Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

benim pco'lu bir arkadaşım 8 kilo verdikten hemen sonra hamile kaldı ve glafor diye bir şeker ilacı kullandı, çözümsüz değil, sana da nasip etsin Allah hayırlısıyla

sağol canım, cümlemize inşallah ben o ilaçtan kullandım, kilolu bayanlara verilmesi gerekiyormuş. benide zayıflattı 54 kgdan 50 kg düştüm. baska bir dra gittiğimde sana neden vermiş ki dedi.

bugün başka bir dra daha gideceğim, doğru diyorsun benim dr da paracı gibi geliyor, bizde daha sormadan şuna şukadar para alırım buna bukadar para alırım diyor. ben erzurumdayım. şifa hastanesinde bir hoca var bugün bi de ona gideceğim. kızlar Rabbim bu yolda bizi iyi niyetli hayırlı inbsanlarla karşılastırsın inşallah.

KIzlaaar hayırlı cumalar, istanbulda yağmur var oh be serinledim en sonunda ben kışı çok severim
sanal bebeğim sabah uyuyordu bende öyle bıraktım geldim işe, yemek filan vermedim ne hain anayım ben ya
ohh ne güzel hepinizi güldürmüşüm ama alın valla sorumluluk gerektiren bişey yani, ama benimki uyduruk ben onun orjinalini alıcam haftasonu eşimle birlikte. bakim kızmı istiyor erkekmi istiyor, ismini ne koyucaz filan birlikte karar verelim istiyorum iyice kaptırdım yani ben sanırım

kızlar gününüz aydın, bereketli olsun..
YAsemin bebeğine isim de koyda öyle soralım bebişin nasıl diye..
Dün gece rüyamda dış gbeliğimi, düşüklerimi tespit eden gittiğim doktorumu gördüm.. gerçi ona gitmekten vazgeçtim artık da.. neyse.. kadın rüyamda hamileydi.. bende suratım beş karış sıra bekliyordum.. acaba kadını arasam desem mi gözün aydın sana ikinci bebek geliyor diye..

özlemcim tesbihini çektim.inşallah yeniden hamile kalırsın Allah sağlıklı gebelik nasip etsin, bebeğini size bağışlasın inşallah.

gülcüm , sedacım , deryacım ,gamzecim , burcucum hepinizin tek tek tesbihlerini çektim dualarını yaptım kurban oldugum allah dualarımızı kabul etsin evlerimize yuvalarımıza hayırlı saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inş.

amin canım amin iyice araştırmalısınn

GÜNAYDIN KIZLAR HAYIRLI GÜNLER

özlem tesbihini çektim ALLAH kabul etsin sağlıklı hamilelik geçirip ALLAH kucağına almayı nasip etsin bebeğini tez zamanda inşallah...

kızlar doktora gittim dün tüp bebek diyor

sağ yumurtalığın güzel ama orda tüpün alınmış
sol yumurtalığın pasif işlev görmüyor diyor ama orda tüp var
ters orantılı dedi birde sol yumurtalığımda yapışıklılıklar var dedi
birde dış gebelik geçirdiğim için normal yolla hamile kalma şansın yok ama yinede ALLAH büyük bilinmez dedi
senin tablon tüp bebek olmanı gösteriyor dedi daha önce geçirdiğim amiliyat ve kürtajlar var öyle olmuşkisin diyor normal yolla kalma şansın yok gibi dedi.
tabi birde tüp bebek tutarsa sonrasıda var kanda pıhtılşma , bağışıklılık sistemiyle ilgili problem yani anlıyacağınız hamile kalmam mücize hamile kalırsamda ilerlemesi yani büyümesi bir mucize riskli gruptanmışım biliyorumzatende

kafam çok karışık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum düşünüyorum dün bütün gece başım ağrıdı..
benim en çok canımı acıtan bukadar çok şey geçirdim ve çikolata kisti amiliyatı oldum hangi doktora gittiysem keşke açık amiliyat olmasaydın demeleri sonrasında ki doktor hataları geçmişi düşünüyorumda keşke diyorum ama o keşkeler geri gelmiyor kendimi yıpratmışım bunca sene doktorların yanlışı yüzünden doğal yolla doğurganlık özelliğimi kaybetmişim canım yanıyor bunları düşündükçe zamanı geri getiremeyiz biliyorum ama neyse arkadaşlar benim durumum buymuş biraz daha beklicem birkaç doktrola daha konuşucam bakalım

hakkımda hayırlısı neyse o olsun zaman ne göstericek

bircan bende erzurumdayım öff yaa yazdıklarım gitti hepp.yasemin sana çok güldümm

gamzecim yaşadığın şeyler kolay değil biraz fazla biraz eksik hepimizin başında. moralini yüksek tut ve asla mücadelenden vazgeçme. . her şeyin bir çaresi var, sadece ölümün çaresi yok. Allahtan umudun kesme sakın, bu da bizim sınavımız, sabırlı olmamız gerekiyor. dün dr bana da normal yolla hamile kalman çok zor aşılama yapmayı öneriyorum diyince çok üzüldüm, sinirlerim bozuldu. sonra toplamaya çalıştım kendimi daha yolun başında böyle yapıyorum dedim. önce bir rahim filmi çektireceğim normalse aşılama yapılacak. belkide tüp beneğe geçilecek ama hakkımızda ne hayırlı ise o olsun, hayırsız olanı hayra çevirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…