- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.821
günaydın kuzularımmm
tümay hep merakediyorum ilk dogumunun neler yaşadıgını ama seni üzmemek için soramıyorum rabbim inş. bu kuzunu saa bagışlayacak ve sag saglim kucagına alıcaksın cnm
Canım sor ne olucak sanırsam doğumun nasıl olduğunu soruyorsun.
Saat 11 gibi suni sancıya başladılar ilk başta ağrılar kolay dı dayanması 3 saat öyle yatakta bekledim ufak ağrılarla sonra açılma başlayınca sancılar arttı saat başı gelip açılmaya baktılar sancılar şiddetli dayanılmaz hale geldi ve saat gece 2.30 da artık sancının yerini ıkınma isteği almıştı ve suyum geldi doğum haneye alındım açılma 10 cm olmuştu önce nasıl ıkınmam gerektiğini söylediler ilk ıkınma olmadı üçüncü ıkınmada doğum oldu meleğim çok kolay doğdu. Doktor kesi yapmayacaktı ama iç yırtılma olmasından korkup yaptı 3 dikişim vardı.Sancı zordu ama doğum çok kolaydı ben yavrumu kucağıma alamadım ama inan o doğduktan sonra bi rahatlıyorsun o bütün acılar bi anda bitiyor.Sancının uzun ve zor sürmesi suni sancının azar azar vermeleriydi rahhim zarar görmesin diye birde bebek yaşıyor olsa kasılmalar esnasında doğum kanalında kendini ittiriyormuş ve açılma kolay oluyormuş.
iyiki normal olmuş diyorum ben sezeryan istedim doktorum ve eşim istemedi çok destek oldular normal doğum konusunda gerçi o anda eşimden nefret ettim ama sonra teşekkür ettim.
İnan şu an sezeryan olacağı için korkuyorum çünkü nasıl olacağını bilmiyorum normal bana daha kolay geliyor.
canım benimm saoll benm kocamda normal dio ben çok fena tırsıyorum tabi:18::18:
Canım insan bilmediği şeyden korkar tabiki en doğru kararı doktorun verir onlara güvenmek lazım sezeryan da zor sonuçta oda bir ameliyat .Benim kaynana diyorki sezeryan yapanlar annemi oluyor uyuyor uyanıyor bebek kucağında bu kadar basit söylüyorlar ama bence Sezeryan daha zor ...
zaten 50 adet almışım okumazsam ayıp okudum ben canımKızlar tefriciyyeleri alanlar okudumu acep ben bugün tamamlamaya niyetlendim de en azından alıp okuyamayanlarınkini de okuyayım da bitireyim inşallahsizde bi bakın kaçırdığım varmı??
Annem 1,500
Yasemin 100 okudu
Bedriye 30 okudu
Tümay 100 okudu
Burju 100 okudu
Tuba 1,000 okudu
Nazan 50 okudu
Meral 100
Çiğdem 100
kalan 1,364 Aslı :)
Meral ve Çiğdem kızlar sizden haber bekliyorummm eğer okuyamadıysanız ben tamamlarım no problem :)
Kızlar tefriciyyeleri alanlar okudumu acep ben bugün tamamlamaya niyetlendim de en azından alıp okuyamayanlarınkini de okuyayım da bitireyim inşallahsizde bi bakın kaçırdığım varmı??
Annem 1,500
Yasemin 100 okudu
Bedriye 30 okudu
Tümay 100 okudu
Burju 100 okudu
Tuba 1,000 okudu
Nazan 50 okudu
Meral 100
Çiğdem 100
Meral ve Çiğdem kızlar sizden haber bekliyorummm eğer okuyamadıysanız ben tamamlarım no problem :)
zaten 50 adet almışım okumazsam ayıp okudum ben canım
aslıcım banada 100 yazarsan bugün akşam okurum
Kızlar tefriciyyeleri alanlar okudumu acep ben bugün tamamlamaya niyetlendim de en azından alıp okuyamayanlarınkini de okuyayım da bitireyim inşallahsizde bi bakın kaçırdığım varmı??
Annem 1,500
Yasemin 100 okudu
Bedriye 30 okudu
Tümay 100 okudu
Burju 100 okudu
Tuba 1,000 okudu
Nazan 50 okudu
Meral 100
Çiğdem 100
aslı bende perşembeye kadar sana okurum diyodum..madem bugün tamammlayacaksın.50 tanede bana yaz..akşam muhakkak okurum..sana gönderirim dualarımla beraber..
canım Allah izin verirse bugün tamamlamaya niyetlendim ama bakalım inşallah tamamlanır :) o zaman seni de not alıyoruz canım bgün bitiririm deyince :)günaydın kızlar,
aslıcım tefriciye başlamışsın bende okurum canım 50 tane bugün okurum zaten ama ne zamana kadar niyetlendin?
Aslıcım ilk sayfaya senin yarın yumoş toplama meseleni yazdım herkesin haberi olsun diye. özellikle etmemizi istediğin bir dua varmı onuda belirteyim kuşum, yarın gözümü açar açmaz dualarım seninle olacak inşallah.
canım Allah izin verirse bugün tamamlamaya niyetlendim ama bakalım inşallah tamamlanır :) o zaman seni de not alıyoruz canım bgün bitiririm deyince :)
canım okudum 50 tane,Allah kabul eylesin inşallah başarılı bir şekilde toplanır transferin yapılır ve kuzuna veya kuzularına kavuşursun inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?