- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.781
Günaydın fıstıklar, ayyy sabah sabah kalabalıkmış burası :))
NAZANCİM Allah razı olsun duamı okumuşsun, inşallah en kısa zamanda mide bulantında geçer , çok geçmiş olsun
TUMAY canım benim ayy çok heyecanlı, inşallah sağsalim bebeginizi görürsünüz, Tümay sen her gün kan sulandırıcı oluyormusun?
Gülhan canım korkuların uçsun gitsin inşallah şeker yüklemende iyi geçer, sonuçta iyi olur
Aslı ayyy tatlım toplamaya mı geldiniz, maşallah subhanallah, herşey yolunda gitsin inşallah
Bedişşşşş bebegım sana da günaydın uykucu şirin :)))
İnşallah canım kızım büyümüş bol kilo almıştır hiç bir sağlık problemi yoktur.gecen sorucaktım sana ayrıntılı ne zaman diye, inşAlaah çok çok harika geçer.. bebeğini bol bol izlersin..
En kısa zaman da sende yaşarsın bu heycanları inşallah canım evet canım sabahları aspirin içiyorum akşam saat 10 da da kan sulandırıcı yapıyorum göbeğim delik deşikGünaydın fıstıklar, ayyy sabah sabah kalabalıkmış burası :))
NAZANCİM Allah razı olsun duamı okumuşsun, inşallah en kısa zamanda mide bulantında geçer , çok geçmiş olsun
TUMAY canım benim ayy çok heyecanlı, inşallah sağsalim bebeginizi görürsünüz, Tümay sen her gün kan sulandırıcı oluyormusun?
Gülhan canım korkuların uçsun gitsin inşallah şeker yüklemende iyi geçer, sonuçta iyi olur
Aslı ayyy tatlım toplamaya mı geldiniz, maşallah subhanallah, herşey yolunda gitsin inşallah
Bedişşşşş bebegım sana da günaydın uykucu şirin :)))
Oy maşallah tümay sanki benim hamilelik ilerlemiyoda seninki hızla geçiyo gibi hissediom
Yavrular Canlar...
Duyduk duymadık demeyiiin....
Değerim 6,96...Doktorum bu iş bitti Meral dedi...ALLAH ıma bin şükür...Şimdi sıra sınavda...Sonra tatiill....Sonra da hayat gailesi...
Kızlar ben bu saat oldu hala uyuyamadımyarın sabah seker yüklemem var ve ben nedensiz ere korkuyorum bu aralar ağrılarım da şiddetlendi inş. kötü bişe olmaz bebeğimde bende sağlıklıyızdır ve iyi haberlerle döneriz umarım... herkesi öpüyorum kendinize dikkat edin ii geceler
anaaaaaamm hadi hayırlısıGunaydin ballar...
Persembe gunu ayrintili ultrasyonumuz var cok heycanliyim ...
Meralcim çok şükür Rabbim bidaha yaşatmasın .Sınavın süper ötesi geçsin ve sana moral olsun.
ÖZLEMIMMMMM seninde duanı ettim inşallah tez zamanda içinde hamile kalırsın ve normal doğum yaparsın, hatta bir mucize ikzilerin olur, sırtından hiç inmezler inşallah, artık ikimizde demirbaş olmaktan çıkmalıyızzzzzzzzzzz :)))
dün özlemin dualarını okudum ama yazamamıştım.Allah kabul etsin
nerelerdesin özleeeeeeeeeeeeeemmm napıyosun...hastamısın yoksa Allah koruısum..telinde yok bende..
slm fıstıklar nasılsınız moreller nasıl bakalım meral gecmış olsun kurtulmuşlsun amelıyattan cnm cok sevındım.yasemıncım annende sevındım sneın adınada sevındım cnm eee gorusmweyelı nasıl gıdıyo baklaım ben süperım cok sukur atlattım aglama nobetlerını vs... onume bakıyorum artıkın kendıme bı hedef koydum yılbasına kadar fazlalıklarımdan kurtulup tekrar tedavıye baslıycam nasıpse rabbım ızın verırse. hayat guzel yasamak guzel nefes almak ve hergun sevıdgının yanında uyanmak cok guzel.
kızlar dolgum düştü ya havuç yiyordum baktım ağzımda birşey kırılıyor taş sandım meğerse dolgumu yemişim ağrı yapar diye çok korkuyorum moralim bozuldu hamilelikten önce yaptım doğana kadar sorun çıkmasın diye ama pis dişçi adi dolgu kullanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?