Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Lohusaykende okunmaz diye biliyorum ama yine emin deilim listede olmak istersende sen bize trsbih çekersin cnm sahdi fikrim ama karsı çıkan arkadaş olmsz sanmıyorum

Asliii canim çok şükür ohh 9 tane bebek adayın var desene maşallah inşallah kisa zamanda ağrıların gecer tatlim. Anlatacaklarini sabırsızlıkla bekliyorum.
Bedriyecim 4 kasimda 36. Haftam bitiyor olacak ben öyle kendi kendime tarih belirledim ama bakalim dr ne diyecek. Belkide erken der.

Yaseminimmm sanirim sezeryanda 38. Haftada olmasini bekliyorlar genelde, acilde bisey yoksa eger belki senin doktorunda bekliyordur ayy bide senin doktor epidural olarak yapiyormus sezeryani yaso ya ben arastirmistim ya hani nezih bey varmis cok ovmusler anestezist herkes cokcok memnun kalmiss ben hala genel mi epidural mi diye dusunuyorum epiduralse gidip hastaneyi degistirmem gerek vs esimde yeteeerr diye bagiricak artik her aksam baska bi planla cikiyorum karsisina:), ya kizlar bende sunu merak ediyorum bebegin cigerleri falan hayirlisiyla gelismis mi diye goruyorlar ultrasonda 3 boyutlu olmayanda ama, esim diyorki sadece kemik yapilasmasini goruyor ayy takktim yAa Allahim saglik sihhat versin insAllah

Nazanimmm ben sizden dualardan uzak kalmak istemiyorum tesbih fikride cok super bence hani gunu gunene okuyamam belki ama neticede okuyorum kizlar sizin icin sakincasi yoksa ben tesbih cekeyim size dogumdan sonra sizde bana hayirlisiyla dua edersiniz belki bende rahatlarim kizlar yaa tesbihide rabbi yesir olabilir belki uyar mi yada baska bi fikri olan varsa ona da uyarimm ama dahil edin bi sekilde hayirlisiyla beni sizden guc almam lazim benimm

Günayddın susamlı simitler :) bugün servis beklerken ağzım yüzüm dondu :)

BEDRIYE canım bu sabah erkenden fetih sureni okudum, Allah nasip ederse, doguma giderkende duarla göndericem seni inşallah, ama bak 70 milyonun önünde söylüyorum, hiç korkun olmayacak, kafanda büyüttuğunden daha kolay geçecek, ahanda çizdim buraya :)))

Hadi öptüm hepinizi, hayırlı bereketli cumalar

günaydın hanımlar,
burcu iki gündür bir hamur işiyle sesleniyorsun bize hayırdır kahvaltı yapmadan yollaramı düşüyorsun yoksa,bizi poaça ve simit olarakmı gözünde canlandırıyorsun

Bedriye canım ben seni ekleyeyim listeye, biz sana amener resuli okuruz sen rabbi yesir çekersin, doğumun geldi zaten okuyamazsın, hem kanman olsada rabbi yesir okursun, EMINMKI BÜTÜN KIZLARDA KABUL EDER, maksat ağzımızdan dua düşmesin, hem amener resli kuran ayeti, kanma varken okunmaz bence

Özlem canım duamı okumuşsun Allah razı olsun Rabbim sağlıklı doğumlar hamilelikler bebekler nasip etsin sana, dua listesine ekliyorum seni

Bu arada Sezeryan YASAKLANDIMI? Anaaam şartlar ne? Haberi okumadim ben? Anam bu Bedriye'ya denk geliyor mu peki???

özlemim söylemesi ayıp bu sabah erken kalktım, gittim fırindan simit aldım, kahvaltıda onu yedim, bir mutlu oldum ki, sonrada sizlere bana mutluluk veren şeylerle seslenme kararı aldım :)) ayrıca da hamur işine bayılırım, üç öğün yesem yerim :)))))

burcu bu "amener resulu" okurken abdestlimi okuma

k lazım?

özlemim az öce cevap yazdım gitmedi tekarar yaziyorum

şimdi ayetel kursi, bakara suresinde geçen ayetlerden oluşuyor, biz her durumda ayetel kursi
okuruz, amener resulide aynı öyle kuranda geçen ayetlerden oluşuyor, sanırim abdest zorunluluğu olmaz, ama ben kendim mutlaka abdestli okurum, tespihleri bile abdestli çekerim, yani bu benim kişisel fikrim inşallah yalnış bişey dememişimdir, kızlar ne der acaba????????

ne kanaması..?doğurmamışsan doğuracan, doğurmuşsan lohusasın demektir..

hatırlasana serap a 39 dan önce almam demiş doktor..kızlar sezarda olsa 39 u bekleyin derim.çocuk gelişimini tamamlaın...

ye balım yeer ye tosununm yee:))

maşallah canım gayet iyi sayı. Bugüne ağrın filan kalmaz. Canım o anestezi sonrası komiklikleri bende yaşadım hatırmamıyorum hiç ama eşim ve annem anlattılar. Bende 33 tane toplanınca en küçüklerle beraber, biraz uzun kaldım çıktığımda sürekli aynı soruları soruyormuşum anestezik maddeyi çıkarmam lazım ama uyuyup gidiyormuşum. Çok komikmişim doktor nerede kaç yumurta toplandı siz bişiler yediniz mi sürekli ama ben tabii aklım başıma geldiği zamanı hatırlıyorum ve az istifra ettim sanıyorum ay ne çabuk uyandım diyorum bir de. Ona rağmen o gün biraz ağrım oldu tabii kastı ama sonraki gün gayet iyiydim. İnşallah yumoşların sana can olsunlar bitanemm hayırlı haberlerini bekliyoruz bugün ararlar bilgi verirler.

Ya kızlar sezeryan dogum yasaklanmışş of yaaa napcaksa nazo

canım yasaktı zaten tıbbi zorunluluk olmadıkça yapılması ama chp red davası açmış o reddedilmiş yine de doktorlar kulbuna uyduruyor merak etme sen

Kızlar biz geldîk kontrolümüz çok şükür iyi geçti herşeyler normal sorun yok şükürler olsun ve ve cinsîyetîöîz kesinleştî bir KIZıMIZ geliyor Elîf Duru muz geliyor Allah'ın da izniyle

oh maşallah canım nedir bu kız bolluğu valla bence şanslısın ilk çocuk kız olsun ya. Sağlıkla, hayırla gelsin inşallah

Sağolun kızlar hasta değilim de işte iki gündür mide bulantısı mahvetti beni öğleden sonra bir başlıyor akşama kadar çıkaramıyorum da neyse akşam iyiydim. Havalarda böyle yaptı tabii birden soğuyunca. Burası baya ayaz elektrik sobası yakıyorum evde yarım 1 saat kırılsın ev diye. Merkezi sistem kalorifer daha yakmadılar.

Canım bence doktorun bir bildiği vardır çünkü bebek kiloluysa ve sezo olman lazımsa zaten sana son haftanda da yapar bunu neden erken alsın kazancı ne ki bundan götürebileceği kadar son haftaya götürmeyi doktorunda ister son haftaya gelince yapardı yani bunu yine yapacaksa demek ki böyle gerekiyor sen yine de danış tabii.

Hayırlı nurlu cumalar ...
Burcu sen çok fenasın zaten 5 ayda sekiz kilo almışım canım habire hamur işi istiyor şimdik çıkıp simit alıcam :44::44ua fikrin süper.
Aslı inşallah o 9 yumoştan ikisi senin tatlı bebeklerin olucak.
k.Burcu maşallah kızına isminede bayıldım sağlıkla sıhhatle kavuş Elif Duru'na..
Yasemin ebeyi boşver doktoruna güven benim ebede devlete git özele güvenme diyor ama özelde insan muamelesi görüyorum devlette hasta bakıcısından tut temizlikçisine kadar insanı azarlıyorlar.
Seda dikkat et canım havalar birden çok soğudu.
Bedriye az kaldı hiç korkma hiçbişey korktuğun gibi olmayacak çok güzel olucak.

bende çok severiiiimm hiç hayır demem yerim

kızlar aslıyla görüştüm evde dinleniyormuş,interneti yokmuş o yüzden gelemiyormuş,yarın 08:00'de hastanede olacakmış transfer için, 5 tane embriyosu varmış,dua etmemizi istedi

nazan ve burcu canlarım sorumu cevapladığınız için teşekkür ederim.

kısceler yazılarınızı okuyorum bısey yazmadan cıkıyorum arada bı ceee diyorum:)) bıraz bebek dusunmek ıstemedıgım için uzak kalmak ıstedım kafamı baska seylerle meskul etmeye calışıyorum eger yasaydı bu haftalarda cınsıyetı bellı olmuştu nasıp ıste neyse hepınızı cok sevıyorum ıyı kı varsınız

Bedişim bencede sen bize tesbih çek, çünkü amerrasulu duası kuran da geçiyor gusul abdesti olmadan okunmasa iyi olur bencede. sonuçta niyet önemli.
ayy benim doktormu epidural yapıyormuş vay anasını dur sorayım bakayım cumartesi günü :) ama tabi ben o anları görürsem tansiyonum 20 ye çıkar diye beni epidural yapmayabilir dur bakalım, çünkü heyecananınca filan duygu dalgalanmalarımda tansiyonum fırlıyor benim .

ayyyy gözümün önünden bir koca simit tepsisi geçiverdi birden
günaydın hanımlar,
burcu iki gündür bir hamur işiyle sesleniyorsun bize hayırdır kahvaltı yapmadan yollaramı düşüyorsun yoksa,bizi poaça ve simit olarakmı gözünde canlandırıyorsun
hakkaten yaa negüzel söyledin özlem

canım hoşgeldin, iyi yapıyorsun boşver sen nasıl rahatlıyorsan öyle yap tatlım. zayıflama forumlarıda çok eğlenceli oluyor, ben buraya gelmeden önce ayıflama forumundaydım çok eğleniyorduk ve hakkatende kilo veriyorduk toplu bir motivasyon olduğu için.
Canım benim sen kendini ferah tut, bende bu sabah düşündüm, geçen kurban bayramında regl olmuştum nekadar moralim bozuktu yine bebk tutmadı diye üzüntü içindeydim, bak Allahın işine bu bayram nerdeyse doğurdum doğurucam, sen Allaha bırak kendini eninde sonunda pıt diye geliverecek nasıl olsa inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…