Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Yasemin canım inşallah çok rahat bit dr kontrolün geçer, çok şükür annende geliyormuş, sonuna geldin hayırlısiyla, Allah yardımcın olsun bide Meral'i sormuşsun, Meral tatilde keyfi yerinde o yüzden gelmiyor :)

Doktordan geldim hersey iyi cok sukur canim insallah sende guzel haberlerle gelirsin.
Kizlar plasentanin onde olmasi sadece sezeryan gerektirirmis baska bi tehlikesi yokmus cok rahatladim.
Birde catlak icin bebe yagi kullaniyordum bebe yagi alerji yapti hemde dalin markasi gozum korktu bebislerimize sakin kullanmayalim.

Günaydın şekerler bol dualı güzel haberlî bir cuma olur hepimiz için kızlar kış temizliğiniz bitti mi sizlerin ben daha başlamadım eşimde dîyor gel bugün yapalım ben evdeyim sana yardım edeyîm ama korkuyorum gücüm yetmezse diye kadın tutmayı düşünüyorum ama eşimde aklımı çeldi

Hayırlı cumalar kızlar;
Bi kaç defa giriş yaptım tam yazıcakkken beni sıpa uyandı fln hep bi engel çıktı birtürlü yazamadım..

Öncelikle Bedriyecim hayırlı olsun allah kavuşturdu sonunda sizi bugünleride gördük çok şükür.. Rabbim ikinizede sağlık sıhhat versin inş.
Serapcım sana da hayırlı olsun.. Hayırlı sağlıklı bi evlat olur inş. Size.. Gözün aydın :)
Aslı'cım canım benim lütfen kendini herşeye hazırla, bunlar güzel belirtiler evet ama hemen sevinmeyelim ufaktan heyecanlanalım ama seni seviyorum herşeyin hayırlısı..
Yasemincim sende sıkıntılı günler geçirmişsin ama bişey diyim mi; aynen benim yaşadığım şeyleri yaşıyorsun başından beri.. Gerçi ben işe gidiyordum ama zor bela tabii.. Neyse benimde 7buçuk aylıkkken fln erken doğma riski vardı sonra ne oldu 42. Hafta da geldi.. Tabii senin okdr sürmez ama bugünlere kadar kör topal geldik ( inşallah sağlıkla kucağına alcaksın canım benim hayırlısıyla..
Buketcim itiraf etmeyelim ki bende 100 numaro takıyorum :) hatta bayağı dolgun duruyo ama daha büyüğünü almaya cesaretim yok :)
Kendime kabullendiremiyorum sanırım (;
Kilo konusuna gelince bende 26 kilo almıştım şu vakte kadar gide gide 11 kilo gitti 15 kilom benimle yaşıyor ..
Ve tabii çatkaklarım da.. Ama Anne olmak çok güzell vücudum bozulmuş fln umrumda değill her sabah gözümü açtığımda yanımda cennet kokulu çakmak çakmak bakan bir çift göz var etrafa gülücük saçan :)) sakın kafanıza takmayın. Ama eş in davranışı da önemli, benim eşim hiç beni çirkin hissttirmedi o kısacık saçlara rağmen :-D
Burjucumm nasılsın bebekim.. Topiğin nazbı senden atıyor valla tüm gelişmeleri öğrenmek için seni takip ediyorum..
Mesude seninde bebiş hastaymış geçmiş olsun canım gerçkten onlar hasta olunca dünya başıma yakılmış gibi çok üzülüyorum ya.. Yavrularımız hiç hasta olmasın inş.
Gül cüm bu aylarda yavaş yavaş ek gıdaya geçiliyor ztn hatta mama ile beslenenler 4. Ayda başlıyor..
Bizim gelişimimiz iyi allaha şükür dün doktordaydık şimdilik ek gıdaya başlamadık ama tattırıypruz meyve sularından bide salatalık verdim onu emiyo.. Güzel bi duygu yeni bişeyler yemesi sofraya birlikte oturupruz (
Zuperz- Ebrucum acaba bebişin yalancı emzik almıyor mu? Ozman rahatlarsın bayağı canım.. Gerçi bnimki hiç almadı ama öle meme deliside değil karnı doyunca bırakır hemen.. Yalancı senin kurtarıcın olabilir..
Özlemcim babana da çok geçmiş olsun.. Hadi artık senide icraat yaparken görelim in sahalara cici kuş (
Tümaycım kızışın iyidir inş. Geçmiş olsun buarada grip olmuşsun heryer virüs kaynıyo ztn aman dikkat edin hamişler..
Sedacım sen nasılsın kuzum? Hani artık bize gaz verici temizlikler yapmıyorsun bak saldık hepşmiz hee 😄
Ayy aklıma gelmiyor başka yaa unuttuğum kimse yoktur inş. Varsa da kusura bakmayın nolur..
Aklıma geldi selam olsun zeynep ve meralcim sizlere çok öpüyorum sizleride..
Bircan , Burcu ve Gülhan allah evlatlarınızı size bağışlasın iyi olun hep inş.

Tümay cim ayy coksukur oh be plesanta demek sadece sezeryan gerektiriyormus bu güzel bir haber.aman Allah daha büyük dert vermesin canım arkadaş im.
Ayrıca bebe yağı kesinlikle kullanmayın ben 7. Aya kadar düzenli kullandım fakat karnimda catlamayan yer kalmadi berbat bir şey .son 1 aydır badem yağı kullanmaya başladım ama tabiki zaten çok gec oldu.ben bebegimede kullanmiycam dalinin bebe yagini femekki bir ise yaramiyor niye sureyim

Kizzzz sakın temizlik filan yapim deme bayram üzeri yorma kendini lütfen bak o temizlik seni kurtarmiycak. Bi silin supurun toz alın tamam.

Çiğdemmmmmm canım hoşgeldin Süpersin varya nasıl tek tek herkese cvp yazmışsın helalolsun sana.
Peki senin erken doğum sancılar in sonradan gecmismiydi yoksa hepmi devam etmisti

Bayağı uzun yazdım farkındayım ama kimseyi atlamak istemedim kusura bakmayın lütfen..
Evetttt gelelim bana.. Yani bize..
Geçen cumartesi kuzenimin doğumgünüydü aramızda kutlayalım dedik hemde toplanmış oluruz diye.. Gittim ama gitmez olaydım dedim sonra. Neyse olacağı varmış. Grip olanlar vardı benim sıpaya bulaştı tabi hava larda nane limon tam hasalık havası. Pazartesi gecesinden beri ne uyuduğumu biliyorum ne uyandığımı Hep ateşli 38 lerde geziyoruz.. E ilk defa hasta olınca telaş yaptım biraz. Burnuda tıkalı ememiyo. Emse daha çabuk atlatıcak aslında. Neyse acile gittik geçen gün antibiyotik fln verdi kullanıyoruz ama hala normal değil. Hiç neşesi yok, e tabi bizimde neşemiz yok.. Ama Allaha şükür dermansız dert vermesin Rabbim kimseye.. İyi olacağız inş.
Normalde bı hafta bayram temizliği yapmayı düşünüyordum hemde bayramdan sonra mevlid okuttutucaz annem geliyo sonunda. Ama durumlar böle olunca hiç bişi yapamadım. Neyse yapcaz bişekilde..

Eşim evde, işten çıkardılar yine amcasına kuaförde yardım ediyo ama ztn çalışanları var eşim gidince fazlalık oluyo. Rahatsız oluyo buseferde..
Canı çok sıkkın doğru düzgün konuşmuyo içine atıyo.. Hergüm biyerinden patlak veriyo, bigün gözü bi gün midesi fln.. Annem gelsin işe başlıcam inş. Çocuğa o bakıcak. Yine elbirliğiyle kalkıcaz ayağa..
Bense bi çocuğa bi eşime yetmeye çalışıyorum..
İnsanlar çok garip kimisine kızıyorum ama sonra diyorum rabbim senden yqrdım bekliyoruz kimseden değil diye..
Allah kimseyi darda koymasın yardımcısı olsun..

Bu ay dua listesine katılamayacağım, selimi sünnet ettirmeyi planlıyorum sknra mevlid fln aksatırım sonra da birikir zor olur benim için inş. Bir daha kine katılacağım..
Çok öpüyorum sizleri hepinizi seviyoruzz ((;

Canım kasılma şeklinde hep devam etti benim ama o zaten rahimi hazırlıyo.. Dayanamıcak bi kasılma değildi ama..

benimki bitti bitmesinede dogum öncesi bi kez daha yaptırırım heralde halılarıda gönderirim yıkamaya senin gücün yetmez kuzum benim bi hyardımcı tut bence benim evde bi kadın tuttuk annem kardeşim yaptılar oa ragmen ben akşamına perttim o yüzden hiç gerekyo bence

Özlemcim babana da çok geçmiş olsun.. Hadi artık senide icraat yaparken görelim in sahalara cici kuş (

aaaaaaa ne ayııııppp beni icraat yaparken nasıl göreceksin anacığım gelip izleyecenmi cık cık cık

canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun, bana gelince bende artık bayram sonrası doktor olaylarına atılacağım bakalım, hayırlısı inşallah

bu arada kimseyi unutmayıp herkesin durumuna yorum yapmışsın maşallahdiyorum boncuğumuda koyuyorum, ben hergün gelip okumama rağmen senin kadar herkese yorum yapamıyorum seni tebrik ettim vallahi

o çakmak çakmak gözleriyle her sabah sana bakan gülücükler saçan oğluşunu öp benim yerime

oyyyyyy yavrum yaaa hastamı oldu kuzu, böyle böyle büyüyecekler canım Allah daha büyük dert vermesin,havalar soğuk çok dikkat etmek lazım artık,Allah şifa versin

eşinde mutlaka bi iş bulur canım,sıkma canını,madem bebeğe annen bakacak sende çalışır destek olur kısa sürede toparlarsınız,rabbim hayırlı güzel kapılar açsın

yasemin canım bence bebekler için ekstra bi kimyasal kullanmaya hiç gerek yok onun teni mis gibi tertemiz taptaze boşuna yağmış,kremmiş hiç gerek yok ben karşıyım kullanmayıda düşünmüyorum

günaydın kızlar hayırlı cumalar diliyorum bugün benim dua günüm çok mutluyum hayırlı bir güne denk geldi hepinizden Allah razı olsun
yasemin inşallah doktordan güzel haberlerle gelirsin
çiğdem Allah eşine hayırlı iş kapıları açsın üzüldüm birde bebek masrafları kolay değil inşallah atlatacaksınız bu durumu Allah bir kapıyı kapar daha hayırlı bir kapı açar bol bol dua edin tevekküle bırakın
tümay senin plesanta öndemi benim de eş aşağıda acaba aynı şey mi oluyor, inşallah her birimiz sıkıntısız atlatırız sağlıkla kucağımıza alır ve büyütürüz evlatlarımızı
hamile bayanlar size diyorum sakın ha sakın bayram temizliği için kendinizi yormayın bebeklerinizi düşünün bırakın pis desinler aklı başında insanlar demez zaten özellikle yukarı doğru uzanmayın çok tehlikeliymiş hangi ayda olursa olsun bebek göbek bağından düşebiliyormuş Allah korusun.

yasemin canım bence bebekler için ekstra bi kimyasal kullanmaya hiç gerek yok onun teni mis gibi tertemiz taptaze boşuna yağmış,kremmiş hiç gerek yok ben karşıyım kullanmayıda düşünmüyorum

zeytin yağı saf yağ olduktan sonra bence pişikler için zeytin yağı kullanmak daha mantıklı bence, cilde faydalı hiç br zararı yok seninle aynı fikirdeyim canım o kremlerin içinde nede olsa kimyasal var

tümayı bilmiyorumda sankim bedriyede vardı bircan öyle bişe yanlış hatırlmaıyorsam tabi

Ayy utandım valla ne biçim kelime kullanmışım öyle kızdım kendime cık cık cıkk sana mı kaldıı kızım yaaa diyorum kendime :))
Evet beklediğim cevap ikinci paragrafta :) prki bakalım bayramdan sonra sana bir baskı uygulayalım bari yine kaytarırsın fln (;

çigdemcimm rabbim hayırlı kapılar açsın sizlere küçük selim size ugur getirsin işiniz gücünüz rast gitsin inş.

Amin nazancım bekliyoruz valla Allah tan bir kapı açılsa da dalsak içeri :) hiç çıkmasak..

Tabii canım hiç hasta olmicak diye bişi yok ama üzüldüm bayağı ilk olunca .. Ama gece ateşini beklemekte başka bi duyguymuş tatmış oldum :))
Evet canım ben çalışmassam olmicak bu iş. Gemi yürümüyo valla.. Bakıcaz artık..

Kesinlikle katılıyorum canım, ben bi ara heves ettim bebeyağı ile masaj yapıyım dedim bi yanetkisi olmadı ama bebeğimin kendi kokusunu aldı.. Sonra bıraktım bende. Gerçekten hiç gerek yok yanii..

Sağol canım benim allah razı olsun.. Teslim olduk Allaha herşey ondan.. Hayırlısı versin bize inşallah..

Şimdi bende temizlik yapmayın dicem ama insan kendini tutamıyo biliyorum ozmn çok abartmayın diyelim (

zeytin yağı saf yağ olduktan sonra bence pişikler için zeytin yağı kullanmak daha mantıklı bence, cilde faydalı hiç br zararı yok seninle aynı fikirdeyim canım o kremlerin içinde nede olsa kimyasal var

Canım karışmak gibi olmasın ama nacizane fikrim ve gördüğüm ; zeytinyağı kıllanma yapıyor, görümcemin iki kızının totosunu bildiğin kıllı.. Yazık kız bide.. Biraz esmerler ztn tüyleri siyah iyice belli oluyor.. Bence onu da kullanmayın..
Ben doğduğun günden beri totusunu ıslak pamukla siliyorum hiç pişik olmadı çok şükür.. Hemde daha sağlıklı.. Islak mendil kız çocuklarında tıkanıklığa iltihapa neden olabiliryor. Erkek çocuklarda da şeysinin ucuna çok değdiremediğin için ıslak mendili yine mikrap kapabiliyor.. Ama pamuk tamamen zararsız..
Kakasını yapıncada banyodaki lavobada totosunu dayıyorum musluğa yıkıyorum ohh mis gibi tertemiz oluyo sıcak su akıyo nasıl olsa (
Nacizane tavsiyem budur..

Canim bebegin esi normalde arkada olurmus benimki onde ama asagida degilmis bu haftalarda asagidada ondede olsa zamanla kendi yerine gecebiliyormus doktorum boyle soyledi ki benimkide basta asagidaymis bana bisey soylememis.

çiğdemciğim canım çok güzel tavsiyelerde bulunmuşsun bencede en doğrusu ıslak pamuk,demek zeytinyağı kıllanma yapıyor o zaman onuda eledik,geçen gün bende söylemiştim en iyisi musluğun altında yıkamak diye tamamen doğal

Canim amin rabbim altindan kalkamayacagimiz yuk vermesin bende kakao yagi kullaniyordum bulamadim bebe yagi alayim dedim iki kere surdum sabah bi baktim heryerim kipkirmizi benim bebege alicagim bakim setide dalindi vazgectim.

arkadaşlar merhaba bende aranıza katılabilirmiyim bana da bi yol gösterin şuan çok kafam karışık yardımcı olabilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…