Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Sedacim hoşgeldin canım coksukur idare ediyorum yattigim yerdede kasiliyor ama hic olmazsa öyle belirli sıklıkla degil.
Allah allah ya senin uyku duzenine ne oldu simdi hayırdır inşallah. Cok şükür ki 2 gun kaldı hafi sabret kuşum sonra rahat rahat temizlik yaparsin moraalin yukselir ve yoruldugun icin de rahatça uyursun ozaman

Aman canım prenses sabırsızlanıyor seni görmek için ama söyle az daha kalsın acele etmesin. İnşallah doktorun dediği zamana kadar bekler ama akıllı kızdır o bekler bekler. Valla canım hiç bilmiyorum yatıyorum uyku yok sonra bir de mide ağrısı başlayınca hepten gidiyor arada bel ağrım var neden bilmem. Dün gece uykusuz kaldım bu akşam uyurum sanırım.

Tumaycim bol bol mandalina ye bak cok iyi geliyor. Allah şifa versin inşallah

Sabriyecim Allah kabul etsin canim nasilsin ne var ne yok goremedim seni kacgundur

Canım zaten eşim kilo kilo mandalina alıyor bu aralar favori yiyeceğim sen nasıl oldun ağrın varmı?

Super ozaman bol bol ye. Zaten başından hissedip hemen mandalinaya baslarsan hafif atlatirsin inşallah.
Yataktan kalkmazsam daha iyiyim ama kalkip yatinca yine sertlesecek gibi oluyor yanisurekli yatiyorum canim.

Super ozaman bol bol ye. Zaten başından hissedip hemen mandalinaya baslarsan hafif atlatirsin inşallah.
Yataktan kalkmazsam daha iyiyim ama kalkip yatinca yine sertlesecek gibi oluyor yanisurekli yatiyorum canim.

Canım gerekirse hiç kalkma Betül hanım zamanını beklesin gerçi senin şansınada annen rahatsız kayınvalide rahatsız yanında birileri olsa fazla yormazsın kendini kayınvaliden nasıl oldu?

Canım gerekirse hiç kalkma Betül hanım zamanını beklesin gerçi senin şansınada annen rahatsız kayınvalide rahatsız yanında birileri olsa fazla yormazsın kendini kayınvaliden nasıl oldu?

Ay canım sorma kv yatıyor yuruyemiyor henuz.
Annem kapliccaya gitmisti 1 hafta evvel o da yok. Bende geldim annemde kalıyorum alt katta gelinimiz var bana yardımcı olur diye ama o da Gamsız biraz daha sabahtan beri hic çıkmadı yukari. Yani Şansın boylesi :) neyseki anem gelecek yarin filan inşallah

Allah yardımcın olsun canım anneciğin gelirse sana çok iyi bakar ...Canım bende yalnızım sağ olsun eşim dip köşe temizlik yapıyor hasta olunca herşeyi yanıma koyup işe gidiyor Allah onları başımızdan eksik etmesin...

kargaya b... şifa demişler çıkmış terege s....mış işe yarayacakları zaman böle olurlar canım neyseki annen gelcekmiş yarın

günaydın şekerlerim hayırlı bir gün bizimle olsun
tümaycım geçmiş olsun, Allah şifa versin kendine çok çok iyi bak iyileş hemen.
yasemin ve elif bebeişimiz için dua ettim tesbih çektim rabbim inşallah her ikisini de feraha çıkaracak
bedriyecim tevafuk dua gününmüş duanı okudum Rabbim kabul eylesin inşallah

burcu kuşum napim siz de bütün actionları ben yokken patlatıyorsunuz

Kızlar merhaba nasılsınız,tümaycığım geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Sag ol canim.Sen nasilsin baban nasil oldu?

Sag ol canim bayram geliyor herkes gripli sizde dikjat edin canim.

Kuşlar selam

Bedriye ile görüştüm, bugün Elif'i test yapmamışlar çünkü alet arızalıymış, dü7enlince arayacaklarmışn, ayrıca çocuk doktoruna görünmüş, endişelenme bu testlerin 1. Aşaması genelde yalnış çıkar demiş, 2 gün bekleyip başka bir hast götürecekler, şuan Bediş daha iyi, her a n ağlamaklı@mış tabiki, ama sabırla bekliyormuş..

Yasemincim daha iyi olmuşsun maşallah, aman nazar değmesin sonuna kadar dayanırsın inşallah

Sedacım uykusuz geceler başlamış, umarım tatil iyi gelir

Tümay geçmiş olsunn canım, sıcak ballı limonlu su yap süper geliyor, ya da ballı süt

Nazan ,Buket, Yaso vay sizi gidi topmbikler vay, desenize tosun gibi olmuşsunuz, 20 kg ne demek, artı bir insan :)) neyse siz yüklüsünüz normal karşılıyorum :)

çok konuşma beeee..sensin artı insan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…