- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.901
Aslii gun iyi gecmis cok sukur insAllah hayirlisiyla tatli tatli bebis olsun o yumoslar sana, anestezi hikayelerini benim kadar heyecanla bekleyen yoktur heralde :) , nasil uyudun nasil uyandin mutlaka detaylariyla anlat,
YASEMIN canim benim sen neden saglik ocagindaki ebeyi takiyorsun bosver senin takiplerini yapan doktorun sonucta ayrica doktor riske atmamak icin sezeryan dedi Allah korusun degerin cikar falan diye, sana yazdim ama gormedin sanirim 4 kasimda sen kac haftalik oluyorsun kismetse, ya bide bisey diyim mi sezeryan icin doktorlar sebeb aramiyorlar kizlar yaa pat diye normal olmaz doguramazsin deyip kestirip atiyorlar ama illa normal dersek zaten dogumun cogunlugunu hastanedeki ebeler gerceklestiriyor son mudahalede doktor giriyor o yada benim hastanedeki durum bu,
Size sordum ama ynt alamadim kizceler bu dua listesinde olursam kanamam olursa dua yinede okuyabiliyor muyum yoksa o adet kanamasi mi sayiliyor yani kanama olucak mi bilmiyorum ama naapicam listede var miyim yok muyum simdi
MERAL caniimm adetin gelmis cok sevindim gozun aydinn bana doktor demisti ki senin ki gibi dista hemen adet olmustum biz distan hemen gelen adete seviniriz cunku bu rahmin saglikla kendini topladigini dusunuruz demisti gozun aydin kuzuuu
burcu bu "amener resulu" okurken abdestlimi okumak lazım?
burcu bu "amener resulu" okurken abdestlimi okuma
k lazım?
ne kanaması..?doğurmamışsan doğuracan, doğurmuşsan lohusasın demektir..Aslii gun iyi gecmis cok sukur insAllah hayirlisiyla tatli tatli bebis olsun o yumoslar sana, anestezi hikayelerini benim kadar heyecanla bekleyen yoktur heralde :) , nasil uyudun nasil uyandin mutlaka detaylariyla anlat,
YASEMIN canim benim sen neden saglik ocagindaki ebeyi takiyorsun bosver senin takiplerini yapan doktorun sonucta ayrica doktor riske atmamak icin sezeryan dedi Allah korusun degerin cikar falan diye, sana yazdim ama gormedin sanirim 4 kasimda sen kac haftalik oluyorsun kismetse, ya bide bisey diyim mi sezeryan icin doktorlar sebeb aramiyorlar kizlar yaa pat diye normal olmaz doguramazsin deyip kestirip atiyorlar ama illa normal dersek zaten dogumun cogunlugunu hastanedeki ebeler gerceklestiriyor son mudahalede doktor giriyor o yada benim hastanedeki durum bu,
Size sordum ama ynt alamadim kizceler bu dua listesinde olursam kanamam olursa dua yinede okuyabiliyor muyum yoksa o adet kanamasi mi sayiliyor yani kanama olucak mi bilmiyorum ama naapicam listede var miyim yok muyum simdi
MERAL caniimm adetin gelmis cok sevindim gozun aydinn bana doktor demisti ki senin ki gibi dista hemen adet olmustum biz distan hemen gelen adete seviniriz cunku bu rahmin saglikla kendini topladigini dusunuruz demisti gozun aydin kuzuuu
hatırlasana serap a 39 dan önce almam demiş doktor..kızlar sezarda olsa 39 u bekleyin derim.çocuk gelişimini tamamlaın...Asliii canim çok şükür ohh 9 tane bebek adayın var desene maşallahinşallah kisa zamanda ağrıların gecer tatlim. Anlatacaklarini sabırsızlıkla bekliyorum.
Bedriyecim 4 kasimda 36. Haftam bitiyor olacak ben öyle kendi kendime tarih belirledim ama bakalim dr ne diyecek. Belkide erken der.
ye balım yeer ye tosununm yee:))özlemim söylemesi ayıp bu sabah erken kalktım, gittim fırindan simit aldım, kahvaltıda onu yedim, bir mutlu oldum ki, sonrada sizlere bana mutluluk veren şeylerle seslenme kararı aldım :)) ayrıca da hamur işine bayılırım, üç öğün yesem yerim :)))))
Kizlarr ben geldimm
Nasil korkarak gittim hast.anlatamam neyse oldu bittj soldan 1 sagdan 8 tane toplanmis yarin arayip bilgi alicam biraz agrim var ; (
Dua listesine beni de ekleyin hos ben hast basladigimdan beri okuyamadinama tamamlarim 3gun sonra dus alabilecem :)
anestezi sonr
asi komiklilleri anlaticam size :) unutturmayin :) hepinizi öpüyorum
Ya kızlar sezeryan dogum yasaklanmışş of yaaa napcaksa nazo
Kızlar biz geldîk kontrolümüz çok şükür iyi geçti herşeyler normal sorun yok şükürler olsun ve ve cinsîyetîöîz kesinleştî bir KIZıMIZ geliyor Elîf Duru muz geliyor Allah'ın da izniyle
Sedacım yeni okudum çok hasta olmuşsun, çok geçmiş olsun, valla kimi duysam hasta aman dikkat et, bende inan ki 1 aydır öksürüyorum, ılık ballı limonlu su bana çok iyi geliyor, belki senide rahatlatır, haftasonu bolca dinlen bari
Kizlar ben geldim.
Sedacim çok geçmiş olsun kendini ve mideni usutmus olabilirsin.sicak seyler ye lutfen.
Gamzecim maşallah ikizlerin hayırlı olsun. İnşallah bahsettiğin sorun biran evvel temiz çıkar.
Burcuuu maşallah canim elif duru nekadar güzel bir isim seçimi.
B.burcu tatlim yine süper bir dua listesine imzani atmissin seni tebrik ediyorum. Benide elbette ekle listeye.
Nazancim kardeşin için gideceği yer hakkında hayırlı olur inşallah
Meralimmm ayy regline bende çok sevindim yaa. İnşallah sinavdan da böyle sevinçle çıkarsın.
Özlem kuşum sen tam adetin 3. Gunu dr da oluyorsun ve muayene olmadan cikiyorsun heee valla pes ssna cok kızdım. Bak arayada bayram giriyor yine uzattin tedaviyi yaa(
Yahu kızlar kafam karışık. Bugün Sağlık ocagindaki ebem aradı nasılsın filan diye. Durumu anlattım protein degerim düştü simdilik bir sorun yok coksukur dedim. Amaddr'um işi şansa birakmayalim tehlike olusmadan kasimin ilk haftası sezeryan ile alalim dedi dedim. Cok kızdı ebe. Sende şuanda herhangi bir sorun yok ve senin doktorun bence sezeryan için bahane ariyor dedi. Bakalim cumartesi konusucam doktor ile ne diycek yine
özlemim söylemesi ayıp bu sabah erken kalktım, gittim fırindan simit aldım, kahvaltıda onu yedim, bir mutlu oldum ki, sonrada sizlere bana mutluluk veren şeylerle seslenme kararı aldım :)) ayrıca da hamur işine bayılırım, üç öğün yesem yerim :)))))
özlemim az öce cevap yazdım gitmedi tekarar yaziyorum
şimdi ayetel kursi, bakara suresinde geçen ayetlerden oluşuyor, biz her durumda ayetel kursi
okuruz, amener resulide aynı öyle kuranda geçen ayetlerden oluşuyor, sanırim abdest zorunluluğu olmaz, ama ben kendim mutlaka abdestli okurum, tespihleri bile abdestli çekerim, yani bu benim kişisel fikrim inşallah yalnış bişey dememişimdir, kızlar ne der acaba????????
ayyyy gözümün önünden bir koca simit tepsisi geçiverdi birdenGünayddın susamlı simitler :) bugün servis beklerken ağzım yüzüm dondu :)
BEDRIYE canım bu sabah erkenden fetih sureni okudum, Allah nasip ederse, doguma giderkende duarla göndericem seni inşallah, ama bak 70 milyonun önünde söylüyorum, hiç korkun olmayacak, kafanda büyüttuğunden daha kolay geçecek, ahanda çizdim buraya :)))
Hadi öptüm hepinizi, hayırlı bereketli cumalar
hakkaten yaa negüzel söyledin özlemgünaydın hanımlar,
burcu iki gündür bir hamur işiyle sesleniyorsun bize hayırdır kahvaltı yapmadan yollaramı düşüyorsun yoksa,bizi poaça ve simit olarakmı gözünde canlandırıyorsun
kısceler yazılarınızı okuyorum bısey yazmadan cıkıyorum arada bı ceee diyorum:)) bıraz bebek dusunmek ıstemedıgım için uzak kalmak ıstedım kafamı baska seylerle meskul etmeye calışıyorum eger yasaydı bu haftalarda cınsıyetı bellı olmuştu nasıp ıste neyse hepınızı cok sevıyorum ıyı kı varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?