- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.421
Aslı ayyy maşallaaaaaaaaaah bu nasıl güzel bir bayram müjdesi
Allahım saglikla kolaylıkla tamamına erdirsin inşallah canım benim çok çok sevindimdur bide dr tamam desin topikte 40gun 40 gece şenlik yapalım inşallah.
Nazan cim bence müsait sen akşam bir özel hastaneye git sadece nst cektiricem de bi cektir nöbetçi dra goster için rahatlasin. Boyle acaba ile yaşamak yipratiyorinsani
Meralcim bizi takipteymis sevgilerimi opucuklerimi yolluyorum kendisine
Çiğdem canim Allah şifa versin inşallah minik kuş una
Bedisim çapa yi tavsiye etmissin cok çok sagol tatlim dur bakalim şimdi de gül dünürümün gitigi hastaneye gidicem yarın kismetse. Ayrıca elifin resimlerini bekliyoruz topikce
K.burcu canım sanada hayırlı bayramlar iyiki varsin iyiki burdasin bizde seni çok seviyoruz
Özlem bebeğim bayram ertesi sendende dr performansi bekliyorum. Ya Allah de başla
,ü
geçmiş olsun çido..acep size nerden bulaştı??
evet..aslında 37 ye kadar çalışabiliyo n amaben 35 de bırakıyom..
bizde elif hanımın totosunu ve fotosunu bekliyoruz..
Özlem bebeğim bayram ertesi sendende dr performansi bekliyorum. Ya Allah de başla
Geçmiş olsun çiğdem allah acil şifalar versin canı
kaç gündür internet arızalıydı gelemiyordum sizde kaynatmışsınız epeyce.
nazancığım bebeğinin hareketleri arttımı canım şimdi nasıl,yeri daraldığı için az hareket ediyordur o
çiğdemciğim canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin yavrucuğuna,inşallah hemen atlatır,sen ek gıdaya başladın mı canım ayran vermişsin ondan sordum
bukeeet sen neden haftaya çalışmıyorsun doğum iznin mi başlıyor?
bu arada hepinizin bayramı mübarek olsun,rabbim nice bayramlar nasip etsin
,ü
geçmiş olsun çido..acep size nerden bulaştı??
evet..aslında 37 ye kadar çalışabiliyo n amaben 35 de bırakıyom..
bizde elif hanımın totosunu ve fotosunu bekliyoruz..
Aslı ayyy maşallaaaaaaaaaah bu nasıl güzel bir bayram müjdesi
Allahım saglikla kolaylıkla tamamına erdirsin inşallah canım benim çok çok sevindimdur bide dr tamam desin topikte 40gun 40 gece şenlik yapalım inşallah.
Nazan cim bence müsait sen akşam bir özel hastaneye git sadece nst cektiricem de bi cektir nöbetçi dra goster için rahatlasin. Boyle acaba ile yaşamak yipratiyorinsani
Meralcim bizi takipteymis sevgilerimi opucuklerimi yolluyorum kendisine
Çiğdem canim Allah şifa versin inşallah minik kuş una
Bedisim çapa yi tavsiye etmissin cok çok sagol tatlim dur bakalim şimdi de gül dünürümün gitigi hastaneye gidicem yarın kismetse. Ayrıca elifin resimlerini bekliyoruz topikce
K.burcu canım sanada hayırlı bayramlar iyiki varsin iyiki burdasin bizde seni çok seviyoruz
Canlarım hepinize huzurlu bayramlar bol gülücükler :))
NAZan canım sanırsam artık kızın tocaman oldu ve göbeğe sığmıyor, hareketleri yavaşladı, Bedriyeyi hatırla, ona da aynısı olmuştu, kalbini ferah tut, çocuğuda rahatsız etme, bırak rahat rahat yatsın :)
ÇIĞDEM canım çok geçmiş olsun, rota virüsünü biliyorum, Rabbim şifa versin
BEDRIYE canım benim, yazdılarından öyle hissediyorum ki herşery yolunda maşallah
ASLI canım benim Rabbim nazardan korusun, maşallah tekrardan :))))
evet aynı soruyu çiğdeme bende soracaktım
buket doğum öncesi izni doğum sonrasına aktarabiliyormusun? Eğer aktarabiliyorsan sonrasında izin yapmak daha iyi olurdu
kuzum tamamen adetimin geleceği tarihe bağlı 3.gün gitmem gerekiyorya bu 3.gün pazara gelebilir vede bayram tatiline,yani bi sonraki ayada kalma ihtimali var
Arkadaşlarım Öncelikle Hepiniz Hoşgeldiniz...
Bu topiğin açılış şeklini anlatmak istiyorum öncelikle ;
Yazdım topiğin adını filan, tabloyu ekledim. sonra dedimki niyet ettim bakın ;
"Allahım bu topiğe girecek olan tüm arkadaşlarımın ve benim üzerimde nazar varsa, ağırlık varsa, sıkıntı varsa, hastalık varsa, her ne kötü şey varsa sen onları üzerimizden al, hepimizin yüzünü güldür inşallah dedim. ve önce nazar dualarını okudum hepimize, sonra açtım Kuran-ı Kerim'i, Allahım hayırlısıyla sen bizim göbüşlerimizi fethet ve bizi gönlümüzdeki isteklere kavuştur hayırlısıyla dedim, ve birde o uzun bebek duamı ettim, üstüne birde "Fetih Suresi" okudum. Bismillahirrahmanirrahim dedim ve konu aç butonuna tıkladım.
inşallah çok uğurlu çok hayırlı bir topik olur arkadaşlar, çok yürekten dua ettim, benim duam sizinkilerle birleşecek ve hepimiz gönlümüzdeki hayırlı isteklere kavuşacağız inşallah.
çok sağol canım ne güzel dualar etmişsin Rabbim hepsini kabul eylesin benimde bebişim henüz yok inş bu ay olr dualarınızı istiyorum RABBİM cümlemizin kucağını doldursun AMİN
Hayırlı bayramlar herkese.
Kurban bayramınız mübarek olsun duaların kabul olsun inşallah..
Aslının haberiyle havalara uçtum, Allahım tamamına erdirsin inşallah kuzum benim ya sorunsuz bi hamilelik geçirirsin inşallah. Seviyoruz seni ve bamyanı (
İçimden kız geçiyo du bakalım ..
Biz 3 gündür rota virisüyle savaşıyoruz.. Bebeğimin küçücük bedeneni ele geçirmişler.. İshal ve kusma yapıyo.. Emmiyoda sıpa.. Çok sıvı kaybediyo.. Habire sulupunu dayıyorum ağzına.. He bide ayran yaptım onu sevdi ama(;
İlacı fln yokmuş kendi kendini temizlicek vücut. Uğraşıyoruz işte her tarafımız kusmuk oldu.. Habire makina çalışıyo..
Neyse bunada şükür evdeyiz yani biyere çıkamıyoruz ..
Çocuklu bayanlar aman dikkat edin küçük çocuklara yanaştrmayın yavrularınızı, ve ellerini yıkamayan kimseye vermeyin.. Bulaşıcı bi hastalık.. Bizden görümcemin kızına bulaştı çünkü.. Aman dikkat edin yavrum 1 kilo vrdi bunun yüzündrn..
Sağlıcakla kalın..
Allah emanet olun..
Yaseminim dualarım seninle kuzucuğun gelceği zamanı biliyodur , ayrıca kız çocukları erken doğar
Sağlıkla gelsin inşallah..
Mutlu bayamlar herkese..
Bana gelirsek memleketteyim.bayramin ilk gunu bekledigim kadar kotu gecmedi.cunku tum gun kurbanla ugrastik kimseyi gormediksadece bir iki yere gittik aksama kadar.aksamda annemlerdeydik.can yakici 2sey oldu sadece.biri gittigimiz bi yerde cocuklugunu animsadiim bi kiz kucaginda kocaman bebekle geldi.kendiside kocasida 20-21 yasindalar.kocasi askerdeymis.geldi. elimi optu.kucagi cocuklu bi kadin elimi opunce bi tuhaf hissettim.ama ben kizdan 9-10yas buyugum sonucta oda hakli.bide eve bayramlasmaya gelen 8-9yaslarinda bi cocuk opeyim teyze dedi.cok pis bozuldum
Yaa iste boyle coluk cocuk buyumus anne olmus.bizde eskiden ablaydik yaslanmis teyze olmusuz
merlcim öncelikle çok geçmiş olsun o zamanlar elim varmadı yazmaya çok üzüldüm herşeyin hayırlısı rabbimin vardır elbet bir bildiği canım ii bayramla diliyorum sana çok öpüyorumCanlarimmmmm....güzel kalpli insanlar topluluğum...bu vesile ile hepinizin Bayramını kutlamak istedim...sizleri deli özledim ama sanmayın ki habersiz ve takipsizim an be an sizinleyim....okuyorum...seviniyor üzülüyorum...Dualarim hep sizinle...Yaseminim bir tek senden bugun haberim oldu...ama şükürler olsun ki iyiymissin...Hepinizi cok seviyorum...tekrar tekrar Bayramınız mübarek olsun.
Ailelerinizle geçireceğiniz nice bayramlarda birbirimizi sevmek dileğiyle...
Kizlar 4 gündür idrarda bakiyorum bugün dayanamayip 10. Günüm ama kan testi yaptirdim degerim 154 çıktı sanırsam galiba hamileyim....
evet o yüzden rapor alıp çalışıyoun zaten..doğumdan sonra 8 haftaya şimdi izin ben çalıştığım 3 haftayıda ekleyecem:))
Kizlar kizlar kizlar herkese hayirli bayramlar.
Asliiiiiiiiiiiiiiiiii haberinle herkesi bayram ettirmissin masallah.Allah im hayirlisi ile tamamina erdirsin,dert tasa gostermesin insallah.oy Allah im ya cok mutlu oldm gece gece.sen bizim yuzumuzu guldurdun.Rabbim de senin yuzunu guldursun insallah
Cigdem canim kuzucugun hasta olmus.gecmis olsun.Allah acil sifasini versin insallah.
Yasemin.Bedriye,k. Ve b. Burcu.Buket.Nazan.Tuba ve tabiki kader arkadaslarim Seda ve Meral sizlerinde bayramini ayri ayri kutluyor hepinizi koooooooocaman opuyorum
Yeni gelen arkadaslarada hosgeldiniz diyorum.buarada soyledimmi hatirlamiyorum.bayrama kadar olan herkesin duasini okudum.Rabbim hayirlisi ile kabul etsin insallah
Bana gelirsek memleketteyim.bayramin ilk gunu bekledigim kadar kotu gecmedi.cunku tum gun kurbanla ugrastik kimseyi gormediksadece bir iki yere gittik aksama kadar.aksamda annemlerdeydik.can yakici 2sey oldu sadece.biri gittigimiz bi yerde cocuklugunu animsadiim bi kiz kucaginda kocaman bebekle geldi.kendiside kocasida 20-21 yasindalar.kocasi askerdeymis.geldi. elimi optu.kucagi cocuklu bi kadin elimi opunce bi tuhaf hissettim.ama ben kizdan 9-10yas buyugum sonucta oda hakli.bide eve bayramlasmaya gelen 8-9yaslarinda bi cocuk opeyim teyze dedi.cok pis bozuldum
Yaa iste boyle coluk cocuk buyumus anne olmus.bizde eskiden ablaydik yaslanmis teyze olmusuz
Ozlemcim canım benim sabahtan beri aklimdasin ama burda internet cok az çekiyor o nedenle yazamadim...Kuzum benim yeni yasin omrum boyunca hayalini kurdugun herseyi getirsin sana INSALLAAAHH....nice nice mutlu seneleri birlikte paylaşmak umuduyla...
Bu arada bugun benim de evlilik yildonumum...3.yilimiz ...ALLAH hepimizi mutlu etsin...
Sunduzum caniiimm cok teşekkür ederim ALLAH a binlerce kere şükürler olsun ki bitti gitti o günler....bundan gayri güzellikler paylasicaz...Aslimla başladık cok sukur sırada büyük ihtimal Burcu var ama Seda da olabilir...beklemedeyim...:)))
Özlemim yeni yaşın hayırlı olsun inşallah en kısa sürede gönlündekini muradına kavuşursunMeralcîm senin de evlilik yıl dönümün hayırlı olsun eşimle mutluluğunuz katlanarak artsın ve hayırlı bir evlat nasip etsinkızlar meralde yazmış zaten çok sağolsun bugün benim doğum günüm ve uyuz kocam hatırlamadı allahtan facebook var orda görmüş geldi doğum günümü kutladı bide geçmiş karşıma sırıtıyor ben unuttum bir ay önce aklımdaydı diyor.yaseminciğim bak artık 30 oldum o ilk sayfadaki listeden gönül rahatlığıyla değiştirebilirsin,yaşın hep aynımı diye laf atıyordun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?