Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sevgili arkadaşım üzülme..sende benim gibi birsürrüü hastalığı birden bünyende barındıran birisin..bendebe endometrioma var, laparoskopiyle ameliyat oldu,m haşimato var luf var var da var..ama dermenları yok değil..Allah dermansın dert vermesin..bu saydıklarının hepsinin bi çaresi var sadece biraz uğraşman gerekecek:))Allah yardımcın olsun benim gibi zorlu bir süreç bekliyor seni..sabret, başka doktorlara da git, tedavi programı hazırla ve uygula..İnşalah amacına ulaşacaksın..hakkında hayırlısı olsun

metinede gittim..yakupta asabi adamın tekiydi daha gitmeden fırçayı bastı ondanda vaz geçtim..bu nedenle ankarada tedavi oluyorum..ama erzurumun en iyileri onlar..

hadiya yakup bey sinirli mi, kimle konuşsam çok iyi birisi, insancıl dedi. acaba sen kötü bir gününe mi denk geldin. bugün gideceğim bakalım nasıl davranacak.

hafta sonu şehir dışında olacağımdan nete giremeyeceğim. tümay ve merve tesbihlerini çekeceğim inşallah ama bildiremem

zaten bebegin oluşması bile başlı başına bir mucize deilmi canım bu kadar insan bebek sahibi oluyosa rabbim bizdende mucizesini eksik etmeyecektir. ne hikayeler var caım üzme kendini bu kadar yıpratma sebeplere yapışmak lazım evvel allahın izniyle seninde evlat sahibi olman için dualar ediyoruz umudunu yitirme bitanem

yasemincim sanada günaydın canım benn istanbul şirinevlerde değil burdur şirinevlerde oturuyorum keşke istanbulda olsam :))) inan çok isterdim bi kaç kez geldim istanbula harika bi yer ama bize şans tayin burdur a çıktı senin oturduğun semt kadar bile yoktur burası hahahahaha

canım öncelikle sen moralini yüksek tutacaksın arkadaşlarında dediği gibi sağlıklı insanda bile gebelik mucize düşünsene yumurta 24 saat canlı kalıyor tebrik ediyorum tutturanları:))) cnm hiç bi zaman Allah tan umut kesilmez bana kendi doktorum bişi anlatmıştı onu anlatim sana;

bi hastasına türlü tedaviler denemiş ilaçtan başlamışlar göbekten iğneler aşılama olmamış son olarak tüp bebeğe karar vermişler 3 kez tüp bebek tabi onda da olmamış kadın demiş yeter artık ben bittim istemiyorum bebek ve vazgeçmiş hatta gitmiş çocuk esirgeme kurumundan evlat edinmiş ve çocuğu evlat edindiği ay hamileeeee bu mucize değil de nedir

arkadaşlar merhaba, bugün benim dua günüm dua okuyan, okuyacak olan ve hatta okumayan:) arkadaşlarım hepinizden Allah razı olsun, rabbim inşallah hepinizin gönlündeki neyse onu versin sadece çocuk değil herşey...
şunu söylemeliyimki burda sizlerle çok çok iyi vakit geçiriyorum iyiki varsınız sizin sayenizde neşeleniyorum,yeni şeyler öğreniyorum en önemlisi sizinle birlikte dua ediyorum ve kk sayesinde rabbime ne kadar şükretmem gerektiğini öğrendim çünkü aslında her ne kadar derdimiz var desekte bizden daha çok derdi olan insanlar var bunu biliyorum artık,bazen ümitsizliğe kapılıyorum ama sizler sayesinde toparlıyorum hepiniz çok iyi ve çok neşeli insanlarsınız Allah bu neşenizi hiç eksit etmesin evlerinizden çocuk sesini eksik etmesin rabbim daha fazla aratmasın inşallah.

canım benim herşeyin hayırlısı olsun, inşallah çektiklerinden dolayı rabbim seni mükafatlandırır,ümitsiz olmayalım rabbim istedikten sonra herşey olur yeterki o istesin, dermansız dert vermesin, başka doktorlara da git araştır gerekiyorsa tüp bebek yaptır.

canım bu bağışıklık sistemi ile ilgili problem nedir nasıl anlaşılıyor?

arkadaşlar ben özlem arkadaımızın tesbihini çekmeye gidiyorum Allah kabul etsin inş. bu arada benim dua listesinde adım yok fırsatı olanlar banada çekiversinnnnn

bakın baba ne demiş

''Hiçbir yere gidemiyorduk. Utanıyorduk. Kimsenin çocuğunu sevemiyorduk. Çocuklu bir aileye gittiğimizde çocuk özlemimiz aklımıza geliyordu. Aileler 'Niye sizin çocuğunuz olmuyor?' diye sorunca çok üzülüyorduk. Sıkıntılarımız geride kaldı. Çocuğum olduğunda onu sırtımdan hiç indirmeyeceğim.''

okadar iyi anlıyoruzki demi kızlar

Adet görmeden hamile kaldı! - Posta rabbim ne mucizeler yaşatıyor insanlara neden bizede nasip etmesinki biz duayı dilimizden düşürmeyelim yeterki

okurken ne kadar mutlu oldum anlatamam imkansız die bişi yok bi kez daha gördük Rabbim ol dedikten sonra herşey boş umarım annelik duygusundan bizide mahrum etmez Rabbim bu duyguyu inşallah hep birlikte yaşarız inşallah mucizemiz bizi de bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…