Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Bedriye canim inşallah kara kızın ikinci testlerde sağlıklı çıkacak sen kalbini ferah tut dualarimdasiniz canim benim..
Yasemin canim senin için de dua ediyorum tatlım inşallah nazli kızımız Betül hanım zamanin da gelir sağlıklı olsrak..
Serap canim perşembe sezeryanla alicaklarmis oluşunu Rabbim hayirlisiyla kucagina almayı nasip etsin canım. .
Nazan canını sıkma lütfen anlık bir yukselistir inşallah herşey yolunda gider canimm
Hepiniz aklımda ve dualarimdasiniz canlarim Allah'a emanet olun

Oy kuzum benim allah razı olsun test gunun ne zaman canım

yasemin dün saglık ocagında ölçtürdüm tansiyonu 12/6 çıktı sabah ölçtüm 10/6 çıktı sence nasıl elektironikle ölçüyorum ama

Heh tamam ozaman kusum negatif ciktiysa super zaten bende pozitif cikmisti. Ve ayrica tansiyon konusunda hic kafana takma hastanede net olarak 2-3puan yüksek çıkıyor. Ben oyuzden dr a gideceğim gun sabah evde olcuyorum sende oyle yap ki dr a gittiginde soylersin cok faydali oluyor.

günaydınn güzel topigimin güzel kadınlarııı
Ayy nazan bu lafin ile aklima ne geldi bak. Hani dedim ya haftasonu bot aldim diye. Esim model gösteriyor bana filan diyorumki "ayy aşkım bu ne kadın gibi" eşim de diyor ki sen nesin acaba? Ben hala genc kiz havalarindayim

Özlem Nazan Aslı canlarim agziniza sağlık Allah razi olsun hepinizden. Cok şükür dualarinizla kendimi daha rahat hissediyorum. Gece kalkıp geziniyorum oturuyorum filan amaa bu bile bir nimetmis varya yeterki karnim sertlesmesin sancim olmasın, varsin uyumiyim. Iste uykusuzluktan şikayet eden ben gordugunuz gibi uykusuzluga sukretme halindeyim.Allah adami boyle yapar :)

geçmiş olsun canım allah şifalar versin canımmm

Canim geçer inşallah bendede serumlardan sonra oluyor bas agrisi.
Buarada benim göbeğim cok catladi badem yagi bebe yagi vs hiçbir şey fayda etmedi. Sizde durumlar nasil kızlar

sağolun kizlar benim sinüzit azdı yaa.. baş ağrısıda ondan..bide yüksek yatacam diye boynumuda ağrıttım başımda ondan ağırıyo..
benimde bu hafta göbeğim çok büyüdü..ama çatlak matlak yok şimdilik sonra ne olur bilemem..bu arad bwen dün itibariyle tam 20 kilo almış bulunuyorum:))77 kiloyum vatana millete hayırlı uğurlu olsun:)))

Maşallah kizlar aman catlamasin kötü duruyor ama yok yok şikayet yok tövbeee
Ooo buket Süpersin aferin benle ayni miktarda kilo almissin cok sevindim :)))

19 kiloda ben almışım seninki benimkiin yanında az kalır bebişim bana bak kendii iyi hisset üstelik aramızda 5 hafta var

ben doguma kadar 100 kg bulurum heralde ya kızlar birde bu bebek hareketleri ile kasılmaları ayıramıyorum ben yaaa offfffff

Maşallah kizlar aman catlamasin kötü duruyor ama yok yok şikayet yok tövbeee
Ooo buket Süpersin aferin benle ayni miktarda kilo almissin cok sevindim :)))

seni mutlu ettiğime sevindim..

19 kiloda ben almışım seninki benimkiin yanında az kalır bebişim bana bak kendii iyi hisset üstelik aramızda 5 hafta var

senin boy kaç...senle ramızda var daha doğru..ben ucunu kaçırdım ama sen ortasınıda kaçırmışsın sanırım...

ben doguma kadar 100 kg bulurum heralde ya kızlar birde bu bebek hareketleri ile kasılmaları ayıramıyorum ben yaaa offfffff

Oyy oyy maşallah sana kuşum benim tontişim olsun nasılsa doğumda 10kg gidiyormus, sen şuan da 9kg almissin varsay.
Canim kasılmalar başıma gelmeden once bende ayırt edemiyordum. Tarif edeyim ben sana: bebegin karninin bir tarafinda topu dikmis gibi cikinti olusturuyor ellini surunce zaten bariz sertlik hissediyorsun. Ben onu bebeğin gerinme hareketi sanıyordum. Ama bu biraz uzunca ve sık sık olunca doğum sancisi oluyor. Yani cok nadir ve sık olmazsa korkma ozaman gerçekten bebegin geriniyor ve yer degistiriyordur.

ben dğn anlattım yua...niye dersi dinlemiyosun..otur sıfır...

:)))

devamlı belli aralıklarla olursa kasılma...onun dışındakiler bebek hareketi..hem senin kasılma hissetmen için daha erken..ilerleyen dönemlerde bebek büyüdükçe hareketler sertleşiyor..karında yer kalmadığı için itip kakmaya başlıyor..onları kasılmayla karıitırıyoruz..bende de oluyor ama dooktor bebek hareketi dedi..
devamlı olursa bir peryodu varsa atıyorum yarım saattir yaşıyorsun...

Günaydın hanımlar nasılsınız Yasom nasılsın iyi misin bir sorun yok dimi. Bedriyeden de güzel haberler alırsak ne güzel olur ki alıcaz.

Ben çıldıriciğim gece gram uykum yok sabah zor kalkıyorum haliyle yatıyorum dön dön yok bir de midem ağrıyor bu ara gece tutuyor bazen de uyku bir kaçıyor tutabilene aşk olsun. Kendimi yorgun halsiz hissediyorum inşallah şu 9 gün izin iyi gelecek. Haftaiçinden bazı işleri bitireyim diyorum yğılmasın haftasonu cam filan da silicem ama ne mümkün yemek yiyip kendimi koltuğa atıyorum zorla duş alıyorum yatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…