- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.181
Bedriye canim inşallah kara kızın ikinci testlerde sağlıklı çıkacak sen kalbini ferah tut dualarimdasiniz canim benim..
Yasemin canim senin için de dua ediyorum tatlım inşallah nazli kızımız Betül hanım zamanin da gelir sağlıklı olsrak..
Serap canim perşembe sezeryanla alicaklarmis oluşunu Rabbim hayirlisiyla kucagina almayı nasip etsin canım. .
Nazan canını sıkma lütfen anlık bir yukselistir inşallah herşey yolunda gider canimm
Hepiniz aklımda ve dualarimdasiniz canlarim Allah'a emanet olun
Heh tamam ozaman kusum negatif ciktiysa super zaten bende pozitif cikmisti. Ve ayrica tansiyon konusunda hic kafana takma hastanede net olarak 2-3puan yüksek çıkıyor. Ben oyuzden dr a gideceğim gun sabah evde olcuyorum sende oyle yap ki dr a gittiginde soylersin cok faydali oluyor.Aa olurmu aydınlat beni enfeksiyon azmış ilacımı içtim şimdi idrar testini ben isyemiştim şükür ki protein negatif çıktı akşsm gelirken saglık ocagında tansiyonumu ölçtürdüm elektironik aleyle tabi 12/6 çıktı
Ayy nazan bu lafin ile aklima ne geldi bak. Hani dedim ya haftasonu bot aldim diye. Esim model gösteriyor bana filan diyorumki "ayy aşkım bu ne kadın gibi" eşim de diyor ki sen nesin acaba? Ben hala genc kiz havalarindayimgünaydınn güzel topigimin güzel kadınlarııı
yasemin dün saglık ocagında ölçtürdüm tansiyonu 12/6 çıktı sabah ölçtüm 10/6 çıktı sence nasıl elektironikle ölçüyorum ama
başım ağırıyoooooooooooooooooooooooooooooooo
başım ağırıyoooooooooooooooooooooooooooooooo
Canim geçer inşallah bendede serumlardan sonra oluyor bas agrisi.
Buarada benim göbeğim cok catladi badem yagi bebe yagi vs hiçbir şey fayda etmedi. Sizde durumlar nasil kızlar
geçmiş olsun canım allah şifalar versin canımmm
Canim geçer inşallah bendede serumlardan sonra oluyor bas agrisi.
Buarada benim göbeğim cok catladi badem yagi bebe yagi vs hiçbir şey fayda etmedi. Sizde durumlar nasil kızlar
sağolun kizlar benim sinüzit azdı yaa.. baş ağrısıda ondan..bide yüksek yatacam diye boynumuda ağrıttım başımda ondan ağırıyo..
benimde bu hafta göbeğim çok büyüdü..ama çatlak matlak yok şimdilik sonra ne olur bilemem..bu arad bwen dün itibariyle tam 20 kilo almış bulunuyorum:))77 kiloyum vatana millete hayırlı uğurlu olsun:)))
Maşallah kizlar aman catlamasin kötü duruyor ama yok yok şikayet yok tövbeee
Ooo buket Süpersin aferin benle ayni miktarda kilo almissin cok sevindim :)))
19 kiloda ben almışım seninki benimkiin yanında az kalır bebişim bana bak kendii iyi hisset üstelik aramızda 5 hafta var
19 kiloda ben almışım seninki benimkiin yanında az kalır bebişim bana bak kendii iyi hisset üstelik aramızda 5 hafta var
ben doguma kadar 100 kg bulurum heralde ya kızlar birde bu bebek hareketleri ile kasılmaları ayıramıyorum ben yaaa offfffff
seni mutlu ettiğime sevindim..
senin boy kaç...senle ramızda var daha doğru..ben ucunu kaçırdım ama sen ortasınıda kaçırmışsın sanırım...
ben doguma kadar 100 kg bulurum heralde ya kızlar birde bu bebek hareketleri ile kasılmaları ayıramıyorum ben yaaa offfffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?