- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.081
buket sanırım benim 2. kanamam ıkınmaktan oldu bilmiyordum da, şimdi çok dikkat ediyorum asla ıkınmıyorum sebzeyi zaten çok seviyorum yiyorumda ama daha fazlası gerekiyor herhalde, zeytin yağı bile içiyorum ama yinede oluyor ya
hoşbuldum canım bir bakayım yer elmasına bulursam denerim
teşekkür ederiz teyzesi,elif ismi de çok güzel ama dediğin gibi çok fazla var, zeynep de bizde yok ama kayınvaldemlerin tarafında var ama ben koyucam yinede hem zeynep sare olacağı için farklı da olmuş olacak, sen ne düşünüyorsun karar verdin mi
buket sanırım benim 2. kanamam ıkınmaktan oldu bilmiyordum da, şimdi çok dikkat ediyorum asla ıkınmıyorum sebzeyi zaten çok seviyorum yiyorumda ama daha fazlası gerekiyor herhalde, zeytin yağı bile içiyorum ama yinede oluyor ya
hoşbuldum canım bir bakayım yer elmasına bulursam denerim
teşekkür ederiz teyzesi,elif ismi de çok güzel ama dediğin gibi çok fazla var, zeynep de bizde yok ama kayınvaldemlerin tarafında var ama ben koyucam yinede hem zeynep sare olacağı için farklı da olmuş olacak, sen ne düşünüyorsun karar verdin mi
Fındılarr amerel resuli fikrini beğenmiş olmanız, onayladığınız anlamına geliyor sanırsam :)) beğenleri listeye ekliyorum, pzt yeni liste olmuş olur, Allah nasip ederse pazar listeyi hazırlarım
Meralim gözün aydın canım, o pedleri bağrına bas, sev onları, ama çok aşk yaşamayın :)) bu listeyi hemen bitirki , yeni liste bomba gibi geliyor
DUYURU
CANLARİM YENI LISTEDE OLMAK ISTEYEN BURAYA YAZSIN, MUTLAKA, GUNDE 3 TANE AMENER RESULI, ALLAH NASIP EDERSE PAZARTESI BASLIYORUZ
LISTEDE OLANLAR
B.BURCU
K.BURCU
BUKET
MERAL
BIRCAN
NAZAN
TUMAY
LISTEDE ADI OLMAYAN BIR SURU KİŞİ VAR, PAZAR GÜNÜNE KADAR ADINIZI YAZDIRIN BEBEKLER :) ÖPTÜM SIZI
Sabrina 84 aramıza hoşgeldin, gel buyur, bize kendinden bahset biraz, yaş, şehir, kaç yıllik evlisin, bir sorunun var mi, tanışalım kaynaşalım, dua listemizde olmak istemişsın, şimdi bizler yeni arkadaşlarımızı dua listesine ekliyoruz elbette ama bazen şöyle bir sorun yaşıyoruz, yeni gelen kişi, listedeki diger arkadaşların duasıni okumuyor sadece onun duasını biz okuyorz böylelikle kul hakkına girilmiş oluyor, günü gününe sırayla diger arkadaşlarımızında dualrını okuyacaksan seni öyle listeye ekleyebilirim, umarım yalniş anlamasın sevgiler
tabıkı de bahsederim ben 3 aylık evlıyım yasım 29 bebek istiyoruz over kıstlerım var iki yumurtalığımda da doktor çok küçük olduğunu bebişe engel olmayacağını soyledi dua edin arkadaşlar bana bende size buyuk bır zevkle dua ederım zaten amennerrasulu yü cıkyıdan cıkarıp masama aldım bile :)
beim çok midem bulanıyo kızlar son üç ay mide bulantısı yalşayan duydunuzmu hiç
yaso benim belim ağırmaya başladı sende de varmı böle şeyler..belimle kalçam arasındaki yer ağırıyo...sanırım artık iyice ağırlaştım..
dün bende arkadaşımın bebikini görmeye gittim...
15 gün olmuştu daha göbeği düşmedi yıkayamadık dedi..ben ordayken göbeği düştü...:))annanesi cici elbiseler giydirecekti..aldıkları tulumlar olmadı bebike..onun için çok bişey almayın diyolar..çok çabuk büyümüş uzamış..15 günde düşünün artık....emdi uyudu emdi uyudu..arada bi gazını çıkardılar..kakasını temizlediler o kadar...
bu arada bitane şişeye fıs fıslı şişeye saf zeytinyağı doldurmuşlar onunla siliyomuşlar poposunu..kimyasalları sürmeyin dedi arkadaşda..15 gündür hiç yıkamamışlar ama pişik felanda olmamıştı çocuk..zeytinyağı olayı aklıma yattı...
kızlar hafta sonu alışverişteydim
hastane çantası için
hastane seti
zıbın
agız mendili
yumuşacık birde battaniye aldım
ıslak mendil
ilk ögrendigimde kuzenim almıştı emzik biberon çorap bunları koycam birtek bebek bezi eksik kaldı onu alcam
kendim içinde lohusa pijaması 2 adet emzirme atleti hamile alt iç çamaşırı aldım terlik aldım hasta bezi annemde varmış onu aldım
benimkilerin yanında annem bir sürü kıyafet çıtçıtlı badi alt pijaması sizce eksik ne kalmış hastae çantası için aklımabaska sey gelmiyo ha birde dalii gıranullu sabunudan aldım butun bunları yıkamak için
Nazan canim bizdede hep derler bebegin saci coksa mide yanmasi ve bulanti cok olurmus.Kardesin nerde kalicak canim yurttami cemaat evi dusunuyordunuz sakin dusunmeyin canim kardesim hic ders calisamiyor evin sorunu problemi bitmiyor.
Normal doğum yapacaksan gecelik lazım, lohusa pijaması göğüs pencereli değil de önden düğmeli olsun Nazanım, göğüs penceresini kullanamadım ben.. gerçi benim 2si birden emdiğinden kullanışlı olmamış olabilir.
canım eklemeler yapıyorum;kızlar hafta sonu alışverişteydim
hastane çantası için
hastane seti
zıbın
agız mendili
yumuşacık birde battaniye aldım
ıslak mendil
ilk ögrendigimde kuzenim almıştı emzik biberon çorap bunları koycam birtek bebek bezi eksik kaldı onu alcam
kendim içinde lohusa pijaması 2 adet emzirme atleti hamile alt iç çamaşırı aldım terlik aldım hasta bezi annemde varmış onu aldım
benimkilerin yanında annem bir sürü kıyafet çıtçıtlı badi alt pijaması sizce eksik ne kalmış hastae çantası için aklımabaska sey gelmiyo ha birde dalii gıranullu sabunudan aldım butun bunları yıkamak için
tatlım hoşgeldin aramıza yy tazecik evliymişsin ne güzel. polikistik overleri takma kafana eninde sonunda kendiliğinde olur Allahın izniyle, gerçekten dr un dediği gibi gebeliğe engel bir durum değil, sadece geciktiriyor hamile kalmayı. bende de vardı çünkü, ben yumurta takibine gittim doktora o takip sayesinde daha kolaylaştı, yumurta olgunlaşınca bir çatlatma iğnesi öneriyr doktor hiç olmazsa o en önemli günü kaçırmamış oluyorsun süreç hızlanıyor. tavsiye ederim.tabıkı de bahsederim ben 3 aylık evlıyım yasım 29 bebek istiyoruz over kıstlerım var iki yumurtalığımda da doktor çok küçük olduğunu bebişe engel olmayacağını soyledi dua edin arkadaşlar bana bende size buyuk bır zevkle dua ederım zaten amennerrasulu yü cıkyıdan cıkarıp masama aldım bile :)
nazancığım benim arkadaşım son ayında mide bulantısından duramıyormuş bebeğinin çok saçı var belki seninde o yüzdendir bebek saçlanınca mide bulandırır derler.
leBurdayim CNm WhatsApp'dam mesajini gördüm bı bakım dedim betüş de yeni uyudu ikimiz de iyiyiz sen nasılsın
Benimde sizler aklimdasiniz ama vakit bulup da giremiyorum kusura bakmayın
Burcu mesaj attı dün nefis doğurmuş sanırım gözümüz Aydın topigimizin Nur topu gibi bir Kizi daha oldu Rabbim anali babali büyütsün bediş de Saglik sıhhat versin inşallah
Ooo yasom seninde günlerin yaklaşmış buketimin de hayırlısı ile sizde saglicakla bir doğursanız insallah
günaydın arkadaşlar.
gece bölük pörçük uyuyamadım. birde sanki haftasunundaki serumdan sonra bebeğin hareketleri yavaşladı gibi zannediyorum o moralimi bozuyor, sancım olmasın diye hap içiyorum o beni bile biraz uyuşturuyor yani ot gibi oluyorum, acaba o beğedemi aynı etkiyi yapıyor bilemedim
ohhh sefanız olsun canım benim afiyet olsun yiyin canım.
herşeyin başı sağlık hayatta yaaa kızlar biyeriniz ağrımıyorsa etmiyorsa dünyanın en mutlu insanı olun lütfen.
beim çok midem bulanıyo kızlar son üç ay mide bulantısı yalşayan duydunuzmu hiç
yaso benim belim ağırmaya başladı sende de varmı böle şeyler..belimle kalçam arasındaki yer ağırıyo...sanırım artık iyice ağırlaştım..
dün bende arkadaşımın bebikini görmeye gittim...
15 gün olmuştu daha göbeği düşmedi yıkayamadık dedi..ben ordayken göbeği düştü...:))annanesi cici elbiseler giydirecekti..aldıkları tulumlar olmadı bebike..onun için çok bişey almayın diyolar..çok çabuk büyümüş uzamış..15 günde düşünün artık....emdi uyudu emdi uyudu..arada bi gazını çıkardılar..kakasını temizlediler o kadar...
bu arada bitane şişeye fıs fıslı şişeye saf zeytinyağı doldurmuşlar onunla siliyomuşlar poposunu..kimyasalları sürmeyin dedi arkadaşda..15 gündür hiç yıkamamışlar ama pişik felanda olmamıştı çocuk..zeytinyağı olayı aklıma yattı...
canım gebelikte 6. aydan sonra yaşanan bulantılar midede bir sorun olduğunu gösteririmiş, gastrit ya da reflü gibi..
ca
günaydın kuşlarım güpgüzel sağlıklı bir hafta bizimle olsun inşallah
yasemin canım serum falan demişsin cok geçmiş olsun Allah şifanı versin inşallah moralini bozma sakın her şey çok ama çok güzel olacak düşünüp düşünüp sakın kendini strese sokma bebek de etkileniyor biliyorsun az kaldı bak inşallah hayırlısıyla atlatacaksın
isim konusunda hala kararsızlar varmış, biz Allah izin verirse Zeynep Sare koyacağız ikisine de bayılıyorum hele zeynebe, hep derdim keşke ismim zeynep olsaydı kızıma nasip olacak inşalllah
kızlar ya bide kabızlık problemi yaşıyorum benim içinde cok tehlikeli eş zaten aşağıda çok dikkat ediyorum dr şurup yazdı bir faydası olmadı kaysı falan yiyorum ama yinede bazen yaşıyorum başka bir fikri olan var mı
bide bu hafta kendimi zor tuttum alış veriş için öncelikle kendime almam lazım ama ben bebek için daha cok heyecanlanıyorum ama tabiki dışarı cıkmak yasak birde asansör yok 4. kat evde o yüzden çıkamıyorum sadece doktor için cıkıyorum napalım sabrederiz artık.
bende ıstıyorum kayılmak adım sabriye
nazancığım benim arkadaşım son ayında mide bulantısından duramıyormuş bebeğinin çok saçı var belki seninde o yüzdendir bebek saçlanınca mide bulandırır derler.
Nazan canim bizdede hep derler bebegin saci coksa mide yanmasi ve bulanti cok olurmus.Kardesin nerde kalicak canim yurttami cemaat evi dusunuyordunuz sakin dusunmeyin canim kardesim hic ders calisamiyor evin sorunu problemi bitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?