Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ben dedim zaten ilk testler genelde doğru sonuç vermiyor beklesin bakalım olmadı düzelmezse başka hastaneye götürsün inşallah bir şey çıkmayacak.

Valla sorma canım yaa bir akşam uyursam öbür gece uyuyamıyorum filan uyusam da abuk subuk rüyalar görüyorum skılıyorum ama hala görmeye devam ediyorum uyuyamıyorum amann işte şu an kafamı koyup uyuyasım var yaa.

Valla iyi dedin haa 20 kg ne demek be beni top gibi yuvarlarlar o kiloyla eh ben söylemesi ayıp 39 kiloyum biraz daha sıksalar bir ben kadar alacaklar yani dermişimm şaka bir yana alınmayın kızlar hee bebeğin kilosu, plasente ağırlığı ve içindeki su, ödem filan derken zaten doğumdan sonra baya bir gidecek o kilolar gerisini verirsiniz canım zamanla lohusa iken filan boğazınızdan kısmayın süt lazım bebişlere yiyeceksiniz ki süt olsun boşverin kiloları benim bebeğim olsun 30 kg alsam umursamam ama bildiğin karpuz gibi olurum yani.

ay neden öyle dedinki ay nolmuş çok kilo almışsak ezikmiyiz lem bizzzzzz

ayol sendemi aşkolsun yaa zate sabah beridir açım daha dogrusu hep açım bugun yemekte nohut pilav yogur vardı ekmek yemedim açımmmmmmmmmmmmm aççççççççççççç akşam olsada yemek yesek

Ben 49 ile basladim suan 59 kiloyum 22hafta4gunlugum Yasemin,Buket ve Nazan korkmayin arkanizdayim bi haftada 1kilo almisim yuh dedim.Evlendigimde 42 kiloydum.Goguslerim harita gibi oldu bacaklarimda cok catladi hic biseyinde faydasi yok.

ayol sendemi aşkolsun yaa zate sabah beridir açım daha dogrusu hep açım bugun yemekte nohut pilav yogur vardı ekmek yemedim açımmmmmmmmmmmmm aççççççççççççç akşam olsada yemek yesek

beni de ye:))

beni belki hazmedemezsin ama kesin sedayı yiyebilirsin...:))

gerçekten doyma hissimi kaybettim iştah kesen ne var acaba limonlu su demişlerdi kızlarda oda mideme sıkıntı verir zaten reflü var

bende öyleyim..özellikle geçen ay..sevdiğim bişey varsa 2 tabak yedim..yani oburix oldum resmen..yani doyduğumu pek anlamıyorum yesem yine yerim gibi geliyo...haliyle 20 kiloda böyle alındı:))

Şişkolar siziii anamm yamyam oldu bizim kızlar. Bakin demin Karnım acikti yogurdun icine salatalik dogradim yedim. Ayy manken gibiyim gördünüz mu 20 kg aldiktan sonra işte böyle sağlıklı beslenmeye başladım fakat geç kaldım sanırım

asyamca/ Gülhan 07.10.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat
maralam/ mearl 08.10.2013 salı sağlıklı hayırlı hamişlik+hayırlı evlat
bdroner/ bedriye 09.10.2013 çarşamba evladına sağlıklı huzurlu güzel bir ömür

kızlar dualarınızı okıudum.Rabbim hayırlısı ile kabul etsin inşallah.Gülhan ın doğumunda kolaylıklar versin.
MERAL imin sağlığının daim olmasını sağlasın,önüne daima güzel kapılar açsın.
BEDRİYE minde minik Elif ine sağlık sıhat uzun ömürler versin.Evladının sefasını sürdürsün,dert tasa göstermesin inşallah.

YASEMİN canım senin içinde aklıma geldikçe dua ediyorum.Allah ım hayırlı zamanda kolay bi doğumla kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Günaydın sevgili arkadaşlar. Çok şükür 1 gün daha geçti. Hamilelik takvimimde yazan yazı bugün içime su serpti. Akşamları ağrılarım siklasiyor korkuyorum dun eşimle hastaneye nasıl yetisecegimizin planlarini yaparken bulduk kendimizi sonra dedikki herşey Allah katında zaten yazılmış ve bellidir biz ne dusunsek boş hadi yatalim dedik

Özlem cim canim babana Allah sifa versin yaa adamcagiz bi rahata eremedi. Onun icin tefriciye okusak ya ne dersin? Bak yarın cuma oglen vakti baslatabilirmisin. Yada senin yerine başka birimiz baslatsin.

Zeynebim dua etmişsin bana Allah razı olsun canim benim. Allah hepimizi sıkıntı lardan feraha çıkarsın inşallah.

Gunumuz aydin huzurlu ve bereketli olsun.
Yasemin korkma canim sanki Cigdemin de erken dogum tehlikesi vardi 42.haftada dogum yapti.Betul hanim soyle3,4hafta daha sabretse yeter.

Son düzenleme:
DIKKAT DIKKAT

Bugün SERAP saat 10 da sezeryanla doğum yapacak, hayırlı ve kolay bir doğum olması için Rabbi Yesir tespihi çekelim, inşallah öptüm hepinizi :))) haydi bakalım yopiğimize yeni bir bıdık daha geliyor

topiğin asoşeytıtpresi de sen oldun,:))

günaydın herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…