Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canim bizde Sevilay yada Tugba koyucaz ama karar veremedik isim konusunda kararsiz olunca bende Tarkanin Firuze sarkisini cok seviyorum Firuzem diye seviyorum herkes sinir oluyor

kızlar hafta sonu alışverişteydim
hastane çantası için
hastane seti
zıbın
agız mendili
yumuşacık birde battaniye aldım
ıslak mendil
ilk ögrendigimde kuzenim almıştı emzik biberon çorap bunları koycam birtek bebek bezi eksik kaldı onu alcam
kendim içinde lohusa pijaması 2 adet emzirme atleti hamile alt iç çamaşırı aldım terlik aldım hasta bezi annemde varmış onu aldım
benimkilerin yanında annem bir sürü kıyafet çıtçıtlı badi alt pijaması sizce eksik ne kalmış hastae çantası için aklımabaska sey gelmiyo ha birde dalii gıranullu sabunudan aldım butun bunları yıkamak için

o zaman doktorundan bi diyet listesi iste...yada diyetisyenlere danış..kepekli lifli ekmek yemeye çalış..kaysı suyu iç..bol bol..şurup bile işe yaramadıysa daha farklı bi beslenme şekli dene..

bende ıstıyorum kayılmak adım sabriye

canım zeytinyağını bilmem ama ıslak mendilleri önermiyorlar sadece pamuğu ıslatıp onunla silmek gerekiyor,diğer türlü popoları pişik oluyor,yada musluğun altında yıkamak en iyisi

Nazan canim bizdede hep derler bebegin saci coksa mide yanmasi ve bulanti cok olurmus.Kardesin nerde kalicak canim yurttami cemaat evi dusunuyordunuz sakin dusunmeyin canim kardesim hic ders calisamiyor evin sorunu problemi bitmiyor.

Normal doğum yapacaksan gecelik lazım, lohusa pijaması göğüs pencereli değil de önden düğmeli olsun Nazanım, göğüs penceresini kullanamadım ben.. gerçi benim 2si birden emdiğinden kullanışlı olmamış olabilir.

Nazan canim bizdede hep derler bebegin saci coksa mide yanmasi ve bulanti cok olurmus.Kardesin nerde kalicak canim yurttami cemaat evi dusunuyordunuz sakin dusunmeyin canim kardesim hic ders calisamiyor evin sorunu problemi bitmiyor.

evet canım bugun gittiler heyet raporu alcak o biraz sıkıntı verdi kayıt yarına kaldı yurtlarda yer kalmamış herkes eve yönlendiriyomuş bi yurt bulmuşlar bakıcaklar temizze orda kalcak sanırım okula yürem mesafesindeymiş ev biz istiyorduk ama kardeşim istemiyodu olmayacakta sanırm ayy anlaşamadıgın insanlarla aynı evde evde kalmak çok kötü allah yardımcısı olsun kardeşinin inş.

normla dogum bilmiyorum yaparmıyımda yinede ihtimal dahilinde evet geceligi alayım en iyisi aldıgım pijamada iki taraftan dügmeli hangi tarafı emzirceksek orayı açıyosunn allahım o günleri göstersin inş. bıdıgımm

canım eklemeler yapıyorum;
ped al yanına,
kendıne çorap al
ayna koy çantaya öyle perişan bir tip olma,
makyaj yapıyorsan en azından 1 kalem filan al :)
pamuk koy çantana ıslak mendıl poposunu temizlemek için bebişin
ben ne olur ne olmaz pişik kremi de aldım koydum
tarak al saçını tara
göğüs ucu kremide koy bence ilk günden başla ki çatlamasın göğüslerin
şimdilik bunlar geldi aklıma.
tatlım hoşgeldin aramıza yy tazecik evliymişsin ne güzel. polikistik overleri takma kafana eninde sonunda kendiliğinde olur Allahın izniyle, gerçekten dr un dediği gibi gebeliğe engel bir durum değil, sadece geciktiriyor hamile kalmayı. bende de vardı çünkü, ben yumurta takibine gittim doktora o takip sayesinde daha kolaylaştı, yumurta olgunlaşınca bir çatlatma iğnesi öneriyr doktor hiç olmazsa o en önemli günü kaçırmamış oluyorsun süreç hızlanıyor. tavsiye ederim.
nazancığım benim arkadaşım son ayında mide bulantısından duramıyormuş bebeğinin çok saçı var belki seninde o yüzdendir bebek saçlanınca mide bulandırır derler.

doğru diyorsun özlemcim hep öyle derler, nazanın kızı sırma saçlı olacak demekki maşallah

heyooo herkesler burdaymış bende geldim hem geçmiş hem şimdiki zamanda takılıyorum :)

le
mesudeeeeee çok özledim seni,ee tabi betül doğunca gelemiyorsun di mi, neyse tontişimiz iyi olsunda, öp yanaklarından benim için

ohhh sefanız olsun canım benim afiyet olsun yiyin canım.

herşeyin başı sağlık hayatta yaaa kızlar biyeriniz ağrımıyorsa etmiyorsa dünyanın en mutlu insanı olun lütfen.

yaso canım hani son aylarad bebek büyüdüğü için hareketi dah kısıtlı oluyor, yeri daralıyor ya belki ondandır yoksa içilen ilaç bebeği etkilemez bence,ama yinede kalbini iyiye yor ve kesinlikle herşeyin başı sağlık, benim bel tutulmaların çok olur ve çok acı yapar onları her yaşadığımda derim ki önce sağlık, para,pul, çocuk,mevki inan ki boş..rabbim bizleri hastanelere düşürmesin

beim çok midem bulanıyo kızlar son üç ay mide bulantısı yalşayan duydunuzmu hiç

canım gebelikte 6. aydan sonra yaşanan bulantılar midede bir sorun olduğunu gösteririmiş, gastrit ya da reflü gibi..
ca

benim arkadaşım bebeğin ateşi çıkınca tüm vücuduna zeytin yağ sürerdi ve çocuğun ateşi düşer ve ağlaması dururmuş

bircancım zeynep sare çok güzel bir isim maşallah, bide burcu elif duru koyacakmış onuda çok beğenmiştim
şimdi gelelim kabızlık olayına, şu yazdıklarım hepsini yap dene zaten zararsız şeyler

**sabah AÇ karnına kayısı ye ve üzerine su iç
**sabah AÇ karnına ılık ballı su iç
**gün içinde mümkünse evde mayalanan yoğurt ye bol bol
**patlıcan közle üzerine zeytinyağ dök ye,patlıcan ishal yapar
**sabah AÇ karnına kaysı hoşafıda olur
**lifli sebzeler, pırasa gibi
**ve bol bol su iç canım
** demir ilacını aç karnına içince ishal yapar
bunlar benim yaptıklarım ayrıca

bende ıstıyorum kayılmak adım sabriye

hoşgeldin sabriye, diğer mesajıma da cevap yazmışsın okudum , kurayı çektik listeyi hazırladık, o yüzden seni en sona ekliyorum, ilk sayfada var dua listesi bakabilirsin..bugün asyamca gülhan arkadaşımızın dua günü..okuduktan sonrada burda yazıyoruz okuduk diye, sen daha çok yenisin 3 aylık evli maşallah, hiç acele etme, burda bir sürü arkadaşımız polikistik over sendromu ile hamile kaldı darısı senin başına inşallah, hem ara ara topiğede takılırsın

nazancığım benim arkadaşım son ayında mide bulantısından duramıyormuş bebeğinin çok saçı var belki seninde o yüzdendir bebek saçlanınca mide bulandırır derler.

canlarım öyle birşey yokmuş hemen anlatıyorum

benim bir arkadaşım hamileydi, eşide doktor, kızın midesi yanıyordu bende dedimki bebeğin saçları çıkıyordur, adam beni bir bozdu, ya bunlar cahil işi yorumlar allahaşkına burcu, olur mu öyle şeyler, son aylarda bebek hızla büyür büyüdükçe mideye baskı yapar, alttan yukarıya dğru, midenin içindeki mide sıvısıda yemek borusuna kaçar bu da yanmaya sebep olur demişti, ağzımın payını almıştım bilginiz ola NAZAN oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…