- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.061
Uni Baby Yenidoğanlar için Islak Mendil 40`lı - e-bebek.com
ben bundan aldım buket kullanan arkadaşlarım var çokta memnunlar
kuşum zeytinyağı için bende aynısını düşündüm asitli olmasından dolayı oda zarar verebilir..ama asitsizleride satılıyo..birde ıslak mendil hususunu birdaha düşün derim..ıslak mendillerde alkol ve parfüm var..sadece su ve pamuk yeterli diyor doktorlar..ilk başlar için..
bu arada dün kasım topiğinde gördüm..o kasılmalar bendede oluyor..bende kafasını yada poposunu dayıyor sanıyordum karnım kasılık yukarı aşağı çıkıyor(hatta şuan bile oluyor) kasım topiğindede buna kasılma demişler ama ben emin değilim doktora danışacam bidahaki hafta..bu arada doğum sancısının belden geldiğini bende duymuştum..bu nedenle sordum sana..ama katlanılamaz bi ağrı değil olabilir bişiy gibi geliyo..kaldıki, sadece bel ağrısıda olabilir...haftaya onu da soracam doktora...
akşam bakarım canım..ama ıslak mendil değilde ıslak havlu lmayı düşünüyorum ben..ama 40 ı çıkana kadar pamuk ve su başka bişey yok..
canım evet benimde yiğenlerim için hep öyle sadece pamuğu ıslatıp temizlediler dr lar bunu tavsiye edıyor. eğer çok yaışık zorlu bir kakası yok ise bende oyle yaparım tabiki. bende dalinin ıslak mendilini aldım alkolsuz ve parabensiz.
bende hisettiğim şeyleri hep hafif olarak gordum onemsemedim ama dr a gidince meğersem oyle değilmiş korktum açıkçası bazen bilmemek daha iyi, sabah çok moalim bozuktu annemle babam aradı tam 15 dk zır zır ağladım telefonda psikolojim bozuldu herşeyi bilmek gerçekten iyi değil, bilmese insan önemsemiyor, normali bu sanıyor ve stres yapmıyor.
kız ne dedilerde ağladın..nooldu sümüklüye mi bağladın??
nasıl kafiyeli olduki değil mi??
bu arada annenişn bacağı nasıl oldu??
Selam kızlar nasilsiniz bakalim
Selam kızlar nasilsiniz bakalim
Hoş bulduk yasom tmm vermem CNmhoşgeldınnnnn betüşümüzü yeriz biz artık bukadar ara verme ozluyoruz
iyidir sen nasılsın..betüş nasıl??
günaydın kuşlarım güpgüzel sağlıklı bir hafta bizimle olsun inşallah
yasemin canım serum falan demişsin cok geçmiş olsun allah şifanı versin inşallah moralini bozma sakın her şey çok ama çok güzel olacak düşünüp düşünüp sakın kendini strese sokma bebek de etkileniyor biliyorsun az kaldı bak inşallah hayırlısıyla atlatacaksın
isim konusunda hala kararsızlar varmış, biz allah izin verirse zeynep sare koyacağız ikisine de bayılıyorum hele zeynebe, hep derdim keşke ismim zeynep olsaydı kızıma nasip olacak inşalllah
kızlar ya bide kabızlık problemi yaşıyorum benim içinde cok tehlikeli eş zaten aşağıda çok dikkat ediyorum dr şurup yazdı bir faydası olmadı kaysı falan yiyorum ama yinede bazen yaşıyorum başka bir fikri olan var mı
bide bu hafta kendimi zor tuttum alış veriş için öncelikle kendime almam lazım ama ben bebek için daha cok heyecanlanıyorum ama tabiki dışarı cıkmak yasak birde asansör yok 4. Kat evde o yüzden çıkamıyorum sadece doktor için cıkıyorum napalım sabrederiz artık.
Sanada günaydın CNm hoş geldingünaydın kuşlarım güpgüzel sağlıklı bir hafta bizimle olsun inşallah
yasemin canım serum falan demişsin cok geçmiş olsun Allah şifanı versin inşallah moralini bozma sakın her şey çok ama çok güzel olacak düşünüp düşünüp sakın kendini strese sokma bebek de etkileniyor biliyorsun az kaldı bak inşallah hayırlısıyla atlatacaksın
isim konusunda hala kararsızlar varmış, biz Allah izin verirse Zeynep Sare koyacağız ikisine de bayılıyorum hele zeynebe, hep derdim keşke ismim zeynep olsaydı kızıma nasip olacak inşalllah
kızlar ya bide kabızlık problemi yaşıyorum benim içinde cok tehlikeli eş zaten aşağıda çok dikkat ediyorum dr şurup yazdı bir faydası olmadı kaysı falan yiyorum ama yinede bazen yaşıyorum başka bir fikri olan var mı
bide bu hafta kendimi zor tuttum alış veriş için öncelikle kendime almam lazım ama ben bebek için daha cok heyecanlanıyorum ama tabiki dışarı cıkmak yasak birde asansör yok 4. kat evde o yüzden çıkamıyorum sadece doktor için cıkıyorum napalım sabrederiz artık.
bircann ben kan ilacı kullanıyorum maltofer beni sürekli ishal vaziyette tutuyor tavsiye ederim eğer kan ilacı kullanıyorsan dra soyle bu markayı yazsn bi dene bakalım
bende yogur ve çayla bozuyodum karnımı ikisini aynı anda alıyosun bi yogur bi cay bi yogurt bi caygünaydın kuşlarım güpgüzel sağlıklı bir hafta bizimle olsun inşallah
yasemin canım serum falan demişsin cok geçmiş olsun Allah şifanı versin inşallah moralini bozma sakın her şey çok ama çok güzel olacak düşünüp düşünüp sakın kendini strese sokma bebek de etkileniyor biliyorsun az kaldı bak inşallah hayırlısıyla atlatacaksın
isim konusunda hala kararsızlar varmış, biz Allah izin verirse Zeynep Sare koyacağız ikisine de bayılıyorum hele zeynebe, hep derdim keşke ismim zeynep olsaydı kızıma nasip olacak inşalllah
bide bu hafta kendimi zor tuttum alış veriş için öncelikle kendime almam lazım ama ben bebek için daha cok heyecanlanıyorum ama tabiki dışarı cıkmak yasak birde asansör yok 4. kat evde o yüzden çıkamıyorum sadece doktor için cıkıyorum napalım sabrederiz artık.
buket sanırım benim 2. kanamam ıkınmaktan oldu bilmiyordum da, şimdi çok dikkat ediyorum asla ıkınmıyorum sebzeyi zaten çok seviyorum yiyorumda ama daha fazlası gerekiyor herhalde, zeytin yağı bile içiyorum ama yinede oluyor yaıkınma..lavman yap sonra düzene sokturmaya çalış..bir iki gün sebze ye zeytinyağlı ye düzene girer..
hoşbuldum canım bir bakayım yer elmasına bulursam denerimSanada günaydın CNm hoş geldin
Cok gecmis olsun dikkat et kabizlik oluyor gebelikte ben ne çektim belki hatirliyorsundur doktor bana da şurup verdi faydasını görmedim benim kurtarıcım yer elması oldu bulabilirsen bol bol ye kabusunda bire bur cnm
teşekkür ederiz teyzesi,elif ismi de çok güzel ama dediğin gibi çok fazla var, zeynep de bizde yok ama kayınvaldemlerin tarafında var ama ben koyucam yinede hem zeynep sare olacağı için farklı da olmuş olacak, sen ne düşünüyorsun karar verdin miBircan bol sivi tuket hosaf yap cok iyi geliyor.Bende Zeynep ve Elif ismine bayiliyorum ama cevremde ve ailede cok var ...Zeynep Sare harika bir isim Zeynepler cok uslu oluyor.
bende yogur ve çayla bozuyodum karnımı ikisini aynı anda alıyosun bi yogur bi cay bi yogurt bi cay
hadi ya aynı anda alıyorsun yani, nekadar sürüyor bu kabızlık acaba 9 ay devam ediyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?