- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.341
aminnn aminn bak ne dicem ben 4 cuma üst üste 1000 adet ya evvel çekmiştim allahın izni ile 5 hafta hamile oldugumu ögrendim sende dene derim yer gçk dua ile
Kızlar eve geldim bugun 3 hastane dolastim hepsinin doğum haneleri full dolu. En son sevk ile vakıf gureba hastanesine gittim doğum olacak diye onlarda nst ye bagladilar baştan savma vaziyette. Idare eder durumdasin sen simdi eve git sancin olunca acilden gel hemen dediler. Allaha emanet yani. Çok şükür evdeyim
Ewet canım 4cuma üst üste çekiliyor bende çektim Allah'ın izniyle 4cuma hamile olduğumu öğrendimçekerim canım Allah ın izniyle meryem suresini de çok okuyorum onuda denerim sadece cuma günlerimi çektin
Günayyddıınnnn çok sevdiklerimmmm özlediklerimmm
Nasılsınız bi kaç sayfa geriye gittim çok şükür bi yaramazlık yok kimsede heralde inşAllah..
Bizi sorarsanız kızçemm iyi Allah a bin şükür olsun, akşamları oturuyor, gündüzleri uyuyor.. emerken öksürüyor böyle tıkanır gibi oluyor o zaman çok panikliyorum, ve aslında hala inanamıyorum, lohusalık çarptı beni hani gebelikte sebebsiz ağlıyoruz diye konuşuyorduk ya offf kızlar lohusalıkta o tavan yapıyor, işitme testini bayram sonrasına bıraktık sanırım yaa çok stres olduk zaten Allah tan hayırlısını diliyorum inşAllah sağlık sıhhat şifa verir Allah herkesin evladına benim kızıma da inşAllah..
buket öncelikle hayırlu uğurlu olsun yeni görevinde Allah muvaffak etsin.
kızlar benm biraz moralim bozuk 2 gündür bazen açık renk sarımsı renkte bazen kahvenrengi renkte sümüksü yapıda lekelenme oluyor çok değil nadir ama benim panik yapmama neden oluyor kendime sinir oluyorum stres olmuyayım diye ama elimde değil çok korkuyorum araya bayram girdi doktora bayram ertesi gidicem internetten okuyup okuyup bide kafamı bulandırıyorum. sizinle paylaşmak istedim
Kizlar hepinizi n duasına ihtiyacım var. Dr acil sevk yazdi vakif gureba hastanesine gidiyorum. Yatiricaklar ve bebegin hareketlerini ve kalp atisini hala net duyamazlarsa doguma alicaklar sezeryan.
Canım korkma Allah'ın izniyle inşallah bîrşey yoktur îçeride kalan birikinti akıntıyla dışarı atılıyordur benım öyle akıntıyla renkli renkli bir ay boyunca geldi inşallah bunlar son kalanlardır onlarda gider ve tamamen temizlenir hîç sıkma canını bebişini sıkıntıya sokma o şimdi keyfinde sende bol bol meyve süt iç onun vitaminini depola
canımm hemen karaları baglam canım benim inş. bişeycik olmayacakk dua et hayırlıyla geçsin gitsin
sağolun kızlar inşallah bir şeycik olmaz, kırmızıya dönerse hemen gidicem özlemcim, inşallah dönmez Allaha emanetcanım dinlen yorma kendini olabilir öyle akıntılar ama içini ferahlatmak için bayram sonunu beklemeden bi doktora görün yinede
canım benm Allah yardımcınızolsun, zaten bugün duygusalım seni de okuyunca daha duygusallaştım zar zor hamile kaldık çok şükür, o ayrı bir sınavdı şimdi bu gebeliğimiz ayrı bir sınav, Allah tevekkülden uzak etmesin bizleri inşallah sende sağlıkla kucağına alacaksın kızını dualarımdasın allaha emanet olun.Kizlar hepinizi n duasına ihtiyacım var. Dr acil sevk yazdi vakif gureba hastanesine gidiyorum. Yatiricaklar ve bebegin hareketlerini ve kalp atisini hala net duyamazlarsa doguma alicaklar sezeryan.
Kızlar eve geldim bugun 3 hastane dolastim hepsinin doğum haneleri full dolu. En son sevk ile vakıf gureba hastanesine gittim doğum olacak diye onlarda nst ye bagladilar baştan savma vaziyette. Idare eder durumdasin sen simdi eve git sancin olunca acilden gel hemen dediler. Allaha emanet yani. Çok şükür evdeyim
bedriyeceğim hoş geldin canım,çok şükür kavuştun yavruna,işitme testinden bence kötü birşey çıkmayacak canım içini ferah tut, içinde bulunduğun anın tadını çıkar,korktun telaşlandın,doktoru değiştiricem dedin,normal olsun,epidural olsun derken sende kavuştun yavruna çok
Canım yeni okudum çok geçmiş olsun, tatlım, Rabbim en doğru zamanda sağlıkla doğumunu nasip etsin, sana fetih okudum ve okurken dedim ki Rabbim sağlıkla doğsun eken geç biz bilmeyiz sen bilirsin, kalbini ferah tut, yeterki kızın sağlıkla gelsin canım, bide neden devlet hast dolaştın, özelde kontrol edilsen olmazmıydı, mutlaka bildiğin bişey vardır eminim, senin doktorun çalıştığı hast neden seni yatırmıyor, geçen seferde devlete gitmiştin sanırım, neyse şu mübarek günlerde herşey çok güzel olacak canım, inan ki kalbim çok rahat senin adına, çok yakında sağlıkla kızına kavüşacaksın inşallah, dualarıumızdasın Allahın izniyle
Bediş canım benim minik kuzun Elif uyupr sanırim yoksa nasıl geleceksin sen :) hep aklımdasınız, sen buaraya gelince ben mutlu oluyorum çünkü moralinin yüksek oldugunu düşünüyorum :) maşallah. Ayy senin hamilelik takvimde Elif hala karnında görünüyor :)))
kuşum için temizleniyodur..dert etmememye çalışş ama dikkat et...iş yapma..bu arada adet tarihlerini takip ediyomusun..baısının öle olurmuşyaa..buket öncelikle hayırlu uğurlu olsun yeni görevinde Allah muvaffak etsin.
kızlar benm biraz moralim bozuk 2 gündür bazen açık renk sarımsı renkte bazen kahvenrengi renkte sümüksü yapıda lekelenme oluyor çok değil nadir ama benim panik yapmama neden oluyor kendime sinir oluyorum stres olmuyayım diye ama elimde değil çok korkuyorum araya bayram girdi doktora bayram ertesi gidicem internetten okuyup okuyup bide kafamı bulandırıyorum. sizinle paylaşmak istedim
Kizlar hepinizi n duasına ihtiyacım var. Dr acil sevk yazdi vakif gureba hastanesine gidiyorum. Yatiricaklar ve bebegin hareketlerini ve kalp atisini hala net duyamazlarsa doguma alicaklar sezeryan.
Günaydın kuzular nasıksınız iki gündür kızımın hareketlerinde azalma var çok endişeleniyorum vede korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?