Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Cigdem gecmis olsun canim kiyamam Selim pasaya ...Canim esinin is durumu duzelmistir diye umuyordum skma canini Allah buyuk cok buyuk kapilar acicak insallah annecigin geliyormus biraz daha rahat edersin.Esin icin hic kolay degil yazik oda stres yapiyor demekki Allah yardimciniz olsun .

Kızlaaaaaaaaarr sınavı kazandımmmmmmmm

ne sınavıydı kuzum bu uzak kaldım baya unuttum valla ama tebrikler ederim canım benimm

canımm dr kontrolün iyi geçer inşallah sorun yoktuır rahatça bayramını yaparsın tatlımm benimm sane msj attım bir konuda aldın mı bilmiyorum ama.

Çiğdem canım temizlik yaptığım yok ki anlatılacak gibi yapmıyorum yani saldım çayıra misali sil süpür toz al o kadar ammaaa haftasonu kendimi temizliğe vericem bayram temizliği, kış temizliği hepsi bir arada. Kimse geleceği yok ya tatil temizliğin bahanesi bir dah bulamam böyle uzun tatil. Selim'e de geçmiş olsun canım geçmiştir valla yavrucuğa biz bile hasta oluyoruz o nasıl olmasın ama geçer annesi merak etme sen. Öyle öyle büyüyecekler. Eşinde inşallah güzel bir iş bulur tabii sana yansıyor bunlar ama geçecek inşallah annen bakabilirmiş sen çalışırsın o arada eşinde iş bulur böyle arada işsiz kalmalar oluyor napıcaksın bulnur hal çaresi ama erkekler için kolay değil tabii.

Meral'i merak edenler kendisi tatilde deniz güneş keyfi yapıyor çok güzel bir şekilde. Ben bir yere gidemiyorum maalesef..

bankanın ünvanda yükselme sınavıydı..:)

hayırdır inş. hoşgeldin diyelim öncelikle sıkıntı nedir canım rabbim en hayırlıs göstersin sana inş.

teşekkür ederim canım öncelikle cevap verdiğin için bende pko var çocuk sahibi olmak istiyorum 3 yıldır tedavi görüyorum ilaç tadavsi gördüm 4 ay sonuç alamadım aşılama yaptırdık bi defa tutmadı dün güzel bir tüp bebek merkezine gittik ordada eşimde sperm şekil bozukluğu olduğunu ve tüp bebek yapmamız gerektiğini söyledi ben 22 yaşındayım tüp bebek için erken olduğunu düşünüyorum yardım edermisiniz ne yapmam lazım hem pko lu olup hemde eşinde sperm şekil bozukluğu olup normal yollarla hamile kalan oluyo mu topik sayfaları çok olduğu için hepsini okuyamadım yardım ederseniz çok sevinirim

Kızlar meraba..
Geçen dua listesinden eksiklarim vardı yeni dua listesine baslayamamistim ama bugün cuma vakti abdestimi aldim önce geçen dua listesinden Seda Zeynep Gülhan Nazan Özlem Burju Gül ve Çiğdem sizlere dua ettim hakkınızı helal edin tedaviye başlayınca okuyamamistim..
Yeni listedenn de benim dua günüme kadar olanları okudum hızımi alamamışim:)
Buket ve Yasemin sizler içinde fetih suresini okudum Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Allah'a emanet olun tekrar geç okuduklarım haklarınizi helal edin :)
Bide son olarak Bedriye ve Serap sizlere fetih suresi okuyamamistim acaba ne okusamki size? Istediginiz bi sure dua falan varsa seve seve okurum :) kendimi affettirmem lazım :)

sağol canım Allah razı olsun

Teşekkür ederim cidoşum ya sorma buz hasta olalım da onlara birsey olmasın kuzum sana da cok gecmis olsun dikkat edin iyi bak oğluna öp yerimede:) Allah'a emanetsiniz
Kızlaaaaaaaaarr sınavı kazandımmmmmmmm
Tebrik ederim CNm gözün aydın koca bı :sana

SElam hayirli geceler kızlar nasilsiniz bakım

Asli CNm nasılsın ya bı türlü denk gelemedik ne zamandır aklimdasin ya

SElam hayirli geceler kızlar nasilsiniz bakım

Asli CNm nasılsın ya bı türlü denk gelemedik ne zamandır aklimdasin ya
Canım ewet karsilasamiyoruz iyiyim ne olsun gün sayıyorum test günü için :) sen nasılsın Betül güzelliği nasıl? Kocaman öp kızını benim için :)
aferin sana çalışkan hatun ben tembelim tatilde okurum artık

Yaaa ne çalışkan ne çalışkan yeni dua listesi bitecekti ben eskiyi tamamlayamamistim :)

Günaydın canlarım birazdan Allah nasip ederse yola çıkıyoruz, sivas'a..

MERAL VE GÜLHAN amenerrasulühü okudum sizin için, Rabbim gönlünüzün muradını versin

BUKET VE YASEMIN size de birer tana FETIH suresi okudum, Rabbim hayırlı zamanda hayirlı doğum nasip etsin

şimdiden hepinizin KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN, hayırlı huzurlu ve bol bereketli geçsin inşallah, Allah'a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…