..allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah..Allah kolaylıklar versin.

annem geldi canımıniçi..yanımda şimdi..çok şükür...doktordan memnun kaldım biliyon mu bilmiyorum ama doktorumu son ayda değiştirmek zorunda kaldım...ama iyi ki bu doktoru bulmuşum..en azından vicdanlı...kaldı 10 günüm teyzesi..paşama kavuşacağım darısı inşallah sizlerin başına...

Kızlar merhaba çok yoğunum bildiğiniz üzere. Benim regl bitti derken devam ediyor ya anlamadım bir şey dün tamam bitti dedim akşamına yine gelmiş az az. Temizlendim artık ama bilemiyorum. Topiğin duaları hep kaldı ama başlıcam su gibi bitiricem inşallah şu kanama bitse tam anlamıyla deli etti beni. Gelmesini bir beklersin sonra da gitmek bilmez. Hepte siyah renk geldi acaba neden ki :26: bir de öğlen yemek dokundu sanırım ölüyorum mide bulantısından gözlerim kapanıyor gece uykum kaçtı uyuyamadım vs. işte.

Yasemin kaynanana tekrar geçmiş olsun umarım bir araz kalmaz sağlığını kavuşur. Annen nasıl iyi mi alçısı ne zaman çıkacak. Misafir ağırladın bugün demek bu halinle.

Serapcığım hadi az kaldı 10 gün sonra kavuşuyorsun bebeğine inşallah. Demek 4 kilo ha kız maşallah neyle besledin sen bu çocuğu 10 günde daha da alır. Ama dr dediği gibi kasılma sancı oldu mu su geldi mi hemen git Rabbim kolaylık versin sağlıkla gelsin inşallah o kadar kiloya zaten normal olmazdı kuzum.

Meral artık sen elinden geleni yap inşallah olur canım yaa bak bu sefer kolaylık sağlayacaklarmış. İnşallah su gibi geçersin.

SERAAAAAAAP fetih sureni okudum artık rahatça doğurabilirsin, Allah yardımcın olsun, çok kolay ve rahat bir doğum olsun inşallah, sezeryan ya da normal farketmez ikiside bana uyar :))

ÖZLEMIMMMMM seninde duanı ettim inşallah tez zamanda içinde hamile kalırsın ve normal doğum yaparsın, hatta bir mucize ikzilerin olur, sırtından hiç inmezler inşallah, artık ikimizde demirbaş olmaktan çıkmalıyızzzzzzzzzzz :)))

sağol kuzum..okuyan ağzına sağlık..Mevlamdan ne dileğin varsa tez zamanda kabul etsin inşallah...

ay kızlar bende iki gündür bi bulantıdır gidiyor çok şiddetli deil ama böle pis pis yokluyo sizde yaşaya varmı endişelenmelimiyim
canım benimde akşamları oluyor arada bir bu günlerde, ama farkediyorumki mdemi üşüttüğümden dolayı oluyor bence. soğuk su içme kuşu bide çorapsız gezme
tatlım hadi hayırlısı Allahım kolaylıklar verir inşallah stres yapma stres yapma en önemli şey bu.
bende yumoş takibindeyken 2 günde bir gidiyordum çok uyuz bişey biliyorum ama uğraşmadanda gelmiyor bizim nazlı bebeklerimiz napalım kuşum.
ayy canım çok sevindim günü belli olmuş hemde güel bir tarih. 10.10.2013 yani uyumlu rakamlar bravo eçimi güzel yapmışsınız :)
ayrıca 4 kilonun üstündeki bebekleri doktorlar normal doğurtmuyor yani doktoruna güven canım. benim dr da aynı şeyi söylemişti. 4 kilo olursa normal yaptırmam demişti.
bende şimdiden kasım ayı için tarih düşünmeye başladım. 4 kasım eşimin doğum günü, eşim diyorki benimle aynı gün olsun, bende düşünüyorum uyumlu tarih olsun diye 11.11.2013 mü olsa acaba diyorum

sedacım canım çok uyuz bir durum şu reglinin birtürlü bitmemesi ayy benimde hamile kalmadan önceki aylarda öyle oluyordu, ama bak iyikide olmuşonlar hamile kalacağıma işaretmiş meğersem belkide vucut hazırlanıyordu değişik bir sistem içine girmeye. inşallah seninkide öyledir.
ayy okuyorum yine yoğunsun işyerinde ayrıca evde vs Allah kolaylık versin inşallah tatlım.
annemin alçısı çıktı çok şükür dr ilaç ve merhem vermiş buz koy demiş, çok şükür öylece atlatacak inşallah.
kayınvalidem için de dr bugün kontrol etmiş ama sanki pek iyiye gitmiyor gibi demiş bugün gece emara sokacaklarmış bakalım ordan ne çıkacak, kadıncağıza Allahım şifa versin inşallah.

biraz denk geldi kuzum gerçi benim içimden de o tarih çok geçiyordu..hani rica etsek dr kabul eder mi diye.....eşim cumartesi ayın 5inde alınmasını istedi..hani 5 gün önce kavuşma isteği ağır geldi galiba...doktorumuz kabul etmedi..39 olmadan alamam dedi...9 veya 10u olsun dedi..cumaya da kalmayalım bayram öncesi cumartesi izne çıkarsam seni görmeden taburcu ettiremem dedi...çarşamba da eşim yok sabah öğleden sonra gelirim yetişirim deyince doktorum perşembe olsun temiz olsun dedi...ve günümüzü aldık perşembe gününe...sende hangi günü istiyorsan onda karar kıl canım...

Kızlar ben bu saat oldu hala uyuyamadım yarın sabah seker yüklemem var ve ben nedensiz ere korkuyorum bu aralar ağrılarım da şiddetlendi inş. kötü bişe olmaz bebeğimde bende sağlıklıyızdır ve iyi haberlerle döneriz umarım... herkesi öpüyorum kendinize dikkat edin ii geceler

şeker yüklemen ınşallah başarılı geçer:)), rahatça güzel sonuçlar alırsın, korkuya gelince her teste girdiğinde, her ultrason kontrolüne çoğumuz tedirgin korkak gidiyoruz hep zor kavusuldundan mıdır?, içgüdü müdür bilmiyorum allah hep güzel sonuçlarla karşılaştırsın hepimizi..

günaydın canlar burcum duanı okudum allah kabul etsin inş.

günaydınnn nazan cımm..

Günaydın fıstıklar, ayyy sabah sabah kalabalıkmış burası :))

NAZANCİM Allah razı olsun duamı okumuşsun, inşallah en kısa zamanda mide bulantında geçer , çok geçmiş olsun

TUMAY canım benim ayy çok heyecanlı, inşallah sağsalim bebeginizi görürsünüz, Tümay sen her gün kan sulandırıcı oluyormusun?

Gülhan canım korkuların uçsun gitsin inşallah şeker yüklemende iyi geçer, sonuçta iyi olur

Aslı ayyy tatlım toplamaya mı geldiniz, maşallah subhanallah, herşey yolunda gitsin inşallah

Bedişşşşş bebegım sana da günaydın uykucu şirin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…