Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

amin canım amin ben bugun dua listesini tamam ladım seninde tesbihini çektim dua ettim ins.rabbim gönül muradını verir canım

Adet görmeden hamile kaldı! - Posta rabbim ne mucizeler yaşatıyor insanlara neden bizede nasip etmesinki biz duayı dilimizden düşürmeyelim yeterki

maşallah ya RABBİM onlara bağışlar inşallah. Böyle haberler cok güzel mutlu oluyorum. halimize şükürler olsun. adet göremeyen bile var ama rabbimin hikmeti. sabredince veriyor. Allah istedikten sonra olmayacak bir sey yok drlar istediği kadar olmaz desin.

EVET GERÇEKTEN BÖYLE HABERLET ŞÜKRETMEYİ ÖĞRETİYOR İNSANA GERÇETENN BENDE NASIL MUTLU OLDUM en azından bizim gibi biri daha beklemekten kurtuldu diyorummm bizde kurtulucaz inşallah inanıyorummm

KIZLARRR HAYIRLI CUMALARRRRR;

Aldığımız koku Cennetin kokusu olsun,yaslandığınız duvar KABE'nin duvarı olsun,etrafınız Allah dostlarıla dolsun,gönülden ettiğiniz tüm dualar kabul olsun,RABBİM sizi o kadar çok sevsin ki, ilk sözü "KULUM SENDEN RAZIYIM" olsun.İNŞALLAHHHHH

ya kızlar daha adet olmadım bu saatten sora olsam saymalımıyım offf ya sabahın körüde gelsede benide kafa karışıklıgından kurtarsa olmamı akşam olursam yarın ikinci gün teste gitsemmi yoksa pazartesiyimi beklesem acaba

Kızlar nasılsınız. Yoğunum gelemiyorum. Tesbihleri de çekemiyorum baya birikti ama bu akşam hepsini bitiricem arkadaşlar inşallah eve gidince. Görüşürüz çıkıyorum..

anti-antikor değerinin pozitifliği canım.
genetik araştrmalar sonucunda bulundu canım

çok sağol canım ,Allah sana da en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin

Allah sabır versin , insan hayatta bazen çok zor sınavlar geçiriyor, seninkisi de bu,Rabbim en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin. Çok şükür ki rahmin sağlıklı, şimdi tıp çok ilerledi, "doktorum" programında ki kadın doğumcu adamı takip ettim ben bi ara, adam çok başarılı, internetten bir bak istersen. Umudunu yitirme, Allah çok büyük

Özlemcim tespihini çektim rabbim tez zamand sağlıklı ve hayırlı bir bebek nasip etsin inşallah

yasemin cnm bnde ıstanbuldayım avrupa yakasında kucukcekmecede oturuyorum
canım sendemi benim komşumsun yaa yarın sabah orda olacağım eşim kpss sınavına giricek, Gazi Anadolu Lisesinde. sana yakınsa gelsene ben kapıda bekleyeceğim onu 2 saat , valla dedikodu yaaprız okulun bahçesinde ne dersin

Gamzecim canım benim, Allah herkese farklı farklı sınavlar veriyor, bizimkilerde bu yöndeymiş demekki, ama herşeye rağmen unutmaki Allah OL diyince olucak hiç kafana takma, Allah seni yöönlendirecektir ben buna eminim yapman gerekenler konusunda

ayyyy özlemcim vallhi öyle bir yazı yazmışsın ki ben sandım sen birdaha gelmeyeceksin, topiği terk ediyorsun, bize veda ediyor gibi yazmışsın ayyy ödüm koparak okudum yazının sonunu yaa

arkadaşlar özlem arkadaşımızın tesbihini çekmeye gidiyorum ama dua listesinde benim adım yok fırsatı olanlar arada bana da çekiversinnnn
canım yokmu?????? hemen ekliyim canım hemen hemen özür diliyorum

özlem duanı okudum.. Allah kabul etsin. Yarabbim sana sağlıklı bir gebelik, sağlıklı hayırlı bir evlat versin tez hayırlı vakitlerde inşAllah..

Vee kızllaarr canım sıkılıyor işyerindeki müdürüm birz önce neden vazgeçtin doktorlarındn dedi.. hani ne güzel rahim filmi çektirecektin vs.. dedi herşeyi korktuğun için geri çekilip kendi kendine üzülüyorsun dedi ayy oturup ağlayasım geldi.. bişey diyemedim.. üzüldüm.. yumurtlama zamanıma göre 7 gün kaldı adetime akşama eve gidip test yapıp daha da üzülesim var.. belki yaparım.. ve inanır mısınız vücudum bas bas bağırıyor adetin geliyooorr gebelik yok diye ama nasıl bir umutsa hala binbir umutla bekliyorum..

canımcım benim bat 12 ekimmm 10 eylül diil ki hiç olmadı da

yasemin valla yazarken bende öyle düşündüm veda edermiş gibi yazıyorum dedim ama gitmiyorum burdayım

yaa arkadaşlar ben sanki hamileymişim gibi hayal kuruyorum sanki yolda bebek var dün eşime diyorum bebeğimiz olunca şöyle bi bebek arabası alalım, yok erkek olursa doğduğunda sünnet ettirelim o an aklıma ne gelirse işte acaba ben sıyırdımmı dersiniz?
bugün patronum bana dediki sen psikolojik destek alıyormusun,iyi görünmüyorsun ama ben kendimi iyi hissediyorum,kendimden şüphe etmeye başladım çokmu kötüyüm diye, dışardan böyle mi görünüyorum diye sabahtan beri aklımda soru işareti, aslında ilk bebeğimde gerçekten çok kötüydüm ama toparladım eskiye bakarak şimdi çok çok iyiyim ben yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…