Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

serapın tesbihini çekiyorum allah hayırla kurtarsın sag saglim gelsin kuzusu inş.

Kızlar dün oturdum bütün dua listemizdeki kişilerin dualarini sırasıyla okudum bitirdim.
Allah kabul eder inşallah. Nezaman ne olacagim belli olmadığı için hepsini okumak istedim

günaydın canlar hayırlı ve mutlu birgün olur serap hayırlısıyla bebişine kavuşur yasemin rahat sıkıntısız birgün geçirir elifimiz de sağlığına kavuşur

beni de ye:))

beni belki hazmedemezsin ama kesin sedayı yiyebilirsin...:))

aaaa yemeyin benii ayol midenize otururum hee küçük filan demeyin yani hayatım tehlikede bu topikte amanın

ayol sendemi aşkolsun yaa zate sabah beridir açım daha dogrusu hep açım bugun yemekte nohut pilav yogur vardı ekmek yemedim açımmmmmmmmmmmmm aççççççççççççç akşam olsada yemek yesek

anam kız biizm de öğlen fasulye pilav vardı fasulyeyi bitiremedim pilavı da az aldım onu da bitiremedim akşam gittim evde ıspanak vardı canım istemedi Allah inandırsın az ekmek yedim sonrada biraz cips öylece yattım valla böyle kilo alınır mı alınmaz tabii
Şaka yapıyoruz kızım aaa verirsin kiloları boşver yemene bak bahanen var hamileyim de geç böyle gönlünce yiyemezsin valla sonra

gözlerim yaşardı Yaso sağlıklı beslenmeye karar vermişş 20 kg dan sonra eferimm yani ama biraz başında olması lazımdı sanki böyle karnınız acıktıkça daha hafif şeyler yemek dimi canım benim. Olan olmuş boşverr he gayriii

Canım hiç moralini bozma herşey olacağına varır ne düşünsek ne desek boş şu an doğsa bile bir sorun olmaz belki küvezde kalır ama hayati riski olmaz canım benim kuzenim 7.5 aylık doğurdu biraz sorunları oldu ama erken doğduğu için değil başka sorunlar oldu aylarca hastanede yattı bebek ameliyatlar geçirdi ama şimdi görsen 2 yaşına girecek nerdeyse bildiğin tosun çok tatlı. O durumda hastanedeylen bile annesinin gönderdiği sütler yetmiyordu mama veriyorlardı nasıl yiyormuş 8-9 aylıktı geçen bayram gittiğimizde ellerinden tutunca yürüyordu bile maşallah kilosu filanda doğmaya uygun bak ben 2 kilo doğmuşum hem de erkende değil dr tahmininden 5 günde geç doğmuşum ama sapasağlamım sarılık bile olmamışım hastanede de yatmamışım direkt çıkmışız.

Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin İnşallah analı babalı büyütsün yavrusunu. Heralde doğmuştur bebişimiz Maşallahlar olsun artık teker teker herkes doğuracak topik boşalacak ama olsun bebişler sağlıkla gelsin de. Biz de arkanızdan geliriz.

özlem,burcu, gül ve çiğdem kızlar geçen listeden kalan dualarınızı okudum Allah kabul etsin birazdan yeni listeyi okuyacağım

özlemcim duanı okudum inşallah Rabbim sana senin gibi kıvırcık saçlı sağlıklı bir kız evlat verir nedense içimden böyle geçti, ayrıca babana da geçmiş olsun, Allah şifasını verir inşallah

Özlem cim canim babana Allah sifa versin yaa adamcagiz bi rahata eremedi. Onun icin tefriciye okusak ya ne dersin? Bak yarın cuma oglen vakti baslatabilirmisin. Yada senin yerine başka birimiz baslatsin.

canım ben başlayamam birde okuyup bitirebilirmiyim bilmiyorum,düşündüğün için teşekkür ederim.

özlem,burcu, gül ve çiğdem kızlar geçen listeden kalan dualarınızı okudum Allah kabul etsin birazdan yeni listeyi okuyacağım

özlem duanı okudum Allah kabul etsin..

sağolun kızlar Allah razı olsun, Allah ne muradınız varsa versin

ayyyyyy canım benim çok mutlu oldum bende hep benim çocuğum kıvırcık saçlı olur diye düşünüyorum belki seninde içine doğmuştur Allah söyletmiştir.

duamı okuduğun için ve babam'a güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim canım Allah razı olsun

bircan bende senin duanı okudum allahım kabul etsin inş.

bu arada bi göbek koyda görelim şekerim ne alemdesin
amin canım Allah razı olsun, ay benim göbüş azıcık büyüdü öyle de kaldı sanki artık büyümüyor gibi bir ara koyarım canım inşallah

inşallah canım Allah söyletmiştir, senden de Allah razı olsun

herkese merabalar kızlar ne alemdesiniz ben gelemiyorum malum ama çokk ösledim sizleri
ben yaramaz kızımla uğraşıyorum...
hamişler bu günlerinizin tadını çıkarın bebişler gelince çok ararsınız bu rahatlığı
benim kızım hiç bırakmıyo beni sürekli göğsümü istiyo. tam uyudu yatıracağım diyorum yatağa koyar oymaz hemen kalkıyo
çok afadersiniz bırakıp tuvalete gidemiyorum bi de yalnız olunca tabi daha zor oluyo.gece de saat başı kalkıyo
ruh gibi dolanıyorum evde valla

oyy severim o cimcimeyii bennn saglıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inş.

ay canım maşallah kızına, annesi seni yoruyor ama emmesi çok güzel, çoğu bebek göğüs düşmanı oluyo, maşallah maşallah

bdroner/ bedriyecim canım duanı okudum rabbim evladına sağlıklı huzurlu güzel bir ömür nasip etsin amin
barıozlem/ özlemcim duanı okudum rabbim sağlıklı sorunsuz hamişlik+hayırlı evlat nasip etsin amin
btskn/ bircan duanı okudum rabbim sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat nasip etsin amin

selam kızlar nasılsınız BEDRİYE doğum yapmış ALLAH bağışlasın RABBİM sağlıklı sıhatli uzun ömür nasib etsin İNŞALLAH..

inanın başımı kaşıycak vaktim olmuyo sütüm var ama büyüdükçe doymuyo artık ek gıdaya gectik çorba fln yapıyorum yedir emzir uyut wc ye gitsem beni istiyo fazla giremiyorum siteyede herkesi öpüyorum..

burcucum çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…