Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kizlar ya dun ayrintilida doktor plesanta onde dedi ben o an onemsemedim ama bugun bir programda izledim iyi bisey degilmis kafama takildi internettede kotu kotu seyler yaziyor off kafama takildi benim doktorum niye bisey soylemedi.

bende izledim tatlım , yahu şu doktorları izliyince insan stres oluyor yaa bilmediğimiz şeyleri öğrenmek güzel ama bide insan çok bilince ok daha kuruyor kafasında. Bedryenin eşi aşağıdaydı benim bildiğim, yani heralde öde olması ile aşağıda olması aynı şeymi bilemiyorum. ama dr demişti zamanla yukarı çıkar filan diye, ve çok şükür maşallah çıktı. kafana takma tatlım şimdilik daha erken zamanlar, birdahaki doktor muayenende iyice sorarsın içini rahatlatırsın inşallah.

ya benimde tansiyonum sanki yavaş yavaş farkettirmeden yükseliyor gibi bende onu kafama taktım 2 gündür, 10-6 civarlarında seyrederken dün 11-7 oldu, bugün 12-7.5 çıktı. Yok yok benim doktorum gayet doğru söylüyor çok geç vakte bırakmamak lazım benim doğumumu hakkaten nezaman ne olacağını bilemiyoruz, ben ebenin dediklerinle kafamı karıştırmiyim sonuçta beni en iyi doktorum bilir. 4 kasıma geri döndüm ozaman

e şimdi 4 ekimdeyiz..4 kasıma 37 haftan bitmiş 38.haftanın içinde oluyosun..o zman sezaryen oluyo mu?

Sorma canim ya eskiler hic bisey bilmiyorlarmis cokta rahatlarmis ne kadar cok sey biliyorsak okadar cok korkuyoruz takmicam dedigin gibi gidince sorarim doktora Bedriyeyle ayni sanirsam.

hayırlı cumalar kızlarr HERŞEY YOLUNDADIR UMARIM FETİH SURELERİ VARMIŞ OKUMAYA CALIŞACAĞIM İNŞALLAH..RABBİM KOLAY VE SAĞLIKLI doğum nasib etsin İNŞALLAH..

duları okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]barısozlem/ Özlem[/TD]
[TD]30.09.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı ve hayırlı hamilelik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burju82/Burcu[/TD]
[TD]01.10.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı ve hayırlı hamilelik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akyuzcigdem/Çiğdem

[/TD]
[TD]03.09.2013 perşembe[/TD]
[TD]oğluna sağlıklı huzurlu güzel bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

e şimdi 4 ekimdeyiz..4 kasıma 37 haftan bitmiş 38.haftanın içinde oluyosun..o zman sezaryen oluyo mu?

kuşum doktor 36 -37 filan bişeyler demişti ama kafam durdu hatırlayamıyorum, ama kasımın ilk haftası alabiliriz demişti onu biliyorum.
bakalım danın kuyruğunu yarın öğrenip gelicem :) zaten hamilelik takvimi varya alt tarafta onada baktım, 36 hafta bitip 37. hafta yazan günü okudum bugüne gelmiş bebeklerin doğumu olursa eğer normal vaktinde doğmuş kabul edilir yazıyor.
Ayrıca senin bu ağrın niye böyle sık ve keskin acaba bi doktora sorsanmı, bence normal de olabilir ama çok sık ve çok keskin ise bir sor bence. ayy benim kız kendini bir geriyor bazenpopsu bi taraftan baş bi taraftan çıkıyor göbeğimden hemen poposu diye tahmin ettiğim yerinde gıdıklıyorum çekiyor kendini içeri :))))))))

kızlar aslıyla görüştüm evde dinleniyormuş,interneti yokmuş o yüzden gelemiyormuş,yarın 08:00'de hastanede olacakmış transfer için, 5 tane embriyosu varmış,dua etmemizi istedi

canım daha erken değil mi ya transfer için daha dün toplanmadı mı ertesi günü 1. gün sayılıyor yani bugün yarın 2. günü oluyor genelde en erken 3. günü transfer edilir gelişimleri izlenir daha çok bölünmeleri istenir filan ama bilemiyorum belki ilk günü de sayıyorlardır anlamadım çünkü ben p.tesi toplattım perşembe oldu transfer. Allah ol desin yeter ki tabii inşallah bedeninde can olurlar

ayy 41 kere Maşallah çok tatlı yanaklara bak hele Rabbim korusun nazarlardan saklasın analı babalı büyütsün canım..

sedacığım canım ben hiç bilmiyorum aslı yarın gideceğim dedi.

tümay canım aylininde plasenta öndeydi,sıkma canını,iyi düşün iyi olsun

kızlar aslı yarın yani cumartesi günü sabah 8de transfer olucak yumoşları ile bol bol dua edelim ilk sayfayada duyuru olarak yazdım.
bedriye ve serapcı fetih suresi okudum size canlarım, Allahım kuş gibi doğum yapıp çıkkmanızı nasibetsin inşallah.,
ayydünürüm gelmiş duaları okuyup çıkmış Allah kabul etsin canım benım. damadımdan son resimler yokmuydu yaaaaatüh

valla bilemedim şimdi yine ağırdı...tuvalete gittim geçti..artık ağıran yer idrar kesesimi onu anlamadım...
ayaklarımı uzatıp bi yatabilsem geçecek gibi duruyo...saat sayıyorum..6 olsun çıkacam hemen..

ay benim kız da aynı yapıyo...karnım yamuluyo sertleşiyo..sanki kafayı şaha kaldırıyo benmki..artık kafa mı popo mu bilemedim..

sedacığım canım ben hiç bilmiyorum aslı yarın gideceğim dedi.

tümay canım aylininde plasenta öndeydi,sıkma canını,iyi düşün iyi olsun

Ya bende oyle hatirliyorum ama emin olamadim iyi olucak insallah Rabbime inancim ve guvenim sonsuz .
Ne olursa olsun internetten arastirmayin bi okudum butun psikolojim alt ust oldu.

Canim bol su iciyormusun idrarini yapinca geciyorsa idrar yollarini usutmus olabilirsin hem bebegin baskisi hem idrarin baskisi agri yapar

oyyyyyyyyyy ne tatlısın kuzum senn maşallahh suphanallah

Canim bol su iciyormusun idrarini yapinca geciyorsa idrar yollarini usutmus olabilirsin hem bebegin baskisi hem idrarin baskisi agri yapar

içiyorum asıl sorunda bu gibi görünüyo...idrar yapınca sıkışıklık geçiyo...

oyyyyyyyyyy ne tatlısın kuzum senn maşallahh suphanallah

ay ben niye göremiyorum resimfelan.sündüzün mailinde görmedim öle bişey...profilinde de yok..

Tümayım canım ben sana yaparım..hamur işini hem yerim hem her çeşidini yaparım..bak hele çiğdemle olan fotaları gördük eğer sen ona kilolu halim diyorsan gel benim göbeği, basenleri gör, aman ye gitsin bebeğim..dünyada hiçbirşey kafaya takılmaz şirinim :)

kızlar aslıyla görüştüm evde dinleniyormuş,interneti yokmuş o yüzden gelemiyormuş,yarın 08:00'de hastanede olacakmış transfer için, 5 tane embriyosu varmış,dua etmemizi istedi

OOOO BEYBİ MAŞALLAH TAM GAZ DUA :))))

canım benim bende çok yaptım o hesapları.off valla aklıma geldi..boşver tuğbam boşver ömür öyle geçmiyor..ama insan zamanla herşeye alışıyor

ooyyy ya ben senide yerim, Tümayla sana koca bir tepsi yapar getiririm canlarım benim.kıyamam yaa canınız çekti dimi neyse söz bir dha hamur işiyle alakalı sevgi sözcüğü kurmayacağım,sen cumartesi dr ye gittiğinde tam gününüde bir öğren bakalım canım, hayırlı haberlerle gel inşallah

buket senin bir yerlerin mi ağrıyor, canım benim belki üşüttün ondandır, evine git, sıcacık çoraplarını giyin kombin varsa yak, bide sıcacık çay falan yap keyfine bak, geçer inşallah

evet burcu ya sanki uzanınca geçecek gibi..ama hareket edemiyorum çok acıyo..harekete bağlı olması korkutuyo tabii..başka bi zaman olsa umrumda olmaz işime bakarım ama zorlamamak için kımıldamıyorum.

yaso ve buket ballarım kalıp sizinle yazışmak istiyordum ama eşim gelecek masayı hazırlıyorum, akşama gelip tüm geçmişi okuyacağım herkese tek tek cevap yazacağım..buket ayaklara çorap unutma! haydi öptüm ikinizi

evet burcu ya sanki uzanınca geçecek gibi..ama hareket edemiyorum çok acıyo..harekete bağlı olması korkutuyo tabii..başka bi zaman olsa umrumda olmaz işime bakarım ama zorlamamak için kımıldamıyorum.

ayy canım sen bayaa kötü olmuşsun..bak şimdi..eve gidince geçmezse dr ye git mutlaka ..ama geçer inşallah canım benim olmadı bir duş al ..tühh canım benim akşam merak edicem ben şimdi seni..

Canlar ben geldim :)agrilaruma ragmen misafirlige geldim :)delimiyim neyim agrilarim bugün de gecmedi sabah aradim hast.9yumurtamdan 7tanesi kaliteliymis 5 tanesi dollenmis ve sabah 8de transferim var zaten özlem can anlatmis ama özet geciyim dedim :)
Kizlarrr inanilmaz heyecanliyim Rabbim yüzümüzü güldürur insallah:)
Hazir firsat bulmusken toplama gününü anlatayim beni odaya aldiklarinda inanilmaz heyecanlandim ve korktum bi an kalkip gitmeyi bile düşündüm okadar tam anesteziyi verdiklerinde doktorum yanimdaydi ve korkma aslı bise yapmicam dedi ve ben zaten yapacağını yaptin daha ne yapacaksin demisim kadina :) cikarttiktan sonra ilk söylediği m bida beni kimse hast.getiremez demisim odaya getirdiklerin de esim yardim ediyimmi demis hemsireler hayir kendi gecsin demisler bende kizmisim okadar da nazli degilim kendim gecerim demisim atmisim bacagimi uyumusum :) sonra kardesimi istemisim yanima o odadayken bi yere dalmisim yazik kardesim bana bakip öldü zannetmis :) nasil güldüm hatirladiklarim bunlar ama varya esim bide videoya almis beni hem gülüyorum hem agliyorum halime saka gibi yawww iste bilinc alti galibaa :)
Hepinizi cokkk öpüyorum Allah'a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…