- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.321
teşekkür ederim canım öncelikle cevap verdiğin için bende pko var çocuk sahibi olmak istiyorum 3 yıldır tedavi görüyorum ilaç tadavsi gördüm 4 ay sonuç alamadım aşılama yaptırdık bi defa tutmadı dün güzel bir tüp bebek merkezine gittik ordada eşimde sperm şekil bozukluğu olduğunu ve tüp bebek yapmamız gerektiğini söyledi ben 22 yaşındayım tüp bebek için erken olduğunu düşünüyorum yardım edermisiniz ne yapmam lazım hem pko lu olup hemde eşinde sperm şekil bozukluğu olup normal yollarla hamile kalan oluyo mu topik sayfaları çok olduğu için hepsini okuyamadım yardım ederseniz çok sevinirim
Günaydın canlarım birazdan Allah nasip ederse yola çıkıyoruz, sivas'a..
MERAL VE GÜLHAN amenerrasulühü okudum sizin için, Rabbim gönlünüzün muradını versin
BUKET VE YASEMIN size de birer tana FETIH suresi okudum, Rabbim hayırlı zamanda hayirlı doğum nasip etsin
şimdiden hepinizin KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN, hayırlı huzurlu ve bol bereketli geçsin inşallah, Allah'a emanet olun
Karakizina cok dua etcem Bedisim ama korkma test temiz cikicak ben inaniyorum bak dogumun kolay olucak dedim oldu kizinda saglikli oyle hissediyorum..
Ayy canım Tumay ımm benim yaa.. Allah hayırlısıyla yüzünü güldürsün inşAllah.. Sen kısmet olursa kesin sezeryan olucaksın diye özellikle sana yazıyorum hiç korkma ben ki kan aldırmaya korkan bi insan olarak sezeryan süperrdi sonrasında ağrı sızıyı da abartmaya gerek yok zaten ağrı kesiciler veriyorlar benim ağrı eşiğim çok düşük ama inan
ben bile çok çok çok zorlanmadım.. anesteziden de yok yere korkmuşum, güzelll uyursan güzel uyanıyorsun ki ben ağlayarak uyumuştum yinede çok şükür koaly uyandım bu arada bişey daha dicemm tümmm hamilelere sütünüzün hemen geleceğinize inanaın.. ben gebeliğim boyunca sadece o konuda içim çok rahattı gelir sütümm diyordum daha kendime gelememiştim bebek emmeye çalışıyordu beni gelmiş süütümm heee çokçok gelmiyor ama normalde de yavaşca iniyormuş normalmiş yanii.. Allah a bin şükür olsun.. Herkes sağlıkla sıhhatle kavuşssun inşAllah evlarına, gebe olmayanlarımızda hayırlı tez vakitlerde gebe kalıp hayırlısıyla yüzleri gülsün inşAllah Yarabbim.
bedişş karnına bastırıyolarmı çok caın acıyomu hııı
Nazan ımm ben genel anestezi oldugum için herhangi bi işlem bilmiyorum da şu var ben epıdural için çok tereddütde kalmıştım doktoru değiştirmeyi vs çok istemiştim ama iyi ki eşimi dinleyip değiştirmemeişim çünkü ben epidural falan olamazmışım o ameliyathane normalde bakıldığında inanın korkulacak hiç bişey yok hepini rahat rahat doğurursunuz hayırlısıyla ama ben hastanenin önünden geçerken bile heyecanlanan bi tip olduğumdan ben ayık kalamazmışım zaten bide anestezi uzmanına çok heyecanlı olduğumu falan güzelce anlattım sizde anlatın kendi doktorum zaten tanıdığından beni uyumadan hiç bi işlem yapılmadı, ama o bastırmayı hep yapmıyorlar heralde..
Ayy canım Tumay ımm benim yaa.. Allah hayırlısıyla yüzünü güldürsün inşAllah.. Sen kısmet olursa kesin sezeryan olucaksın diye özellikle sana yazıyorum hiç korkma ben ki kan aldırmaya korkan bi insan olarak sezeryan süperrdi sonrasında ağrı sızıyı da abartmaya gerek yok zaten ağrı kesiciler veriyorlar benim ağrı eşiğim çok düşük ama inan
ben bile çok çok çok zorlanmadım.. anesteziden de yok yere korkmuşum, güzelll uyursan güzel uyanıyorsun ki ben ağlayarak uyumuştum yinede çok şükür koaly uyandım bu arada bişey daha dicemm tümmm hamilelere sütünüzün hemen geleceğinize inanaın.. ben gebeliğim boyunca sadece o konuda içim çok rahattı gelir sütümm diyordum daha kendime gelememiştim bebek emmeye çalışıyordu beni gelmiş süütümm heee çokçok gelmiyor ama normalde de yavaşca iniyormuş normalmiş yanii.. Allah a bin şükür olsun.. Herkes sağlıkla sıhhatle kavuşssun inşAllah evlarına, gebe olmayanlarımızda hayırlı tez vakitlerde gebe kalıp hayırlısıyla yüzleri gülsün inşAllah Yarabbim.
Canım korkma Allah'ın izniyle inşallah bîrşey yoktur îçeride kalan birikinti akıntıyla dışarı atılıyordur benım öyle akıntıyla renkli renkli bir ay boyunca geldi inşallah bunlar son kalanlardır onlarda gider ve tamamen temizlenir hîç sıkma canını bebişini sıkıntıya sokma o şimdi keyfinde sende bol bol meyve süt iç onun vitaminini depolabuket öncelikle hayırlu uğurlu olsun yeni görevinde Allah muvaffak etsin.
kızlar benm biraz moralim bozuk 2 gündür bazen açık renk sarımsı renkte bazen kahvenrengi renkte sümüksü yapıda lekelenme oluyor çok değil nadir ama benim panik yapmama neden oluyor kendime sinir oluyorum stres olmuyayım diye ama elimde değil çok korkuyorum araya bayram girdi doktora bayram ertesi gidicem internetten okuyup okuyup bide kafamı bulandırıyorum. sizinle paylaşmak istedim
Kizlar hepinizi n duasına ihtiyacım var. Dr acil sevk yazdi vakif gureba hastanesine gidiyorum. Yatiricaklar ve bebegin hareketlerini ve kalp atisini hala net duyamazlarsa doguma alicaklar sezeryan.
geçmiş olsun canım inş. rabbim zamanı geldiginde aman dedirtmede versin kuzunu sana pkolu arkadalar var aramızda yardımcı olcaklardır sana tekrar hoşgeldin aramıza bende 3.5 yıl sonra kavuştum kızıma inş. sag saglim alırım kucagıma hayırla
buket öncelikle hayırlu uğurlu olsun yeni görevinde Allah muvaffak etsin.
kızlar benm biraz moralim bozuk 2 gündür bazen açık renk sarımsı renkte bazen kahvenrengi renkte sümüksü yapıda lekelenme oluyor çok değil nadir ama benim panik yapmama neden oluyor kendime sinir oluyorum stres olmuyayım diye ama elimde değil çok korkuyorum araya bayram girdi doktora bayram ertesi gidicem internetten okuyup okuyup bide kafamı bulandırıyorum. sizinle paylaşmak istedim
inşallah canım rabbim seninle birlikte hamile olan tüm kardeşlerime sancısız kolay doğum bebeğinide sağ salim kucağına almayı nasip etsin benim gibi hala beklemede olan kardeşlerimin de yardımcısı olsun boynu bükük bırakmasın güzel Allah ım
Kizlar hepinizi n duasına ihtiyacım var. Dr acil sevk yazdi vakif gureba hastanesine gidiyorum. Yatiricaklar ve bebegin hareketlerini ve kalp atisini hala net duyamazlarsa doguma alicaklar sezeryan.
Canım Allah yar ve yardımcın olsun hakkında ne hayırlısıysa allahım onu yaşatsınKizlar hepinizi n duasına ihtiyacım var. Dr acil sevk yazdi vakif gureba hastanesine gidiyorum. Yatiricaklar ve bebegin hareketlerini ve kalp atisini hala net duyamazlarsa doguma alicaklar sezeryan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?