Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Dombikler ne yapıyorsunuz, burdan hamilelere duyurum var, bakın Ebru ve Gül durumlarını anlatmış, sizde doğurunca daha gelemezsiniz, hazır bebekler göbekteyken sık sık gelin, valla yaprak dökümü gibi olacak, neyse yeterki sizin bıdıklar sağlıklı olsun, bol bol sütleri gelsin, süt demıbken Buketcim senden inanılmaz bir süt performansı bekliyorum ona göre :)))

Kiz burcu özellikle niye bukettten bekliyorsun bu performansı. Kendisine hollanda inegimi demek istedin yoksa

Amaninn seraptami doğurdu ayol bi evde yatiyoz takip edemiyorum sizleri zaten evde de internet yok sonradan haberim oluyo hep..
Kızlar size bise sorcam yawww bu zamana kadar olmamisti şimdik öğlen tuvalete girdim anam peçete de kahve leke gibi şeyler vardı sanki pembelikte vardı anammm noluyoki bana bayağı kahvelik geldi aklım karistii bide göğüslerim çok acıyor bide kasigimdaki ağrılar hiç geçmedi ara ara ağrıyor benden haberler bunlar sizce neden ne olabilir fikirlerinizi bekliyorum :)

valla bende kendimden bekliyorum bu performansı..
inşallah içi fıs değildir...

bunların hepsi olabilecek şeyler..hiç bişeyle bağdaişdırmak doğru değil!!!!!!!!!!!!!!!

Ayy canım benim inşallah yerleşme belirtileridir bu kahverengilikler aslicim. Şimdi seninki tüp bebek olduğu için tamda bilemiyorum ama bende hamile olduğum ay kasık ağrısı yaşamıştim ayy yani saydigin herşey olumlu görünüyor bana süper şekilde

valla bende kendimden bekliyorum bu performansı..
inşallah içi fıs değildir...

bunların hepsi olabilecek şeyler..hiç bişeyle bağdaişdırmak doğru değil!!!!!!!!!!!!!!!
Halisin canim en iyisi bunlari hic dusunmemek galiba

Canim bu zamana kadar olmamisti hic ama dinlemicem kendimi Yaso canimsin :) inşallah hayırlısı olur

Kiz burcu özellikle niye bukettten bekliyorsun bu performansı. Kendisine hollanda inegimi demek istedin yoksa

çok kıskanıyorum ben Buketin holladalılarını :)) hele bir minik kızımızı doyurmasın onlar gelip kendin ellerimle sağacağım :)))

Bunları yaşadığim ay hamileleydim ben, hakkında hayırlısı olsun, inşallah hamilelik belirtileridir

ay burcum kız ya diyorum benm hiç sütüm olmazsa çünkü büyük değil anacım göğüsler, ama büyüyo sanki

canım inşallah aklımdan geçen şeyden dolayıdır hayırlısı olsun inşallah öyledir nezaman test yapacaksın?

Burcum nasilsin¿Bedriyeden haber varmi¿Kizi nasil kendi nasil¿

Ben bugun temizlik yaptim cok yoruldum totoyu devirdim yatiyorum simdi.Yarin doktor randevumuz var bakalim cimcimem nasil..

ay
buecu inanırmısın gwçwn gün uykuda gerindiğim yerde carrttt diye bises..bişey yırtıldı..sabah kalktım baktım sütyenin kopçası kökünden yırtılmış kopmuş:)))düşün artıkın sen halimi..

Burcum nasilsin¿Bedriyeden haber varmi¿Kizi nasil kendi nasil¿

Ben bugun temizlik yaptim cok yoruldum totoyu devirdim yatiyorum simdi.Yarin doktor randevumuz var bakalim cimcimem nasil..

Tatlişkom en son size yazdığım durum, test yapılamadı hala, test yapılınca bana haber verir Bedriye, bende hemen size yazarım, ama kötü bişey olsa mutlaka yazardı, ama tümayım inan ki kalbım çok rahat, Rabbim inşallah güzel haberler nasip edecek

Yuhhhh inanmıyorum, gözümde canlandıramadaım düşün yani :))) hayal dünyama bile sığmadı :)))

Rabbim buyuk canim bende en ufak olumsuz bisey hissetmiyorum ben sadece Bedriyenin Elif ile neler yaptigini merak ediyorum bide sezeryan oldu ya agrisi falan oluyor mu onu merak ettim

anacım bize söyleyene kadar sen gel cee diyip kaçıon

Aslı inş hayırlara vesile olsun ama okuyunca içime iyi şeyler dogdu hayırlısı inş

CNm benim sizleri de görmek cok güzel ama eskisi kadar aktif olamıyorum ama yüreğimde aklımda sizlerde iyi bakın kendinize bu aralar pekte iyi haberler gelmiyor topikte üzülüyorum bu zor günleri hep beraber ağlayoruz inşallah

Yasemin kuzum sen bol bol dinlen Rabbim ilinizi de koruyor inşallah tam vaktinde gelir Betül Hanim cok cok gecmis olsun sancılara bakma sen açılma olmadıkça cok sorun olmaz

Bedişim izme kendini desem de bunu söylemek kadar basit değil biliyorum benim kızım grip oldu dün kustu gece basını bekledim dualar ettim nasıl zor birsey anlatamam kendi hastaligimdan geçtim bir anneye en zor şey evladı ile imtihana çekilmek sanırım Rabbim hepimizin evladını korusun Saglik versin inşallah
Sende icini ferah tut inşallah yanlış bir sunucuya yüzünü güldürecek iyi haberlerle donersin inşallah

Nazanim sana da cok gecmis olsun bol bol su iç ve ayaklarını iyi giyin usutme

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]maralam/ mearl[/TD]
[TD]08.10.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı hayırlı hamişlik+hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bdroner/ bedriye[/TD]
[TD]09.10.2013 çarşamba[/TD]
[TD]evladına sağlıklı huzurlu güzel bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]barıozlem/ özlem[/TD]
[TD]10.10.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]btskn/ bircan[/TD]
[TD]11.10.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlar dualarınızı okudum allah kabul etsin canlarım...

Yasemincim geçmiş olsun senin için yasin okudum allahım kabul etsin inş. bebeğin tam vaktinde sağlıklı bi şek. doğar

Bedriye tatlım geçmiş olsun senin içinde yasin okudum inş. sende yavrun inş. hayırlı haberler alın
Kusura bakmayın kızlar rahatsızım biras tesbihleri çekemedim o yüzden yasin okudum sizin için.

Herkes çok çok dikkat etsin köpüyorum sizleri :9endine

Günaydın dombişler, haftanın son günü çok mutluyum, bide adsetim bitti inşallah bu akşam dualarınızı okuyacağim, herkese süper bir gün diliyorum, hayırlı cumalar :)

BİRCAN, ÖZLEM, BEDRİYE dualnızı okudum canlarım ,ve hepinize özel dua ettim, Rabbim kalbinizden geçen tüm duaları hayırlısyla kabul etsin inşallah

Günaydın hayırlı cumalar canlarım
Bugün annem geliyor çok şükür inşallah.
Gülhan cim ağzına saglik Allah razı olsun kuşum.
Buketim ben suanda 100 beden takiyorum benden büyük olamazsin yavrum liderlik bende bence
Nazan Özlem Burcu csnlarim gunaydin.
Aslı yaa cok merak ediyorum nezaman netleşecek senin bu ikiz kiraxlarinin sana tutundugu?
Meral bebeğim nerdesin sınavdan sonra sırra kadem bastin özledik
Tümay doktor dan hayırlı mutlu haberler ile gel inşallah.
Bende yarin gidecegim Allah nasip ederse kontrole. Ama yine birsürü tahlil nst serum filan verip canimi çıkartacak ondan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…