Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Yok Yaso anneme geldim canim 2-3 gün burda gecirecem dikkat edicem canim öyle yatiyorum sadece tuvalete ve yemeğe kalkiyorum :) tek sıkıntı yastiksiz yatmami söylediler ama bu durum biaz fena agridi her yerim
Canim sende cok yorulmussun bugün hayirlisiyla ekim ayini atlatsaydik Betus biraz daha sabretsin :) Rabbim hayirlisini nasip etsin canim..

ayyy yastıksız yatmak zor hakkaten Allah yardımcın olsun inşallah annene gittiğine çok sevindim tatlım sık dişini inşallah ikizlerimiz gelsin yaaaaaaaaaaaa

ayyy yastıksız yatmak zor hakkaten Allah yardımcın olsun inşallah annene gittiğine çok sevindim tatlım sık dişini inşallah ikizlerimiz gelsin yaaaaaaaaaaaa

Sağol canim benim inşallah Allah'ım hakkimiz da hayirli olanı nasip eder :) bundan sonrasi Rabbimin elinde, ol demesiyle..heyecanlı bekleyis basladi :)

aslıııııı canım hayırlı uğurlu olsun embriyoların yerleşmişler, inşallah sımsıkı tutunurlar da bizde burda bayram yaparız ee yeter artık topik bayadır hamile haberi almıyor,doğumların arasına yeni hamilelerde lazım dimi ama

Sağol canim benim inşallah hayirli haberler almayi nasip eder Rabbim .

HEYOOOOO OLEEEEEY

Bedişimiz doğurmuş hamdolsun, anesteziden şükrederek uyanmış, herşey yolundaymış çok şükür, bana sonra ayrıntıları anlatacak, bende size tabiki, hoşgeldi minik bıdık, maşallah, Allahım korusun büyütsün..ömrü çoooook uzun olsun..ay ağlıcammmm

ASLI

Canım benim bu sabah sana dua ettim, inan ki hep aklımdaydın, hem Bedişi hem seni düşündüm, bir ara Yaso'yu da düşündüm :) üçünüzede dua ettim, ama en çok Bedişe ettim :) nasılsin canım?
Rabbim inşallah sağlıkla tutunmalarını nasip etsin inşallah, 2 tanemi?

Oyy hoşgelmiş minik kuzu burcumm çokk saol sayende aldık haberleri allah analı babalı buyutsun inş.

Canım geçmişler olsun allah şifalar versin inş.

Asılıcımmm inş. Kuzuların sıö sıkı tutunsunlar sanaa

Aslımm transferin olmuş maşallahh inşallah sağlıkla tutunur sana bana hiç yastıksız yat dememişlerdi neden sana dediler acep neyse nasıl dedilerse öyle yap inşallah güzel haberlerini alıcaz bak nasıl yaptırıcam edicem derken kaçarken oldu da bitti bilee

Yaseminim eve geldin demek yorulmuşsundur tabii kolay mı. Ağrın falan var mı. İnşalah bekler Betülümüz ya birazcık daha ayansın dursun yerinde gelmesin. Sende dinlenmeye devam et. Rabbim korusun inşallahhh

Veee Bedişim doğurmuşşş Maşallah Allah'ın bebeğine sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler versin Analı babalı büyütsün. Şimdi ne güze kokusunu çekiyordu içine Rabbim isteyen herkese nasip etsin..

Yasom canım benim buğun sende aklımdaysın canım, sabah sanada dua ettim, Rabbim sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah canım, zaman sağlıkla huzurlu geçsin senin için..oyy sizde sona yaklaştınız canlarım benim

ESKİ LİSTE

eski listeyi tamamlayamayanlar için buraya yazdım,çünkü artık bunu siliyorum,duyrulur bebekler

sumayyab/ Sümeyya

06.09.2013 cuma

sağlıklı hayırlı hamişlik

tmyomr/ Tümay

09.0709.2013 pazartesi

sağlıklı sorunsuz hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat

tb-fb/ Tuba

10.09.2013 salı

sağlıklı hayırlı hamişlik

btskn/ Bircan

11.09.2013 çarşamba

sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat

duamnur/ Burcu

12.09.2013 perşembe

sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat

graphicdesigner/ yasemin

13.09.2013 cuma

sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat

serap_serap/ Serap

16.09.2013 pazartesi

bdroner/ Bedriye

17.09.2013 salı

nartanesii/ Ayşe

18.09.2013 çarşamba

sağlıklı ve hayırlı hamilelik

maralam/ Meral

19.09.2013 perşembe

sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlatlar

buketdemet/ Buket

20.09.2013 cuma

sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat

ecrinn07/ Aslı

23.09.2013 pazartesi

sağlıklı ve hayırlı hamişlik

dejavu-one/ Seda

24.09.2013 pazartesi

zakkumx / Zeynep

25.09.2013 çarşamba

asyamca/ GÜlhan

26.09.2013 perşembe

sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat

melek2828/ nazan

27.09.2013 cuma

sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat

barısozlem/ Özlem

30.09.2013 pazartesi

burju82/Burcu

01.10.2013 salı

gul1982/Gül

02.09.2013 çarşamba

oğluna sağlıklı huzurlu güzel bir ömür

akyuzcigdem/Çiğdem

03.09.2013 perşembe

oğluna sağlıklı huzurlu güzel bir ömür

DUYURU

**yeni dua listemiz hazır, hayırlı uğurlu ve bol bereketli olsun, adını yazmadığım ya da unuttuğum varsa bana yazsın mutlaka

**kurban bayramına denk gelen haftaya dua yazmadım

**topiğimizin nazlı hamişi BEDRİYE dün doğum yaptı, lohusa olduğu için Amenerresulü'yi okuyamayacak, o yüzden biz ona amenerresulü okucaz, o bize günde 100 defa rabbi yesir.. çekecek haberiniz ola

**adetliyken bu sure okunur mu diye sorular geliyor, adetliyken okumayalım, bu da ortak kararımız olsun inşallah

**ilk sayfadaki duyurular bölümüne YASEMİN ve BUKET için FETİH suresi okunacak diye not düşdüm, ne olur ne olmaz onların bıdıklarıda erken geliverir, duasız gitmesinler diye

**hepinizi öptüm

Son düzenleme:

Bedriyeeeeeee ayy maşallah yaa coksukur dogum yapmışsın Allahim ikinizede kolayliklar ve saglik versin inşallah. Oyyy yerim ben oju kimbilir nasil kucuktur nasil bir guzelliktir. Ohh hafiflemissindir bide ayy cok merak ediyorum senden gelecek dogum bilgilerini. İnşallah biran evvel eve cikip bize yazarsin

Burcum
Canım bitanem Allah senden razı olsun super şeyler yapmissin helal olsun alninin ortasından öpüyorum seni.
Ilk once eski listeyi kopyalayıp buraya eklemen süper olmus cok iyi bir fikir cunku bitiremeyenler oluyor sonradanda bulamiyorlar listeyi.busefer vicdani olarak cok üzülüyor insan.
Sonra yeni dua listesi konusunda ayrica şükranlarımı sunuyorum:)
Ayrica bayram haftasina dua yazmamanda senin üstün zeka ve anlayisinin bir gostergesi
Ve son olarak gozlerime inanamadim, hep simdiye kadar ben doğumu yaklasanlar icin dua edelim diye duyuru yazarken bir baktım artik benim icin yazilmis duygulandim inanki.

Son düzenleme:

Sagol canim Allah razi olsun..ewet 2tane koydular bakalim hayirlisi..

Bedriye canim hayirli ugurlu olsun canim benim bebisini Güle güle büyüt Rabbim yavruna da hayirli ömürler versin hayırlı evlat olsun inşallah. .Cok öpüyorum sizi :)
Bediss bu arada senin dogumla benim transfer aynı gün olduya :)

bedriye çok şkür bebeğine kavuştun Allah analı babalı büytsün hayırlı evlat etsin inş,adet oldum diye fetih suresi okuyamamıştım neyse daha var doğumuna temizlenince okurum demiştim ama senin bıdık fazla bekleyemedi, oyyy yerim onu ben ne kadar tatlı ve mis kokuludur kesin

burcu sen nasıl insansın ya eski listeyi yazmış bide zaten ben son 4 gnü okuyuamadım silinseydi çok üzülürdüm,Allah senden razı olsun o temiz kalbini hiç kimsenin kırmasına izin vermesin,son olarak beni de dua listesine ekler misin

aslı seni unutmuşum inan ki hep aklımdasın srekli sana dua ediyorum aslı ya hayırlı sağlıklı evlat nasip et diye,geçen gece uykudan uyandım hemen sana dua ettim sonradan farkettim tabi demek ki aklım hep sende, ne güzel transfer de olmuş artık bu 15 gn kafanı dinle sonra inş güzel haberlerle mutlu oluruz hep beraber

Canim benim Allah razı olsun Rabbiim hepimize hayirli haberler almayı nasip etsin ins.biraz dinlenicem daha doğrusu dinlenmeye calisacam:) dün yattim da bugün resmen kurtlaniyorum yaww bana göre değil yatmak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…