Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Aslı ayyy maşallaaaaaaaaaah bu nasıl güzel bir bayram müjdesi
Allahım saglikla kolaylıkla tamamına erdirsin inşallah canım benim çok çok sevindim dur bide dr tamam desin topikte 40gun 40 gece şenlik yapalım inşallah.

Nazan cim bence müsait sen akşam bir özel hastaneye git sadece nst cektiricem de bi cektir nöbetçi dra goster için rahatlasin. Boyle acaba ile yaşamak yipratiyorinsani

Meralcim bizi takipteymis sevgilerimi opucuklerimi yolluyorum kendisine

Çiğdem canim Allah şifa versin inşallah minik kuş una

Bedisim çapa yi tavsiye etmissin cok çok sagol tatlim dur bakalim şimdi de gül dünürümün gitigi hastaneye gidicem yarın kismetse. Ayrıca elifin resimlerini bekliyoruz topikce

K.burcu canım sanada hayırlı bayramlar iyiki varsin iyiki burdasin bizde seni çok seviyoruz

Özlem bebeğim bayram ertesi sendende dr performansi bekliyorum. Ya Allah de başla

Canlarım hepinize huzurlu bayramlar bol gülücükler :))

NAZan canım sanırsam artık kızın tocaman oldu ve göbeğe sığmıyor, hareketleri yavaşladı, Bedriyeyi hatırla, ona da aynısı olmuştu, kalbini ferah tut, çocuğuda rahatsız etme, bırak rahat rahat yatsın :)

ÇIĞDEM canım çok geçmiş olsun, rota virüsünü biliyorum, Rabbim şifa versin

BEDRIYE canım benim, yazdılarından öyle hissediyorum ki herşery yolunda maşallah

ASLI canım benim Rabbim nazardan korusun, maşallah tekrardan :))))

o maşallah aşağısı coşmuş..

yaso benim kızı sormuşsun iyi maşallah önden önden gidiyoo..senin tosuncuk napıyo??kaç kilo olmuş..duramıy artık içerlere sığmıyo:)))???

geçmiş olsun çido..acep size nerden bulaştı??

evet..aslında 37 ye kadar çalışabiliyo n amaben 35 de bırakıyom..

bizde elif hanımın totosunu ve fotosunu bekliyoruz..

evet aynı soruyu çiğdeme bende soracaktım

buket doğum öncesi izni doğum sonrasına aktarabiliyormusun? eğer aktarabiliyorsan sonrasında izin yapmak daha iyi olurdu

Özlem bebeğim bayram ertesi sendende dr performansi bekliyorum. Ya Allah de başla

kuzum tamamen adetimin geleceği tarihe bağlı 3.gün gitmem gerekiyorya bu 3.gün pazara gelebilir vede bayram tatiline,yani bi sonraki ayada kalma ihtimali var

Geçmiş olsun çiğdem allah acil şifalar versin canı

Sağol canım benim.

Yok canım başlamadım da, burnu tıkalı emmemiyo kaybettiği sıvıyı bi şekilde tedarik etmemiz lazımdı oyüzden ayran, ıhlamur ve su veriyorum şuan için.. İyileşsin vermicem ama..

geçmiş olsun çido..acep size nerden bulaştı??

evet..aslında 37 ye kadar çalışabiliyo n amaben 35 de bırakıyom..

bizde elif hanımın totosunu ve fotosunu bekliyoruz..

Bizede hastaneden bulaştı canım, acile gitmiştik ordan..

Sağol bebekim, sizede sağlık sıhhat versin.

Amin canım çabucak iyileşsin yavrum ya..

evet o yüzden rapor alıp çalışıyoun zaten..doğumdan sonra 8 haftaya şimdi izin ben çalıştığım 3 haftayıda ekleyecem:))

çok sağol canım ne güzel dualar etmişsin Rabbim hepsini kabul eylesin benimde bebişim henüz yok inş bu ay olr dualarınızı istiyorum RABBİM cümlemizin kucağını doldursun AMİN

Kizlar kizlar kizlar herkese hayirli bayramlar.
Asliiiiiiiiiiiiiiiiii haberinle herkesi bayram ettirmissin masallah.Allah im hayirlisi ile tamamina erdirsin,dert tasa gostermesin insallah.oy Allah im ya cok mutlu oldm gece gece.sen bizim yuzumuzu guldurdun.Rabbim de senin yuzunu guldursun insallah

Cigdem canim kuzucugun hasta olmus.gecmis olsun.Allah acil sifasini versin insallah.

Yasemin.Bedriye,k. Ve b. Burcu.Buket.Nazan.Tuba ve tabiki kader arkadaslarim Seda ve Meral sizlerinde bayramini ayri ayri kutluyor hepinizi koooooooocaman opuyorum

Yeni gelen arkadaslarada hosgeldiniz diyorum.buarada soyledimmi hatirlamiyorum.bayrama kadar olan herkesin duasini okudum.Rabbim hayirlisi ile kabul etsin insallah

Bana gelirsek memleketteyim.bayramin ilk gunu bekledigim kadar kotu gecmedi.cunku tum gun kurbanla ugrastik kimseyi gormedik sadece bir iki yere gittik aksama kadar.aksamda annemlerdeydik.can yakici 2sey oldu sadece.biri gittigimiz bi yerde cocuklugunu animsadiim bi kiz kucaginda kocaman bebekle geldi.kendiside kocasida 20-21 yasindalar.kocasi askerdeymis.geldi. elimi optu.kucagi cocuklu bi kadin elimi opunce bi tuhaf hissettim.ama ben kizdan 9-10yas buyugum sonucta oda hakli.bide eve bayramlasmaya gelen 8-9yaslarinda bi cocuk opeyim teyze dedi.cok pis bozuldum
Yaa iste boyle coluk cocuk buyumus anne olmus.bizde eskiden ablaydik yaslanmis teyze olmusuz

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR BAYRAMINIZIN İKİNCİ GÜNÜDE MÜBAREK OLSUN

özlemcim ayy hayırlısı ile inşallah şu 3. günü bayramdan sonra birgüne denk gelir, Allahım öyle güzel ayarlasın ki inşallah herşey su gibi yolunda gitsin.

Zeynep canım memlekette elini öpmeleri ve teyze demelerine hem güldüm hemde kızdım ama artık hepimiin başına geliyordur eminimki. çok fena bir duygu hakkaten

Buketim aynen benimkide önden gidiyor aman gitsinde zaten erken merken doğarsa hazırıklarını tamamlamış olsun, bizim kızlar işini biliyor

çok sağol canım ne güzel dualar etmişsin Rabbim hepsini kabul eylesin benimde bebişim henüz yok inş bu ay olr dualarınızı istiyorum RABBİM cümlemizin kucağını doldursun AMİN

canım sende sağol inşallah o dualara amin diyen onlarca, yüzlerce kişinin de duaları kabul olur ve bu topiğe giren çıkan herkes hamile kalır sağlıkla bu dualar yüzüsuyu hürmetine inşallah.

Canım rota virüsünün aşısı var yaptırmış mıydınız bazı kişiler yaptırmıyor ama yaptırmak lazım kaçıncı ayda yapılıyor bilmiyorum böyle tutunca da zor br hastalık canım nasıl bulaşmış ki acep. Geçmiş olsun bir an önce atlatır inşallah demek ki hasta olduktan sonra ilacı yok hamile anneler siz de kaçıncı ayda yaptırıılıyorsa takip edin yaptırın o aşıyı. Bu bayramda evde geçsin ne yapacaksın bebeğin iyi olsun da.

Canım bayramın kutlu olsun. Ben gitmedim valla teyzem, gelini, yengem herkes bir şey söyler biliyorum telde bile yengem yok ara vermeden dondurulmuşları yapsaydınız yok şöyle böyle başlamıştı orada düşünemiyorum. O yüzden gitmedim annemlerde orada biliyor zaten neden gitmediğimi alınmamıştır herhalde. Ahh canım valla benim de kuzenlerim benden 5 yaş küçük ama birinin 6 yaşında çocuğu var, birinin 3 yaşına girecek hepsinni çocukluğunu biliyorum ama naparsın hayat.. Allah hayırlısını versin artık onlara hiç takılmıyorum herkesin bir zamanı vakti var bizde yaşıcaz elbet o duyguyu. Allah bilir hayırlısını hiç olmayacaksa bile o da hayırdır mutlaka. Bana teyze diyen olmuyor çünkü yaşımı hiç göstermiyorum hatta benden küçük kuzenim var teyzemin oğl evlendi o da eşi de ismimle hitap ederler. Ama çoğu kuzen abla diyor tabii çoğundan büyüğüm.

merlcim öncelikle çok geçmiş olsun o zamanlar elim varmadı yazmaya çok üzüldüm herşeyin hayırlısı rabbimin vardır elbet bir bildiği canım ii bayramla diliyorum sana çok öpüyorum
Kizlar 4 gündür idrarda bakiyorum bugün dayanamayip 10. Günüm ama kan testi yaptirdim degerim 154 çıktı sanırsam galiba hamileyim....

canım canım canım nasıl güzel bir haber bu maşallah aslıcım allahım tamamına erdirsin gözün aydın

Ozlemcim canım benim sabahtan beri aklimdasin ama burda internet cok az çekiyor o nedenle yazamadim...Kuzum benim yeni yasin omrum boyunca hayalini kurdugun herseyi getirsin sana INSALLAAAHH....nice nice mutlu seneleri birlikte paylaşmak umuduyla...

Bu arada bugun benim de evlilik yildonumum...3.yilimiz ...ALLAH hepimizi mutlu etsin...

Sunduzum caniiimm cok teşekkür ederim ALLAH a binlerce kere şükürler olsun ki bitti gitti o günler....bundan gayri güzellikler paylasicaz...Aslimla başladık cok sukur sırada büyük ihtimal Burcu var ama Seda da olabilir...beklemedeyim...:)))

evet o yüzden rapor alıp çalışıyoun zaten..doğumdan sonra 8 haftaya şimdi izin ben çalıştığım 3 haftayıda ekleyecem:))

hııııı sen zaten çalıştım diyorsun

aşk olsun zeynep senki kimseyi unutmaz tek tek sayardın beni neden unuttun?

canım benim hiç takılma elini öpenlere benim elimi koca üniversite öğrencisi çocuklar öpüyor gülüp geçiyorum,arada küçük çocuklar teyze diyor ki bu benim hoşuma bile gidiyor

yaaaaaa meraaaaaalllllll ama olmazki ben bugün sana evlilik yıldönümünü hatırlatacaktım,öyle demiştim hani sen unutuyordun ben sana hatırlatırım demiştim

ayrıca doğum günümü kutladığın için çooook teşekkür ediyorum ve sana sımsıkı sarılıyorum ve dualarına yürekten amiiiiinnn diyorum sağol canım seviyorum sizleri

kızlar meralde yazmış zaten çok sağolsun bugün benim doğum günüm ve uyuz kocam hatırlamadı allahtan facebook var orda görmüş geldi doğum günümü kutladı bide geçmiş karşıma sırıtıyor ben unuttum bir ay önce aklımdaydı diyor.

yaseminciğim bak artık 30 oldum o ilk sayfadaki listeden gönül rahatlığıyla değiştirebilirsin,yaşın hep aynımı diye laf atıyordun bana

Özlemim yeni yaşın hayırlı olsun inşallah en kısa sürede gönlündekini muradına kavuşursunMeralcîm senin de evlilik yıl dönümün hayırlı olsun eşimle mutluluğunuz katlanarak artsın ve hayırlı bir evlat nasip etsin

iyiki doğdun özlemmmmmmm
Canım benim doğum günün kutlu olsun. Allah sağlıklı sıhhatli huzurlu nice uzun ömürler versin inşallah.
30 yaş iyidir hamile kalmak için uğurlu bir yaştır inşallah senin için de geçerli olur.

Canlarım iyi dilekleriniz için Allah bin kere razı olsun..Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah...Yarın kan testimi tekrarlicam bakalım inşallah artmıştır :) sizleri çok seviyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…