- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.921
sen kime gittin ben metin ingeçe gidiyorm ama bugun bide yakup beye muaneye olacağım.
metinede gittim..yakupta asabi adamın tekiydi daha gitmeden fırçayı bastı ondanda vaz geçtim..bu nedenle ankarada tedavi oluyorum..ama erzurumun en iyileri onlar..
bircan
yahu yazdıklarım gidiyor bu içtir deniyorum..ben sana özelden mesaj atarım
zaten bebegin oluşması bile başlı başına bir mucize deilmi canım bu kadar insan bebek sahibi oluyosa rabbim bizdende mucizesini eksik etmeyecektir. ne hikayeler var caım üzme kendini bu kadar yıpratma sebeplere yapışmak lazım evvel allahın izniyle seninde evlat sahibi olman için dualar ediyoruz umudunu yitirme bitanemGÜNAYDIN KIZLAR HAYIRLI GÜNLER
özlem tesbihini çektim ALLAH kabul etsin sağlıklı hamilelik geçirip ALLAH kucağına almayı nasip etsin bebeğini tez zamanda inşallah...
kızlar doktora gittim dün tüp bebek diyor
sağ yumurtalığın güzel ama orda tüpün alınmış
sol yumurtalığın pasif işlev görmüyor diyor ama orda tüp var
ters orantılı dedi birde sol yumurtalığımda yapışıklılıklar var dedi
birde dış gebelik geçirdiğim için normal yolla hamile kalma şansın yok ama yinede ALLAH büyük bilinmez dedi
senin tablon tüp bebek olmanı gösteriyor dedi daha önce geçirdiğim amiliyat ve kürtajlar var öyle olmuşkisin diyor normal yolla kalma şansın yok gibi dedi.
tabi birde tüp bebek tutarsa sonrasıda var kanda pıhtılşma , bağışıklılık sistemiyle ilgili problem yani anlıyacağınız hamile kalmam mücize hamile kalırsamda ilerlemesi yani büyümesi bir mucize riskli gruptanmışım biliyorumzatende
kafam çok karışık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum düşünüyorum dün bütün gece başım ağrıdı..
benim en çok canımı acıtan bukadar çok şey geçirdim ve çikolata kisti amiliyatı oldum hangi doktora gittiysem keşke açık amiliyat olmasaydın demeleri sonrasında ki doktor hataları geçmişi düşünüyorumda keşke diyorum ama o keşkeler geri gelmiyor kendimi yıpratmışım bunca sene doktorların yanlışı yüzünden doğal yolla doğurganlık özelliğimi kaybetmişim canım yanıyor bunları düşündükçe zamanı geri getiremeyiz biliyorum ama neyse arkadaşlar benim durumum buymuş biraz daha beklicem birkaç doktrola daha konuşucam bakalım
hakkımda hayırlısı neyse o olsun zaman ne göstericek
heeyyy çok sevindim bana yakın birilerinin olmasına tatlım burdur küçük ama emin ol ıspartadan daha iyidir insanları ben çok severim doktora falan gelicek olursan ıspartada bak şeyi çok önerdiler bana prof hakan kaya özel ısparta hastanesinde ben gitmedim ama gidenler çok memnun...
cnm evet tedaviye başlıcam önümüzdeki ay ama eşimin koca kafalılığı tutuyo doktor konusunda bayan olacak diye ısrar etti araştırmalar sonucunda özle ısparta hastanesinde ummuhan hanım varmış ona gidicem sanırımmm
GÜNAYDIN KIZLAR HAYIRLI GÜNLER
özlem tesbihini çektim ALLAH kabul etsin sağlıklı hamilelik geçirip ALLAH kucağına almayı nasip etsin bebeğini tez zamanda inşallah...
canım benim dış gebelik geçirince yapışıklıktan dolayı mı normal yolla gebe kalma şansın yok dedi doktorun o kısmı net anlamadım ama bende dış geçirdim 2 kezde gebe kaldım üzerine.. ayrıca hep diyorum tıptan elbette faydalanmalıyız. ama bu bebek konusunda çok çok bi yere kadar varlar.. bu mucizeyi veren Rabbim vermeyende o.. etrafımda çok örnekleri var.. erkekten dolayı çcoukları olmayan vedoktorun asla olmaz deyipte 3 tane aslanlar gibi peşpeşe çocukları olan.. yer gök duayla.. bizlerde hadi sıkıntılar var.. araştırılan teşhis koyulan.. ama ya hiç sebebi yokken, tüm değerleri süperken çocuk sahibi olamayanlar ne yapsın? Sebebsiz infertilite de çok zor.. Daha doğrusu Allah kimseye dermansız dert vermesin.. ayy aklımdan birsürü sana verebileceğim örnekler geçiyor umutsuzluğa kapılıyoruz ki bunu maalesef ben çok yapıyorum.. ama yanlış yapıyoruz.. çok seviyorum bu sözü "asıl mucize aldığımız nefes"
birde dış gebelik geçirdiğim için normal yolla hamile kalma şansın yok ama yinede ALLAH büyük bilinmez dedi
senin tablon tüp bebek olmanı gösteriyor dedi daha önce geçirdiğim amiliyat ve kürtajlar var öyle olmuşkisin diyor normal yolla kalma şansın yok gibi dedi.
tabi birde tüp bebek tutarsa sonrasıda var kanda pıhtılşma , bağışıklılık sistemiyle ilgili problem yani anlıyacağınız hamile kalmam mücize hamile kalırsamda ilerlemesi yani büyümesi bir mucize riskli gruptanmışım biliyorumzatende
kafam çok karışık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum düşünüyorum dün bütün gece başım ağrıdı..
benim en çok canımı acıtan bukadar çok şey geçirdim ve çikolata kisti amiliyatı oldum hangi doktora gittiysem keşke açık amiliyat olmasaydın demeleri sonrasında ki doktor hataları geçmişi düşünüyorumda keşke diyorum ama o keşkeler geri gelmiyor kendimi yıpratmışım bunca sene doktorların yanlışı yüzünden doğal yolla doğurganlık özelliğimi kaybetmişim canım yanıyor bunları düşündükçe zamanı geri getiremeyiz biliyorum ama neyse arkadaşlar benim durumum buymuş biraz daha beklicem birkaç doktrola daha konuşucam bakalım
Adet görmeden hamile kaldı! - Posta rabbim ne mucizeler yaşatıyor insanlara neden bizede nasip etmesinki biz duayı dilimizden düşürmeyelim yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?