- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.881
Nazancım hayirli olsun, hangi bölüm bebegim, üzüldün mü?
Kızlar biz geldîk kontrolümüz çok şükür iyi geçti herşeyler normal sorun yok şükürler olsun ve ve cinsîyetîöîz kesinleştî bir KIZıMIZ geliyor Elîf Duru muz geliyor Allah'ın da izniyle
Kızlar biz geldîk kontrolümüz çok şükür iyi geçti herşeyler normal sorun yok şükürler olsun ve ve cinsîyetîöîz kesinleştî bir KIZıMIZ geliyor Elîf Duru muz geliyor Allah'ın da izniyle
Yahu kızlar kafam karışık. Bugün Sağlık ocagindaki ebem aradı nasılsın filan diye. Durumu anlattım protein degerim düştü simdilik bir sorun yok coksukur dedim. Amaddr'um işi şansa birakmayalim tehlike olusmadan kasimin ilk haftası sezeryan ile alalim dedi dedim. Cok kızdı ebe. Sende şuanda herhangi bir sorun yok ve senin doktorun bence sezeryan için bahane ariyor dedi. Bakalim cumartesi konusucam doktor ile ne diycek yine
İyi aksamlar canlarim...
Kizimizi gorduk bugun cok sukur detayli ultrason temiz ccikti nazli kizim yuzunu sakladi cok sukur saglikliydi o yetti bize.
)Aslı canım benim, çok şükür, maşallah 9 tane yumoşun var, inşallah hepside sağlıklı olur ve ikizlerin gelir, listeye ekledim canım, maceralarını sabırla bekliyorum her ayrıntısını :)Kizlarr ben geldimm
Nasil korkarak gittim hast.anlatamam neyse oldu bittj soldan 1 sagdan 8 tane toplanmis yarin arayip bilgi alicam biraz agrim var ; (
Dua listesine beni de ekleyin hos ben hast basladigimdan beri okuyamadinama tamamlarim 3gun sonra dus alabilecem :)
anestezi sonr
asi komiklilleri anlaticam size :) unutturmayin :) hepinizi öpüyorum
Yahu kızlar kafam karışık. Bugün Sağlık ocagindaki ebem aradı nasılsın filan diye. Durumu anlattım protein degerim düştü simdilik bir sorun yok coksukur dedim. Amaddr'um işi şansa birakmayalim tehlike olusmadan kasimin ilk haftası sezeryan ile alalim dedi dedim. Cok kızdı ebe. Sende şuanda herhangi bir sorun yok ve senin doktorun bence sezeryan için bahane ariyor dedi. Bakalim cumartesi konusucam doktor ile ne diycek yine
Kizlarr ben geldimm
Nasil korkarak gittim hast.anlatamam neyse oldu bittj soldan 1 sagdan 8 tane toplanmis yarin arayip bilgi alicam biraz agrim var ; (
Dua listesine beni de ekleyin hos ben hast basladigimdan beri okuyamadinama tamamlarim 3gun sonra dus alabilecem :)
anestezi sonr
asi komiklilleri anlaticam size :) unutturmayin :) hepinizi öpüyorum
İyi aksamlar canlarim...
Kizimizi gorduk bugun cok sukur detayli ultrason temiz ccikti nazli kizim yuzunu sakladi cok sukur saglikliydi o yetti bize.
Ya kızlar sezeryan dogum yasaklanmışş of yaaa napcaksa nazo
karar çıktı mı?yargıtaydaydı.nasıl bi cümle oldu
Özlem kuşum sen tam adetin 3. Gunu dr da oluyorsun ve muayene olmadan cikiyorsun heee valla pes ssna cok kızdım. Bak arayada bayram giriyor yine uzattin tedaviyi yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?