Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tatlım gıt bı goster ıstersen sızlamadan dolgunun bı zararı varmı tam bıolmıyorum kuzenım dıs doktoru her doktor yapmaz dıyodu bı muahbbet gecmıstı ama yapılabıyo dedı bı arastır ıstersen

Canlarım ben geldimmm :))))
Allah izin verirse perşembe sabah 08:30 da toplama işlemine alacaklar beni..kızlar şu aşamaya gelmek bile şaşırtıcı ama hemşire perşembe günü deyince b tuhaf oldum bi kötü oldum gözlerim falan doldu okadar yani ( Allah'ım hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah..
Dualarınızda eksik etmeyin nolursunuz inanılmaz tırsıyorum bi korku var ( bakalım hayırlısıyla toplamayı atlatalım sıra transfere de gelir inşallahhh...
Hepinizi çok öpüyorum Allah'a emanet olunn

cnm benım cok sevındım rabbım hayırlıısyla bugunlerı atlatıp pozıtıf sonuclar gösterır.hadi bakalım güzel seyle rolucak ınsallah dualarımız senınle

hayırlısı ile yumurtalar toplansın yumurtalar döllensin kuzular anelerine kavuşsunn sım sıkıda tutunsun inş.

hayırlı olsun canım inş çok güzel sonuçlarla gelirsin,ne güzel buraya kadar geldin çok az kaldı,ben tfriciyelerini bitirdim 1000 tane okudum eksik olursa devam ederim istersen,Allah'ım bu sefer güzel haber alalım inş

ben adet oldum dün,güya aşılamaya başlayacaktık ama ben dra gitmedim çok acaip üşendim zaten bayram geliyor biz yine burada olamayacağız onun için yine erteledim,hep böyle yapıyorum ama çok zor geliyor gidip gelmek of ya çok üzgünüm keşke şuradan kurtulsak bıktım gerçekten nefes alamıyorum,ağlamak istiyorum ağlayamıyorum bile,yine gelip bir sürü şikayet ettim ama ne yapabilirim idare edin artık

hayırlısı ile yumurtalar toplansın yumurtalar döllensin kuzular anelerine kavuşsunn sım sıkıda tutunsun inş.
:)) ayyy Nazan ne güzel yazmissin insallah canim insallah hayirlisi olsun..

Canimm Allah razi olsun Rabbim seninde gönlüne göre versin insallah...bu asamaya kadar geldigimiz bile beni şaşırtıyor valla .:) bakalim sonunda hayirli haberler aliriz insallah..
sende sıkma kendini gelecek aya baslarsiniz herseyin zamani var canim Allah gönlünüze göre versin..

Heyyyy tombiş hamişler ve demirbaşlar :)) nasilsiniz? buraya kış geldi, sizin orda havalar nasıl bebekler?

Heyyyy tombiş hamişler ve demirbaşlar :)) nasilsiniz? buraya kış geldi, sizin orda havalar nasıl bebekler?

demirbaşların başı olarak iyiyim burcum sen nasılsın.kaç gündür merakla senden haber bekliyorum amaaaaaaa gelmedi.hayırlısı.sabırla beklemeye devam

iyi akşamlar canlarım,

MERAL canım değerinin düşmesine müthiş sevindim.Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah.bu moralle nerden baksan 10 net yükselirsin sen şimdi

ASLI m canım.hayırlısıyla opu ya geldin dayandın.sonra hooop transfer.inşallah bayramada mutlu haberini alırız.

SEDA cancazım.tedaviden sonra böyle değişiklikler oluyor.sanırım rahim kendini resetliyor.benim iki tedavimdede oldu o siyahlıklar.geçen ay 8 gün sürdü mesela ,kaç kez duş aldım(normalde 5 gün sürüyor) artık basıma gelen herşeye yan etki diyorum zaten bide su genetik tahliler meselesi.bana 3 haftada çıkar dediklerinin sonucu 10 gün sonra,5 hafta sonra çıkar dediklerinin sonucu da 3 hafta sonra çıkmış meğer.bayramdan önce bi ara istersen.muhtemelen sizinkilerde çıkar.

BEDİİİİİİİİİŞ anam doğurcanmı sen şimdi.Allah ım zaman ne çabuk geçiyor ya.babacığını kaybettiğinde konuşmuştuk ya Rabbim acısını unutturmaya bi evlat nasip etsin inşallah diye.sonra bizde babamı kaybettik(kayınpederimi) amannnnnnnnnn neyse işte velhasılı zaman çabuk geçiyor.şu an adetim.biter bitmez fetih duasını okuucam inşallah canım.Alllah ım sağlıkla kucağına almayı,safasını sürmeyi nasip etsin inşallah.

YASEMİN canım annelerine tekrar geçmiş olsun.inşallah kötü bişey çıkmaz kv nin filminde.

NAZAN,BUKET sizde iyice büyüttünüz maşşallah bebişleri.baksanıza TÜMAY ın bile ayrıntılı zamanı gelmiş Allah ım hepinizi korusun.tez vakitte bizlerede nasip etsin inşallah.

ÖZLEMİM bak gözümden kaçmıyor değil BURCU ya durup durup bi ikimiz kaldık diyorsun.ben neciyim kızım burda?aa ayıp ama.du bakalım Allah büyük.bizede koymuştur elbet bi yol.bak TUBA larda döndüler.bütün kızlar toplandık işte.hepinizi çooooooooooooooook seviyorum.Allah hakkımızda hayırlısını versin.

buarada kızlar NARTANESİ ayse den haber yok.nolduki acep aşılamsı?sonucu alana kadar yazmıcakmı ki?

Zeynebimm saol kuzum inş en kısa süre rabbim sanada nasip etsin kızlar bugun kuzenim dogum yaptı dün geceden suyu gelmiş sabahta kontrol varmış maşalla kolay olmuş 4 saat falan anlatışı bi görseniz aa me kolay dersiniz ayy kuzusuda öyle tatlıı rabbim her birimize kolay dogum nasip etsin bekleyen arkadaslarımada en kısa sürede versin inş.

Canim ben cok umutsuzdum bir daha hamile kalsamda ilerlemez diyordum cok sukur bu aylara geldim insallah kucagimada alirim insallah en kisa surede Rabbim bekleyen arkadaslarimada nasip etsin hep duamdasiniz.

Günaydın bebekler :)) anaaaam burası çok soğuk

ZEYNEP yine gece kuşu gibi gelip herkese bir cevap yazmışsın, kimseyi atlamamışsın canım benim, ben de bir iyi bir kötü hamdolsun gidiyorum, kurban yaklaşıyor, eşimin ailesinin yanına gidicez yine sorgulayan ve acıyan bakışlar....güzel haberi sen benden önce vereceksin herhalde, ben bu bunalım ruh halimle daha bişey yapamadım..ama Rabbim biliyor, isyandan bizi uzak etsin..öptüm seni bebek

NAZAN kuzenin evladı sağlıkla büyütsün, sanada bundan daha kolay doğum nasip etsin canım :)

günaydın kuzularımmm

burcu ben inanıyorum senin gibi iyi birine rabbim nasip edicek sadece zamanı var

tümay hep merakediyorum ilk dogumunun neler yaşadıgını ama seni üzmemek için soramıyorum rabbim inş. bu kuzunu saa bagışlayacak ve sag saglim kucagına alıcaksın cnm

gul1982/Gül 02.09.2013 çarşamba oğluna sağlıklı huzurlu güzel bir ömür
akyuzcigdem/Çiğdem 03.09.2013 perşembe oğluna sağlıklı huzurlu güzel bir ömür
kılzar silzerinde dualarını okudum allah kabul etsin innş.

aminnnn burcummmm cümlemize nasip etsin inş.

günaydııınnn hanımlar

zeynepciğim canım çok özür dilerim unutmuşum diğer gediklileri saymayı ,sanki bi burcu bide ben varmışım gibi geliyor hep,demekki sizin bebekler yakında gelecek,amaaan zaten kaç kişi kaldıkki şu hamileler bi doğursun bizde hamile kalırız hayırlısı ile yeni bi sayfa açarız,onlar bebekleriyle uğraşsınlar zaten gelmezlerde

Günaydınnnn bu haftayıda ortaladık çok şükür kızlar. dün işlerim acayip yoğundu nefes alaamadım desem yeridir,evde olduğum halde öğlen yemeğimi bile 3e doğru ancak yedim hızlı hzlı.
ayy nine gibiyim dizlerim bacaklarım ağrıyor,acaba soğuktanmı yoksa kilodanmı.

Burcucum canım ayy bayram hiç gelmesin isterdim bende aynı psikolojiden dolayı yaa varya bu sosyal çevremiz yüünden hamileliklerimiz dahada gecikiyor bence, bu ruh hali ve psikoloji ile nasıl hemencicik hamiş kalır ki bir insan, uyuz oluyorum o merklı melahatlere, varya konuşcak konu olsun diye soruyorlar sırf he, yoksa senle çokta ilgilendiklerinden değil, maksat muhabet olsun işte diye, ama böyle salakça muhabbet olmaz olsun tabiki. ne yaıkki çevrelerimiz böyle geri kafalı hatta kafasız kadınlarla dolu, onlar tavuk gibi ilk günden hamile kaldığı için bizi anlamalarıda imkansız zaten. sen yanına melisa çayı götür kuşum sallama olanından al, salla salla iç bayramda, kimseyi kafana tamazsın ozaman relax olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…