Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Oyyy canım benim ne demek zevkle yapıyorum :) inşallah hayırlısıyla senin betül'ün fotolarınıda görücez burda inşallah, dun Bedriye ile görüştüğümde gece 12 di , bebek uyuyormuş, herşey yolundaymış maşallah, bugün eve geceçek sanırım

tubiii yemin ederim sabah listeyi hazırlarken dedim ki tuba'yı ekleyeyım listeye kesin girmek ister, sonrada çekindim baskı yapıyormuş gibi olurmu diye, şuan telden yazıyorum bilgisayara geçince hemen seni listeye eklerim tatlım, bayramda ne yapiyorsun? Bebekle ilgili bir gelişme var mı, aşılama falan? özledim seni, bak şurda 3 -5 kişi kaldık doğuran gidiyor, hem mutlu hem hüzünlü bir durum, gelde yalnız kalmasın topik, olur mu?

tamam canım zaten ben şimdi okuıyamıyorum,ben aşılama yaptırmadım bu ay ya hem bayrama denk geliyor diye hem de çok üşendim gitmeye bakalım bi dahaki ay kendime güvenirsem yaptırırım,bayramda kayınpederime gideceğiz manisaya,kaynanam vefat etmiş daha biz evlenmeden,kayınpederim başka biriyle evli işte oraya gideceğiz çoktandır gitmiyoruz zaten değişiklik olsun diye,annem de yazık her telefonda soruyor oraya gidecek misiniz,onlar bi yere gitmeyecek mi falan diyo,oraya gitmezsek ist'a gideceğiz ya ondan ama çok uzun süredir oraya gitmedik ayıp oluyor artık,benden bu kadar hiç gelişme yok başka

inanmıyorum ya.maşşallah suphanallah Allah ım nazarlardan saklasın.öyle mi olur böylemi olur diye korkarken bi gün gelmedim,baktım bedriye doğurmuş.nolur hakkını helal et.dün abdestimi almıştım ama senin doğum salıdan önce olmaz diye ağırdan aldım.yarın okurum dedim onun için söz verdiğim fetih suresini okuyamadım.

ASLI canım senin için bol bol okudum.inşallah transferin hayırlara vesile olur.kuzucukların sıkı sıkı tutunurlar annelerine.niye o kadar erken yaptılar transferi?söyledimi doktor?bide dondurulan embriyon varmı?ne çok sordum dimi.neyse dinlen sen.bu arada iğneden hiç bahsetmemişsin.progestan vermedimi dr?

BUKET cim canım.senin salatı tefriciyenide bitirdim hayırlısı ile.Allah ım kabul etsin.

BURCU,ellerine sağlık tatlım.listeyi hazırlamış duayı seçmişsin.benide eklermisin lütfen

tubiii en azından evde olmayacaksınız, bayramda kocalarımızla başbaşa olmak çok eğlencili olmuyor :)) hem manisa güzel biyer gezersiniz, belki izmir'e gidersiniz açılırsınız, amaaan aşılamayı düşünme,canın ne zaman isterse o zaman gidersin, eğlen çoş hayat hoş bebegım :)))

zeynepcım canım nasılsın? Keyifler nasıl? Valla Bedişim pırt diye doğurdu maşallah, geçende sabah 6.30 da uyanıktım aklıma düştü dedim ki Bedriye'nin duasını okuyayım daha var ama bakarsın erken doğum olur üzerimde kalmasın dedim, anam benim duayı okuduğum günün akşamına doğurdu Bediş :))) tamam canım sen ve Tuba'yı ekliyorum en kısa zamanda

Sağol canimAllah razi olsunn..canim benim en son 5embriyo dollenmisti ancak 2tanesi daha gidince yapmaya karar vermisler 1 tane embriyom kaldi pzt haber verecekler ona da bise olmazsa dondurcaklar canim
Canim bana igne vermedi jel gibi bise verdi sabah aksam iceriye sıkıyorum :) sonra hem sağ hemde sol kasigima bant gibi bie yapistirdi 2 günde bi değiştirip yenisini takicam östrojen miymis neymiss ya iste böyle canimcim:) ama iğne m var clexane :)

Aslı beby
Ne kadar çok destek ürünü vermiş :) aman maşallah diyeyim, jeli hep aynı saatte yap, haydi Rabbim sağlıkla tutunmasını nasip etsin yumoşların, işe ne zaman gidecek misin?

:) ay ne güzel haberler var böyle ya çok sevindim Allah herkesin gönlüne göre versin

Bedriyecim hayırlı uğurlu olsun bebişine Allah uzun ömürler versin :)

Aslıcım Allah'ın izni ile sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sanada :)

Burcu ellerine sağlık tatlım dua listesi çok iyi olmuş :)

Yasemin canım benim allah kolaylık versin canım bebeğini tam vaktinde sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın şekerim :)

Aslı beby
Ne kadar çok destek ürünü vermiş :) aman maşallah diyeyim, jeli hep aynı saatte yap, haydi Rabbim sağlıkla tutunmasını nasip etsin yumoşların, işe ne zaman gidecek misin?
Ewet Burcu baya biseler verdi bakalim hayirlisi.jeli de ayni senin dedigin gibi ayni satte yap dedi .canim bayram sonuna kadar izinliyim :)

Amin canim inşallah Allah hayirli haberler almamizi nasip eder:)

rica ederim bebiğim :))
Ya ben Bedriye'nin ilk hamile oldugu anları düşündüm, niye hamilelik atkvimi yapmıyorsun dediğimde, kalp sesini duyayım öyle yapıcam demişti vay arkadaş, maşallah şimdi minik Elif kucağında, maşallah

Bu arada ben regl olduğum için dualara pzt başlayamıyorum..pzt senin günün beby :)

Ewet Burcu baya biseler verdi bakalim hayirlisi.jeli de ayni senin dedigin gibi ayni satte yap dedi .canim bayram sonuna kadar izinliyim :)

Amin canim inşallah Allah hayirli haberler almamizi nasip eder:)

Ooo süper canım nerdeyse test gününe kadar yatacaksın, harika, maşallah, aman diyim bir artislik yapma, semir, tv izle, telden internete gir, hayal kur...vs ama mızmızlanma yok yatmak bana göre falan değil diye....ee biraz nazlanıcan tabiki :))) maşallah sana :) bu arada Meral'i sormuşsun, az önce görüştüm sınavı iyi geçmiş.

evet ya yalnız başımıza kalmaktan iyidir izmire de gideceğiz ohh hayatımızı yaşayalım,bebek bu dünyanın en güzel şeyidir ama olduktan sonra zaten ona bağımlı yaşayacaksın şimdi bari hayatın tadını çıkaralım dimi.

sen ne yaptın ya sanki sende aşılama yaptıracaktın bu ay yoksa sende benim gibi tembelgillerden misin

:) önemli değil bebeğim :)

Darısı senin başına canım benim allah sana da hayırlı evlatlar nasip etsin balım

Canım valla gez toz, ben izmir'ide çok severim, çok mutlu olurum orda :)
Tubacım ben Allah nasip ederse yaza kadar bebekle ilgili hiçbirşey yapmayacağım, inşallah Rabbim buyük söyletmez, aşılama ya da tüp bebek merkezi Burdur'da yok, şehir dışına gidicem, okuldan sürekli izin almak zor olacak, şehir dışından aldığim rapor ve sevk geçerli olmuyor zaten, mecbur yazı beklicem, birde son bir yıldır her ay doktora gittim ben, beni yıpratmış, Rabbim güzel vesilelerle gitmemizi nasip etsin, şimdilik o konuları rafa kaldırdık, gezip tozmaya karar verdik, Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak, yazın tüp bebek yaptırdığımı düşünce bile stres oluyrom, bakalım Rabbim bana ne nasip edecek, bekleyip görücem :)

:))ya ben 2 gün de sıkıldım napicam bilmiyorum neyse Allah büyük
Meralle de görüşmüşsun iyi gecmis demek ohh ne güzel haberler var :)

sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap Allah büyük bi kapı açar mutlaka,kendimi de böyle avutuyorum hep herşeyin vakti zamanı var diye zaten dünyaya bi kere geliyoruz anne olmayı istemek normal ama bunun için kendimizi bu kadar çok yıpratmamıza değme bence zaten her adete yakın bi umut daha sonra hayal kırıklığı yaşıyoruz bunlar bile yeterince yıpratıyorken sürekli doktorlara gitmek bir sürü zahmet çekmek daha çok yoruyor onon için sen nasıl istiyorsan öyle yap günü yaşa geleceği düşünme şimdisen strese girme yani

ohhhhhhhhhhh topikte şenlikmi var nrdir yaaa herkes burda süppperrr.
bende eşimle çıktım kendime düz taban süet güzel bir bot aldım , ordanda kv ye gittim ziyaret ettim geldik eve.

:)
Yasemin canım benim allah kolaylık versin canım bebeğini tam vaktinde sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın şekerim :)
canımmmm sağol Allah razı olsun. sen nasılsın nevar neyok sende ne haberler var

Aslıı ohh bayram sonuna adar izinli olman super olmuş. ama sıkıldım mıkıldım deme ben ilk 3 ay yattım biliyorsun, bu bebekler için herşey mübah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…