- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.381
Kuşum valla ilaclarimi içiyorum. Tuvalet haricinde kalkmiyoum o şekilde çok şükür idare ediyorum. Ekim bitene kadar kendime sıkı yönetim ilan ettimyaso napıyosun..nasılsın...??
Yeniyim sazen sizle derdimi paylasmak istyom aglanaktan helak oldum
Günaydın Sevgili arkadaşlarim
Geçmiş i okuyup geldim
Buketcim sinavi kazanmissin hayırlı ugurlu olsun inşallah cok sevindim
Burcu canım benim fetih okumussun Allah razı olsun. Ağzına yüreğine sağlık. Birde neden özel hastaneye gitmiyorsun demissin haklı olarak. Şu sebeple gidemiyorum kuşum. Hem şuanda dogum icin cok erken diyor dr lar, Allah korusun dogarsa kesin kuveze girer diyor lar. Ama asil sebep bendeki protein kacagi sebebiyle hicbir özel hastane sorumluluk kabul etmek istemiyor ve beni tam teşekküllü bir eğitim Araştırma Hastanesi ne gonderiyorlar. Cunku Allah korusun dogumdan sonra banada yoğun bakim gerekebilir diye inşallah hayırlısı ile ekim ayını bitirebilirsem ozaman herşey yolunda olarak dogurabilecem Allah nasip ederse.
Sekerkiz Tuba canim helallik filan almissin yoksa daha gelmiycekmisin topige. Elbetteki hakkim helal olsun ama sakın kopma buralardan
Nazancim hareket konusunda çok korkma bence biiz bile hergün ayni enerjide olmuyoruz belki ogun yediklerini kizin begenmemistir onun icin tepki vermiyordur. Evham yapma insan kendini yiyor cok kötü oluyor.
Bircan tatlim akıntı kırmızı renk degilse cok korkma kızların dedigi gibi icerde kalan eski şeyler çıkıyor dur inşallah.
Bedisim oyy maşallah neguzel anlatmissin sezeryani icim rahatladi inan. Bide elif iyiymis emiyormus cok sevindim maşallah. Bence işitme testi süper cikacak. Çünkü kimi duysam ayni şeyi yasiyor ve sonucu temiz çıkıyor.
Veeee sedacimmmm kuşum benimmm hediyelerin icin milyon kere teşekkür lerkızlar seda bana dun bir kargo gönderdi. Bi gorseniz bebek anı defteri süper birsey. Bence hepiniz alin ilk defa gördüm ama muhteşem bir anı. Birrde Betüş e biberon sari civciv gibi. Bu stersli gunlrrden sonra bana süper moral oldu.
İşte yaaaa senden beklediğimiz performans bu sedacimMerhaba hanımlar. Ben iznim başladığından beri geç yatıp geç kalkıyorum işlerimde sarkıyor ama yapıyorum işte camlarım silindi perdelerim yıkandı astırdım eşime mutfağı temizledim dün hep daha da var bitmedi tamn asıl iş bugün salon, banyo temizlenecek ortalık silinip süpürülecek, bayram tatlısı yapmam lazım ne yapacağıma karar veremedim, ütüler var yatak odamın perdesi bir tek çok buruşuyor onu ütülemem lazım naparsam yapayım buruşuyor diğer perdelerim hiç buruşmuyor ama çıkarır çıkarmaz makineden astırıyorum perde programında yıkadığım halde yatak odasınınki böyle ütülüyorum mecburen. Dün saat kaçlara kadar mutfak sildim duş aldım ölü gibi uyumuşum valla. Neyse kaçayım ben başlayayım işlere bitsinde önümüzdeki günlerde de keyif yaparım artık yarın bir kaynanamlara gideriz kime gideceğiz ki başka kimse yok.
Canim annenler cok güzel bir anlayış sergilemisler valla helal olsun. Hem zaten onlar gelecekmis için rahat olsun bencebende bu bayram erganiye gidecektim annemlerin yanına annemle dün gece konuştuk dedi komşular gelmesin demişler 7 aya kadar dayanın kız yollara çıkmasın demişler annemde dedi kırılmıyorsan gelme ama gelmek istersen yine karışmam dedi bende babam üzülüyor diye gitmek istiyordum babam bebek daha önemli gelmesin demiş bende korkuyordum yoldan 2.günü onlar gelecek bu bayram bizde evdeyiz akşam tatlı yaparım yemeğide 2.gün yaparım artık
Merhaba arkadaşlar foruma üyeydim fakat gizli takipçinizdim sizlerden çok şey öğrendim öncelikle hepinize teşekkür ederim bu benim kk daki ilk mesajım beni de alır mısınız aranıza :) bana yardımcı olursanız çok sevinirim 12 eylülde adet olmam lazımdı hala olmadım işin garibi hiç belirtim yok en az 3-4 gün önceden olurdu kasık ağrım sivilce falan ama hiçbir şey yok. Birkaç gün önce kasıklarımda batmalar oldu ve birkaç gün devam etti ama bu batmalar da çok çok azaldı diyebilirim. Önceki ay da 10 gün gecikti ama hamile drğilmişim adet oldum. 4 aylık evliyim ilk ay korunduk artık korunmuyoruz ne zaman olursa kısmet diyoruz ama aslında çok istiyoruz ikimizde :) bu gecikme neden olabilir hiç belirti olmaması
kafamı karıştırıyor lütfen yardım edin
çok teşekkür edetim cevabın için evet bende de var akıntı sarı renkli, günlük ped koyuyorum yoksa çamaşırım çok kirleniyorİşte yaaaa senden beklediğimiz performans bu sedacimtum topik bu yazıyı bekliyor bence temizliğe başlamak için. İşte start verildi ama tabi hamişler için geçerli değildir
Canim annenler cok güzel bir anlayış sergilemisler valla helal olsun. Hem zaten onlar gelecekmis için rahat olsun bence
Tatlım öncelikle hoşgeldin. Aramizada ayrıca hosgeldin. Topikce çok memnun oluruz bizimle olmana.
Benimde hamilelik belirtim kasik agrisiydi. Birde sürekli akıntı oluyordu pedimi alıp defalarca wc ye kostugumu cok iyi hatırlıyorum.
BUUUUUGÜÜÜNNN BAYRAAAMMMMM ERKEN KALKIN ÇOCUKLAAAARRRR
Canım arkadaşlarım hepimize hayırlı bayramlar, rabbim bu güzel günler hürmetine hepimizi feraha çıkartsın, tüm günlerimiz bayram sevinci ile geçsin, sağlık, huzur hep bizimle olsun inşallah.
Dün tv de hacıların tam vakfe zamanına denk geldim yani hacı oldukları anki yaptıkları dua vaktine, hepinize bir bir dua ettim o anda Allah inşallah kabul eder hayırlısı ile.
Ecrin canimmmmm cok sevindim tabiki hamissin degerin de cok guzel cikmis allah tamamina erdirsin artikim kendine dikkat edicen bebisin icin kizz belki ikiz bilem olabilir rabbim hayirlisini versin muckkk muckkkKizlar 4 gündür idrarda bakiyorum bugün dayanamayip 10. Günüm ama kan testi yaptirdim degerim 154 çıktı sanırsam galiba hamileyim....
Kizlar 4 gündür idrarda bakiyorum bugün dayanamayip 10. Günüm ama kan testi yaptirdim degerim 154 çıktı sanırsam galiba hamileyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?