- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.221
Kuşlar selam
Bedriye ile görüştüm, bugün Elif'i test yapmamışlar çünkü alet arızalıymış, dü7enlince arayacaklarmışn, ayrıca çocuk doktoruna görünmüş, endişelenme bu testlerin 1. Aşaması genelde yalnış çıkar demiş, 2 gün bekleyip başka bir hast götürecekler, şuan Bediş daha iyi, her a n ağlamaklı@mış tabiki, ama sabırla bekliyormuş..
Yasemincim daha iyi olmuşsun maşallah, aman nazar değmesin sonuna kadar dayanırsın inşallah
Sedacım uykusuz geceler başlamış, umarım tatil iyi gelir
Tümay geçmiş olsunn canım, sıcak ballı limonlu su yap süper geliyor, ya da ballı süt
Nazan ,Buket, Yaso vay sizi gidi topmbikler vay, desenize tosun gibi olmuşsunuz, 20 kg ne demek, artı bir insan :)) neyse siz yüklüsünüz normal karşılıyorum :)
ay neden öyle dedinki ay nolmuş çok kilo almışsak ezikmiyiz lem bizzzzzzKuşlar selam
Bedriye ile görüştüm, bugün Elif'i test yapmamışlar çünkü alet arızalıymış, dü7enlince arayacaklarmışn, ayrıca çocuk doktoruna görünmüş, endişelenme bu testlerin 1. Aşaması genelde yalnış çıkar demiş, 2 gün bekleyip başka bir hast götürecekler, şuan Bediş daha iyi, her a n ağlamaklı@mış tabiki, ama sabırla bekliyormuş..
Yasemincim daha iyi olmuşsun maşallah, aman nazar değmesin sonuna kadar dayanırsın inşallah
Sedacım uykusuz geceler başlamış, umarım tatil iyi gelir
Tümay geçmiş olsunn canım, sıcak ballı limonlu su yap süper geliyor, ya da ballı süt
Nazan ,Buket, Yaso vay sizi gidi topmbikler vay, desenize tosun gibi olmuşsunuz, 20 kg ne demek, artı bir insan :)) neyse siz yüklüsünüz normal karşılıyorum :)
ayol sendemi aşkolsun yaa zate sabah beridir açım daha dogrusu hep açım bugun yemekte nohut pilav yogur vardı ekmek yemedim açımmmmmmmmmmmmm aççççççççççççç akşam olsada yemek yesekBen dedim zaten ilk testler genelde doğru sonuç vermiyor beklesin bakalım olmadı düzelmezse başka hastaneye götürsün inşallah bir şey çıkmayacak.
Valla sorma canım yaa bir akşam uyursam öbür gece uyuyamıyorum filan uyusam da abuk subuk rüyalar görüyorum skılıyorum ama hala görmeye devam ediyorum uyuyamıyorum amann işte şu an kafamı koyup uyuyasım var yaa.
Valla iyi dedin haa 20 kg ne demek be beni top gibi yuvarlarlar o kiloyla eh ben söylemesi ayıp 39 kiloyum biraz daha sıksalar bir ben kadar alacaklar yani dermişimmşaka bir yana alınmayın kızlar hee bebeğin kilosu, plasente ağırlığı ve içindeki su, ödem filan derken zaten doğumdan sonra baya bir gidecek o kilolar gerisini verirsiniz canım zamanla lohusa iken filan boğazınızdan kısmayın süt lazım bebişlere yiyeceksiniz ki süt olsun boşverin kiloları benim bebeğim olsun 30 kg alsam umursamam ama bildiğin karpuz gibi olurum yani.
ayol sendemi aşkolsun yaa zate sabah beridir açım daha dogrusu hep açım bugun yemekte nohut pilav yogur vardı ekmek yemedim açımmmmmmmmmmmmm aççççççççççççç akşam olsada yemek yesek
beni de ye:))
beni belki hazmedemezsin ama kesin sedayı yiyebilirsin...:))
gerçekten doyma hissimi kaybettim iştah kesen ne var acaba limonlu su demişlerdi kızlarda oda mideme sıkıntı verir zaten reflü var
Sag ol canim.Sen nasilsin baban nasil oldu?
ben iyiyim canım çok şükür,babamda eh işte sanırım 1 ay sonra 3.ameliyat yolu görünüyor
Ahh canim ya Allah yardimcisi olsun babaciginin insallah gerek kalmaz 3.ameliyata agrisi sizi gecer sifasini verir Rabbim...
Özlemcim duanı okudum allah kabul etsin inş
Özlemim babanın allah şifası versin inş
DIKKAT DIKKAT
Bugün SERAP saat 10 da sezeryanla doğum yapacak, hayırlı ve kolay bir doğum olması için Rabbi Yesir tespihi çekelim, inşallah öptüm hepinizi :))) haydi bakalım yopiğimize yeni bir bıdık daha geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?