Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

buketim ben çıkıyorum..doğurmadan önce ,içinde babaanneninde olduğu eski hikayelerden birini anlat bize
haydi öptüm seni ve ismi olmayan minik kuzumuzu

Burdayim CNm WhatsApp'dam mesajini gördüm bı bakım dedim betüş de yeni uyudu ikimiz de iyiyiz sen nasılsın
Benimde sizler aklimdasiniz ama vakit bulup da giremiyorum kusura bakmayın
Burcu mesaj attı dün nefis doğurmuş sanırım gözümüz Aydın topigimizin Nur topu gibi bir Kizi daha oldu Rabbim anali babali büyütsün bediş de Saglik sıhhat versin inşallah

Ooo yasom seninde günlerin yaklaşmış buketimin de hayırlısı ile sizde saglicakla bir doğursanız insallah

Kızlaar nasılsınız. Aslıcım heyecanlı bekleyiş başladı. Bana jel vermedi clexane verdi, proxane verdi , estrofem ve folik vardı işte onları kullandım.

Burcum ve Zeynebim demek yaza karar verdiniz tedavi için hayırlısı olsun nasıl yapmak istiyorsanı öyle yapın içinizden gelei yapın. Belki kendiliğinden gelir bebişler. Bakın Demet Akalın iki kere tüp denemiş olmamış doktoru bu kadar ısrarcı olmasan kafanı dağıtsan demiş kızmış Demet çkmış doktordan sonra Bodrum'a gidiyorlar aileleriyle bir de rakı balık filan. Sonra günü geçince test yapıyor ki hamile ne zama kafamı boşalttım olmayacak nasılsa dedim oldu demiş yani işin püfü burada aslında elinden geleni yapıp gerisini bırakmak. Ben ilk tüpten sonra bir daha yaptıramıcam sanıyordum ağladım gözlerim şişene kadar işten eve gelip uyuyordum ama şimdi toparlandım çok iyiyiim kışa da yeni tedaviye de her sonuca da hazırım sonuçta yapacak başka birşeyim yok evet her geçen gün deli gibi çocuk istiyorum başka şeylerle oyalanmak anlık unutturuyor insana nede kendimi kandırayım ama nasip kısmet tamamen tevekkül içindeyim. Öyle yatmayı dikkat etmeyi ise hiç düşünmüyorum birkaç gün dinlenip işe de gidicem inşallah.

Bende bugün evi topladım yemek yaptım bugüne birazını kaynanama gönderdim seviyor çünkü bana da ayır dedi dün uğradığımızda. Yarına da yemeğimi yaptım sonra eşimle film izledik. Haftasonu maalesef çok çabuk geçiyor hiçbirşey anlamıyorum öğlene kadar uyursam tabi anlamam. Hala duaları okuyamadım ne olur bana biraz gaz verin konuşun lütfen ya lütfen negatifi aldığım günde beri tek bir dua almıyorum ağzıma kitabı almıyorum elime kaçıyorum sanki istemediğimden değil birşeyler sürekli engel oluyor sanki önceden zevkle okur okudukça daha çok okurdum ama uzaklaştım ve bu durumdan hiç memnun değilim ben yok okuyamıyorum kendi kendime mi bahane ediyorum bilmiyorum mesela eşimle film izlemeyip okuyabilirdim ama okumadım yine bir başlasam devamı gelecek ama bilemiyorum o kadar çok okudum ki bebek içinde okumadım sadece aslında aylarca hep okudum ama negatifi alınca inancımı mı yitirdim acaba diye sorgululuyorum kendimi Rabbim saklasın

Günaydın canlarım
kIzlar ben regl olduğum için amenerresulüye başlayamadım, inşallah kurbana gitmeden önce bu haftayı okur öyle giderim, listemiz hayırlı uğurlu olsun

Sedacım tatlım benimde öyle bir dönemim olmuştu, valla kendimi çok zorladım okudum, çünkü hergün başkasının duası üzerimde duruyor diye içimiçimi yemişti, istemeye istemeye oturdum, okuduktan sonra nasıl huzur buldum anlatamam, bir başlasan gerisi gelecek, sonra sırtındaki yük kalkmış olacak, bak eski listeyide yayınladım, onu çıktı al önüne koy, işteyken yalnız kaldıgın bir anda bir kaç kişiye oku, inan ki arkası gelir, gelmese bile hergün birine okur bitirirsin, haydi bismillah, Demet Akkalin konusunda çok haklısın okuyunca bende aynı şeyleri düşündüm,hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Gülhancım valla cumartesi dışarda, pazarı evde ve topikte geçirdim, birazdan okula doğru yol alıcam, öptüm sizi :)

günaydın arkadaşlar.
gece bölük pörçük uyuyamadım. birde sanki haftasunundaki serumdan sonra bebeğin hareketleri yavaşladı gibi zannediyorum o moralimi bozuyor, sancım olmasın diye hap içiyorum o beni bile biraz uyuşturuyor yani ot gibi oluyorum, acaba o beğedemi aynı etkiyi yapıyor bilemedim

Günaydın kavrulmuş bademler eşim bu hafta izinli evde beraber kahvaltı yapacaz hadi sizde gelin

ben duymuştum..
arkadaş demiiştiki başta hiç bi problemim yoktu son aylar midem bulanıp durdu..

ay evet gıcık gıcık bulanıyo yarın kontrolum var bakalım doktor bey ne dicek

canım belki gaz olabilir, benim midem bulanınca wc ye gidiyorum iyi geliyor

gaz problemim hiç bitmediki zaten ama malesef tuvalette rahatlamıyorum yemek yersem sıkıntı yok ama mide yanması ve bulantı ikisi bir arada birde düzesiz bigün az oluyo birgün çok sabah oluyo ögleden sonra olmuyo gibi

bu erken dogum riski nasıl anlasılıyo

yaso benim belim ağırmaya başladı sende de varmı böle şeyler..belimle kalçam arasındaki yer ağırıyo...sanırım artık iyice ağırlaştım..

dün bende arkadaşımın bebikini görmeye gittim...
15 gün olmuştu daha göbeği düşmedi yıkayamadık dedi..ben ordayken göbeği düştü...:))annanesi cici elbiseler giydirecekti..aldıkları tulumlar olmadı bebike..onun için çok bişey almayın diyolar..çok çabuk büyümüş uzamış..15 günde düşünün artık....emdi uyudu emdi uyudu..arada bi gazını çıkardılar..kakasını temizlediler o kadar...

bu arada bitane şişeye fıs fıslı şişeye saf zeytinyağı doldurmuşlar onunla siliyomuşlar poposunu..kimyasalları sürmeyin dedi arkadaşda..15 gündür hiç yıkamamışlar ama pişik felanda olmamıştı çocuk..zeytinyağı olayı aklıma yattı...

canım rennie diye bir şurup var içtiğin anda ne mide bulantısı ne yanması kalıyor super biişey dra kesin sor hamileyken içilebiliyor çok rahatlarsın.
ayrıca erke doğum riski nst ye bağlanınca anlaşılıyor tatlım. birde bebek hani sertleşiyor ya karnında, ben sanıyordum ki çocuk gerinme hareketi yapıyor boyunu uzatıyor diye düşünüyordum. meğersem o kasılymış ve erken doğum sancısının göstergesiymiş.

canım haftasonu hastanedeki hemşireden öğrendim, gerçek doğum sancıları belden doğru gelirmiş Allah korusun çok ağrırsa dr a danış sen.
zeytinyağı evet iyi fikir ama o bence asitli bir yağ olduğu için ben kullanmayı düşünmyrum yakabilirde yani. ilk önce ıslak mendille temizliycem ardındanda pamuğu suya batırıp durulıycam popoşunu

kuşum zeytinyağı için bende aynısını düşündüm asitli olmasından dolayı oda zarar verebilir..ama asitsizleride satılıyo..birde ıslak mendil hususunu birdaha düşün derim..ıslak mendillerde alkol ve parfüm var..sadece su ve pamuk yeterli diyor doktorlar..ilk başlar için..

bu arada dün kasım topiğinde gördüm..o kasılmalar bendede oluyor..bende kafasını yada poposunu dayıyor sanıyordum karnım kasılık yukarı aşağı çıkıyor(hatta şuan bile oluyor) kasım topiğindede buna kasılma demişler ama ben emin değilim doktora danışacam bidahaki hafta..bu arada doğum sancısının belden geldiğini bende duymuştum..bu nedenle sordum sana..ama katlanılamaz bi ağrı değil olabilir bişiy gibi geliyo..kaldıki, sadece bel ağrısıda olabilir...haftaya onu da soracam doktora...

Uni Baby Yenidoğanlar için Islak Mendil 40`lı - e-bebek.com

ben bundan aldım buket kullanan arkadaşlarım var çokta memnunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…