- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.281
Günaydın hayırlı cumalar canlarım
Bugün annem geliyor çok şükür inşallah.
Gülhan cim ağzına saglik Allah razı olsun kuşum.
Buketim ben suanda 100 beden takiyorum benden büyük olamazsin yavrum liderlik bende bence
Nazan Özlem Burcu csnlarim gunaydin.
Aslı yaa cok merak ediyorum nezaman netleşecek senin bu ikiz kiraxlarinin sana tutundugu?
Meral bebeğim nerdesin sınavdan sonra sırra kadem bastin özledik
Tümay doktor dan hayırlı mutlu haberler ile gel inşallah.
Bende yarin gidecegim Allah nasip ederse kontrole. Ama yine birsürü tahlil nst serum filan verip canimi çıkartacak ondan korkuyorum
Tümay cim ayy coksukur oh be plesanta demek sadece sezeryan gerektiriyormus bu güzel bir haber.aman Allah daha büyük dert vermesin canım arkadaş im.Doktordan geldim hersey iyi cok sukur canim insallah sende guzel haberlerle gelirsin.
Kizlar plasentanin onde olmasi sadece sezeryan gerektirirmis baska bi tehlikesi yokmus cok rahatladim.
Birde catlak icin bebe yagi kullaniyordum bebe yagi alerji yapti hemde dalin markasi gozum korktu bebislerimize sakin kullanmayalim.
Günaydın şekerler bol dualı güzel haberlî bir cuma olur hepimiz için kızlar kış temizliğiniz bitti mi sizlerin ben daha başlamadım eşimde dîyor gel bugün yapalım ben evdeyim sana yardım edeyîm ama korkuyorum gücüm yetmezse diye kadın tutmayı düşünüyorum ama eşimde aklımı çeldi
Tümay cim ayy coksukur oh be plesanta demek sadece sezeryan gerektiriyormus bu güzel bir haber.aman Allah daha büyük dert vermesin canım arkadaş im.
Ayrıca bebe yağı kesinlikle kullanmayın ben 7. Aya kadar düzenli kullandım fakat karnimda catlamayan yer kalmadi berbat bir şey .son 1 aydır badem yağı kullanmaya başladım ama tabiki zaten çok gec oldu.ben bebegimede kullanmiycam dalinin bebe yagini femekki bir ise yaramiyor niye sureyim
Kizzzz sakın temizlik filan yapim deme bayram üzeri yorma kendini lütfen bak o temizlik seni kurtarmiycak. Bi silin supurun toz alın tamam.
Çiğdemmmmmm canım hoşgeldin Süpersin varya nasıl tek tek herkese cvp yazmışsın helalolsun sana.
Peki senin erken doğum sancılar in sonradan gecmismiydi yoksa hepmi devam etmisti
Günaydın şekerler bol dualı güzel haberlî bir cuma olur hepimiz için kızlar kış temizliğiniz bitti mi sizlerin ben daha başlamadım eşimde dîyor gel bugün yapalım ben evdeyim sana yardım edeyîm ama korkuyorum gücüm yetmezse diye kadın tutmayı düşünüyorum ama eşimde aklımı çeldi
Özlemcim babana da çok geçmiş olsun.. Hadi artık senide icraat yaparken görelim in sahalara cici kuş (
Bayağı uzun yazdım farkındayım ama kimseyi atlamak istemedim kusura bakmayın lütfen..
Evetttt gelelim bana.. Yani bize..
Geçen cumartesi kuzenimin doğumgünüydü aramızda kutlayalım dedik hemde toplanmış oluruz diye.. Gittim ama gitmez olaydım dedim sonra. Neyse olacağı varmış. Grip olanlar vardı benim sıpaya bulaştı tabi hava larda nane limon tam hasalık havası. Pazartesi gecesinden beri ne uyuduğumu biliyorum ne uyandığımı Hep ateşli 38 lerde geziyoruz.. E ilk defa hasta olınca telaş yaptım biraz. Burnuda tıkalı ememiyo. Emse daha çabuk atlatıcak aslında. Neyse acile gittik geçen gün antibiyotik fln verdi kullanıyoruz ama hala normal değil. Hiç neşesi yok, e tabi bizimde neşemiz yok.. Ama Allaha şükür dermansız dert vermesin Rabbim kimseye.. İyi olacağız inş.
Normalde bı hafta bayram temizliği yapmayı düşünüyordum hemde bayramdan sonra mevlid okuttutucaz annem geliyo sonunda. Ama durumlar böle olunca hiç bişi yapamadım. Neyse yapcaz bişekilde..
Eşim evde, işten çıkardılar yine amcasına kuaförde yardım ediyo ama ztn çalışanları var eşim gidince fazlalık oluyo. Rahatsız oluyo buseferde..
Canı çok sıkkın doğru düzgün konuşmuyo içine atıyo.. Hergüm biyerinden patlak veriyo, bigün gözü bi gün midesi fln.. Annem gelsin işe başlıcam inş. Çocuğa o bakıcak. Yine elbirliğiyle kalkıcaz ayağa..
Bense bi çocuğa bi eşime yetmeye çalışıyorum..
İnsanlar çok garip kimisine kızıyorum ama sonra diyorum rabbim senden yqrdım bekliyoruz kimseden değil diye..
Allah kimseyi darda koymasın yardımcısı olsun..
Bu ay dua listesine katılamayacağım, selimi sünnet ettirmeyi planlıyorum sknra mevlid fln aksatırım sonra da birikir zor olur benim için inş. Bir daha kine katılacağım..
Çok öpüyorum sizleri hepinizi seviyoruzz ((;
yasemin canım bence bebekler için ekstra bi kimyasal kullanmaya hiç gerek yok onun teni mis gibi tertemiz taptaze boşuna yağmış,kremmiş hiç gerek yok ben karşıyım kullanmayıda düşünmüyorum
günaydın kızlar hayırlı cumalar diliyorum bugün benim dua günüm çok mutluyum hayırlı bir güne denk geldi hepinizden Allah razı olsun
yasemin inşallah doktordan güzel haberlerle gelirsin
çiğdem Allah eşine hayırlı iş kapıları açsın üzüldüm birde bebek masrafları kolay değil inşallah atlatacaksınız bu durumu Allah bir kapıyı kapar daha hayırlı bir kapı açar bol bol dua edin tevekküle bırakın
tümay senin plesanta öndemi benim de eş aşağıda acaba aynı şey mi oluyor, inşallah her birimiz sıkıntısız atlatırız sağlıkla kucağımıza alır ve büyütürüz evlatlarımızı
hamile bayanlar size diyorum sakın ha sakın bayram temizliği için kendinizi yormayın bebeklerinizi düşünün bırakın pis desinler aklı başında insanlar demez zaten özellikle yukarı doğru uzanmayın çok tehlikeliymiş hangi ayda olursa olsun bebek göbek bağından düşebiliyormuş Allah korusun.
aaaaaaa ne ayııııppp beni icraat yaparken nasıl göreceksin anacığım gelip izleyecenmi cık cık cık
canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun, bana gelince bende artık bayram sonrası doktor olaylarına atılacağım bakalım, hayırlısı inşallah
bu arada kimseyi unutmayıp herkesin durumuna yorum yapmışsın maşallahdiyorum boncuğumuda koyuyorum, ben hergün gelip okumama rağmen senin kadar herkese yorum yapamıyorum seni tebrik ettim vallahi
o çakmak çakmak gözleriyle her sabah sana bakan gülücükler saçan oğluşunu öp benim yerime
çigdemcimm rabbim hayırlı kapılar açsın sizlere küçük selim size ugur getirsin işiniz gücünüz rast gitsin inş.
oyyyyyy yavrum yaaa hastamı oldu kuzu, böyle böyle büyüyecekler canım Allah daha büyük dert vermesin,havalar soğuk çok dikkat etmek lazım artık,Allah şifa versin
eşinde mutlaka bi iş bulur canım,sıkma canını,madem bebeğe annen bakacak sende çalışır destek olur kısa sürede toparlarsınız,rabbim hayırlı güzel kapılar açsın
yasemin canım bence bebekler için ekstra bi kimyasal kullanmaya hiç gerek yok onun teni mis gibi tertemiz taptaze boşuna yağmış,kremmiş hiç gerek yok ben karşıyım kullanmayıda düşünmüyorum
günaydın kızlar hayırlı cumalar diliyorum bugün benim dua günüm çok mutluyum hayırlı bir güne denk geldi hepinizden Allah razı olsun
çiğdem Allah eşine hayırlı iş kapıları açsın üzüldüm birde bebek masrafları kolay değil inşallah atlatacaksınız bu durumu Allah bir kapıyı kapar daha hayırlı bir kapı açar bol bol dua edin tevekküle bırakın
tümay senin plesanta öndemi benim de eş aşağıda acaba aynı şey mi oluyor, inşallah her birimiz sıkıntısız atlatırız sağlıkla kucağımıza alır ve büyütürüz evlatlarımızı
hamile bayanlar size diyorum sakın ha sakın bayram temizliği için kendinizi yormayın bebeklerinizi düşünün bırakın pis desinler aklı başında insanlar demez zaten özellikle yukarı doğru uzanmayın çok tehlikeliymiş hangi ayda olursa olsun bebek göbek bağından düşebiliyormuş Allah korusun.
zeytin yağı saf yağ olduktan sonra bence pişikler için zeytin yağı kullanmak daha mantıklı bence, cilde faydalı hiç br zararı yok seninle aynı fikirdeyim canım o kremlerin içinde nede olsa kimyasal var
Tümay cim ayy coksukur oh be plesanta demek sadece sezeryan gerektiriyormus bu güzel bir haber.aman Allah daha büyük dert vermesin canım arkadaş im.
Ayrıca bebe yağı kesinlikle kullanmayın ben 7. Aya kadar düzenli kullandım fakat karnimda catlamayan yer kalmadi berbat bir şey .son 1 aydır badem yağı kullanmaya başladım ama tabiki zaten çok gec oldu.ben bebegimede kullanmiycam dalinin bebe yagini femekki bir ise yaramiyor niye sureyim
Kizzzz sakın temizlik filan yapim deme bayram üzeri yorma kendini lütfen bak o temizlik seni kurtarmiycak. Bi silin supurun toz alın tamam.
Çiğdemmmmmm canım hoşgeldin Süpersin varya nasıl tek tek herkese cvp yazmışsın helalolsun sana.
Peki senin erken doğum sancılar in sonradan gecmismiydi yoksa hepmi devam etmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?