Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

geçmiş olsun canım inş. rabbim zamanı geldiginde aman dedirtmede versin kuzunu sana pkolu arkadalar var aramızda yardımcı olcaklardır sana tekrar hoşgeldin aramıza bende 3.5 yıl sonra kavuştum kızıma inş. sag saglim alırım kucagıma hayırla

günaydınnnnn yine ben işteyimmmmm

burcu iyi yolculuklar kayseriyede beklerimmmm kuzumm
aslıcımm bi test güünü söylemedin yaa bayram bile olsa faceten fila msj at catlarım bakk

Günayyddıınnnn çok sevdiklerimmmm özlediklerimmm

Nasılsınız bi kaç sayfa geriye gittim çok şükür bi yaramazlık yok kimsede heralde inşAllah..

Bizi sorarsanız kızçemm iyi Allah a bin şükür olsun, akşamları oturuyor, gündüzleri uyuyor.. emerken öksürüyor böyle tıkanır gibi oluyor o zaman çok panikliyorum, ve aslında hala inanamıyorum, lohusalık çarptı beni hani gebelikte sebebsiz ağlıyoruz diye konuşuyorduk ya offf kızlar lohusalıkta o tavan yapıyor, işitme testini bayram sonrasına bıraktık sanırım yaa çok stres olduk zaten Allah tan hayırlısını diliyorum inşAllah sağlık sıhhat şifa verir Allah herkesin evladına benim kızıma da inşAllah..

YAseminn ve bukett doğurma sırası size geldi hayırlısıyla, sizler inşAllah hayırlısıyla çatır çatır doğurursunuz.. bukeeeett hayırlı uğurlu olsun sınavı kazanmıssın maşaAllah sana...

Aslı canım benimmm inşAllah hayırlı test sonuçları olsun hepimizin yüzü gülsün inşAllah seninle..
bizede dua okumaya niyetlenmişsin heralde Elif e sağlık şifa niyetine bi sure okursan çok çok sevinirim.

Çiğdeemm eşin işten çıkmış sanırım hayırlısıyla inşAllah bi iş bulur dur bakalım gün doğmadan neler doğar..
eşinin şöförlüğü falan var mı? Aklımızda bulunur en azından.. Allah hayırlı kapılar açsın size..

Tefriciyeleri daha yeni bitirdim, dün..
akşam farkettim doktorun normalde planladığı doğum tarihide dündü ama elif acele etti.. Allah inşAllah beni affedip dualarımı kabul eder inşAllah..

Allah ım hayırlı yolculuklar versin.. Senin ve sevdiklerininde kurban bayramı kutlu olsun.. Allah bu mübarek bayramın hatrına yüzünü gönlünü sevindirsin inşAllah..

Karakizina cok dua etcem Bedisim ama korkma test temiz cikicak ben inaniyorum bak dogumun kolay olucak dedim oldu kizinda saglikli oyle hissediyorum..

Ayy canım Tumay ımm benim yaa.. Allah hayırlısıyla yüzünü güldürsün inşAllah.. Sen kısmet olursa kesin sezeryan olucaksın diye özellikle sana yazıyorum hiç korkma ben ki kan aldırmaya korkan bi insan olarak sezeryan süperrdi sonrasında ağrı sızıyı da abartmaya gerek yok zaten ağrı kesiciler veriyorlar benim ağrı eşiğim çok düşük ama inan

ben bile çok çok çok zorlanmadım.. anesteziden de yok yere korkmuşum, güzelll uyursan güzel uyanıyorsun ki ben ağlayarak uyumuştum yinede çok şükür koaly uyandım bu arada bişey daha dicemm tümmm hamilelere sütünüzün hemen geleceğinize inanaın.. ben gebeliğim boyunca sadece o konuda içim çok rahattı gelir sütümm diyordum daha kendime gelememiştim bebek emmeye çalışıyordu beni gelmiş süütümm heee çokçok gelmiyor ama normalde de yavaşca iniyormuş normalmiş yanii.. Allah a bin şükür olsun.. Herkes sağlıkla sıhhatle kavuşssun inşAllah evlarına, gebe olmayanlarımızda hayırlı tez vakitlerde gebe kalıp hayırlısıyla yüzleri gülsün inşAllah Yarabbim.

bedişş karnına bastırıyolarmı çok caın acıyomu hııı

bedişş karnına bastırıyolarmı çok caın acıyomu hııı

Nazan ımm ben genel anestezi oldugum için herhangi bi işlem bilmiyorum da şu var ben epıdural için çok tereddütde kalmıştım doktoru değiştirmeyi vs çok istemiştim ama iyi ki eşimi dinleyip değiştirmemeişim çünkü ben epidural falan olamazmışım o ameliyathane normalde bakıldığında inanın korkulacak hiç bişey yok hepini rahat rahat doğurursunuz hayırlısıyla ama ben hastanenin önünden geçerken bile heyecanlanan bi tip olduğumdan ben ayık kalamazmışım zaten bide anestezi uzmanına çok heyecanlı olduğumu falan güzelce anlattım sizde anlatın kendi doktorum zaten tanıdığından beni uyumadan hiç bi işlem yapılmadı, ama o bastırmayı hep yapmıyorlar heralde..

hımmm sen farkında deilsin belkide bastırdılar tam uyanmadıgın içi farketmedin

Çok şükür canım kolay bir doğum olmuş darısı diğer arkadaşların ve benim başıma sen böyle anlattın ya artık hiç korku kalmadı.Sütünün gelmeside süper bişey bazı şeylerin psikolojik olduğu aşikar inanınca olacağına oluyor.

kz bediş doğurdunda sen bide geldin burada anlatıyosun öle mi:))vay vay vay..Allah sağlık şifa versin kıcışına da:))bişey çıkmayacak..

buket öncelikle hayırlu uğurlu olsun yeni görevinde Allah muvaffak etsin.
kızlar benm biraz moralim bozuk 2 gündür bazen açık renk sarımsı renkte bazen kahvenrengi renkte sümüksü yapıda lekelenme oluyor çok değil nadir ama benim panik yapmama neden oluyor kendime sinir oluyorum stres olmuyayım diye ama elimde değil çok korkuyorum araya bayram girdi doktora bayram ertesi gidicem internetten okuyup okuyup bide kafamı bulandırıyorum. sizinle paylaşmak istedim

Canım korkma Allah'ın izniyle inşallah bîrşey yoktur îçeride kalan birikinti akıntıyla dışarı atılıyordur benım öyle akıntıyla renkli renkli bir ay boyunca geldi inşallah bunlar son kalanlardır onlarda gider ve tamamen temizlenir hîç sıkma canını bebişini sıkıntıya sokma o şimdi keyfinde sende bol bol meyve süt iç onun vitaminini depola

Kizlar hepinizi n duasına ihtiyacım var. Dr acil sevk yazdi vakif gureba hastanesine gidiyorum. Yatiricaklar ve bebegin hareketlerini ve kalp atisini hala net duyamazlarsa doguma alicaklar sezeryan.

inşallah canım rabbim seninle birlikte hamile olan tüm kardeşlerime sancısız kolay doğum bebeğinide sağ salim kucağına almayı nasip etsin benim gibi hala beklemede olan kardeşlerimin de yardımcısı olsun boynu bükük bırakmasın güzel Allah ım

canımm hemen karaları baglam canım benim inş. bişeycik olmayacakk dua et hayırlıyla geçsin gitsin

aminnn aminn bak ne dicem ben 4 cuma üst üste 1000 adet ya evvel çekmiştim allahın izni ile 5 hafta hamile oldugumu ögrendim sende dene derim yer gçk dua ile

Kizlar hepinizi n duasına ihtiyacım var. Dr acil sevk yazdi vakif gureba hastanesine gidiyorum. Yatiricaklar ve bebegin hareketlerini ve kalp atisini hala net duyamazlarsa doguma alicaklar sezeryan.

Canım Allah yardımcın olsun. Hayırlısı olsun hakkınızda İnşallah. Dualarımız seninle bitanem eğer doğması gerekiyorsa sağlıkla gelsin inşallah. Ben bu saatten sonra sorun olacağını sanmıyorum canım.

Canım Allah yar ve yardımcın olsun hakkında ne hayırlısıysa allahım onu yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…