Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ne bileyim canım ya o kadar üzüldüm kii.ne olacak bilmiyorum hiç umudum yuok bu ayy bakalım hayırlısı

ne bileyim canım ya o kadar üzüldüm kii.ne olacak bilmiyorum hiç umudum yuok bu ayy bakalım hayırlısı
yumurtlama döneminde beyinden bir hormon salgılanıyor , düşüncelerini pozitif tut, inan, iyi düşün ki beyninden iyi enerjiler geçsin, Rabbim nasip edecek inan, çok inan ki güzel düşün güzel düşün ki hormon çok salgılansın :))

sibelcim hoşgeldin aramıza tatlım sefalar getirdin, inşallah burada kalıcı dostlukla edinirsin sende bizler gibi aile gibi burası
seni arkadaş listemize ekledim hayırlı uğurlu olsun
kızlar bu rahim filmi nasıl oluyor acil cevap lütfen
bircancım sen kimseye bakma, herkesinki çok farklı geçiyor, bak herkesinki iyi geçmiş benimki çok acılı geçti doğum yapar gibi hissettim kendimi ama arkadaşlarımızın da dediği gibi yani o 10 dk dan sonra herşey bitiyor, 10 dk için ertelemeye değmez yani, insan neye dyanmaz ki 10 dk

ayyy bedriyem süper bir bilgi vermişsin ilacın adını not aldım telefonuma, doktoruma soracağım.
canım süper bir bilgi verdin bende hep duyuyordum ayy yapim filan diyordum ama şimdi nasıl yapıldığınıda öğrendim sayende bide onu deneyelim bakalım
ya inşallah hafif geçiririm, narkozsuz yaptırınca bir iki gün istirahat ediyormuşsun doğrumu bu.
yok kız öle bişey , yani alttan muyaenenin daha detaylısı gibi düşünebilirsin.
tatlım yaaa sen niye hala arkadaş listemize eklenmedinki??? bana bilgilerini yaz senide ekliyim tablomuza, ve eğer geçmiş günlerdeki tüm isimler için oturup tesbihleri okurum 100 er tane dersen hiç çekinmeden senide hemen ekliyiveririm kuşum, kiminin parası kiminin duası derler ya, bekde senin duaların kabul olur, gel tatlım gel.
yavv süper bir bilgi bu ohh nasıl içim rahatladı varya, insan hep tetikte davranıyor çünkü ay ya hamileysem falan diye son 1 yıldır tetikte yaşıyorum.
mervecim tatlım üzülme dur 1 ay ara verilecekmiş, insan bi çöküyor bu ara verme zamanlarını duyunca biliyorum aama yapacakta bişey yok yani, Allahın işi bunların hepsi
arkadaşlar bu arada adetliyken ya evveli okuyabiliyormuyum bir de tefriciye bilginiz var mıı
okunuyor canım benim

Bedriyecim duanı okudum Allah kabul etsin

( bu arada 1. sayfadaki listeye baktım kim için ne zaman ne okunacak yazıyor merak edenlere ve ilgilenenlere duyrulur)

Yasemincim tabiki de listede sırası geçmiş arkadaşlar için okurum, hem de şimdi inşallah , beni de arkadaşlık listenize eklerseniz sevinirim :) burası çok huzurlu tabiki bazen çok üzücü bazen çok mutlu haberler var ama olsun , birlik beraberlik güzel şey.....adım burcu yaşım 30 , 4 yıllık evliyim bir yıl önce hamile kaldım ve bebeğimin 8. hafta da kalp sesi duyulmadığı için kürtaj oldum. İlk başlar da çok zordu ama şimdi alıştım tekrar yaşarmıyım bilmiyorum neden yaşadım sebebide belli değil, hayırlısıyla bekliyorum , seni de yakında takip ediyorum :)

canım benim çok memnun oldum bucu'cum, hemen seni listeye ekliyorum tatlım sefalar geldin uğur getir inşalah
topikte yaş ortalamasına bakarsan aşşağı yukarı hepimiz aynı yaştayız ne güzel, ve sıkıntılarımızda aşağı yukarı birbirine benziyor onun için çok uyum içindeyiz, Allaha çok şükür aramızda sivri dillli, kendini bilmez, veya ne bileyim uyumsuz v vs kötü özlleikleri olan bir arkadaşımız yok maşallah
o yüzden burası sanki benim bir evim gibi, yani ikinci adres filan diyebiliriz
bazen düşünüyorum hamile kalsam ilk kime haber verrim diye, ve hep aynı şeyi düşünüyorum " ilk size hber veriririm"

Bircan tespihini çektim Allah kabul etsin ( listeyi daha bugün gördüğüm için geç oldu biraz)

çok haklısın sahip olduğumuz hayatı, meslekleri, memleketi yargılamadan kibir yapmadan dertlerimizi paylaşıyoruz, beraber sevinip beraber üzülülüyorum aman nazar değmesin
Sanal alem de bile olsa Allah iyi insanlarla karşılartırsın
O zaman hoş bulduk

ben çıkıyorum, yarın inşallah biri hamilelik haberi verir, iyi geceler :) uyuyamazsam yine gelirim

Burcu süpersin yaaa ağzına diline sağlık canım benim hemde mübarek gecede çekiyorsun Allahım kabul etsin inşallah.

bu arada bende hakkaten alıştırma olsun diye düşündüm, ayy şimdi ilk başlarda anlamıyorum ya ne sıkıntısı var diye, ayy insan nasıl çaresiz kalıyor , açtım kullanma klavuzunu filn bakıyorum sonra bişey yapıyorum mutlu yüz ifadesi çıkıyor filan insan mutlu oluyor valla. bebekte böle bişey heralde ayy ben gidip bunun daha orjinalini almam lazım bu ucuz bişeydi çakması heralde 4 lira bunla bi alıştırma yapayımda sonra bi üst modeline geçerim.

yasemiinn o sanal bebeklerden çok eskiden satılıyordu hala varmıymış yaa, ama iyi bakman lazım yanlış bilmiyorsam ölüyormuş sanırım galiba sonrasında kullanılmıyor,aklımda böyle kalmış daha önce hiiiç oynamadım onla

bedriyecim duanı okudum tesbihini çektim canım Allah hayırlısı ile en uygun zamanda senide bebeğine kavuşturur inşallah

valla dur bakalım gece de kapatmıycam ötsün acıkınca çişi gelince bakalım bebek nasıl bişeymiş
bide bakıyosunu ben yarın sabah çocuktan mocuktan vazgeçmiş vaziyette geliyorum topiğe, bu nedir böyle uyutmadı beni filan diye

hadi iyi geceler öpüyorum

Eki Görüntüle 514611
kızlar gülmeyin he ben bugün oyuncakçıya gidip kendime sanal bebek aldım

buna gülünmez mi ya hiçççvalla iki gündür suratımdan düşen bin parçaydı gece gece güldürdün benii hatta eşim şükür be dediii.valla süper burası ya sizleri seviyorm burcunun dediği gibi iyiki varsınız ya..

graphicdesigner cnm sanal bebek iyi fikir bende alim bari tek çizgilere bakacağıma sanal bebeğe bakarım ay ilk defa tek çizgiden sonra bu kadar keyifliyim sanırım artık sıyırdımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…