- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.881
Doktordan önce Allah'a inan canım , tabiki de durumu bilip tedbir almalı tedavi yapmalı, içini rahat tut, inşallah doktor haklıdır, hem belki bu ay rahat olrsunuz da bir gelişme olur belli mi ol :) benim bildiğim adetliyken tespih çekilebilir
yumurtlama döneminde beyinden bir hormon salgılanıyor , düşüncelerini pozitif tut, inan, iyi düşün ki beyninden iyi enerjiler geçsin, Rabbim nasip edecek inan, çok inan ki güzel düşün güzel düşün ki hormon çok salgılansın :))ne bileyim canım ya o kadar üzüldüm kii.ne olacak bilmiyorum hiç umudum yuok bu ayy bakalım hayırlısı
sibelcim hoşgeldin aramıza tatlım sefalar getirdin, inşallah burada kalıcı dostlukla edinirsin sende bizler gibi aile gibi burasıyemek yapıyorum arada da buraya bakıyorum insanda bağpımlılık yapıyo kk bu arada ismim sibel burdur dayım yaşım 26 2010 yılında evlendiğim evlendiğimden beri pko olduğumu bildiğim için hiç korunmadım tam iki buçuk senedir bebek bekliyoruz olmuyo malesef.bu arada bat 27 eylül ama sanırım erken olcammm
bircancım sen kimseye bakma, herkesinki çok farklı geçiyor, bak herkesinki iyi geçmiş benimki çok acılı geçti doğum yapar gibi hissettim kendimi ama arkadaşlarımızın da dediği gibi yani o 10 dk dan sonra herşey bitiyor, 10 dk için ertelemeye değmez yani, insan neye dyanmaz ki 10 dkkızlar bu rahim filmi nasıl oluyor acil cevap lütfen
ayyy bedriyem süper bir bilgi vermişsin ilacın adını not aldım telefonuma, doktoruma soracağım.Metformini
ilacın adı buymuş arkadaşlar.. pcolularda çok işe yaramış.. gebelikleri oluşmuş, adetleri düzenlenmiş, yumurtlamaları düzene girmiş lakin bu ilacı o topikte demişler ki doktora kendileri hatırlatmışlar genelde doktorlar bu ilacı atlıyorlarmış hatta bir kız arkadaşımız doktora bööle bi ilaç varmış demiş doktor da hıı tamam o ilaçtanda yazıyorum demiş.. araştırmalarıma göre yan etkileri olan bir ilaçmış.. kullanan o topiktekiler yan etki görmemişler.. ama mutlaka ve mutlaka doktorla konuşup da içilmeli.. dozunu falan kullanılıp kullanılamayacağını doktor belirtiyormuş.. şifa olsun inşAllah.
canım süper bir bilgi verdin bende hep duyuyordum ayy yapim filan diyordum ama şimdi nasıl yapıldığınıda öğrendim sayende bide onu deneyelim bakalımkadınlar kulübündede var sanırım bulabilirsen. ben sana kuzenimin anlattğını yazayım hani malum yumurtlama dönemlerimiz varya o dönemlerde bi kilo sütü kaynatıtıyorsun kaynayınca içine bi demet maydanoz atıp biraz daha kaynatıyorsun onu alıp üzerine oturuyorsun bunu yarıp saat falan yapcan soğudukça tekrar ısıtıp yapıyosun buhara otururken beline çarşaf golayacakmışsın ısı dışarıya çıkmayacak şekilde yani bunu malum günlerinde üç kez yapıyosun her yaptığında geceyide değerlendiriyorsun:)))
yok kız öle bişey , yani alttan muyaenenin daha detaylısı gibi düşünebilirsin.ya inşallah hafif geçiririm, narkozsuz yaptırınca bir iki gün istirahat ediyormuşsun doğrumu bu.
tatlım yaaa sen niye hala arkadaş listemize eklenmedinki??? bana bilgilerini yaz senide ekliyim tablomuza, ve eğer geçmiş günlerdeki tüm isimler için oturup tesbihleri okurum 100 er tane dersen hiç çekinmeden senide hemen ekliyiveririm kuşum, kiminin parası kiminin duası derler ya, bekde senin duaların kabul olur, gel tatlım gel.kızlar bu tespih için bende size destek verebilirim, eğer isteyen olursa bana yazsın kim için ,ne kadar, ne çekeceğimi yazın Allah nasip ederse bende sizin için tespih çekebilirim ama önceden hazırlanmış bir liste bir sıra varsa ve sonradan bir eklenme olmazsa sorun değil, rabbim hepinizin duasını kabul etsin inşallah
yavv süper bir bilgi bu ohh nasıl içim rahatladı varya, insan hep tetikte davranıyor çünkü ay ya hamileysem falan diye son 1 yıldır tetikte yaşıyorum.ilk dört haftada bebek dışarıdan alınan hiç bir şeyden etkilenmiyor, 4. haftadan sonra senin yediğin içtiğinle besleniyor, bence birşey olmaz ama yine de dişçiye gebelik olabilir de istersen belki ona göre ilaç kullanır, geçmiş olsun
mervecim tatlım üzülme dur 1 ay ara verilecekmiş, insan bi çöküyor bu ara verme zamanlarını duyunca biliyorum aama yapacakta bişey yok yani, Allahın işi bunların hepsimrb kızlar dün doktora gittim ve moralim çok bozukkk.geçen ay yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesi kullanmıştım 6-7 tane yumurtam olmuştu ama dün işte adet oldum adet olunca doktora gittim ve yumurtaların 2-3 tanesi çatlamamış bu ay tedavi vermicem dedi verirsem bir dahaki aya kist oluşu rfelan dedi ve bu ayı böle boş geçircekmişiz bir dahaki ay hasta olursan gelll belki aşılama yaparız dedii.ben film felan çekmeyecekmisiniz dedim hsg yi sordum gerek yok dedi kafama takıldııı doktoruma güvenenyimmi sizceeee
okunuyor canım benimarkadaşlar bu arada adetliyken ya evveli okuyabiliyormuyum bir de tefriciye bilginiz var mıı
Yasemincim tabiki de listede sırası geçmiş arkadaşlar için okurum, hem de şimdi inşallah , beni de arkadaşlık listenize eklerseniz sevinirim :) burası çok huzurlu tabiki bazen çok üzücü bazen çok mutlu haberler var ama olsun , birlik beraberlik güzel şey.....adım burcu yaşım 30 , 4 yıllık evliyim bir yıl önce hamile kaldım ve bebeğimin 8. hafta da kalp sesi duyulmadığı için kürtaj oldum. İlk başlar da çok zordu ama şimdi alıştım tekrar yaşarmıyım bilmiyorum neden yaşadım sebebide belli değil, hayırlısıyla bekliyorum , seni de yakında takip ediyorum :)
canım benim çok memnun oldum bucu'cum, hemen seni listeye ekliyorum tatlım sefalar geldin uğur getir inşalah
topikte yaş ortalamasına bakarsan aşşağı yukarı hepimiz aynı yaştayız ne güzel, ve sıkıntılarımızda aşağı yukarı birbirine benziyor onun için çok uyum içindeyiz, Allaha çok şükür aramızda sivri dillli, kendini bilmez, veya ne bileyim uyumsuz v vs kötü özlleikleri olan bir arkadaşımız yok maşallah
o yüzden burası sanki benim bir evim gibi, yani ikinci adres filan diyebiliriz
bazen düşünüyorum hamile kalsam ilk kime haber verrim diye, ve hep aynı şeyi düşünüyorum " ilk size hber veriririm"
yasemiinn o sanal bebeklerden çok eskiden satılıyordu hala varmıymış yaa, ama iyi bakman lazım yanlış bilmiyorsam ölüyormuş sanırım galiba sonrasında kullanılmıyor,aklımda böyle kalmış daha önce hiiiç oynamadım onla
ıyaşpark cnm evet burdurun merkezini de bilirim kii arkdaşlarım falan var nerde oturuosun cnm?
şirinnevler de oturuyorum cnm bi üst geçit var evimin yakınında suna uzal ilköğretim okulu falan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?