- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.261
Dombikler ne yapıyorsunuz, burdan hamilelere duyurum var, bakın Ebru ve Gül durumlarını anlatmış, sizde doğurunca daha gelemezsiniz, hazır bebekler göbekteyken sık sık gelin, valla yaprak dökümü gibi olacak, neyse yeterki sizin bıdıklar sağlıklı olsun, bol bol sütleri gelsin, süt demıbken Buketcim senden inanılmaz bir süt performansı bekliyorum ona göre :)))
Dombikler ne yapıyorsunuz, burdan hamilelere duyurum var, bakın Ebru ve Gül durumlarını anlatmış, sizde doğurunca daha gelemezsiniz, hazır bebekler göbekteyken sık sık gelin, valla yaprak dökümü gibi olacak, neyse yeterki sizin bıdıklar sağlıklı olsun, bol bol sütleri gelsin, süt demıbken Buketcim senden inanılmaz bir süt performansı bekliyorum ona göre :)))
Amaninn seraptami doğurdu ayol bi evde yatiyoz takip edemiyorum sizleri zaten evde de internet yoksonradan haberim oluyo hep..
Kızlar size bise sorcam yawww bu zamana kadar olmamisti şimdik öğlen tuvalete girdim anam peçete de kahve leke gibi şeyler vardı sanki pembelikte vardı anammm noluyoki bana bayağı kahvelik geldi aklım karistiibide göğüslerim çok acıyor bide kasigimdaki ağrılar hiç geçmedi ara ara ağrıyor benden haberler bunlar sizce neden ne olabilir fikirlerinizi bekliyorum :)
Amaninn seraptami doğurdu ayol bi evde yatiyoz takip edemiyorum sizleri zaten evde de internet yoksonradan haberim oluyo hep..
Kızlar size bise sorcam yawww bu zamana kadar olmamisti şimdik öğlen tuvalete girdim anam peçete de kahve leke gibi şeyler vardı sanki pembelikte vardı anammm noluyoki bana bayağı kahvelik geldi aklım karistiibide göğüslerim çok acıyor bide kasigimdaki ağrılar hiç geçmedi ara ara ağrıyor benden haberler bunlar sizce neden ne olabilir fikirlerinizi bekliyorum :)
Halisin canim en iyisi bunlari hic dusunmemek galibavalla bende kendimden bekliyorum bu performansı..
inşallah içi fıs değildir...
bunların hepsi olabilecek şeyler..hiç bişeyle bağdaişdırmak doğru değil!!!!!!!!!!!!!!!
Ayy canım benim inşallah yerleşme belirtileridir bu kahverengilikler aslicim. Şimdi seninki tüp bebek olduğu için tamda bilemiyorum ama bende hamile olduğum ay kasık ağrısı yaşamıştim ayy yani saydigin herşey olumlu görünüyor bana süper şekilde
Kiz burcu özellikle niye bukettten bekliyorsun bu performansı. Kendisine hollanda inegimi demek istedin yoksa
ay burcum kız ya diyorum benm hiç sütüm olmazsa çünkü büyük değil anacım göğüsler, ama büyüyo sankiDombikler ne yapıyorsunuz, burdan hamilelere duyurum var, bakın Ebru ve Gül durumlarını anlatmış, sizde doğurunca daha gelemezsiniz, hazır bebekler göbekteyken sık sık gelin, valla yaprak dökümü gibi olacak, neyse yeterki sizin bıdıklar sağlıklı olsun, bol bol sütleri gelsin, süt demıbken Buketcim senden inanılmaz bir süt performansı bekliyorum ona göre :)))
ayçok kıskanıyorum ben Buketin holladalılarını :)) hele bir minik kızımızı doyurmasın onlar gelip kendin ellerimle sağacağım :)))
Bunları yaşadığim ay hamileleydim ben, hakkında hayırlısı olsun, inşallah hamilelik belirtileridir
Burcum nasilsin¿Bedriyeden haber varmi¿Kizi nasil kendi nasil¿
Ben bugun temizlik yaptim cok yoruldum totoyu devirdim yatiyorum simdi.Yarin doktor randevumuz var bakalim cimcimem nasil..
ay
buecu inanırmısın gwçwn gün uykuda gerindiğim yerde carrttt diye bises..bişey yırtıldı..sabah kalktım baktım sütyenin kopçası kökünden yırtılmış kopmuş:)))düşün artıkın sen halimi..
Tatlişkom en son size yazdığım durum, test yapılamadı hala, test yapılınca bana haber verir Bedriye, bende hemen size yazarım, ama kötü bişey olsa mutlaka yazardı, ama tümayım inan ki kalbım çok rahat, Rabbim inşallah güzel haberler nasip edecek
Yuhhhh inanmıyorum, gözümde canlandıramadaım düşün yani :))) hayal dünyama bile sığmadı :)))
anacım bize söyleyene kadar sen gel cee diyip kaçıonDombikler ne yapıyorsunuz, burdan hamilelere duyurum var, bakın Ebru ve Gül durumlarını anlatmış, sizde doğurunca daha gelemezsiniz, hazır bebekler göbekteyken sık sık gelin, valla yaprak dökümü gibi olacak, neyse yeterki sizin bıdıklar sağlıklı olsun, bol bol sütleri gelsin, süt demıbken Buketcim senden inanılmaz bir süt performansı bekliyorum ona göre :)))
CNm benim sizleri de görmek cok güzel ama eskisi kadar aktif olamıyorum ama yüreğimde aklımda sizlerde iyi bakın kendinize bu aralar pekte iyi haberler gelmiyor topikte üzülüyorum bu zor günleri hep beraber ağlayoruz inşallahYasemin kuzum benimmmmm, hemen sana tespih çekiyorum, ahanda aldım elime tespihi, ayyy canım benim yavrun en hayırlı zamanda gelsin inşallah, iyi ki hast gitmişsin, süpersin, Allahıma emanet o minik, o yüzden en hayırlısını dile ...
Merve canım hoşgeldin , dün yeni dua listesi yaparken uğurlu tablado eskilerden kim var diye bakarken, bi tek sen gözüme iliştin, nerde bu kız ne yaptı acaba dedim, bak bende de tık yok, ama geyik muhabbete yinede geliyorum..Rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin, kendini nasıl rahat ve mutlu hissedeceksen öyle yap
Mesude canım benim, ne güzel seni görmek, ben de şimdi o ses turkiyeyi izliyorum, ara ara da buraya geliyorum, keyfim yerinde şükür, topik tek tek azalıyor amabizim minik melegimizi öp kokla :))
BİRCAN, ÖZLEM, BEDRİYE dualnızı okudum canlarım ,ve hepinize özel dua ettim, Rabbim kalbinizden geçen tüm duaları hayırlısyla kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?