Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yaso napıyosun..nasılsın...??
Kuşum valla ilaclarimi içiyorum. Tuvalet haricinde kalkmiyoum o şekilde çok şükür idare ediyorum. Ekim bitene kadar kendime sıkı yönetim ilan ettim
Senin dr ne diyor kilo boy suyun selin kordonun filan herşey iyimi
Yeniyim sazen sizle derdimi paylasmak istyom aglanaktan helak oldum

Canım hayırdır inşallah neyin var

Canım benim güle güle kullanın inşallah. Beğenmene çok sevindim. En çokta hatıra kalsın diye seçtim öyle birşeyi duymuştum çünkü böyle birşeyi. Sende Betüşünde beni anarsınız bu benim için harika olur anılmak hatırlanmak.. Betüşü çok merak ediyorum bu kadar nazlı kızımız kime benzeyecek acaba. Resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum.

Esim benim gitmeemi istemedi kasten babama karisi gmicegmi bildigi icinde babami devreye soktu babamda gurur yapmis ya resmen kararimi kendim veremiyom tr ye gelmeme izin vrmiyor ya

Merhaba hanımlar. Ben iznim başladığından beri geç yatıp geç kalkıyorum işlerimde sarkıyor ama yapıyorum işte camlarım silindi perdelerim yıkandı astırdım eşime mutfağı temizledim dün hep daha da var bitmedi tamn asıl iş bugün salon, banyo temizlenecek ortalık silinip süpürülecek, bayram tatlısı yapmam lazım ne yapacağıma karar veremedim, ütüler var yatak odamın perdesi bir tek çok buruşuyor onu ütülemem lazım naparsam yapayım buruşuyor diğer perdelerim hiç buruşmuyor ama çıkarır çıkarmaz makineden astırıyorum perde programında yıkadığım halde yatak odasınınki böyle ütülüyorum mecburen. Dün saat kaçlara kadar mutfak sildim duş aldım ölü gibi uyumuşum valla. Neyse kaçayım ben başlayayım işlere bitsinde önümüzdeki günlerde de keyif yaparım artık yarın bir kaynanamlara gideriz kime gideceğiz ki başka kimse yok.

bende bu bayram erganiye gidecektim annemlerin yanına annemle dün gece konuştuk dedi komşular gelmesin demişler 7 aya kadar dayanın kız yollara çıkmasın demişler annemde dedi kırılmıyorsan gelme ama gelmek istersen yine karışmam dedi bende babam üzülüyor diye gitmek istiyordum babam bebek daha önemli gelmesin demiş bende korkuyordum yoldan 2.günü onlar gelecek bu bayram bizde evdeyiz akşam tatlı yaparım yemeğide 2.gün yaparım artık

Merhaba arkadaşlar foruma üyeydim fakat gizli takipçinizdim sizlerden çok şey öğrendim öncelikle hepinize teşekkür ederim bu benim kk daki ilk mesajım beni de alır mısınız aranıza :) bana yardımcı olursanız çok sevinirim 12 eylülde adet olmam lazımdı hala olmadım işin garibi hiç belirtim yok en az 3-4 gün önceden olurdu kasık ağrım sivilce falan ama hiçbir şey yok. Birkaç gün önce kasıklarımda batmalar oldu ve birkaç gün devam etti ama bu batmalar da çok çok azaldı diyebilirim. Önceki ay da 10 gün gecikti ama hamile drğilmişim adet oldum. 4 aylık evliyim ilk ay korunduk artık korunmuyoruz ne zaman olursa kısmet diyoruz ama aslında çok istiyoruz ikimizde :) bu gecikme neden olabilir hiç belirti olmaması
kafamı karıştırıyor lütfen yardım edin

İşte yaaaa senden beklediğimiz performans bu sedacim tum topik bu yazıyı bekliyor bence temizliğe başlamak için. İşte start verildi ama tabi hamişler için geçerli değildir
Canim annenler cok güzel bir anlayış sergilemisler valla helal olsun. Hem zaten onlar gelecekmis için rahat olsun bence

Tatlım öncelikle hoşgeldin. Aramizada ayrıca hosgeldin. Topikce çok memnun oluruz bizimle olmana.
Benimde hamilelik belirtim kasik agrisiydi. Birde sürekli akıntı oluyordu pedimi alıp defalarca wc ye kostugumu cok iyi hatırlıyorum.

çok teşekkür edetim cevabın için evet bende de var akıntı sarı renkli, günlük ped koyuyorum yoksa çamaşırım çok kirleniyor bayramdan sonrayı beklesem mi test için? Daha iyi sonuç alırım sanırım.

Herkese ii bayramlar hic firsat bulup gelemiyorum suan bile ayagimda sevvali salliyorum cepten giriyorum cok zor oluyo masallah befisim dogurmus allah anali babali buyutsun yasemincim gecmis olsun az kaldi ins tum sikintilar gececek rabbim hayirlusiyla kurtarsin ins gorebildigim hberler bunlardi hepiniz aeo optuk sizi

Selam kızlar herkese hayırlı bayramlar Yasemin-Betül-Serap fetih sürelerimizi okudum Rabbim kolay doğum ve sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasib etsin herkesi öpüyorummmm :*

BUUUUUGÜÜÜNNN BAYRAAAMMMMM ERKEN KALKIN ÇOCUKLAAAARRRR
Canım arkadaşlarım hepimize hayırlı bayramlar, rabbim bu güzel günler hürmetine hepimizi feraha çıkartsın, tüm günlerimiz bayram sevinci ile geçsin, sağlık, huzur hep bizimle olsun inşallah.
Dün tv de hacıların tam vakfe zamanına denk geldim yani hacı oldukları anki yaptıkları dua vaktine, hepinize bir bir dua ettim o anda Allah inşallah kabul eder hayırlısı ile.

Yasom ağzına sağlık canım benimm bugün sabaha kadar seninle uğraştım hayırdır inşallah cokk öpüyorum seni canımcim iyi bayramlar..

Kızlarr bayramınız mübarek olsunn hayırlara vesile olsun inşallah. Biz de eşimle başbaşa oturuyoruz annemleri aradık bayramlaştık böyle yalnız zor oluyor ama kafanı dinlemek istedim. Hiç bebejkle ilgili soruları çekecek halim yok memlekete gidipte. Kaynanama gideriz öğleden sonra. 3 gün full temizlik yaptım her yer mis gibi oldu ama belim de fena ayakta kaldıkça belim ağrıyor dün akşam artık salonu filan silip ortalığı dip bucak süpürücünce belim koptu son raddesine geldi ütüleri yapamadım ütüleri yapıcam.Duş alırım bir güzel giyinirim gideriz. Yarın da eşimle gezeriz biraz.

Kizlar 4 gündür idrarda bakiyorum bugün dayanamayip 10. Günüm ama kan testi yaptirdim degerim 154 çıktı sanırsam galiba hamileyim....
Ecrin canimmmmm cok sevindim tabiki hamissin degerin de cok guzel cikmis allah tamamina erdirsin artikim kendine dikkat edicen bebisin icin kizz belki ikiz bilem olabilir rabbim hayirlisini versin muckkk muckkk

Kizlar 4 gündür idrarda bakiyorum bugün dayanamayip 10. Günüm ama kan testi yaptirdim degerim 154 çıktı sanırsam galiba hamileyim....

Asliiiimmm güzeller güzelim...hala titriyorum...Nazar değmesin bu bayram tadindaki mutlulugumuza....senin için Nas- Felak okucam...Heyt beee Iste Bayram bu beeeee....

Canlarimmmmm....güzel kalpli insanlar topluluğum...bu vesile ile hepinizin Bayramını kutlamak istedim...sizleri deli özledim ama sanmayın ki habersiz ve takipsizim an be an sizinleyim....okuyorum...seviniyor üzülüyorum...Dualarim hep sizinle...Yaseminim bir tek senden bugun haberim oldu...ama şükürler olsun ki iyiymissin...Hepinizi cok seviyorum...tekrar tekrar Bayramınız mübarek olsun.
Ailelerinizle geçireceğiniz nice bayramlarda birbirimizi sevmek dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…