- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.921
canım hoşgeldin, iyi yapıyorsun boşver sen nasıl rahatlıyorsan öyle yap tatlım. zayıflama forumlarıda çok eğlenceli oluyor, ben buraya gelmeden önce ayıflama forumundaydım çok eğleniyorduk ve hakkatende kilo veriyorduk toplu bir motivasyon olduğu için.
Canım benim sen kendini ferah tut, bende bu sabah düşündüm, geçen kurban bayramında regl olmuştum nekadar moralim bozuktu yine bebk tutmadı diye üzüntü içindeydim, bak Allahın işine bu bayram nerdeyse doğurdum doğurucam, sen Allaha bırak kendini eninde sonunda pıt diye geliverecek nasıl olsa inşallah.
canım hoşgeldin, iyi yapıyorsun boşver sen nasıl rahatlıyorsan öyle yap tatlım. zayıflama forumlarıda çok eğlenceli oluyor, ben buraya gelmeden önce ayıflama forumundaydım çok eğleniyorduk ve hakkatende kilo veriyorduk toplu bir motivasyon olduğu için.
Canım benim sen kendini ferah tut, bende bu sabah düşündüm, geçen kurban bayramında regl olmuştum nekadar moralim bozuktu yine bebk tutmadı diye üzüntü içindeydim, bak Allahın işine bu bayram nerdeyse doğurdum doğurucam, sen Allaha bırak kendini eninde sonunda pıt diye geliverecek nasıl olsa inşallah.
KIZLAR selamlar,
bu sabah kalktım eşime dedim ki benide işe götür kvlerde kalıyordum ya ben annemlerde işyerine yakınlar beni bırakıcaklar sonra annemlerE neyse biz işe gelince öğrendik ki kayınbabam rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar ama tehlikeli bi durum değilmişde nefesini kontrol altına alsınlar diye yoğun bakıma almışlar bu gece tutacaklarmış doktor ciğerlerde su olduğundan beklenilen bişey demiş ve diyorum ki iyi ki bugun işe gelmişim eşimle onu rahatsızlanmış görseydim çok paniklerdim, ve bugun evde tek kalamazdım hastaneye giderdim onlarla oda yorucu olurdu hastane de sadece kalp hastanesi başka bi departmanı yok herşeyde bi hayır var diye boşuna dememişler..
Bukett canım benimm kanama deyince hani doğumdan sonra kanama oluyor diyorlar ya ondan bahsettim hani lohusayken yani kanamada olursa tesbih çekilirse beni liste dışı bırakmayın diye, sağolsun burcumm katıyor ben size 100 ad Rabbi yesir çekicem kısmetse, Burcumm sende çok sağol eline koluna yüreğine diline sağlık..
Burcuu bana fetih süresi okumuşsun Rabbim kısmet etti ben hamile kaldım ve bana sure okuyorsunuz Allah razı olsun, inşAllah bizede Burcu sana ve diğer arkadaşlarımıza hayırlısıyla kolay sağlıklı doğumlar yapın diye okumak nasip kısmet olur.. Burcuu gündüzleri daha cesaretliyim çok saçma ama geceleri çok korkak oluyorum.. Sen bunu hep diyorsun inşAllah dediğin gibi olur ve çok rahat çok korkusuz geçer hayırlısıyla doğum ve bebek inşAllah çok sağlıklı olur.. Allah ım herkesle beraber bizimde yüzümüzü güldürür inşAllah.
Bukett doktorlar genelde 38. haftada sezeryan haftası olarak belirliyorlarmış, ama hasta ikna olmuş hastaysa planlı sezeryan yapılacaksa normal başlasa bile sezeryana çevireceğinden 39 u bekliyor.. ama tabi anne karnında ne kadar çok kalırsa mutlaka o kadarda iyidir.. sen konuştun mu doktorunla doğumu..
Tümaayy canım benimm ne kadar içten yazmışsın iyi geçicek korktuğun gibi olmayacak diye, yüreğinden geçti demek ki dedim, içime bi huzur geldi inan
Bu arada yarın doktor günümm ve Allah nasip ederse doğumdan önceki son görüşmemiz bizim..
Sizden yine dua isteyeceğim..İnşAllah güzel haberlerle gelmeyi kısmet eder Allah..
yaso sana bi soru..geceleri çok zorlanıyrum ben..bide sinüzitim azdı..geniz akıntım var..sabahları midemi bulandırıyo..
çok kötü uyanıyorum..çünkü kötü uyuyorum..göğsüm teliyo sürekli..ensem terliyo..burnum tıkalı nefes alamıyorum..sabah uyanıyorumki genzim sızlıyo...uyurken kendi sesime uyanıyorum..gırtlağım titriyo resmen artık horluyomuyum nedir onuda anlamadım:))sende de var mı böle şeyler..bugünde burnum akıyo..gripmiyim neyim bilemedim
kızlar şuan benim rahmim kasılıyo..batıyo resmen..bıçak gibi kesiyo..tam karnın başladığı yer.hani yumurtalık hizsındaki çizgi boylu boyuncva acıyo..bu nedirki acep..geçen gecede oldu..batma gibi bişey..
ayyy bedişim varya doğurup geleceksin ve buraya yazacaksın, kızlaaaaarrr okadarda korkulacak bişey değilmiş diye çığlıklar atacaksın inşallah. bi uyudum hamileydim, bi uyandım anne olmuşum diyeceksin Allahın izniyle. bende şimdi cuma vakti abdest alıp sana fetih suresi okuyacağım inşallah, sen bu doğumu fethedip çıkacaksın güçlü ol arkadaşım
kızlar şuan benim rahmim kasılıyo..batıyo resmen..bıçak gibi kesiyo..tam karnın başladığı yer.hani yumurtalık hizsındaki çizgi boylu boyuncva acıyo..bu nedirki acep..geçen gecede oldu..batma gibi bişey..
uzun zaman aradan sonra herkese merhaba nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz ne var ne yok bakalım bedişn doğumu yaklaşmış maşallah ben adet old için fetih okuyamayacağım sana canım inş kolay bi doğum olur hayırlısıyla bebişine kavuşursun benim gnler kızımla uğraşmakla geçiyor sütüm artmadı maalesef mamaya devam annem 10 gün önce gitti tüm işler bana kaldı biraz zor oluyo ama basediyorum çok şükür tam siteye giricem meleğim ınga demeye başlıyo şimdi az fırsat buldumda geldim
uzun zaman aradan sonra herkese merhaba nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz ne var ne yok bakalım bedişn doğumu yaklaşmış maşallah ben adet old için fetih okuyamayacağım sana canım inş kolay bi doğum olur hayırlısıyla bebişine kavuşursun benim gnler kızımla uğraşmakla geçiyor sütüm artmadı maalesef mamaya devam annem 10 gün önce gitti tüm işler bana kaldı biraz zor oluyo ama basediyorum çok şükür tam siteye giricem meleğim ınga demeye başlıyo şimdi az fırsat buldumda geldim
sağol canım benim baştan baya üzüldüm ağla ağla bi hal oldum artık durumu kabullendim allah a emanet zaten o neyi nasip ederse o anne olmak başka bişiymiş ya uyusun diye bakıosun uyuyuncada özlüosunSündüzzz oyy 41 kere maşallahsen şu tipe bak yaa koparıcam bu kızın yeryerini maşallah maşşallah canım benim, sütün artmadığı için üzülme çok şükür bak bebeğinin kilosu iyi görünüyor çok şükür. anne olunca tabiki insan bebeği için mutlaka herşey 4-4 lük olsun istiyordur, ama aslında olmuyorsa yani bu güzel günleri dert ederek te geçirmemek lazım, Allah bişekilde onu korur kollar mamalarla büyüttürür. işte dediğim gibi şimdi bana söylemesi kolayda bakalım doğurunca ne düşünücem, inşallah çok evhamlı üzüntülü dertli bir anne olmam hayrlısıyla, oluruna bırakmak lazım hatta akışına bırakmak lazım olayları, çünkü bliyoruzki herşey Allahtan.
ayyyyyyyy yerim ben bu kızı yaaaaaa tontşim benim
Allah ımm nazarlardan korusun maşaAllah Yarabbim kızına, Allah bizlerede nasip kısmet etsin inşAllah hayırlısıyla..
amin canlarım bediş az kaldı heycanlımısın tümaycım uykusu var ama uyumadı onun siniriMaşallah suphanallah bu kız çok sinirli ya kaşlara bak
yaso sana bi soru..geceleri çok zorlanıyrum ben..bide sinüzitim azdı..geniz akıntım var..sabahları midemi bulandırıyo..
çok kötü uyanıyorum..çünkü kötü uyuyorum..göğsüm teliyo sürekli..ensem terliyo..burnum tıkalı nefes alamıyorum..sabah uyanıyorumki genzim sızlıyo...uyurken kendi sesime uyanıyorum..gırtlağım titriyo resmen artık horluyomuyum nedir onuda anlamadım:))sende de var mı böle şeyler..bugünde burnum akıyo..gripmiyim neyim bilemedim
buket agrıyı tarif etmişsin ama ağrı değil acıma hissi mi tuhaf bişey olmuştu senin haftalarda var mıydım anımsayamadım ama hatta çiğdem sağolsun doktoruna sormuştu gerilmeden dolayı büyüme oluyor demişlerdi ve karnım bayağı bi çıkmıştı o dönem senin de belki büyüyecek rahme baskı yapıyordur..
buketciğim geçmiş olsun canım bu saydıklarının hepsi bende vardı gece terler uyanır üstümü değiştirirdim yastığım pijamanın boyun kısmı gögüslerim falan hep su içinde olurdu,sabah kalkardım boğazım kurumuş acıyor olurdu sesim kötü çıkıyordu,ve yatarken inlediğimi farkediyordum ama ben yapmıyordum bunu o kendiliğinden oluyordu üşütmüşsün canım kendine iyi bak sıcak tut kendini
kizlar ya dun ayrintilida doktor plesanta onde dedi ben o an onemsemedim ama bugun bir programda izledim iyi bisey degilmis kafama takildi internettede kotu kotu seyler yaziyor off kafama takildi benim doktorum niye bisey soylemedi.
Kızlar Show tv yi izleyin gülbende hamilelikle ilgili güzel konular var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?