- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.841
ayyy hakkaten nerdeyse evde ışıkları açıcam hava kapalı. ama işlerim yoğun o yüzden kıpırdayamıyorum.kızlar naapıyosunuz yaaaaaa..öyle canım sıkılıyoki gelinde konuşalım...sabahtır beri ruh gibiyimmm...havada kapalıydı zaten yeni açtı...çok sinir bozucu...arkadaşlarımda diyoki ruh gibisin sabahtır beri 3 cümle kurduun:))
canım ara ara bakıyorum da kimsecikler yok bugün:)
bende iş yerindeki işlerimi halletmeye çalışıyorum bayram bitimine kadar gelmicem ya işleri bitireyimde rahat edeyim :)
Allah kolaylık versin canımm bugünde geiştirin ölesine hergün yemek yemek iyi bişe değil :))Aslı Buket, canlarım
Benimde şimdi dersim boş, öğrt odasında tek oturuyorum, yağmur yağıyor, bide ben köyde çalışıyorum ya her yer dağ bayır, ağaç :) bugün hem nöbetçiydim hem de miniklere dersim vardı öldüm belim koptu resmen, eve gitmek istiyorum ve evde yemek yok :) artık hazır birşeyler alıp tavada ısıtmalı falan onlardan yiyecez :))
Aslı heyecanlımisin?
Buket sen niye ruh gibisin bebekim?
Bide bayramda ne yapacaksin söyleyin bakalım :)
yaaa yarına kadar iyice iyi olsunlar kaliteli kaliteli bugün sabah 2 tane yumurta yedimmayyy hakkaten nerdeyse evde ışıkları açıcam hava kapalı. ama işlerim yoğun o yüzden kıpırdayamıyorum.
bende düşünüyorum kendi kendime bayram ertesi artık çalışmasammı, çünkü doğuma 2 hafta kalmış oluyor yani doktorun dediği sezeryan meselesine. ama şimdiden bişey demiyorum kimseye dur bakim cumartesi gidicem bi kesin konuşalım doktorla da ne diyecek.
eşim diyorki 4 kasımda doğsun, benim doğum günümle aynı olsun diyor. bugün takvime bi baktım hicri yılbaşı gününe geliyor, ne mübarek çocuk olur ayy tamam 4 kasım olsun dedim :) bakalım dr ne diycek.
sen isim konusunda ne yaptın bakim
ayy canım Allah kolaylık versin kuşum toparla sonrada relaxxxx ol yumoşlarını serbest bırak büyüsünler gelişsinler yarına kadar
Aslım duanın yanında bir de 'herşey kolay olacak çok sakın' ve buna benzer olumlu cümleleri sürekli kendine tekrarla hatta biraz sesli tekrarla, inan ki işe yarıyor ben çok denedim, bide içeri girdiğinde heyecanını kontrol etmek için burnundan nefes al, ağzından nefes ver..zzaten anestezi aldıktan sonrası ohhh miss, hiç bisey hatırlamazsın, anesteziyle olacak dimi?
canım sakin olmaya çalışıyorum ve olumlu düşünmeye çalışıyorum..Aslım duanın yanında bir de 'herşey kolay olacak çok sakın' ve buna benzer olumlu cümleleri sürekli kendine tekrarla hatta biraz sesli tekrarla, inan ki işe yarıyor ben çok denedim, bide içeri girdiğinde heyecanını kontrol etmek için burnundan nefes al, ağzından nefes ver..zzaten anestezi aldıktan sonrası ohhh miss, hiç bisey hatırlamazsın, anesteziyle olacak dimi?
amin canım benim ne güzel dua etmişsin Allah razı olsunAsli canim Rabbim yardimcin olsun Allahim sana iki tane bal kuzu nasip etsin :)
Kizlar ya bi isim isi cok zor biz Sevilay koyariz diyorduk annem teyzem kizkardesim Tugba olsun diyorlar gorumcem ve kayinvalidem iki ismide begenmiyor akillarinda belliki baska bisey var offf esim insallah kendi ailesi istedi diye benim fikirlerimi yyabana atmax...
slm cancanlar
ben geldimmmm benim kızceden vakit bulamıyorum hala bir türlü herkes iyimi acep buralarda
biz iyiyiz teyzeleri çok şükür ama burnumuz hala tıkalı ya çok üzülüyorum çocuğum nefes alamıyo geçmiyoda bir türlü ne zaman geçecek bu ya serum fizyolojikte kullandım hala kullanıyorum ama 2 dakika açıyo sonra yine aynı naapsam bilemedim aynı sorunu yaşayan annişler varmı kikestane kebap bu anneyr acele cvp
Kızlar ben geldim dün şeker yüklememde bir sorun çıkmadı çok şükür ama ultrasonda birascık sorun vardı bebeğimin belden aşağısını göremedik çünkü kasığıma oturmuş vaziyette dr artık yavaş hareket edeceksin otururken dik oturacaksın ddi yoksa bebek orada yer eder dönmez ddi sezeryan olursun ddi birde bebeğimin kordonu çenesine yakınmış ve arkasına geçmezse kordon yine sezeryan dedi bunların dışında bebeğim sağlıklı sıhatliymiş kilosuda boyuda yerindeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?