Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar naapıyosunuz yaaaaaa..öyle canım sıkılıyoki gelinde konuşalım...sabahtır beri ruh gibiyimmm...havada kapalıydı zaten yeni açtı...çok sinir bozucu...arkadaşlarımda diyoki ruh gibisin sabahtır beri 3 cümle kurduun:))

canım ara ara bakıyorum da kimsecikler yok bugün:)
bende iş yerindeki işlerimi halletmeye çalışıyorum bayram bitimine kadar gelmicem ya işleri bitireyimde rahat edeyim :)

Aslı Buket, canlarım
Benimde şimdi dersim boş, öğrt odasında tek oturuyorum, yağmur yağıyor, bide ben köyde çalışıyorum ya her yer dağ bayır, ağaç :) bugün hem nöbetçiydim hem de miniklere dersim vardı öldüm belim koptu resmen, eve gitmek istiyorum ve evde yemek yok :) artık hazır birşeyler alıp tavada ısıtmalı falan onlardan yiyecez :))

Aslı heyecanlımisin?

Buket sen niye ruh gibisin bebekim?

Bide bayramda ne yapacaksin söyleyin bakalım :)

ayyy hakkaten nerdeyse evde ışıkları açıcam hava kapalı. ama işlerim yoğun o yüzden kıpırdayamıyorum.
bende düşünüyorum kendi kendime bayram ertesi artık çalışmasammı, çünkü doğuma 2 hafta kalmış oluyor yani doktorun dediği sezeryan meselesine. ama şimdiden bişey demiyorum kimseye dur bakim cumartesi gidicem bi kesin konuşalım doktorla da ne diyecek.
eşim diyorki 4 kasımda doğsun, benim doğum günümle aynı olsun diyor. bugün takvime bi baktım hicri yılbaşı gününe geliyor, ne mübarek çocuk olur ayy tamam 4 kasım olsun dedim :) bakalım dr ne diycek.
sen isim konusunda ne yaptın bakim
canım ara ara bakıyorum da kimsecikler yok bugün:)
bende iş yerindeki işlerimi halletmeye çalışıyorum bayram bitimine kadar gelmicem ya işleri bitireyimde rahat edeyim :)

ayy canım Allah kolaylık versin kuşum toparla sonrada relaxxxx ol yumoşlarını serbest bırak büyüsünler gelişsinler yarına kadar

Allah kolaylık versin canımm bugünde geiştirin ölesine hergün yemek yemek iyi bişe değil :))
Hemde ne heyecan hem tırsma ayyy fenayım Burcu hiçç sorma :))

yaaa yarına kadar iyice iyi olsunlar kaliteli kaliteli bugün sabah 2 tane yumurta yedimm

Yaso ay ne kadar az kalmış canım benim, Allahım çok kolay ve güzel bir doğum nasip etsin inşallah, 4 kasım olmazsa 13 kasim olsun, benim doğum günüm :))) sağlıkla gelsin canım..kesin Betül mü olacak

Bu arada Buket duamı okumuşsün Allah razı olsun tatlım..hopp diye bir çırpıda doğur inşallah

Aslım duanın yanında bir de 'herşey kolay olacak çok sakın' ve buna benzer olumlu cümleleri sürekli kendine tekrarla hatta biraz sesli tekrarla, inan ki işe yarıyor ben çok denedim, bide içeri girdiğinde heyecanını kontrol etmek için burnundan nefes al, ağzından nefes ver..zzaten anestezi aldıktan sonrası ohhh miss, hiç bisey hatırlamazsın, anesteziyle olacak dimi?

Asli canim Rabbim yardimcin olsun Allahim sana iki tane bal kuzu nasip etsin :)
Kizlar ya bi isim isi cok zor biz Sevilay koyariz diyorduk annem teyzem kizkardesim Tugba olsun diyorlar gorumcem ve kayinvalidem iki ismide begenmiyor akillarinda belliki baska bisey var offf esim insallah kendi ailesi istedi diye benim fikirlerimi yyabana atmax...

ya kızlar bende bakıp bakıp çıkıyorum..dün sınav sonuçlarına baktım..ya ucundan geçiyorum ya ucundan kalıyorum..hatırlamadığım sorular var dünden beri kafamı kurcalıyor..sabah uyandığımda soruyu düşünüyordumm..ne billiyim onu taktım heralde kafaa..bide havanında olumsuz etkisi var

burcu bayramda ne yapacağımı sormuşş..ne yapayım evdeyim ve yine misafirim var..görümcelerim çocukları felan gelecekler bayrama bizdeler...bende aslıya benzedim:))

bayramdan sonrada ayrılacam sanırım işten...arefe günü doktora gidecem bende

yaso isim sormuş..biz hala bişey bulamadık..öyle havada kaldı...birsürü iş var aklımda yapmam gereken...hepsini izinden sonrasına erteleyeyim diyorum bide diyorum ki bırakma azar azar yap..
kadın çağıracam bayramdan önce haklılarımıda verecem yıkamaya...ama tabi yine batacak... bakalım ondan sonra naaparız..

kışlıkları felan çıkarıp düzeltmem gerek dolabımı revize etmem gerek bebeğin eşyalarını hazırlamam gerek..gerekte gerek..bu hafta sonu biraz yaparım ondan sonra yine misafir..nasıl olacak bu iş bilemedim..
işin kötüsü evimde erzurumdaki gibi büyük değil..gelenleri yatıracak yerimde yok...ne bileyim işte..gelir giderler ondan sonra bekleyiş başlar...

zaten vücut nasıl olursa ruh da onu hissedermiş..kendi kendine telkin vermek güzel fikir..

canım sakin olmaya çalışıyorum ve olumlu düşünmeye çalışıyorum..
canım genel anestezi olacak inşallah canım uyuyacam
amin canım benim ne güzel dua etmişsin Allah razı olsun

Ey güzel ALLAH ım şu hayatın döngüsü insanı kendine aşık ediyor...arka arkaya hamilelik haberleri ...hhoopp bitti şimdi de arka arkaya doğum hikayeleri, korkuları, hazırlıkları...Canlarım benim RABBİM tüm kyfini çıkararak kuş gibi tüm hazırlıklarınızı bitirmeyi nasip etsin...

Ben de donarak ölücem işte...Şuan halimi görseniz çok gülersiniz...üstümde tırım tırım takım elbise..masanın üstünden bakıldığında çalışkan bir iş kadını...masanın altında ise baya bağdaş kurmuş bir köy ağası:))) ayaklarımı hissetmiyorum...öğlen eve gittim kalın çorap giydim ısıttım ama şimdi yine buuuzzz...Aaaa bu arada regl oldum...Bu iş tamamen bitti yani...BİNLERCE KERE ŞÜKÜRLER OLSUN....RABBİM e sonsuz şükürler olsun ki muhteşem bir zamanlamayla sonlandı...Pazar günü rezillik yaşamıcam İNŞALLAH... ve tatilde temiz olucam...

Bi de ASLIIIMMM kalbim, beynim ve tüm hislerimle yanndayım...Dualarım seninle...

Bi deeee BEDRİYEM seninle....Bi deeee hepinizi çok seviyorum....

Bi deeee yalvrırım bu sınavı kazanayııımmm....Çok heyecanlıyııımm.....

bukeeet geçen aslıya dedimki buket doğursada onu görmeye gitsek hadi seni bekliyoruz doğurda ziyaretine gelelim

Kızlar ben geldim dün şeker yüklememde bir sorun çıkmadı çok şükür ama ultrasonda birascık sorun vardı bebeğimin belden aşağısını göremedik çünkü kasığıma oturmuş vaziyette dr artık yavaş hareket edeceksin otururken dik oturacaksın ddi yoksa bebek orada yer eder dönmez ddi sezeryan olursun ddi birde bebeğimin kordonu çenesine yakınmış ve arkasına geçmezse kordon yine sezeryan dedi bunların dışında bebeğim sağlıklı sıhatliymiş kilosuda boyuda yerindeymiş

slm cancanlar
ben geldimmmm benim kızceden vakit bulamıyorum hala bir türlü herkes iyimi acep buralarda

biz iyiyiz teyzeleri çok şükür ama burnumuz hala tıkalı ya çok üzülüyorum çocuğum nefes alamıyo geçmiyoda bir türlü ne zaman geçecek bu ya serum fizyolojikte kullandım hala kullanıyorum ama 2 dakika açıyo sonra yine aynı naapsam bilemedim aynı sorunu yaşayan annişler varmı ki kestane kebap bu anneyr acele cvp

odana buhar makinesi almayı denedin mi?

hadi gözün aydın..anlatıkların sana bağlı şeyler biraz dikkat et herşey yoluna girer umarım

bedriye senin için fetih suresi okudum. Allah kabul etsin Allah bir avaz da kurtarsın

hemşom serap; senin için de fetih suresi okudum. Allah kabul etsin Allah bir avaz da kurtarsın

aslı senin için 51 adet tefriciye okudum(hızımı alamamışım)Allah yerine ulaştırsın..yarınki opu da ruhun duymasın yel gibi aksın gitsin ömründen..:))

Selamlar kizlar herkesin keyfi yerinde insAllah, beni sorarsaniz iyi diyelim iyi olalim.. Agrilarim epey var, kimine gore 1 saatden kimine gore haftasonuna doguruyorum etrafimdaki herkes ebe, doktor oldu mubarekler, Allahtan saglik,sifa ve herseyin hayirlisini diliyorum son gunler insan hepten gergin oluyor yada ben oldum
ASLI sana bu gece duallarimi ederek yaticagim ve kismetse cok erken kalkiyorum zaten Rabbi yesir okurum sana, sende selavat getirmeyi unutma sakin, yarin heyecanla beklicez seni islem sona erdi hayirlisiyla haberini diye, anestezide alicakmissin ondaki tecrubenide paylas.cok optum seni, hersey saglikla olsun insAllah, Allah hayirli saglikli kapilar acsin.
YASEMINN sende sezeryan olucaksin sanirim kismetse 4 kasim demissin ya kacinci haftana denk geliyor cep yok ya takvimi gormuyorumm
Hepinizi cok optumm.
Bukeettt insAllah sinav sonucun tahmin ettiginden daha guzel iyi gelir sonucun. Ucundan ortasindan neresinden olursa olsun yakalamissindir insAllah

ZEyNEP evet canim benim Rabbim kismett ederse babami kaybetmeye yakin oldugum gunlerde evladimi kucagimi alacagim ama korku panik duygu tum duygularim karmakarisik gecen sene bu zamanlar rahim filmi cektirebilcek miyim diye sayikliyordum ve canimin ici cooookk ozledigimm cok sevdigim babacimm hayattaydi, hersey cook cabuk degisiyor insan hayatinda Allah hepimize yardim etsin insAllah, cok optum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…