Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

gunayydınn burcum,
gündüz uyuyorum akşamları bölük pörçük uyuyorum evet ben bayaaa uyuyorum sanırım

sende okuldasın di mi? kolay gelsin, iyi dersler örtmenimm..

Günaydın fıstıklar herkese güzel Birgün olur şeker yüklemeleri ayrıntılı ultrasyonlar inşallah güzel ve sorunsuz geçer

Yavrular Canlar...

Duyduk duymadık demeyiiin....

Değerim 6,96...Doktorum bu iş bitti Meral dedi...ALLAH ıma bin şükür...Şimdi sıra sınavda...Sonra tatiill....Sonra da hayat gailesi...

gecen sorucaktım sana ayrıntılı ne zaman diye, inşAlaah çok çok harika geçer.. bebeğini bol bol izlersin..
İnşallah canım kızım büyümüş bol kilo almıştır hiç bir sağlık problemi yoktur.
En kısa zaman da sende yaşarsın bu heycanları inşallah canım evet canım sabahları aspirin içiyorum akşam saat 10 da da kan sulandırıcı yapıyorum göbeğim delik deşik
Oy maşallah tümay sanki benim hamilelik ilerlemiyoda seninki hızla geçiyo gibi hissediom

canım gün sayıyoruz ya ondan uzun geliyor heralde banada hiç geçmiyormuş gibi geliyor

Yavrular Canlar...

Duyduk duymadık demeyiiin....

Değerim 6,96...Doktorum bu iş bitti Meral dedi...ALLAH ıma bin şükür...Şimdi sıra sınavda...Sonra tatiill....Sonra da hayat gailesi...

Meralcim çok şükür Rabbim bidaha yaşatmasın .Sınavın süper ötesi geçsin ve sana moral olsun.

yardim ediin.bugun idrar testi yapdim.ikinci cizgi cok hafif acik renkte cikti.ilk cizgi gibi belirgin degil.herkes fikrini soylesin lutfen

kuşum sakin ol..n,iye kendni hırpalıyosun..korktuğundan uyuıyamadın demekki..
relax

Gunaydin ballar...
Persembe gunu ayrintili ultrasyonumuz var cok heycanliyim ...
anaaaaaamm hadi hayırlısı

günaydın bugün çok yoğunu m

dün özlemin dualarını okudum ama yazamamıştım.Allah kabul etsin

nerelerdesin özleeeeeeeeeeeeeemmm napıyosun...hastamısın yoksa Allah koruısum..telinde yok bende..

Meralcim çok şükür Rabbim bidaha yaşatmasın .Sınavın süper ötesi geçsin ve sana moral olsun.

Oyyy Tümayıımmm ağzından bal damlamış .... ne denir içten bir AMİİİİNNNN den başka....Kuzum benim şimdi sıra sende senin ayrıntılı da...herşey sırayla...bekliyoruz beybicim ...beklerkende sevgiyle dua ediyoruuzz....

sağol canım Allah razı olsun,bu gidişle senle ben buranın kalıcı üyelerinden olacağız herkes çocuklarını büyütecek biz hala nasıl ne şekilde hamile kalırız planları yapacağız

dün özlemin dualarını okudum ama yazamamıştım.Allah kabul etsin

nerelerdesin özleeeeeeeeeeeeeemmm napıyosun...hastamısın yoksa Allah koruısum..telinde yok bende..

sağol canım Allah razı olsun

kızlar ben bu aralar kendimi iyi hissetmiyorum o yüzden de sohbetlere eşlik etmedim kusuruma bakmayın ama hep geldim okudum,ama dünden beri daha iyiyim duaların etkisi sanırım,hepinizden Allah razı olsun bide işler yoğun oluyor her zaman gelip yazamıyorum.

geçen hafta tekrar bi doktora gittim aslında kendim için gitmedim arkadaş için gitmiştim,gitmişken konuştum ama muayene falan olmadım,doktor hemen tedaviye başlayalım dedi adetin 3.günü gel dedi şansa o günde adetimin 3.günüydü ama istemedim bilmiyorum hazır değildim sanırım istemedim,sonra kafama koydum bu ayda hamilelik olmazsa ilk adetimle tedaviye başlayacağım dedim dünde oturdum bi hesaplama yaptım aaaa oda neee benim adet bayrama geliyor yine kaldı sanırım,neyse hayırlısı olur inşallah

Meralim çok sevindim değerinin düşmesine oh ameliyata filan gerek kalmadı afedersin senin gerzek dr boşuna bıçak altına yatıracaktı seni. İnşallah sınavında çok güzel geçer ve tatil geliyor. İki hafta bir şey kaldı bayrama iple çekiyorum bende gerçi evdeyim sanırım ama olsun ben buralarda da gezerim

Aslıcım toplama zamanın gelmiş çok şükür perşembe toplanacaksa sanırım bu akşam çatlatma iğneni vurursun yarını iğnesiz geçirirsin. İnşallah kaliteli mis gibi yumuşların olur ve sana can katarlar canım benim dualarımda olacaksın

Yaseminim annene sevindim inşallah alçı çıkmış ya daha iyi olur ama kaynananın durumu ne olacak acaba ne gibi bir sorun varmış ki kamerayla bakacaklar Allah'ım acil şifalar versin.

Ben dün akşam 10.30 da yattım tüm gece çeşit çeşit rüyalar gördüm karman çorman. Hala uykum var ama ne olacak benim bu uykusuzluğum bilmem daha haftasonu öğlenlere kadar uyudum yaa hiç mi vücut depolamaz anlamadım gitti.

günaydın kızlar
dün doktora gittim, çok şükür bebek iyi, aksi bir şey olmazsa bayrandan sonra yine gidicem
meral şükürler olsun değerin düşmüş inşallah bu yaşadığın son sıkıntılar olur
özlem ve burcu duanızı okudum canlar, Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

ecrinn07/ Aslı 23.09.2013 pazartesi sağlıklı ve hayırlı hamişlik
dejavu-one/ Seda 24.09.2013 pazartesi sağlıklı ve hayırlı hamişlik
zakkumx / Zeynep 25.09.2013 çarşamba sağlıklı ve hayırlı hamişlik
asyamca/ GÜlhan 26.09.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
melek2828/ nazan 27.09.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
barısozlem/ Özlem 30.09.2013 pazartesi sağlıklı ve hayırlı hamilelik
burju82/Burcu 01.10.2013 salı sağlıklı ve hayırlı hamilelik
gul1982/Gül 02.09.2013 çarşamba oğluna sağlıklı huzurlu güzel bir ömür
akyuzcigdem/Çiğdem 03.09.2013 perşembe oğluna sağlıklı huzurlu güzel bir ömür
listeyi bitirdim çok şükür Rabbim hepimizin dualarını kabul etsiin.

Bircan ve Tümay Allah razı olsun canlarım, duaları okumuşsunuz, Rabbim size sağlık ve kolay bir doğum nasip etsin ve evlatlarınızı sağsalim kucağınıza alın inşallah, öptüm hepinizi :)

Meraaaal hayatının en önemli sınavlarından birini vermişsın, banka sınavı bunu yanında tırt kalır, pehh yersin sen o sınavı, gözün aydın canım, bir daha asla olmasın gitsin... öptüm :)

slm fıstıklar nasılsınız moreller nasıl bakalım meral gecmış olsun kurtulmuşlsun amelıyattan cnm cok sevındım.yasemıncım annende sevındım sneın adınada sevındım cnm eee gorusmweyelı nasıl gıdıyo baklaım ben süperım cok sukur atlattım aglama nobetlerını vs... onume bakıyorum artıkın kendıme bı hedef koydum yılbasına kadar fazlalıklarımdan kurtulup tekrar tedavıye baslıycam nasıpse rabbım ızın verırse. hayat guzel yasamak guzel nefes almak ve hergun sevıdgının yanında uyanmak cok guzel.

kızlar dolgum düştü ya havuç yiyordum baktım ağzımda birşey kırılıyor taş sandım meğerse dolgumu yemişim ağrı yapar diye çok korkuyorum moralim bozuldu hamilelikten önce yaptım doğana kadar sorun çıkmasın diye ama pis dişçi adi dolgu kullanmış

Ne kadar güzel yazmışsın sevdiğinin yanında uyanmak gerçektende çok güzel, Allah hiç sevdiklerimizden ayırmasın inşallah..

YASEMİNN canım benimm annene kayınvalidene Allah şifa sağlık versin, hiç görmemişe döndürsün Allah..

MERALLL değerine müthiş çok sevindim, gözün aydın bitti gitti, bi test daha yapıcak mısın 0 olduğunu görücek misin doktor bişey dedi mi? Çok şükür kurtuldun, Allah bi daha hiiiçç böyle şeyler yaşatmasın, gönlündeki muratları versin Allah..
beni sorarsanız evdeyim yarın annemlere akşama kvlere gidicem hafta sonu doktora giderim heralde oradan bugun çantamı yapıcam kısmetse giremezsem anlayın kı kvdeyimm, doğuma gidersem haberdar ederim zaten, bize dualarınızı eksik etmeyin ne olur..

hepinizi çok seviyorum.. herkes kendine çok dikkat etsin, bayağı zamandır müjdeli haberler alamadık, hepinizin peşpeşe güzel haberlerini almayı nasip etsin Allah.. görüşürüz..

Canim moralini bozma gider yaptirirsin tekrar ben bi cok dolgumu anestezisiz yaptirdim vede su 3 aylik donemde dis tedavisi yapikabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…