Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlar biz geldîk kontrolümüz çok şükür iyi geçti herşeyler normal sorun yok şükürler olsun ve ve cinsîyetîöîz kesinleştî bir KIZıMIZ geliyor Elîf Duru muz geliyor Allah'ın da izniyle

Kızlar biz geldîk kontrolümüz çok şükür iyi geçti herşeyler normal sorun yok şükürler olsun ve ve cinsîyetîöîz kesinleştî bir KIZıMIZ geliyor Elîf Duru muz geliyor Allah'ın da izniyle

Oyyy maşallah bir kızımız dahamı geliyo topigimiz kızdan geçilmiyor maşallah gözün aydın canım saglık al kucagına inş.

Burcucum canım maşallah subhanallah, nazarlardan uzak, adına bayıldım sakın değıştırmeyin, süper :)

Nazancım helal olsun ne demek, bebeğim, Allahtan Kayseriye yakın haftasonları gider gelir, tibbi lab, çok ihtiyaç olan bir bölüm, çok güzel olmuş bence, optisyenlik falandan çok daha iyi bence, hayırlı olsun, Allah karşısına iyi insanlar çıkarsın

Sedacım yeni okudum çok hasta olmuşsun, çok geçmiş olsun, valla kimi duysam hasta aman dikkat et, bende inan ki 1 aydır öksürüyorum, ılık ballı limonlu su bana çok iyi geliyor, belki senide rahatlatır, haftasonu bolca dinlen bari

Kizlar ben geldim.
Sedacim çok geçmiş olsun kendini ve mideni usutmus olabilirsin.sicak seyler ye lutfen.
Gamzecim maşallah ikizlerin hayırlı olsun. İnşallah bahsettiğin sorun biran evvel temiz çıkar.
Burcuuu maşallah canim elif duru nekadar güzel bir isim seçimi.
B.burcu tatlim yine süper bir dua listesine imzani atmissin seni tebrik ediyorum. Benide elbette ekle listeye.
Nazancim kardeşin için gideceği yer hakkında hayırlı olur inşallah
Meralimmm ayy regline bende çok sevindim yaa. İnşallah sinavdan da böyle sevinçle çıkarsın.
Özlem kuşum sen tam adetin 3. Gunu dr da oluyorsun ve muayene olmadan cikiyorsun heee valla pes ssna cok kızdım. Bak arayada bayram giriyor yine uzattin tedaviyi yaa (

Yahu kızlar kafam karışık. Bugün Sağlık ocagindaki ebem aradı nasılsın filan diye. Durumu anlattım protein degerim düştü simdilik bir sorun yok coksukur dedim. Amaddr'um işi şansa birakmayalim tehlike olusmadan kasimin ilk haftası sezeryan ile alalim dedi dedim. Cok kızdı ebe. Sende şuanda herhangi bir sorun yok ve senin doktorun bence sezeryan için bahane ariyor dedi. Bakalim cumartesi konusucam doktor ile ne diycek yine

İyi aksamlar canlarim...
Kizimizi gorduk bugun cok sukur detayli ultrason temiz ccikti nazli kizim yuzunu sakladi cok sukur saglikliydi o yetti bize.

Kizlarr ben geldimm
Nasil korkarak gittim hast.anlatamam neyse oldu bittj soldan 1 sagdan 8 tane toplanmis yarin arayip bilgi alicam biraz agrim var ; (
Dua listesine beni de ekleyin hos ben hast basladigimdan beri okuyamadin ama tamamlarim 3gun sonra dus alabilecem :)
anestezi sonr
asi komiklilleri anlaticam size :) unutturmayin :) hepinizi öpüyorum

yasemin canım bence sen doktorunu dinle,sonuçta bir tehlike atlattın, şuan sorun yok ama doktor hiçbirşeyi riske atmak istememiş ne güzel, artık bir karar alındı,zaten rabbim nasip ederse ve alnına normal doğum yazılmışsa, sancın başlar 10 cm çatın açılır pırt diye 1 saatin içinde doğurursun canım benim,şimidlik doktorun kararına alıştır kendini ya Allah de, senide ekliyorum canım listeye

İyi aksamlar canlarim...
Kizimizi gorduk bugun cok sukur detayli ultrason temiz ccikti nazli kizim yuzunu sakladi cok sukur saglikliydi o yetti bize.

ohh çok şükür Tümaycım gözün aydın..inşallah sağsalim sağlıkla kucağına alırsın.rabbim uzun ömürler verin

)Aslı canım benim, çok şükür, maşallah 9 tane yumoşun var, inşallah hepside sağlıklı olur ve ikizlerin gelir, listeye ekledim canım, maceralarını sabırla bekliyorum her ayrıntısını :)

sen doktorla konuş yine bii.madem ebe kafanı karıştırdı..doktora sor..normal şansım varsa zorlamak isterim de..ama bebişinde kilolu onuda düşün...

Oyy kuzum hoşgeldin inş çogu gitti azı kaldı allahın izni ile

burcu canım benide ekle yeni listeye

k.burcu canım gözünüz aydın elif durunuz geliyormuş,hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah

aslııııı ben iki kez anestezi aldım ama uyanırken hiç bi gariplik olmadı sende ne oldu insanlar baya komik şeyler söylüyorlarmış,sen neler söyledin

Özlem kuşum sen tam adetin 3. Gunu dr da oluyorsun ve muayene olmadan cikiyorsun heee valla pes ssna cok kızdım. Bak arayada bayram giriyor yine uzattin tedaviyi yaa (

yasemin canım hiç müsait değildim o durumda muayene falan olamazdım,ayrıca psikolojik olarak ta hazır değildim ve arkadaşın zoruyla doktorun yanına girdim,her işte bir hayır vardır bak önümüzdeki adette bayrama geliyor,bi şekilde erteleniyor erteleyen ben değilim

kızlar dualarınızı okudum Allah kabul etsin

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]burju82/Burcu[/TD]
[TD]01.10.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı ve hayırlı hamilelik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gul1982/Gül[/TD]
[TD]02.09.2013 çarşamba[/TD]
[TD]oğluna sağlıklı huzurlu güzel bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akyuzcigdem/Çiğdem[/TD]
[TD]03.09.2013 perşembe[/TD]
[TD]oğluna sağlıklı huzurlu güzel bir ömür[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Aslii gun iyi gecmis cok sukur insAllah hayirlisiyla tatli tatli bebis olsun o yumoslar sana, anestezi hikayelerini benim kadar heyecanla bekleyen yoktur heralde :) , nasil uyudun nasil uyandin mutlaka detaylariyla anlat,
YASEMIN canim benim sen neden saglik ocagindaki ebeyi takiyorsun bosver senin takiplerini yapan doktorun sonucta ayrica doktor riske atmamak icin sezeryan dedi Allah korusun degerin cikar falan diye, sana yazdim ama gormedin sanirim 4 kasimda sen kac haftalik oluyorsun kismetse, ya bide bisey diyim mi sezeryan icin doktorlar sebeb aramiyorlar kizlar yaa pat diye normal olmaz doguramazsin deyip kestirip atiyorlar ama illa normal dersek zaten dogumun cogunlugunu hastanedeki ebeler gerceklestiriyor son mudahalede doktor giriyor o yada benim hastanedeki durum bu,
Size sordum ama ynt alamadim kizceler bu dua listesinde olursam kanamam olursa dua yinede okuyabiliyor muyum yoksa o adet kanamasi mi sayiliyor yani kanama olucak mi bilmiyorum ama naapicam listede var miyim yok muyum simdi
MERAL caniimm adetin gelmis cok sevindim gozun aydinn bana doktor demisti ki senin ki gibi dista hemen adet olmustum biz distan hemen gelen adete seviniriz cunku bu rahmin saglikla kendini topladigini dusunuruz demisti gozun aydin kuzuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…