Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Bende iylik sağlık be kuzucum kontrollerimiz düzenli devam ediyor bebişim iyi suan tek sıkıntımız sezeryan doğuma doğru gidiyoruz bebeğim kasığıma oturmuş durumda ve yer etme durumu var ve göbek bağı önünde çenesine çok yakın duruyor onu dönerken arkasına alması gerekiyor onun dışına bir problem yok bitanem :)

ayy yerim dua listenizi..bizde fetihliler lsitesine girdikya yaso:)))

kuşum sağol ağzına sağlık.Allah ne muradın varsa versin...gerçi biz biiyozya muradını neyse:)))

ayy şimdi kaçıncı haftada doğurmuş oldu bediş...ay bende buna taktım ya bu ara..hayırlı olsun sağlıklı olsunda haftası önemli değil..benim koca ne zaman doğuracan diiyip duruyo
ondan paranoyak oldum herhal

YUMOŞLARIN HAYIRLI OLSUN İKİ KUZU NAKLETMİŞLER...BANA ENJEKTE ETTİĞİNDE EKRANDAN GÖRMÜŞTÜM ÇOK DUYGULANMIŞTIM..OFOFO..İNŞALLAH İKİZLEİRN OLR..İNNNNNNNNNNNNNŞALLAH..
ASLI ASLI ASLI

Ohhh ne güzel benim eşim çalışıyo neyse buna da şükür canim ara ara sıkıldım diyim :) öyle iş falan yapmak yok zaten canim takiliyorum öyle :)
Botun da hayirli olsun canim iyi günlerde giy :)

geçen tümayada öle deişlerdi..plesanta öndemi üstte mi öle bişey
üzülmeyin..var işte bi çaresi

Aminnnnn canimmm sağolasın ..ben bakmadim gözlerimi kapatip dua ettim :)

canım insan ilk önce sezeryan konusunda soğuk davranıyor ama birkaç gün sonra öyle bir alışıyorsun ki bu fikre, sonra dr normal de doğurabilirsin demeye başlayınca içinden aman Allah korusun yaa sezeryan ne güzel rahat filan gibi düşünceler geçiyor. şahsen bana öyle oluyor
ayy buet hakkaten bende gözlerime inanamadım resmen sıra bize geldi çok şaşırdım bende bu sabah adımızı orda görünce
bu arada aynı şeyi bende düşündüm bu sıra fena taktım kim açıncı hafta doğrudu diye, kasım annelerinide takip ediyorum orda da ekşınlar var, şimdi bedişin hamişlik takvimine bakıcam bende.

Ohhh ne güzel benim eşim çalışıyo neyse buna da şükür canim ara ara sıkıldım diyim :) öyle iş falan yapmak yok zaten canim takiliyorum öyle :)
Botun da hayirli olsun canim iyi günlerde giy :)
sağol kuşum ay kendime kıyafet filan almadığım için bot alınca sevindim kendime dair bişey alabildiğim için, ya hep betüşe alıyoruz, ya market alışverişi yapıyoruz hep öyle gidiyor.

bu arada bebek bezi stoğu yapıyorum ama her markadan 1 paket alıyorum bakalım hangisi iyi gelecek. en pahalısından en ucuzuna kadar hepsinden aldım. en son bimden aldım bugün ayy fiyatı nasıl uygun inşalah o bezi poposu severde onu kullanırız hep hayırlısıyla

iyiyim canım çok şükür.aşılama hakkındaki yazdıklarını okudum.aslına bakarsan izin ve rapor meselesi benimde canımı sıkıyor.onun için yaza kadar beklemek istiyorum ama bi taraftanda yeniden kist oluşmasından korkuyorum.subat tatilini bekleyeyim diyorum ama ondada tarih denk gelecekmi meselesi var.aslında bu ay o yönden süper olacaktı.transferde,dinlenme süreside tatile denk gelecekti ama bayram neticede eşim memlekete gitmeyi seçti.bende biliyorsun tırsıyorum yeniden negatif almaktan onun için işime geldi.bilmiyorum artık.hakkımızda hayırlısı.belki yaza kadar kendiliğinden hamile kalırsın sen ama benimkisi iki ucu çoklu değnek

Ewet Burcu baya biseler verdi bakalim hayirlisi.jeli de ayni senin dedigin gibi ayni satte yap dedi .canim bayram sonuna kadar izinliyim :)

Amin canim inşallah Allah hayirli haberler almamizi nasip eder:)

tatlım o kadar çok ilaç vermemiş.benim 10 tane ilacım vardı.cleaxne ilk başta can yakıyor ama kendi kendine yapabiliyorsan sıkıntı değil.diğerini yaptırmak için hergün hastaneye gitmek can sıkıcı oluyor.jel de sevimsiz ama sen kısa süreli kullanacaksın.inşallah sorun çıkmaz.mutlaka söylemişlerdir ama jeli uyguladıktan sonra dağılması için yürümen gerekiyor.yavaş yavaş yürü yarımşar saat sabah akşam.hem streste atıyor insan.bayramda eş dost ziyareti yapacakmısın?dr lar uzun yolculuk ve ağır iş dışında hiç bişeyi yasaklamıyor ama sakınıyor insan tabi.temkinli ol gene.bu arada hurma ye.rahim kasları için çok faydalıymış.

kuşum plan yapınca yapılan planlar ttmuyo..bi laf varya..kullar plan yapar tanrı güler diye..o misall...sen tatil ayarlama Allah yardım eder bi şekilde yoluna sokarsın işleri...bak herkes nasıl izin aalcam diye telaşlanıyodu...seda öyle oldu aslı öyle oldu...ben ki mesai saati belli olmayan bi insanım bende izin aldım yaptırdım iki kere 3 kere......meral yaptırdı...sende bi niyetlen devamı gelir..tabi sonucunu Allah bilir...

Son düzenleme:

Zeynebim varya şuan beni nasıl iyi anlamış olduğunu farkettim..inan ki aynı dertten müzdaribiz, bende aynen şubatı düşündüm ama zaman kısıtlı denk gelmez falan filan, bunlar beni çok Yoruyor, tedaviyi yaza bırakınca bile rahatladım, yaza kadar bebek meselesini düşünmek istemiyorum, 2 yıl içinde çok bunaldım Rabbim elbette beterinden korusun, daha büyük derstlerle sınamasın bizi..iştye öyle gülüp eğlenip geyik yapmak istiyorum, gezip tozmak yemek yemek ve öğrenciler için kendimi paralamak istiyorum :))) sanırım böyle daha mutlu olucam ve Allah'a sığınarak ve inanarak..hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun :) sende hiç plan yapma tatlım
Bak BUKET her zaman 'benim normal yolla gebe kalmam imkansız ' derdi ve bizide öyle inandırdı, mucize bir şekilde normal yolla hamile kaldı, sen Buket'in hikayesini bir dinlesen..o yüzden normal yolla kimin gebe kalacagını sadece Rabbim biliyorum..ay çok konuştum..haydi öptüm

Anamm Bedisim gozun aydin Saglikli sihhatli anali babali buyusun minik bocugumuz canim cumartesi sabah okudum fetih suresini iyiki okumusum .
Asli canim o iki embriyo can olsun sana simsiki tutunsun insallah.
Yasemin canim sanada gecmis olsun 33haftadasin korkma insallah ekimi atlatirsan korkma bak benim kizimda 34 yada 35 . Haftada gelecek.

kuşum sende yıprandın düşünme tamam ama plan yapmadan olmaz yapınca da olmaz..sen yine de peşini bırakma..en azından bu yolda gayretli olduğunu bilsin rabbim..elbetteki bunu bu şekilde göstermeye gerek yok ben kullarıma şah damarından yakınım diye buyurmuş..O bilir içimizi...ama külliyetli de bırakma işin ucunu..faka tbiraz rahatlamanı istiyorum bende..bu yaz seninde telaşla geçti..inşallah bu eğitim öğretim yılı hayırlı uğurlu bol bebekli gelsin sanaa:))

ben geçen kışki halimi hatırladım...yaşadığım sıkıntıları..eşimden ayrıydım..sıkıntılıydım..yanlışlar içindeydim..kriz geçirdim felan...sabrettim..herkes öle dediki sabrettin sabrettin hepsi biirden oldu..ipin ucu çözüldüsabır güzel biişey ama zor...geçen seneki hallerim geldi aklıma..şimdi kzışım var...herşey boş...Allah kocişimle bana bağışlasın onu...oda bizim mucizemiz..:)

Evet tatlım bıcak sırtı bir denge, ne çok hırs yapıp bu işe sarılmak lazım, nede tamamen boşvermek, aynen biraz dinlemeye çekilicem, ama şuna yürekten inanıyorum Allahım herşeyin hayırlısını verecek..sabır ve sevgiyle bekliyorum ( tabiki de fire verip isyan ettiğim anlar olur..ahh eşek burcu )

evet maşallah Buketim..hatta benimde eşim şehir dışına çıkardı gece 11'e kadar yazışırdık burda, gülmekten çatlardık..sen bi kere küçükken köyde tuvalete gittiğin anını anlatmıştın ,yarışmıştım..ve o sıkıntılı günlerin..vay Allah çok büyük..senin transferin ve sonucu beklediğin hafta..falan filan neyse artık kızın var..bak isim bul, Bedriye'ye sordum ne diye sesleniyorsunuz diye bir ismi yok dedi, sonraki görüşmemize Elif diye sesleniyoruz dedi, bakalım daha net değil dedi..kucağına ismiyle gelsin kuzun

ya demi bi ara ne gülüyoduk...uzun uzun yazılar yazıyodummm serabın silkeletme mevzusuna yazdığım şiir hala duruyo:)))

ya bedişe hayretler içindeyim zaten...ne ara sancılandı ne ara doğurdu:))isim meselesi de muamma...

Allahım hatırladım ...ve ben demiştim ya idrar test çubuğuna işerken arkadan fotomu çekip koyacam diye..hay Allahım aklımız nelere çalışıyormuş..yakında sende hayırlısıyla doğurunca artık o anları hatırlarım hüzün yaparım..şimdi Bedişin topiğe gelmesi artık zor yani çok nadir gelebilir, bugün bunu düşündün hüzün yaptım ..ama yeterki sizin kuzular sağlıkla doğsun..veee isim işinde sana baskı yapıyorummmmmmm :))

yahu bulduğumuz isimlere bi kulp uyduruyolar bizimde moralimiz bozuluyoo..:)
neyse Allahtan hayırlısı...şimdi ben şu tefriciyeleri bitireyim bendeki kitapta bazı tesbihler var onlarla ilgili sizlere bilgilendirme geçecem sonraççç...ben takip edin anacım:)))

neyse konumuz bu değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…