- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.241
DIKKAT DIKKAT
Bugün SERAP saat 10 da sezeryanla doğum yapacak, hayırlı ve kolay bir doğum olması için Rabbi Yesir tespihi çekelim, inşallah öptüm hepinizi :))) haydi bakalım yopiğimize yeni bir bıdık daha geliyor
beni de ye:))
beni belki hazmedemezsin ama kesin sedayı yiyebilirsin...:))
ayol sendemi aşkolsun yaa zate sabah beridir açım daha dogrusu hep açım bugun yemekte nohut pilav yogur vardı ekmek yemedim açımmmmmmmmmmmmm aççççççççççççç akşam olsada yemek yesek
Şişkolar siziii anamm yamyam oldu bizim kızlar. Bakin demin Karnım acikti yogurdun icine salatalik dogradim yedim. Ayy manken gibiyim gördünüz mu 20 kg aldiktan sonra işte böyle sağlıklı beslenmeye başladım fakat geç kaldım sanırım
Günaydın sevgili arkadaşlar. Çok şükür 1 gün daha geçti. Hamilelik takvimimde yazan yazı bugün içime su serpti. Akşamları ağrılarım siklasiyor korkuyorum dun eşimle hastaneye nasıl yetisecegimizin planlarini yaparken bulduk kendimizisonra dedikki herşey Allah katında zaten yazılmış ve bellidir biz ne dusunsek boş hadi yatalim dedik
Özlem cim canim babana Allah sifa versin yaa adamcagiz bi rahata eremedi. Onun icin tefriciye okusak ya ne dersin? Bak yarın cuma oglen vakti baslatabilirmisin. Yada senin yerine başka birimiz baslatsin.
Zeynebim dua etmişsin bana Allah razı olsun canim benim. Allah hepimizi sıkıntı lardan feraha çıkarsın inşallah.
DIKKAT DIKKAT
Bugün SERAP saat 10 da sezeryanla doğum yapacak, hayırlı ve kolay bir doğum olması için Rabbi Yesir tespihi çekelim, inşallah öptüm hepinizi :))) haydi bakalım yopiğimize yeni bir bıdık daha geliyor
Özlem cim canim babana Allah sifa versin yaa adamcagiz bi rahata eremedi. Onun icin tefriciye okusak ya ne dersin? Bak yarın cuma oglen vakti baslatabilirmisin. Yada senin yerine başka birimiz baslatsin.
özlem,burcu, gül ve çiğdem kızlar geçen listeden kalan dualarınızı okudum Allah kabul etsin birazdan yeni listeyi okuyacağım
özlem duanı okudum Allah kabul etsin..
özlemcim duanı okudum inşallah Rabbim sana senin gibi kıvırcık saçlı sağlıklı bir kız evlat verir nedense içimden böyle geçti, ayrıca babana da geçmiş olsun, Allah şifasını verir inşallah
amin canım Allah razı olsun, ay benim göbüş azıcık büyüdü öyle de kaldı sanki artık büyümüyor gibi bir ara koyarım canım inşallahbircan bende senin duanı okudum allahım kabul etsin inş.
bu arada bi göbek koyda görelim şekerim ne alemdesin
ayyyyyy canım benim çok mutlu oldum bende hep benim çocuğum kıvırcık saçlı olur diye düşünüyorum belki seninde içine doğmuştur Allah söyletmiştir.
duamı okuduğun için ve babam'a güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim canım Allah razı olsun
herkese merabalar kızlar ne alemdesiniz ben gelemiyorum malum ama çokk ösledim sizleri
ben yaramaz kızımla uğraşıyorum...
hamişler bu günlerinizin tadını çıkarın bebişler gelince çok ararsınız bu rahatlığı
benim kızım hiç bırakmıyo beni sürekli göğsümü istiyo. tam uyudu yatıracağım diyorum yatağa koyar oymaz hemen kalkıyo
çok afadersiniz bırakıp tuvalete gidemiyorum bi de yalnız olunca tabi daha zor oluyo.gece de saat başı kalkıyo
ruh gibi dolanıyorum evde valla
oyy severim o cimcimeyii bennn saglıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inş.
herkese merabalar kızlar ne alemdesiniz ben gelemiyorum malum ama çokk ösledim sizleri
ben yaramaz kızımla uğraşıyorum...
hamişler bu günlerinizin tadını çıkarın bebişler gelince çok ararsınız bu rahatlığı
benim kızım hiç bırakmıyo beni sürekli göğsümü istiyo. tam uyudu yatıracağım diyorum yatağa koyar oymaz hemen kalkıyo
çok afadersiniz bırakıp tuvalete gidemiyorum bi de yalnız olunca tabi daha zor oluyo.gece de saat başı kalkıyo
ruh gibi dolanıyorum evde valla
bdroner/ bedriyecim canım duanı okudum rabbim evladına sağlıklı huzurlu güzel bir ömür nasip etsin amin
barıozlem/ özlemcim duanı okudum rabbim sağlıklı sorunsuz hamişlik+hayırlı evlat nasip etsin amin
btskn/ bircan duanı okudum rabbim sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat nasip etsin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?