- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.861
Canlarim biz evden ciktik hastaneye dogru gidiyoruz..Dualariniz icin Allah razi olsun ben kendime gelince sizi bilgilendiririm insallah
Selamlar kizlar herkesin keyfi yerinde insAllah, beni sorarsaniz iyi diyelim iyi olalim.. Agrilarim epey var, kimine gore 1 saatden kimine gore haftasonuna doguruyorum etrafimdaki herkes ebe, doktor oldu mubarekler, Allahtan saglik,sifa ve herseyin hayirlisini diliyorum son gunler insan hepten gergin oluyor yada ben oldum
ASLI sana bu gece duallarimi ederek yaticagim ve kismetse cok erken kalkiyorum zaten Rabbi yesir okurum sana, sende selavat getirmeyi unutma sakin, yarin heyecanla beklicez seni islem sona erdi hayirlisiyla haberini diye, anestezide alicakmissin ondaki tecrubenide paylas.cok optum seni, hersey saglikla olsun insAllah, Allah hayirli saglikli kapilar acsin.
YASEMINN sende sezeryan olucaksin sanirim kismetse 4 kasim demissin ya kacinci haftana denk geliyor cep yok ya takvimi gormuyorumm
Hepinizi cok optumm.
Bukeettt insAllah sinav sonucun tahmin ettiginden daha guzel iyi gelir sonucun. Ucundan ortasindan neresinden olursa olsun yakalamissindir insAllah
ZEyNEP evet canim benim Rabbim kismett ederse babami kaybetmeye yakin oldugum gunlerde evladimi kucagimi alacagim ama korku panik duygu tum duygularim karmakarisik gecen sene bu zamanlar rahim filmi cektirebilcek miyim diye sayikliyordum ve canimin ici cooookk ozledigimm cok sevdigim babacimm hayattaydi, hersey cook cabuk degisiyor insan hayatinda Allah hepimize yardim etsin insAllah, cok optum.
Günaydın mayalı poğaçalarım :)
CIGDEM duanı okudum canım, Rabbim ne muradın varsa hayırlısıyla versin, ayyy dua listemiz bitmişşşşşşş hemen bu konuyu çözmeliyim
ASLİ canım benim sabah sana rabbi yesir ve la havle çektim, korkusuzca olsun bitsin inşallah ve inşallah gebeligini nasip eder Rabbim
Yeni dua listesi için her gün 3 tane amener resuli okuyalım diyorum, anlamı çok güzel, bakalım hamişler doguracak, sanırım listemiz az kişi olacak
günaydın yavru kuşlar bizim bugün kontrolümüz var hayırlı haberler alırım inşallah ilk defa bu kadar uzun süre gitmedîm bakalım bizim yavri ne kadar olmuş
Canlarim biz evden ciktik hastaneye dogru gidiyoruz..Dualariniz icin Allah razi olsun ben kendime gelince sizi bilgilendiririm insallah
Günaydın mayalı poğaçalarım :)
CIGDEM duanı okudum canım, Rabbim ne muradın varsa hayırlısıyla versin, ayyy dua listemiz bitmişşşşşşş hemen bu konuyu çözmeliyim
ASLİ canım benim sabah sana rabbi yesir ve la havle çektim, korkusuzca olsun bitsin inşallah ve inşallah gebeligini nasip eder Rabbim
Yeni dua listesi için her gün 3 tane amener resuli okuyalım diyorum, anlamı çok güzel, bakalım hamişler doguracak, sanırım listemiz az kişi olacak
ayyy burcu harikasınn ya amenerresulu süperrr bir öneri, aslında hepimizin bilmesi gereken çok güzel bir sure, bende ezberlemek istiyorum ama eşşekliğimden ezberlemedim bu sayede ezberlerim belki, süper süper süper....Günaydın mayalı poğaçalarım :)
aslı kuzucum inşallah çok güzel geçmiştir hayırlı haberlerle gel bize inşallahhhCanlarim biz evden ciktik hastaneye dogru gidiyoruz..Dualariniz icin Allah razi olsun ben kendime gelince sizi bilgilendiririm insallah
merhaba arkadaşlar uzun zaman sonra yazıyorum sizlere geçmişi okuyamadım.. Umarım herkes iyidir.
Ben hamileliğimin 21.haftasındayım ve 2 oğlum olucak inşallah .. Allah izin verirse ..
Gebeliğimin başlarında sıkıntılı günler geçirdim... Ramazan bayramın da da kanamam oldu ve 1 ay evde yattım.. Evde internet olmadığı için takip edemedim sizleri...
20. Haftada bebeklerimin bir tanesinin beyninde sağ ventrikül de genişleme çıktı sınır 10. Mm benim 8,5 mm çıktı morelim bozuldu allahı ma dua ediyrm umarım ilerleme olmaz....
bu durumu yaşayan arkadaşlar varmı aranızda... Cevap verirseniz çok sevinirim
aayyy bu harika bir habeeerr ...amenerresulu benim eeenn ama eeenn çok sevdiğim sure mi deyim dua mı bilemedim....ama bişey itiraf etmek istiyorum ben bu biten dua listesinden hiç okumadım...ama korkmayın çünküüüü listenin çıktısını alıp cüzdanıma koydum...ALLAH nasip ederse tatile giderken yolda okuyup bitiricem....Az önce bi şubemin müdürü aradı onunla konuştum bana dedi ki sınava girmeden önce 1401 adet YA ALİM çek...accayip mutlu oldum....bu arada ben REGL oldum biliyor musunuz? dün yazmışmıydım hatırlayamadım ama...Hayatmın en muhteşem regli...iğrenç olacak belki ama pedlere bakmalara doyamıyorum neredeyse o derece mutlu oldum:)))) Kötü tek şey üstüne bi de grip oldum...lakin takviyeler bomba yarına bişey kalmaz...Bi de hepinizi çok seviyorum...
Bedriyem senin yazdıklarını okurken içimden ağlamak geliyo nedense...Endişeni mi hissediyorum nedir..Yanında olmak istiyorum....Aaahh aaahh çok yanlış zamanda doğuruyorsun Bedriyem...hayatımın en cavcavlı zamanları...Bayramdan sonra doğuracaktın ki hastanede refakatçin bile olurdum...
Fındılarr amerel resuli fikrini beğenmiş olmanız, onayladığınız anlamına geliyor sanırsam :)) beğenleri listeye ekliyorum, pzt yeni liste olmuş olur, Allah nasip ederse pazar listeyi hazırlarım
Meralim gözün aydın canım, o pedleri bağrına bas, sev onları, ama çok aşk yaşamayın :)) bu listeyi hemen bitirki , yeni liste bomba gibi geliyor
DUYURU
CANLARİM YENI LISTEDE OLMAK ISTEYEN BURAYA YAZSIN, MUTLAKA, GUNDE 3 TANE AMENER RESULI, ALLAH NASIP EDERSE PAZARTESI BASLIYORUZ
LISTEDE OLANLAR
B.BURCU
K.BURCU
BUKET
MERAL
BIRCAN
NAZAN
TUMAY
LISTEDE ADI OLMAYAN BIR SURU KİŞİ VAR, PAZAR GÜNÜNE KADAR ADINIZI YAZDIRIN BEBEKLER :) ÖPTÜM SIZI
merhaba arkadaşlar uzun zaman sonra yazıyorum sizlere geçmişi okuyamadım.. umarım herkes iyidir.
ben hamileliğimin 21.haftasındayım ve 2 oğlum olucak inşallah .. ALLAH izin verirse ..
gebeliğimin başlarında sıkıntılı günler geçirdim... ramazan bayramın da da kanamam oldu ve 1 ay evde yattım.. evde internet olmadığı için takip edemedim sizleri...
20. haftada bebeklerimin bir tanesinin beyninde sağ ventrikül de genişleme çıktı sınır 10. mm benim 8,5 mm çıktı morelim bozuldu ALLAHI MA dua ediyrm umarım ilerleme olmaz....
bu durumu yaşayan arkadaşlar varmı aranızda... cevap verirseniz çok sevinirim
kızlar 2 gündür çok fenayım öğleden sonra bir mide bulantısı tutuyor feci çıkaramıyorum da dün eve zor attım kendimi arabada eve poşetle gittim dinlendim filan yemeği zor koydum bugün için eşim ekmek kızarttı peynirle onu yedim bugün yine öğlen azcık yemek yedim zorla çıkardım onu da öğleden sonra yoksa daha kötü oluyorum. Berbat haldeyim yani yarında geçsin diye iple çekiyorum uykumu da alamıyorum havalardan olsa gerek üşüttüm sanırım annemde demesin mi hamile misin yoksa diye yok dedim ya regl yeni bitti nerdeyse 10 gün sürdü regl yaa neyse bitti sanırım çok kahverengi akıntı geliyor ama nedense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?