- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.981
ayyyyyyyyyyyy maşşallah yaaa yerim senin embriuolarını ben, kalkıp fingirdeme bak şu misafirlik işlerine filan lütfen ara ver aslıcım, otur oturduğun yerde, dışarlara çıkıp grip filanda olma, öyle hapşurup tıksırıp basınç yapma bebişlerine oldumu.
Ben hastaneden geldim pert vaziyetteydim 2.5 saat ölü gibi uyudum serum ve ilaçların etkisiyle. dr en son nst sonucumdada ağrılarımın geçmemiş olduğunu söyledi, ama sen birdaha bağlan makinaya kesin konuşayım dedi, ama ben dayanamadım ayakta duramıyordum eve geldim sabahtan beri 4 kere bağlandım zaten nst ye. Allahım mukayyet olsun inşallah betüşüme hayırlısıyla şu ekim ayını bi atlatabilirsem zaten kendi isteğimle kasımın başında al beni sezeryana hayırlısıyla bu iş sağlıkla tatlıya bağlayalım diycem :)
Yok Yaso anneme geldim canim 2-3 gün burda gecirecem dikkat edicem canim öyle yatiyorum sadece tuvalete ve yemeğe kalkiyorum :) tek sıkıntı yastiksiz yatmami söylediler ama bu durum biaz fena agridi her yerim
Canim sende cok yorulmussun bugünhayirlisiyla ekim ayini atlatsaydik Betus biraz daha sabretsin :) Rabbim hayirlisini nasip etsin canim..
ayyy yastıksız yatmak zor hakkaten Allah yardımcın olsun inşallah annene gittiğine çok sevindim tatlım sık dişini inşallah ikizlerimiz gelsin yaaaaaaaaaaaa
aslıııııı canım hayırlı uğurlu olsun embriyoların yerleşmişler, inşallah sımsıkı tutunurlar da bizde burda bayram yaparız ee yeter artık topik bayadır hamile haberi almıyor,doğumların arasına yeni hamilelerde lazım dimi ama
Oyy hoşgelmiş minik kuzu burcumm çokk saol sayende aldık haberleri allah analı babalı buyutsun inş.DUYURU
KIZLAR BEDİŞİN GECE 3 TE SANCILARI BAŞLAMAIŞ
nts'ye girmiş sanci çıkmış, gerekli olursa bugün acilen sezeryan olabilir..bugün olmazsa salı olabilirmiş..daha rahim açılmamış..doktor aslında perşembeye kadar beklemek istiyormuş 39. haftayı görmek için, günde 2 tane magnezyum içip perşembeye kadar uzatmaya çalışacakmış doktor,ama heranda doğurabilirmiş..yani ya bugün..ya salı..ya perşembe bebek geliyor..
İÇİMİZDEN GEÇEN TÜM DULARI OKUYUP BEDİŞE YOLLAYALIM BALLARIM
Cicişlerim herkese hastaneden sevgilerr...
Şuanda serum bağlı yatıyorum. Nst de erken doğum sancılar im çıktı. Birde enfeksiyon gecmemis her ikisi için ilac konuldu seruma. Bide serum bitince yine nst ye giricem bakalım geçmiş mi diye bakacak. Son durum bu. 1-2 saat burdayim merak etmeyin ben sizi haberdar ederim
ayyyyyyyyyyyy maşşallah yaaa yerim senin embriuolarını ben, kalkıp fingirdeme bak şu misafirlik işlerine filan lütfen ara ver aslıcım, otur oturduğun yerde, dışarlara çıkıp grip filanda olma, öyle hapşurup tıksırıp basınç yapma bebişlerine oldumu.
Ben hastaneden geldim pert vaziyetteydim 2.5 saat ölü gibi uyudum serum ve ilaçların etkisiyle. dr en son nst sonucumdada ağrılarımın geçmemiş olduğunu söyledi, ama sen birdaha bağlan makinaya kesin konuşayım dedi, ama ben dayanamadım ayakta duramıyordum eve geldim sabahtan beri 4 kere bağlandım zaten nst ye. Allahım mukayyet olsun inşallah betüşüme hayırlısıyla şu ekim ayını bi atlatabilirsem zaten kendi isteğimle kasımın başında al beni sezeryana hayırlısıyla bu iş sağlıkla tatlıya bağlayalım diycem :)
ASLI
Canım benim bu sabah sana dua ettim, inan ki hep aklımdaydın, hem Bedişi hem seni düşündüm, bir ara Yaso'yu da düşündüm :) üçünüzede dua ettim, ama en çok Bedişe ettim :) nasılsin canım?
Rabbim inşallah sağlıkla tutunmalarını nasip etsin inşallah, 2 tanemi?
aslı seni unutmuşum inan ki hep aklımdasın srekli sana dua ediyorum aslı ya hayırlı sağlıklı evlat nasip et diye,geçen gece uykudan uyandım hemen sana dua ettim sonradan farkettim tabi demek ki aklım hep sende, ne güzel transfer de olmuş artık bu 15 gn kafanı dinle sonra inş güzel haberlerle mutlu oluruz hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?