- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.961
Fındılarr amerel resuli fikrini beğenmiş olmanız, onayladığınız anlamına geliyor sanırsam :)) beğenleri listeye ekliyorum, pzt yeni liste olmuş olur, Allah nasip ederse pazar listeyi hazırlarım
Meralim gözün aydın canım, o pedleri bağrına bas, sev onları, ama çok aşk yaşamayın :)) bu listeyi hemen bitirki , yeni liste bomba gibi geliyor
DUYURU
CANLARİM YENI LISTEDE OLMAK ISTEYEN BURAYA YAZSIN, MUTLAKA, GUNDE 3 TANE AMENER RESULI, ALLAH NASIP EDERSE PAZARTESI BASLIYORUZ
LISTEDE OLANLAR
B.BURCU
K.BURCU
BUKET
MERAL
BIRCAN
NAZAN
TUMAY
LISTEDE ADI OLMAYAN BIR SURU KİŞİ VAR, PAZAR GÜNÜNE KADAR ADINIZI YAZDIRIN BEBEKLER :) ÖPTÜM SIZI
Ya kızlar sezeryan dogum yasaklanmışş of yaaa napcaksa nazo
Canım merak etme onun bir yolunu bulur doktorlar sonuçta yasakta bir yere kadar vardır doktor raporla bu kişi normal doğum yapamaz dedikten sonra yasağın pek önemi kalmaz insan hayatı söz konusu sonuçta mesela ben normal doğum istiyordum doktorum sezeryan olabilirsin ona da alıştır kendini dedi.
Hakkımızda herşeyin hayırlısı canım benim
uzun zaman aradan sonra herkese merhaba nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz ne var ne yok bakalım bedişn doğumu yaklaşmış maşallah ben adet old için fetih okuyamayacağım sana canım inş kolay bi doğum olur hayırlısıyla bebişine kavuşursun benim gnler kızımla uğraşmakla geçiyor sütüm artmadı maalesef mamaya devam annem 10 gün önce gitti tüm işler bana kaldı biraz zor oluyo ama basediyorum çok şükür tam siteye giricem meleğim ınga demeye başlıyo şimdi az fırsat buldumda geldim
Hadi Allah kolaylık versin bir seste kurtarsın en kolay yolla yavrusuna kavuşsunDUYURU
KIZLAR BEDİŞİN GECE 3 TE SANCILARI BAŞLAMAIŞ
nts'ye girmiş sanci çıkmış, gerekli olursa bugün acilen sezeryan olabilir..bugün olmazsa salı olabilirmiş..daha rahim açılmamış..doktor aslında perşembeye kadar beklemek istiyormuş 39. haftayı görmek için, günde 2 tane magnezyum içip perşembeye kadar uzatmaya çalışacakmış doktor,ama heranda doğurabilirmiş..yani ya bugün..ya salı..ya perşembe bebek geliyor..
İÇİMİZDEN GEÇEN TÜM DULARI OKUYUP BEDİŞE YOLLAYALIM BALLARIM
canım allah şifa versin inşallah hakkında en hayırlı şekilde sonuçlanır bebişlere nazlı nazlı dedik bu sefer erkenden gelmek istiyorlarCicişlerim herkese hastaneden sevgilerr...
Şuanda serum bağlı yatıyorum. Nst de erken doğum sancılar im çıktı. Birde enfeksiyon gecmemis her ikisi için ilac konuldu seruma. Bide serum bitince yine nst ye giricem bakalım geçmiş mi diye bakacak. Son durum bu. 1-2 saat burdayim merak etmeyin ben sizi haberdar ederim
DUYURU
KIZLAR BEDİŞİN GECE 3 TE SANCILARI BAŞLAMAIŞ
nts'ye girmiş sanci çıkmış, gerekli olursa bugün acilen sezeryan olabilir..bugün olmazsa salı olabilirmiş..daha rahim açılmamış..doktor aslında perşembeye kadar beklemek istiyormuş 39. haftayı görmek için, günde 2 tane magnezyum içip perşembeye kadar uzatmaya çalışacakmış doktor,ama heranda doğurabilirmiş..yani ya bugün..ya salı..ya perşembe bebek geliyor..
İÇİMİZDEN GEÇEN TÜM DULARI OKUYUP BEDİŞE YOLLAYALIM BALLARIM
DUYURU DUYURU DUYURU
CANLAR BEDRIYE HASTANEDE, BIRAZDAN SEZERYANA GIRECEK, KAN SONUCLARİNİ BEKLIYORLAR
dualarınız onunla olsun, la havle, rabbi yesir, salavat... Haydi bismillah minik fındığımız geliyor inşallah
Canlar ben geldim :)agrilaruma ragmen misafirlige geldim :)delimiyim neyim agrilarim bugün de gecmedisabah aradim hast.9yumurtamdan 7tanesi kaliteliymis 5 tanesi dollenmis ve sabah 8de transferim var zaten özlem can anlatmis ama özet geciyim dedim :)
Kizlarrr inanilmaz heyecanliyim Rabbim yüzümüzü güldürur insallah:)
Hazir firsat bulmusken toplama gününü anlatayim beni odaya aldiklarinda inanilmaz heyecanlandim ve korktum bi an kalkip gitmeyi bile düşündüm okadar tam anesteziyi verdiklerinde doktorum yanimdaydi ve korkma aslı bise yapmicam dedi ve ben zaten yapacağını yaptin daha ne yapacaksin demisim kadina :) cikarttiktan sonra ilk söylediği m bida beni kimse hast.getiremez demisim odaya getirdiklerin de esim yardim ediyimmi demis hemsireler hayir kendi gecsin demisler bende kizmisim okadar da nazli degilim kendim gecerim demisim atmisim bacagimi uyumusum :) sonra kardesimi istemisim yanima o odadayken bi yere dalmisim yazik kardesim bana bakip öldü zannetmis :) nasil güldüm hatirladiklarim bunlar ama varya esim bide videoya almis beni hem gülüyorum hem agliyorum halime saka gibi yawww iste bilinc alti galibaa :)
Hepinizi cokkk öpüyorum Allah'a emanet olun
Cicişlerim herkese hastaneden sevgilerr...
Şuanda serum bağlı yatıyorum. Nst de erken doğum sancılar im çıktı. Birde enfeksiyon gecmemis her ikisi için ilac konuldu seruma. Bide serum bitince yine nst ye giricem bakalım geçmiş mi diye bakacak. Son durum bu. 1-2 saat burdayim merak etmeyin ben sizi haberdar ederim
DUYURU DUYURU DUYURU
CANLAR BEDRIYE HASTANEDE, BIRAZDAN SEZERYANA GIRECEK, KAN SONUCLARİNİ BEKLIYORLAR
dualarınız onunla olsun, la havle, rabbi yesir, salavat... Haydi bismillah minik fındığımız geliyor inşallah
s.a kızlar şöle topinize bi göz attım hoşuma gitti bnide aranıza alırmısınz? RABBİM el acıp evlat isteyenlere evlat nasip eder inşş saglıklı hayırlı vefalı inş dogun sancısı ceken kardesimizide RABBİMDEN kolaylık diliyorum inş tes zamanda kurtulur alır bebeşini kucagına inşşşş
Bedriye canim 100 tane Rabbi yessir ..cektim ayetel kursi okudum Rabbim yardimcin olsun canimmmRabbim hayirli kolay dogumlar nasip etsin...
Yasomm canimmm birazdan senin icinde dua edicem tesbih cekicem kuzum Allah yardimcin olsun...
Benimde sabah transferim oldu 2 embriyo konuldu bakalim Rabbim hayirlisini nasip eder insallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?