- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.941
Kizlar ya dun ayrintilida doktor plesanta onde dedi ben o an onemsemedim ama bugun bir programda izledim iyi bisey degilmis kafama takildi internettede kotu kotu seyler yaziyor off kafama takildi benim doktorum niye bisey soylemedi.
bende izledim tatlım , yahu şu doktorları izliyince insan stres oluyor yaa bilmediğimiz şeyleri öğrenmek güzel ama bide insan çok bilince ok daha kuruyor kafasında. Bedryenin eşi aşağıdaydı benim bildiğim, yani heralde öde olması ile aşağıda olması aynı şeymi bilemiyorum. ama dr demişti zamanla yukarı çıkar filan diye, ve çok şükür maşallah çıktı. kafana takma tatlım şimdilik daha erken zamanlar, birdahaki doktor muayenende iyice sorarsın içini rahatlatırsın inşallah.
ya benimde tansiyonum sanki yavaş yavaş farkettirmeden yükseliyor gibi bende onu kafama taktım 2 gündür, 10-6 civarlarında seyrederken dün 11-7 oldu, bugün 12-7.5 çıktı. Yok yok benim doktorum gayet doğru söylüyor çok geç vakte bırakmamak lazım benim doğumumu hakkaten nezaman ne olacağını bilemiyoruz, ben ebenin dediklerinle kafamı karıştırmiyim sonuçta beni en iyi doktorum bilir. 4 kasıma geri döndüm ozaman
bende izledim tatlım , yahu şu doktorları izliyince insan stres oluyor yaa bilmediğimiz şeyleri öğrenmek güzel ama bide insan çok bilince ok daha kuruyor kafasında. Bedryenin eşi aşağıdaydı benim bildiğim, yani heralde öde olması ile aşağıda olması aynı şeymi bilemiyorum. ama dr demişti zamanla yukarı çıkar filan diye, ve çok şükür maşallah çıktı. kafana takma tatlım şimdilik daha erken zamanlar, birdahaki doktor muayenende iyice sorarsın içini rahatlatırsın inşallah.
ya benimde tansiyonum sanki yavaş yavaş farkettirmeden yükseliyor gibi bende onu kafama taktım 2 gündür, 10-6 civarlarında seyrederken dün 11-7 oldu, bugün 12-7.5 çıktı. Yok yok benim doktorum gayet doğru söylüyor çok geç vakte bırakmamak lazım benim doğumumu hakkaten nezaman ne olacağını bilemiyoruz, ben ebenin dediklerinle kafamı karıştırmiyim sonuçta beni en iyi doktorum bilir. 4 kasıma geri döndüm ozaman
e şimdi 4 ekimdeyiz..4 kasıma 37 haftan bitmiş 38.haftanın içinde oluyosun..o zman sezaryen oluyo mu?
kızlar aslıyla görüştüm evde dinleniyormuş,interneti yokmuş o yüzden gelemiyormuş,yarın 08:00'de hastanede olacakmış transfer için, 5 tane embriyosu varmış,dua etmemizi istedi
uzun zaman aradan sonra herkese merhaba nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz ne var ne yok bakalım bedişn doğumu yaklaşmış maşallah ben adet old için fetih okuyamayacağım sana canım inş kolay bi doğum olur hayırlısıyla bebişine kavuşursun benim gnler kızımla uğraşmakla geçiyor sütüm artmadı maalesef mamaya devam annem 10 gün önce gitti tüm işler bana kaldı biraz zor oluyo ama basediyorum çok şükür tam siteye giricem meleğim ınga demeye başlıyo şimdi az fırsat buldumda geldim
kuşum doktor 36 -37 filan bişeyler demişti ama kafam durdu hatırlayamıyorum, ama kasımın ilk haftası alabiliriz demişti onu biliyorum.
bakalım danın kuyruğunu yarın öğrenip gelicem :) zaten hamilelik takvimi varya alt tarafta onada baktım, 36 hafta bitip 37. hafta yazan günü okudum bugüne gelmiş bebeklerin doğumu olursa eğer normal vaktinde doğmuş kabul edilir yazıyor.
Ayrıca senin bu ağrın niye böyle sık ve keskin acaba bi doktora sorsanmı, bence normal de olabilir ama çok sık ve çok keskin ise bir sor bence. ayy benim kız kendini bir geriyor bazenpopsu bi taraftan baş bi taraftan çıkıyor göbeğimdenhemen poposu diye tahmin ettiğim yerinde gıdıklıyorum çekiyor kendini içeri :))))))))
sedacığım canım ben hiç bilmiyorum aslı yarın gideceğim dedi.
tümay canım aylininde plasenta öndeydi,sıkma canını,iyi düşün iyi olsun
valla bilemedim şimdi yine ağırdı...tuvalete gittim geçti..artık ağıran yer idrar kesesimi onu anlamadım...
ayaklarımı uzatıp bi yatabilsem geçecek gibi duruyo...saat sayıyorum..6 olsun çıkacam hemen..
ay benim kız da aynı yapıyo...karnım yamuluyo sertleşiyo..sanki kafayı şaha kaldırıyo benmki..artık kafa mı popo mu bilemedim..
uzun zaman aradan sonra herkese merhaba nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz ne var ne yok bakalım bedişn doğumu yaklaşmış maşallah ben adet old için fetih okuyamayacağım sana canım inş kolay bi doğum olur hayırlısıyla bebişine kavuşursun benim gnler kızımla uğraşmakla geçiyor sütüm artmadı maalesef mamaya devam annem 10 gün önce gitti tüm işler bana kaldı biraz zor oluyo ama basediyorum çok şükür tam siteye giricem meleğim ınga demeye başlıyo şimdi az fırsat buldumda geldim
Canim bol su iciyormusun idrarini yapinca geciyorsa idrar yollarini usutmus olabilirsin hem bebegin baskisi hem idrarin baskisi agri yapar
oyyyyyyyyyy ne tatlısın kuzum senn maşallahh suphanallah
Hayırlı nurlu cumalar ...
Burcu sen çok fenasın zaten 5 ayda sekiz kilo almışım canım habire hamur işi istiyor şimdik çıkıp simit alıcam :44::44ua fikrin süper.
Aslı inşallah o 9 yumoştan ikisi senin tatlı bebeklerin olucak.
k.Burcu maşallah kızına isminede bayıldım sağlıkla sıhhatle kavuş Elif Duru'na..
Yasemin ebeyi boşver doktoruna güven benim ebede devlete git özele güvenme diyor ama özelde insan muamelesi görüyorum devlette hasta bakıcısından tut temizlikçisine kadar insanı azarlıyorlar.
Seda dikkat et canım havalar birden çok soğudu.
Bedriye az kaldı hiç korkma hiçbişey korktuğun gibi olmayacak çok güzel olucak.
kızlar aslıyla görüştüm evde dinleniyormuş,interneti yokmuş o yüzden gelemiyormuş,yarın 08:00'de hastanede olacakmış transfer için, 5 tane embriyosu varmış,dua etmemizi istedi
kısceler yazılarınızı okuyorum bısey yazmadan cıkıyorum arada bı ceee diyorum:)) bıraz bebek dusunmek ıstemedıgım için uzak kalmak ıstedım kafamı baska seylerle meskul etmeye calışıyorum eger yasaydı bu haftalarda cınsıyetı bellı olmuştu nasıp ıste neyse hepınızı cok sevıyorum ıyı kı varsınız
Bedişim bencede sen bize tesbih çek, çünkü amerrasulu duası kuran da geçiyor gusul abdesti olmadan okunmasa iyi olur bencede. sonuçta niyet önemli.
ayy benim doktormu epidural yapıyormuş vay anasını dur sorayım bakayım cumartesi günü :) ama tabi ben o anları görürsem tansiyonum 20 ye çıkar diye beni epidural yapmayabilir dur bakalım, çünkü heyecananınca filan duygu dalgalanmalarımda tansiyonum fırlıyor benim .
ayyyy gözümün önünden bir koca simit tepsisi geçiverdi birden
hakkaten yaa negüzel söyledin özlem
içiyorum asıl sorunda bu gibi görünüyo...idrar yapınca sıkışıklık geçiyo...
QUOTE]
buket senin bir yerlerin mi ağrıyor, canım benim belki üşüttün ondandır, evine git, sıcacık çoraplarını giyin kombin varsa yak, bide sıcacık çay falan yap keyfine bak, geçer inşallah
buket senin bir yerlerin mi ağrıyor, canım benim belki üşüttün ondandır, evine git, sıcacık çoraplarını giyin kombin varsa yak, bide sıcacık çay falan yap keyfine bak, geçer inşallah
evet burcu ya sanki uzanınca geçecek gibi..ama hareket edemiyorum çok acıyo..harekete bağlı olması korkutuyo tabii..başka bi zaman olsa umrumda olmaz işime bakarım ama zorlamamak için kımıldamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?