- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.401
Kizlar 4 gündür idrarda bakiyorum bugün dayanamayip 10. Günüm ama kan testi yaptirdim degerim 154 çıktı sanırsam galiba hamileyim....
Ecrin canimmmmm cok sevindim tabiki hamissin degerin de cok guzel cikmis allah tamamina erdirsin artikim kendine dikkat edicen bebisin icin kizz belki ikiz bilem olabilir rabbim hayirlisini versin muckkk muckkk
Asliiiimmm güzeller güzelim...hala titriyorum...Nazar değmesin bu bayram tadindaki mutlulugumuza....senin için Nas- Felak okucam...Heyt beee Iste Bayram bu beeeee....
Aslıııııııııı canımmmm ayy çok sevindim ayy bayram şekeri oldunuz topigimixin agzı tatlandı allahım hakkında hayırlısını versin kuzumm
Sağol canım Rabbim kucagima almayida nasip eder inşallah bize de çifte bayram oldu valla :)
Kizlar 4 gündür idrarda bakiyorum bugün dayanamayip 10. Günüm ama kan testi yaptirdim degerim 154 çıktı sanırsam galiba hamileyim....
Canım çok sağol Rabbim tamamina erdirir inşallah Allah isteyen herkese el açıp dua eden herkese nasip etsincanım varya bayramınızı kutlamak için girdim tüylerim diken diken oldu çoooookk sevindim gerçekten,Allah ım tamamına erdirsin,biz şimdi yola çıkacağız çok dua edeceğim senin ve bütün topik için çpk tebrik ederim kendineok dikkat et sakın yorma fazla gezme otur oturduğun yerde, sen şimdi duramazsın
kızlar biz manisa ya gideceğiz şimdi, hepnizin bayramı kutlu olsyn çok gzel bir bayram geçirirsini inş. hepinizi öptüm
herkese mutlu bayramlar.. bayramın ,
ilk şekeri aslıdan geldi..Allah tamamına erdirsin..devamıda gelsin inşallah..
Hayırlı bayramlar herkese.
Kurban bayramınız mübarek olsun duaların kabul olsun inşallah..
Aslının haberiyle havalara uçtum, Allahım tamamına erdirsin inşallah kuzum benim ya sorunsuz bi hamilelik geçirirsin inşallah. Seviyoruz seni ve bamyanı (
İçimden kız geçiyo du bakalım ..
Biz 3 gündür rota virisüyle savaşıyoruz.. Bebeğimin küçücük bedeneni ele geçirmişler.. İshal ve kusma yapıyo.. Emmiyoda sıpa.. Çok sıvı kaybediyo.. Habire sulupunu dayıyorum ağzına.. He bide ayran yaptım onu sevdi ama(;
İlacı fln yokmuş kendi kendini temizlicek vücut. Uğraşıyoruz işte her tarafımız kusmuk oldu.. Habire makina çalışıyo..
Neyse bunada şükür evdeyiz yani biyere çıkamıyoruz ..
Çocuklu bayanlar aman dikkat edin küçük çocuklara yanaştrmayın yavrularınızı, ve ellerini yıkamayan kimseye vermeyin.. Bulaşıcı bi hastalık.. Bizden görümcemin kızına bulaştı çünkü.. Aman dikkat edin yavrum 1 kilo vrdi bunun yüzündrn..
Sağlıcakla kalın..
Allah emanet olun..
Yaseminim dualarım seninle kuzucuğun gelceği zamanı biliyodur , ayrıca kız çocukları erken doğar
Sağlıkla gelsin inşallah..
Mutlu bayamlar herkese..
,ühayırlı bayramlar herkese.
Kurban bayramınız mübarek olsun duaların kabul olsun inşallah..
Aslının haberiyle havalara uçtum, allahım tamamına erdirsin inşallah kuzum benim ya sorunsuz bi hamilelik geçirirsin inşallah. Seviyoruz seni ve bamyanı (
Içimden kız geçiyo du bakalım ..
Biz 3 gündür rota virisüyle savaşıyoruz.. Bebeğimin küçücük bedeneni ele geçirmişler.. Ishal ve kusma yapıyo.. Emmiyoda sıpa.. çok sıvı kaybediyo.. Habire sulupunu dayıyorum ağzına.. He bide ayran yaptım onu sevdi ama(;
ilacı fln yokmuş kendi kendini temizlicek vücut. Uğraşıyoruz işte her tarafımız kusmuk oldu.. Habire makina çalışıyo..
Neyse bunada şükür evdeyiz yani biyere çıkamıyoruz ..
çocuklu bayanlar aman dikkat edin küçük çocuklara yanaştrmayın yavrularınızı, ve ellerini yıkamayan kimseye vermeyin.. Bulaşıcı bi hastalık.. Bizden görümcemin kızına bulaştı çünkü.. Aman dikkat edin yavrum 1 kilo vrdi bunun yüzündrn..
Sağlıcakla kalın..
Allah emanet olun..
Yaseminim dualarım seninle kuzucuğun gelceği zamanı biliyodur , ayrıca kız çocukları erken doğar
Sağlıkla gelsin inşallah..
Mutlu bayamlar herkese..
evet..aslında 37 ye kadar çalışabiliyo n amaben 35 de bırakıyom..kaç gündür internet arızalıydı gelemiyordum sizde kaynatmışsınız epeyce.
Nazancığım bebeğinin hareketleri arttımı canım şimdi nasıl,yeri daraldığı için az hareket ediyordur o
çiğdemciğim canım çok geçmiş olsun allah şifa versin yavrucuğuna,inşallah hemen atlatır,sen ek gıdaya başladın mı canım ayran vermişsin ondan sordum
bukeeet sen neden haftaya çalışmıyorsun doğum iznin mi başlıyor?
Bu arada hepinizin bayramı mübarek olsun,rabbim nice bayramlar nasip etsin
bizde elif hanımın totosunu ve fotosunu bekliyoruz..selammlar kızlar,
aslııı canım benimmm gözünüz aydın, maşallah size..
Gözünüz aydın çok sevindim, rabbim tamamına erdirsin inşallah..
Bugun facee esin gülücük yapmış ya hadi hayırlısı olsun dedim :)) ama eşin kurban buldunuz diye sevindiğinizi söylemişsonrasında fakaaaat ben inanmadım.. Allah hep yüzünüzü güldürsün.. Inşallah rabbim sıra bekleyen büttüüünnn herkeslerin yüzünü güldürsün inşallah.. Bu arada içimden kız bebek geçiyor çok hayırlı sağlıklı olsun.. Tümm testleri hep güzel sağlıklı sonuçlar versin..
Yasemiinnniimmmm yine aynı şeyi söylicem sana inan içim çok rahat allah ın izniyle sen kolayca sağlıkla alıcaksın betülü kucağına, ama senden çok rica ediyorum çapaya bi git bak çok memnun kalıcaksın.. Oranın helede riskli gebelik bölümünden giriş yapabilirsen araştırma üniversite hastanesi olduğundan inanılmaz bi ilgi alaka var.. Bu arada gerçekten kız bebekler erken geliyor bak 38 de geldi bizim bebek.. 36. Haftadaydı yanlış anımsamıyorsam bizim doktorumuz artık korkma doğum başlasa bile durdurmaya gerek yok demişti..
Herkesin bayramını kutluyorum bu arada, allah bu mübarek gunlerın hatrına heeerkesin yüzünü güldürsün inşallah.. Hepinizi çok seviyor ve cok öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?