- 15 Ocak 2011
- 906
- 349
- 323
- 37
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.901
kızlar selam az önce aptalca bişi yaptım gebelik testi tabiki tek çizgi görmeyeli bi ay oldu ya özledim hahahaha
şirinnevler de oturuyorum cnm bi üst geçit var evimin yakınında suna uzal ilköğretim okulu falan var
heeyyy çok sevindim bana yakın birilerinin olmasına tatlım burdur küçük ama emin ol ıspartadan daha iyidir insanları ben çok severim doktora falan gelicek olursan ıspartada bak şeyi çok önerdiler bana prof hakan kaya özel ısparta hastanesinde ben gitmedim ama gidenler çok memnun...
benim pco'lu bir arkadaşım 8 kilo verdikten hemen sonra hamile kaldı ve glafor diye bir şeker ilacı kullandı, çözümsüz değil, sana da nasip etsin Allah hayırlısıyla
evet ama durumuna göre degişiyo tek tüp tıkalı tek tüp açıkla hamile kalanlar var ama tamamen tıkalı ise direkt tüp bebek diyolar sanırım bu konuda çok bilgim yok açıkcası neyse bunlar çok rastlanan seyler deil yani bende tıkalı deildir velevki öyle old (allah saklası)iyi bi doktora git canım bilinen vicdanlı olanına önceligi para olmayanına çünkü herseye ameliyat diyo artık doktorlar
ooo yaşasın sende istanbuldasın bende avcılardayım mutlaka birgün buluşma günü yapalım kızlar ben organize edicem durun sizşirinnevler de oturuyorum cnm bi üst geçit var evimin yakınında suna uzal ilköğretim okulu falan var
ah canım yaa hep gül inşallahi sen bizden ayrılma bizi izlemeye devam et hiç enerjin düşmez Allahın izni ilebuna gülünmez mi ya hiçççvalla iki gündür suratımdan düşen bin parçaydı gece gece güldürdün benii hatta eşim şükür be dediii.valla süper burası ya sizleri seviyorm burcunun dediği gibi iyiki varsınız ya..
sizlerde iyiki varsınız yaa bende çok seviyorum burayı, buranın enerjisini, sizleri
canım bize karışan bize benziyor, bu topiğin ruh hali budur, görürüz çift çizgiyi ofsaytı yeriz deliliğe vururuz , dimi ama kızlar hepimiz aynıyız vallahi ya bu kadar olurgraphicdesigner cnm sanal bebek iyi fikir bende alim bari tek çizgilere bakacağıma sanal bebeğe bakarım ay ilk defa tek çizgiden sonra bu kadar keyifliyim sanırım artık sıyırdımmmm
ayy tubacım bu ay hergün çift çizgi gördüm yaa artık 2 çizgiden fenalık geldi yani o derece, baya bi hevesini alıyor insancanım sana bi tüyo vereyim mi yumurtlama testi yap silik milik hep çift çizgi çıkıyor valla
Canlarım, ballarım ben birazdan dışarı çıkacağım bugün sosyetik yerlere gideceğim iş için, bakalım nasıl geçecek öğleden sonra dönerim. tesbihimide çektim ALlah kabul etsin.
bugün başka bir dra daha gideceğim, doğru diyorsun benim dr da paracı gibi geliyor, bizde daha sormadan şuna şukadar para alırım buna bukadar para alırım diyor. ben erzurumdayım. şifa hastanesinde bir hoca var bugün bi de ona gideceğim. kızlar Rabbim bu yolda bizi iyi niyetli hayırlı inbsanlarla karşılastırsın inşallah.
KIzlaaar hayırlı cumalar, istanbulda yağmur var oh be serinledim en sonunda ben kışı çok severim
sanal bebeğim sabah uyuyordu bende öyle bıraktım geldim işe, yemek filan vermedim ne hain anayım ben ya
ohh ne güzel hepinizi güldürmüşümama alın valla sorumluluk gerektiren bişey yani, ama benimki uyduruk ben onun orjinalini alıcam haftasonu eşimle birlikte. bakim kızmı istiyor erkekmi istiyor, ismini ne koyucaz filan birlikte karar verelim istiyorum iyice kaptırdım yani ben sanırım
ooo yaşasın sende istanbuldasın bende avcılardayım mutlaka birgün buluşma günü yapalım kızlar ben organize edicem durun siz
ah canım yaa hep gül inşallahi sen bizden ayrılma bizi izlemeye devam et hiç enerjin düşmez Allahın izni ile
sizlerde iyiki varsınız yaa bende çok seviyorum burayı, buranın enerjisini, sizleri
canım bize karışan bize benziyor, bu topiğin ruh hali budur, görürüz çift çizgiyi ofsaytı yeriz deliliğe vururuz , dimi ama kızlar hepimiz aynıyız vallahi ya bu kadar olur
ayy tubacım bu ay hergün çift çizgi gördüm yaa artık 2 çizgiden fenalık geldi yani o derece, baya bi hevesini alıyor insan
Canlarım, ballarım ben birazdan dışarı çıkacağım bugün sosyetik yerlere gideceğim iş için, bakalım nasıl geçecek öğleden sonra dönerim. tesbihimide çektim ALlah kabul etsin.
adı bence dürüye olsun :)))))))))))))))
bugün başka bir dra daha gideceğim, doğru diyorsun benim dr da paracı gibi geliyor, bizde daha sormadan şuna şukadar para alırım buna bukadar para alırım diyor. ben erzurumdayım. şifa hastanesinde bir hoca var bugün bi de ona gideceğim. kızlar Rabbim bu yolda bizi iyi niyetli hayırlı inbsanlarla karşılastırsın inşallah.
GÜNAYDIN KIZLAR HAYIRLI GÜNLER
özlem tesbihini çektim ALLAH kabul etsin sağlıklı hamilelik geçirip ALLAH kucağına almayı nasip etsin bebeğini tez zamanda inşallah...
kızlar doktora gittim dün tüp bebek diyor
sağ yumurtalığın güzel ama orda tüpün alınmış
sol yumurtalığın pasif işlev görmüyor diyor ama orda tüp var
ters orantılı dedi birde sol yumurtalığımda yapışıklılıklar var dedi
birde dış gebelik geçirdiğim için normal yolla hamile kalma şansın yok ama yinede ALLAH büyük bilinmez dedi
senin tablon tüp bebek olmanı gösteriyor dedi daha önce geçirdiğim amiliyat ve kürtajlar var öyle olmuşkisin diyor normal yolla kalma şansın yok gibi dedi.
tabi birde tüp bebek tutarsa sonrasıda var kanda pıhtılşma , bağışıklılık sistemiyle ilgili problem yani anlıyacağınız hamile kalmam mücize hamile kalırsamda ilerlemesi yani büyümesi bir mucize riskli gruptanmışım biliyorumzatende
kafam çok karışık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum düşünüyorum dün bütün gece başım ağrıdı..
benim en çok canımı acıtan bukadar çok şey geçirdim ve çikolata kisti amiliyatı oldum hangi doktora gittiysem keşke açık amiliyat olmasaydın demeleri sonrasında ki doktor hataları geçmişi düşünüyorumda keşke diyorum ama o keşkeler geri gelmiyor kendimi yıpratmışım bunca sene doktorların yanlışı yüzünden doğal yolla doğurganlık özelliğimi kaybetmişim canım yanıyor bunları düşündükçe zamanı geri getiremeyiz biliyorum ama neyse arkadaşlar benim durumum buymuş biraz daha beklicem birkaç doktrola daha konuşucam bakalım
hakkımda hayırlısı neyse o olsun zaman ne göstericek
bircan bende erzurumdayım öff yaa yazdıklarım gitti hepp.yasemin sana çok güldümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?