Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlar eve geldim bugun 3 hastane dolastim hepsinin doğum haneleri full dolu. En son sevk ile vakıf gureba hastanesine gittim doğum olacak diye onlarda nst ye bagladilar baştan savma vaziyette. Idare eder durumdasin sen simdi eve git sancin olunca acilden gel hemen dediler. Allaha emanet yani. Çok şükür evdeyim

aminnn aminn bak ne dicem ben 4 cuma üst üste 1000 adet ya evvel çekmiştim allahın izni ile 5 hafta hamile oldugumu ögrendim sende dene derim yer gçk dua ile

çekerim canım Allah ın izniyle meryem suresini de çok okuyorum onuda denerim sadece cuma günlerimi çektin

Oy kuzum benim ikinizde emanet ne kadar kalırsa okadar iyi inş bayramı rahat geçirirsin canım

bedriyeceğim hoş geldin canım,çok şükür kavuştun yavruna,işitme testinden bence kötü birşey çıkmayacak canım içini ferah tut, içinde bulunduğun anın tadını çıkar,korktun telaşlandın,doktoru değiştiricem dedin,normal olsun,epidural olsun derken sende kavuştun yavruna çok şükür darısı diğer arkadaşların başına olsun inşallah

canım dinlen yorma kendini olabilir öyle akıntılar ama içini ferahlatmak için bayram sonunu beklemeden bi doktora görün yinede

Kizlar hepinizi n duasına ihtiyacım var. Dr acil sevk yazdi vakif gureba hastanesine gidiyorum. Yatiricaklar ve bebegin hareketlerini ve kalp atisini hala net duyamazlarsa doguma alicaklar sezeryan.

canım çok geçmiş olsun,Allah yardımcınız olsun, çok şükür eve dönmüşsün tehlike yokmuş şuan için,eğer senin cimcime erken gelirsede artık bir sorun olmaz sanırım rabbim hakkınızda en hayırlı olan neyse onu nasip etsin inşallah

inşallah burcucum içim temizleniyodur veya büyüdükçe oluyordur en sonki kanamamdan sonra bir kaç gün o kahverengi lekenme oldu yaklaşık 2 haftadır bir şeycik yoktu şimdi tekrar olunca panik oldum Rabbim esirgesin
canımm hemen karaları baglam canım benim inş. bişeycik olmayacakk dua et hayırlıyla geçsin gitsin

canım dinlen yorma kendini olabilir öyle akıntılar ama içini ferahlatmak için bayram sonunu beklemeden bi doktora görün yinede
sağolun kızlar inşallah bir şeycik olmaz, kırmızıya dönerse hemen gidicem özlemcim, inşallah dönmez Allaha emanet
Kizlar hepinizi n duasına ihtiyacım var. Dr acil sevk yazdi vakif gureba hastanesine gidiyorum. Yatiricaklar ve bebegin hareketlerini ve kalp atisini hala net duyamazlarsa doguma alicaklar sezeryan.
canım benm Allah yardımcınızolsun, zaten bugün duygusalım seni de okuyunca daha duygusallaştım zar zor hamile kaldık çok şükür, o ayrı bir sınavdı şimdi bu gebeliğimiz ayrı bir sınav, Allah tevekkülden uzak etmesin bizleri inşallah sende sağlıkla kucağına alacaksın kızını dualarımdasın allaha emanet olun.

canım çok geçmiş olsun çok tanımıyorum ama tedaviyle hamile kalmışsın galiba rabbim bütün bu sıkıntılardan sonra sağ salim kucagına bebeğini almayı nasip etsin her şey yolunda gider inşallah Rabbim yardımcın olsun

Canım benim çok geçmiş olsun seninki birazcık nazlı bebeğim sen içini ferah tut Allah'ın izni ile sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alacaksın Allah'ım seni ve bebeğini korusun canım benim Allah sağlıklı sıhhatli ve tam vaktinde doğum nasip etsin kuzum benim...

Kizlar selamlar elime gecen bilg sizi takip ediyorum, yaseminimm canimm benimm gecmis olsun kanuni sultan sul.hastanesi varmis ya herkes orayi ovuyor oraya gitsen bide avcilarda yeni acilan ssk hast var adini bilmiyorum oraya gitsenn belki daha cok ilgilenirler hee..aslinda varya grebaya falan degil sancin olursa direk capaya acilden giris yap sen en iyi hast.. ayrica benim icim sebnddebn yana cok rahat hayirlisiyla kavusacaksin melegine ama poposunu isir hemen bu nazli tavirlarindan dolayi

Canım yeni okudum çok geçmiş olsun, tatlım, Rabbim en doğru zamanda sağlıkla doğumunu nasip etsin, sana fetih okudum ve okurken dedim ki Rabbim sağlıkla doğsun eken geç biz bilmeyiz sen bilirsin, kalbini ferah tut, yeterki kızın sağlıkla gelsin canım, bide neden devlet hast dolaştın, özelde kontrol edilsen olmazmıydı, mutlaka bildiğin bişey vardır eminim, senin doktorun çalıştığı hast neden seni yatırmıyor, geçen seferde devlete gitmiştin sanırım, neyse şu mübarek günlerde herşey çok güzel olacak canım, inan ki kalbim çok rahat senin adına, çok yakında sağlıkla kızına kavüşacaksın inşallah, dualarıumızdasın Allahın izniyle

Kizlar tektek yaziyorum ekranda yazdiklarim zaman asimi olmasin diye, buketiimmmm canimm benimmm aynen dedigin gibi allah kismet etti aldik kucagimiza cok sukur isitme testini dusunmezsem cok rahatim bugun belki bi hastaneye ugrariz ins temiz cikar hayirlisiylada yuzumuz guler..

Bircann canimm benimmm bendede sinti oluyordu plesanta asagida oldugu zamanlardada sarimsi yada kahverengi hic agir kaldirma is yapma o azalir bide gebelik akintisida oluyor o da olabilir.

Ozlemimmmmm evet kendimi ve yrri geldi sizleri yedim resmen artik son gun evde dddimki normalde sszeryanda doguramiyacagimm kismet oldu geldi cok sukur insallah dedigin gibi testten kotu bisey cikmaz ins

cnm benım rabbım yardımcın olsun

gunaydın kızlar nasılsınız ben ıyı sayılırım cok sukur .okadar dular ettık okuduk bırbırımıze hakkınızı helal edın benden yana teker teker hepınıze helal olsun rabbım hepınızden razı olsun.

Bediş canım benim minik kuzun Elif uyupr sanırim yoksa nasıl geleceksin sen :) hep aklımdasınız, sen buaraya gelince ben mutlu oluyorum çünkü moralinin yüksek oldugunu düşünüyorum :) maşallah. Ayy senin hamilelik takvimde Elif hala karnında görünüyor :)))

Yaseminnn aslinda burcunun dediklerine bebde cokcok katiliyorum illa devlet hsstanesi olucaksa capaada bi sansini mutlaka dene bence buradada avcilar hospitalda iyi bi hstane en azindan bi doktorlo gorusup kayit actirirsan durumunu bilirler, medicanayida cok ovuyorlar bide.. dualarimdasin...

Burcumm cankusumm vardiniz hayirlisiyla sivasa heralde di mi,
Insallah guzell gecer hersey, siz turkiyeyi dolasiyorsunuz mssaallah mersin sivas antalya ohh mis izmir bi de :) biz ist disinda yakin il yok sanirim :) gitmiyoruz

Burcu teyzesi elif kizimiz geceleri oturup gunduzleri uyumayi tercih ediyor, testi dusunmezsem moralim iyi cok sukur burada ben cok huzurluyum biii suruu iyi niyetli arkadaslarimin yanindayim hepinizede duaciyim, bu arada esime dedim ki bugun dedesine goturucez elifi disari cikarmazdik ama hast cikti gorsun die moral olsun nryse esime dedim ki giderjen bi hast gidip testi konusalim yok diyor allah korktuklarimiza ugratmasin hic birimizi bizide..

kuşum için temizleniyodur..dert etmememye çalışş ama dikkat et...iş yapma..bu arada adet tarihlerini takip ediyomusun..baısının öle olurmuşyaa..

kuşum iyiymiyşin şükür...Allah şifa versin..dikkatli olda sen napalım sneinkide nazlı çıktı...telaş yapmamaya çalış..böle böle götürecen

Günaydın kuzular nasıksınız iki gündür kızımın hareketlerinde azalma var çok endişeleniyorum vede korkuyorum

ay sana ne oldu..ne oluyo bu topiğe yaaa...naıl anladın azalma olduğunu..takvimi takip ediyormusun belki hızlı büyüdü yeri draldığı için böle oldu...se yinede takip et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…