Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Dogumu yaklasan hamile kadin bu ismi serifi cokca zikrederse dogumu kolay evladi saglikli olur.
"Ya Hannanu entellezi ve'ste kulle sey'in Rahmeten ve ilme ya Hannan.

Canım beni de ekler misin :)

Ya kızlar sezeryan dogum yasaklanmışş of yaaa napcaksa nazo

Canım merak etme onun bir yolunu bulur doktorlar sonuçta yasakta bir yere kadar vardır doktor raporla bu kişi normal doğum yapamaz dedikten sonra yasağın pek önemi kalmaz insan hayatı söz konusu sonuçta mesela ben normal doğum istiyordum doktorum sezeryan olabilirsin ona da alıştır kendini dedi.

Hakkımızda herşeyin hayırlısı canım benim

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun diyrlim ozaman

Herkese günaydın bugun kızım için alışverişe gidicem

Aslıcım suan transferdesin sanıyorum allah yar ve yardımcın olsun

günaydın kuzucuklar,iyi hafta sonları

nazaaan demek alışverişe çıkıyorsun ay çok heyecanlı ben birine bebek görmeye gideceğim zaman hediye bakarken herşeyde gözüm kalıyor seçemiyorum,hatta eşim demiştiki sen başkası için bu kadar bakıyorsan kendi çocuğuna hiç seçemezsin,hepsini almak istiyoruuummm

DUYURU

KIZLAR BEDİŞİN GECE 3 TE SANCILARI BAŞLAMAIŞ

nts'ye girmiş sanci çıkmış, gerekli olursa bugün acilen sezeryan olabilir..bugün olmazsa salı olabilirmiş..daha rahim açılmamış..doktor aslında perşembeye kadar beklemek istiyormuş 39. haftayı görmek için, günde 2 tane magnezyum içip perşembeye kadar uzatmaya çalışacakmış doktor,ama heranda doğurabilirmiş..yani ya bugün..ya salı..ya perşembe bebek geliyor..

İÇİMİZDEN GEÇEN TÜM DULARI OKUYUP BEDİŞE YOLLAYALIM BALLARIM

ayyyyy bediş doğuracakmı yoksa hayırlısı ile gelsin bebişi bakalım bekleyebilecekmi 39.haftayı

oyyy sündüz maşallah subhanallah. canım benim rabbim korusun, aynı sana benziyor tam yemelik mıncırmalık

Hadi Allah kolaylık versin bir seste kurtarsın en kolay yolla yavrusuna kavuşsun

Cicişlerim herkese hastaneden sevgilerr...
Şuanda serum bağlı yatıyorum. Nst de erken doğum sancılar im çıktı. Birde enfeksiyon gecmemis her ikisi için ilac konuldu seruma. Bide serum bitince yine nst ye giricem bakalım geçmiş mi diye bakacak. Son durum bu. 1-2 saat burdayim merak etmeyin ben sizi haberdar ederim

canım allah şifa versin inşallah hakkında en hayırlı şekilde sonuçlanır bebişlere nazlı nazlı dedik bu sefer erkenden gelmek istiyorlar

s.a kızlar şöle topinize bi göz attım hoşuma gitti bnide aranıza alırmısınz? RABBİM el acıp evlat isteyenlere evlat nasip eder inşş saglıklı hayırlı vefalı inş dogun sancısı ceken kardesimizide RABBİMDEN kolaylık diliyorum inş tes zamanda kurtulur alır bebeşini kucagına inşşşş

DUYURU DUYURU DUYURU

CANLAR BEDRIYE HASTANEDE, BIRAZDAN SEZERYANA GIRECEK, KAN SONUCLARİNİ BEKLIYORLAR

dualarınız onunla olsun, la havle, rabbi yesir, salavat... Haydi bismillah minik fındığımız geliyor inşallah

DUYURU DUYURU DUYURU

CANLAR BEDRIYE HASTANEDE, BIRAZDAN SEZERYANA GIRECEK, KAN SONUCLARİNİ BEKLIYORLAR

dualarınız onunla olsun, la havle, rabbi yesir, salavat... Haydi bismillah minik fındığımız geliyor inşallah

ay burcu resmen flaş haber merkezisin...ay Allah kolaylık versin..ay erken mi geldi şimdi bu bıdık.beni şimdi telaş sardı..bediş yerine ben heyecanlandım.ay bavulunu hazırşamışmıydı acaba..???hiç bişey yapmadım diyodu??Allah hayırlı etsin

Canım ağrın mı var toplamadan dolayı neden o kadar oldu ki 9 yumurtaya rağmen. Ben memnundum doktorumdan o konuda yani 33 tane topladı ama uyandığımda rahattım tabi anestezi uyanması bir felaket olmuş ama en azından hatırlamıyorum. Yürüyerek kolayca çıkmıştım ertesi gün baya iyiydim ama aynen toplama zamanı beni yatağa yatırdılar o ince boruları olan şeyleri bacalarıma yapıştırdılar filan sabit dursun işlemi yaparken diye sanırım bende uyumadan birşey yapmayacaksınız dimi dedim yok hazırlık yapıyoruz sadece dediler ama ben baya heyacan yapmışım bana nabzınız yükseldi heyecan yaptınız dediler sanırım sakinleştirici iğne vurdular sonra antesizi uzmanı geldi iyimisin diye sordu cevap verdim iğneyi yaptı igitmişim hatırlamıyorsun zaten uyandığımda yatağımdaydı hiç senin gibi nasıl geçtiğimi hatırlamıyorum titriyormuşum fena halde annem eşiö manyak gibi olmuşlar ölü gibi bembeyaz yorgan var dolapta örtebilirsiniz demiş salak hemşire. Ben kendimi bilmediiğim zamanlarda kutu kutu çıkarmışım plastik kaplara saçmalamışım filan ama hatırlamıyorum kendime geldiğimde biraz daha kustum onu biliyorum aç girdiğim için kendme gelince sandviç meyvesuyu verdiler işte ama hiç daha gelmem yaptırmam demedim ne olursa olsun yeter ki olsun 5 kere daha girerim. İnşallah sana gerek kalmaz canımm hemen gelir bebişin embriyoların sayısı süper benim dr yüzünden yüksek e2 ile yapınca 17 olgun yumurtadan 4 tane kaldı elimde maalesef bunlarında sadece ikisi 1. kaliteydi sayıya göre çok azdı maalesef

Canımm ne diyorsunn doğum sancısı mı :18: ay dursun biraz daha yerinde canım acele etmesin keyfine baksın ne acelesi var ama durdurabilirler herhalde serum filan bu topiğin bebekleri neden böyle aceleci. Haberdar et bizi canım.

DUYURU DUYURU DUYURU

anam Bedriye doğuruyor mu. Erken geliyor yani ay hazır mıydı bavulu filan kızlar bakın örnek olsun size erkenden çantanızı hazırlayın 9. aya girdiniz mi herşeyiniz hazır olsun geciktirmeyin son durum ne doğum oldu mu acaba sağlıkla gelsin inşallah bebişimiz.

tatlım merhaba hoşgeldinnn
tabiki katılailirsin çok mutlu oluruz, kısa zamanda da kaynaşırız çok memnun olursun katıldığına. haftasonları topiğimiz daha sakin oluyor, malum herkesin ev işi oluyor, eşleri evde oluyor.
sen adını, yaşadığın şehri, yaşını, hamile kalamama sebebini ve kendini tanıtacak birkaç bilgileri daha paylaşırsan daha yakından tanımış oluruz seni. hemde bizim ard arda sğrekli tekrarlanan dua listelerimiz oluyor birbirimizie dualar ediyoruz, istersen onada katılırsın.
hadi bakalı top sende şimdi senden haberler bekliyoruz

Bedişimmmmm ayyyy doğum yaptınmı acaba yaaa çok merak ediyorum telefonun filanda yok bende, zaten olsada aramaya çeknirim şimdi o telaşta bide benle uğraşma diye, ayy hadi hayırlı haberler alalım inşllah.

Aslım sen ne yaptn kuşum benim kaç tane yumoşun yerleşti sana ayyy ne heyecanlısındır, duyguların nasıldır kimbilir, Rabbim ana sımsıkı tutundursun yumoşlarını inşallah.

Mesudeeemmm sen nerelerdesin betüşümüz nasıl kaç gündür aklımdasın?

Bedriye canim 100 tane Rabbi yessir ..cektim ayetel kursi okudum Rabbim yardimcin olsun canimmmRabbim hayirli kolay dogumlar nasip etsin...
Yasomm canimmm birazdan senin icinde dua edicem tesbih cekicem kuzum Allah yardimcin olsun...
Benimde sabah transferim oldu 2 embriyo konuldu bakalim Rabbim hayirlisini nasip eder insallahh..

ayyyyyyyyyyyy maşşallah yaaa yerim senin embriuolarını ben, kalkıp fingirdeme bak şu misafirlik işlerine filan lütfen ara ver aslıcım, otur oturduğun yerde, dışarlara çıkıp grip filanda olma, öyle hapşurup tıksırıp basınç yapma bebişlerine oldumu.

Ben hastaneden geldim pert vaziyetteydim 2.5 saat ölü gibi uyudum serum ve ilaçların etkisiyle. dr en son nst sonucumdada ağrılarımın geçmemiş olduğunu söyledi, ama sen birdaha bağlan makinaya kesin konuşayım dedi, ama ben dayanamadım ayakta duramıyordum eve geldim sabahtan beri 4 kere bağlandım zaten nst ye. Allahım mukayyet olsun inşallah betüşüme hayırlısıyla şu ekim ayını bi atlatabilirsem zaten kendi isteğimle kasımın başında al beni sezeryana hayırlısıyla bu iş sağlıkla tatlıya bağlayalım diycem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…