Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

[/QUOTE]ay sana ne oldu..ne oluyo bu topiğe yaaa...naıl anladın azalma olduğunu..takvimi takip ediyormusun belki hızlı büyüdü yeri draldığı için böle oldu...se yinede takip et...[/QUOTE]

Valla dündrn beri batiz hareketleri hissedemiyorum çok yormadımda kendimi sallıyoruk öksürüyorum iki pıt pıt sonra gene sessiz anlamadımki peff

Son düzenleme:
Selam canlarim...
Bedriye yerim ben senin kucuk kizini masallah ona insallah isitme testinden gecicek ben inaniyorum..
Nazan yemek yedikten sonra bir sessiz odaya gec hareketlerinu say korkma uyuyordur.
Bircan yorma kendini dinlen canim bol bol Ya Mubdi cek.

Günaydın Sevgili arkadaşlarim
Geçmiş i okuyup geldim

Buketcim sinavi kazanmissin hayırlı ugurlu olsun inşallah cok sevindim

Burcu canım benim fetih okumussun Allah razı olsun. Ağzına yüreğine sağlık. Birde neden özel hastaneye gitmiyorsun demissin haklı olarak. Şu sebeple gidemiyorum kuşum. Hem şuanda dogum icin cok erken diyor dr lar, Allah korusun dogarsa kesin kuveze girer diyor lar. Ama asil sebep bendeki protein kacagi sebebiyle hicbir özel hastane sorumluluk kabul etmek istemiyor ve beni tam teşekküllü bir eğitim Araştırma Hastanesi ne gonderiyorlar. Cunku Allah korusun dogumdan sonra banada yoğun bakim gerekebilir diye inşallah hayırlısı ile ekim ayını bitirebilirsem ozaman herşey yolunda olarak dogurabilecem Allah nasip ederse.

Sekerkiz Tuba canim helallik filan almissin yoksa daha gelmiycekmisin topige. Elbetteki hakkim helal olsun ama sakın kopma buralardan

Nazancim hareket konusunda çok korkma bence biiz bile hergün ayni enerjide olmuyoruz belki ogun yediklerini kizin begenmemistir onun icin tepki vermiyordur. Evham yapma insan kendini yiyor cok kötü oluyor.

Bircan tatlim akıntı kırmızı renk degilse cok korkma kızların dedigi gibi icerde kalan eski şeyler çıkıyor dur inşallah.

Bedisim oyy maşallah neguzel anlatmissin sezeryani icim rahatladi inan. Bide elif iyiymis emiyormus cok sevindim maşallah. Bence işitme testi süper cikacak. Çünkü kimi duysam ayni şeyi yasiyor ve sonucu temiz çıkıyor.

Veeee sedacimmmm kuşum benimmm hediyelerin icin milyon kere teşekkür ler kızlar seda bana dun bir kargo gönderdi. Bi gorseniz bebek anı defteri süper birsey. Bence hepiniz alin ilk defa gördüm ama muhteşem bir anı. Birrde Betüş e biberon sari civciv gibi. Bu stersli gunlrrden sonra bana süper moral oldu.

bugün arefe ben çalışıyorum tabiki..haftaya çalışmıycam ama:))

herkese şimdiden mutlu huzurlu bayramlar..herkesin bayramı mübarek duaları kabul olsun..evlat istiyene evlat sağlık istiyene sağlık versin Allah...bunun yanında mutluluk ve huzurlukta versin:)))

K.Burcu canım evet yarın bayraaaaamm erken kalkın çocuklaaaasr
Buketcim sanada şimdiden hayırlı bayramlar kuşum. Allah hepimizin her gününü bayram sevinci gibi yaşatsın inşallah.

ay canım maşallah kızına, annesi seni yoruyor ama emmesi çok güzel, çoğu bebek göğüs düşmanı oluyo, maşallah maşallah

evet canım çok şükür emiyo kızım ama hiç bırakmıyo beni sürekli emse de emmese de göğsümde kalmak istiyo bu da beni zorluyo hiç bişe yapamıyorum ev aldı başını gidiyo iyice pasaklı oldum koca akşam geliyo yemek falan yok ortada...

aynen canım tadını çıkarın sonra tuvalete gidecek vaktin olmuyo

ay hiç gülesim yoktu alemsin valla benim göğüsler de senin gibi canım bi de doğumdan sonra süt dolunca sen o zaman gör bi de önünü göremezsin

canım benim dr çatlak için bepantol önermişti ben kullandım gerçekten de faydasını gördüm ço kilo almama rağmen oluşmadı çatlak falan. bebişime ise bebe yağı kullanmıyorum arada saf zeytin yağı sürüyorum o kadar

canım benim malesef almıyo kaç tane değiştirdim hepsini de denedim ama istemiyo yalancı memeyi yoksa dediğin gibi alsa biraz rahat ederdim

kızçeler hepinizin bayramı mübarek olsun sevdiklerinizle mutlu bereketli güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle rabbim hepinizin muradını versin.bu arada kızımın da ilk bayramı teyzeler hepinizi kocaman öpüyoruz

elini öpecek kadar olmuştur artık:))

İyi gunler canlarim ben bugunden kayinvalideye gitcem o yuzden hepiciginize mutlu huzurlu bir bayram diliyorum.
Yasemin nasil oldun canim agrin falan yoktur insallah.

İyi gunler canlarim ben bugunden kayinvalideye gitcem o yuzden hepiciginize mutlu huzurlu bir bayram diliyorum.
Yasemin nasil oldun canim agrin falan yoktur insallah.
Sanada hayırlı bayramlar canım. Cok şükür hep yattigim müddetçe idare ediyorum bu halime binlerce şükürler olsun.
Mrb ablalqrim:--(

Merhaba ilk defa görüyorum seni topikte hoşgeldin

Esim trye gitti amcasinj oglu vefaat etti daha 18 yasindaydi beni goturmek istemedi babamda izin vermedi gitmeme esim bi gel dedi bi gelme dedi biletim alinmisti halbuki sonra esimin babasi annesi bi tam dedi sonra tam demedik dediler. Esim ne telime cikiyor nede bieey ben esime cok düskünüm onsuz yapamiKm ama o gayet bensiz yapabilyior okadar agladim yalvardim benid votur diye ama o teljme bile cikmio

bence panik yapma...neticede cenazeye gitmiş..açamıyor olabilir..ayrıca bu kadar düşkün olma bence..belliki yurt dışındasın bu nedenle böyle hissedebiliyor olabilirsin ama..yinede bu kadar bırakma kendini..ayaklarının üstünde dur..çünkü sonra üzülen hep biz kadınlar oluyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…