- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.301
Kızlaaaaaaaaarr sınavı kazandımmmmmmmm
Günaydın hayırlı cumalar canlarım
Bugün annem geliyor çok şükür inşallah.
Gülhan cim ağzına saglik Allah razı olsun kuşum.
Buketim ben suanda 100 beden takiyorum benden büyük olamazsin yavrum liderlik bende bence
Nazan Özlem Burcu csnlarim gunaydin.
Aslı yaa cok merak ediyorum nezaman netleşecek senin bu ikiz kiraxlarinin sana tutundugu?
Meral bebeğim nerdesin sınavdan sonra sırra kadem bastin özledik
Tümay doktor dan hayırlı mutlu haberler ile gel inşallah.
Bende yarin gidecegim Allah nasip ederse kontrole. Ama yine birsürü tahlil nst serum filan verip canimi çıkartacak ondan korkuyorum
ne sınavıydı kuzum buUzak kaldım baya unuttum valla ama tebrikler ederim canım benimm
Canımm dr kontrolün iyi geçer inşallah sorun yoktuır rahatça bayramını yaparsın tatlımm benimm sane msj attım bir konuda aldın mı bilmiyorum ama.
çiğdem canım temizlik yaptığım yok ki anlatılacak gibi yapmıyorum yani saldım çayıra misali sil süpür toz al o kadar ammaaa haftasonu kendimi temizliğe vericem bayram temizliği, kış temizliği hepsi bir arada. Kimse geleceği yok ya tatil temizliğin bahanesi bir dah bulamam böyle uzun tatil. Selim'e de geçmiş olsun canım geçmiştir valla yavrucuğa biz bile hasta oluyoruz o nasıl olmasın ama geçer annesi merak etme sen. öyle öyle büyüyecekler. Eşinde inşallah güzel bir iş bulur tabii sana yansıyor bunlar ama geçecek inşallah annen bakabilirmiş sen çalışırsın o arada eşinde iş bulur böyle arada işsiz kalmalar oluyor napıcaksın bulnur hal çaresi ama erkekler için kolay değil tabii.
Meral'i merak edenler kendisi tatilde deniz güneş keyfi yapıyor çok güzel bir şekilde. Ben bir yere gidemiyorum maalesef..
arkadaşlar merhaba bende aranıza katılabilirmiyim bana da bi yol gösterin şuan çok kafam karışık yardımcı olabilirmisiniz?
canım gözün aydın hadi bebişin uğurlu geldi maşallah canım senin hangi bankaydı eşimde bankada çalışıyor ya söyledim merak etti bankayıKızlaaaaaaaaarr sınavı kazandımmmmmmmm
tebrikederim şekerimmm
canım gözün aydın hadi bebişin uğurlu geldi maşallah canım senin hangi bankaydı eşimde bankada çalışıyor ya söyledim merak etti bankayı
hayırdır inş. hoşgeldin diyelim öncelikle sıkıntı nedir canım rabbim en hayırlıs göstersin sana inş.
Kızlar meraba..
Geçen dua listesinden eksiklarim vardı yeni dua listesine baslayamamistimama bugün cuma vakti abdestimi aldim önce geçen dua listesinden Seda Zeynep Gülhan Nazan Özlem Burju Gül ve Çiğdem sizlere dua ettim hakkınızı helal edin tedaviye başlayınca okuyamamistim..
Yeni listedenn de benim dua günüme kadar olanları okudum hızımi alamamışim:)
Buket ve Yasemin sizler içinde fetih suresini okudum Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Allah'a emanet olun tekrar geç okuduklarım haklarınizi helal edin :)
Bide son olarak Bedriye ve Serap sizlere fetih suresi okuyamamistim acaba ne okusamki size? Istediginiz bi sure dua falan varsa seve seve okurum :) kendimi affettirmem lazım :)
sağol canım Allah razı olsun
Teşekkür ederim cidoşum ya sorma buz hasta olalım da onlara birsey olmasın kuzum sana da cok gecmis olsun dikkat edin iyi bak oğluna öp yerimede:) Allah'a emanetsinizHayırlı cumalar kızlar;
Bi kaç defa giriş yaptım tam yazıcakkken beni sıpa uyandı fln hep bi engel çıktı birtürlü yazamadım..
Öncelikle Bedriyecim hayırlı olsun allah kavuşturdu sonunda sizi bugünleride gördük çok şükür.. Rabbim ikinizede sağlık sıhhat versin inş.
Serapcım sana da hayırlı olsun.. Hayırlı sağlıklı bi evlat olur inş. Size.. Gözün aydın :)
Aslı'cım canım benim lütfen kendini herşeye hazırla, bunlar güzel belirtiler evet ama hemen sevinmeyelim ufaktan heyecanlanalım amaseni seviyorum herşeyin hayırlısı..
Yasemincim sende sıkıntılı günler geçirmişsin ama bişey diyim mi; aynen benim yaşadığım şeyleri yaşıyorsun başından beri.. Gerçi ben işe gidiyordum ama zor bela tabii.. Neyse benimde 7buçuk aylıkkken fln erken doğma riski vardı sonra ne oldu 42. Hafta da geldi.. Tabii senin okdr sürmez ama bugünlere kadar kör topal geldik (inşallah sağlıkla kucağına alcaksın canım benim hayırlısıyla..
Buketcim itiraf etmeyelim ki bende 100 numaro takıyorum :) hatta bayağı dolgun duruyo ama daha büyüğünü almaya cesaretim yok :)
Kendime kabullendiremiyorum sanırım (;
Kilo konusuna gelince bende 26 kilo almıştım şu vakte kadar gide gide 11 kilo gitti 15 kilom benimle yaşıyor ..
Ve tabii çatkaklarım da.. Ama Anne olmak çok güzell vücudum bozulmuş fln umrumda değill her sabah gözümü açtığımda yanımda cennet kokulu çakmak çakmak bakan bir çift göz var etrafa gülücük saçan :)) sakın kafanıza takmayın. Ama eş in davranışı da önemli, benim eşim hiç beni çirkin hissttirmedi o kısacık saçlara rağmen :-D
Burjucumm nasılsın bebekim.. Topiğin nazbı senden atıyor vallatüm gelişmeleri öğrenmek için seni takip ediyorum..
Mesude seninde bebiş hastaymış geçmiş olsun canım gerçkten onlar hasta olunca dünya başıma yakılmış gibi çok üzülüyorum ya.. Yavrularımız hiç hasta olmasın inş.
Gül cüm bu aylarda yavaş yavaş ek gıdaya geçiliyor ztn hatta mama ile beslenenler 4. Ayda başlıyor..
Bizim gelişimimiz iyi allaha şükür dün doktordaydık şimdilik ek gıdaya başlamadık ama tattırıypruz meyve sularından bide salatalık verdim onu emiyo.. Güzel bi duygu yeni bişeyler yemesi sofraya birlikte oturupruz (
Zuperz- Ebrucum acaba bebişin yalancı emzik almıyor mu? Ozman rahatlarsın bayağı canım.. Gerçi bnimki hiç almadı ama öle meme deliside değil karnı doyunca bırakır hemen.. Yalancı senin kurtarıcın olabilir..
Özlemcim babana da çok geçmiş olsun.. Hadi artık senide icraat yaparken görelim in sahalara cici kuş (
Tümaycım kızışın iyidir inş. Geçmiş olsun buarada grip olmuşsun heryer virüs kaynıyo ztn aman dikkat edin hamişler..
Sedacım sen nasılsın kuzum? Hani artık bize gaz verici temizlikler yapmıyorsun bak saldık hepşmiz hee 😄
Ayy aklıma gelmiyor başka yaa unuttuğum kimse yoktur inş. Varsa da kusura bakmayın nolur..
Aklıma geldi selam olsun zeynep ve meralcim sizlere çok öpüyorum sizleride..
Bircan , Burcu ve Gülhan allah evlatlarınızı size bağışlasın iyi olun hep inş.
Tebrik ederim CNm gözün aydın koca bıKızlaaaaaaaaarr sınavı kazandımmmmmmmm
Aaaa ne demekk Allah hepimizden razı olsun bu işleri seninle konustuktan hemen sonra yaptım :)
Canım ewet karsilasamiyoruz iyiyim ne olsun gün sayıyorum test günü için :) sen nasılsın Betül güzelliği nasıl? Kocaman öp kızını benim için :)SElam hayirli geceler kızlar nasilsiniz bakım
Asli CNm nasılsın ya bı türlü denk gelemedik ne zamandır aklimdasin ya
aferin sana çalışkan hatun ben tembelim tatilde okurum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?