- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.441
Özlemim yeni yaşın hayırlı olsun inşallah en kısa sürede gönlündekini muradına kavuşursunMeralcîm senin de evlilik yıl dönümün hayırlı olsun eşimle mutluluğunuz katlanarak artsın ve hayırlı bir evlat nasip etsin
iyiki doğdun özlemmmmmmm Canım benim doğum günün kutlu olsun. Allah sağlıklı sıhhatli huzurlu nice uzun ömürler versin inşallah.
30 yaş iyidir hamile kalmak için uğurlu bir yaştırinşallah senin için de geçerli olur.
özlem nice mutlu yaşlara eşinle annenle babanla ve bebintolarınla gelirsin inşaallah..yeni yaşın yeni güzellikler getirsin sana
Canlarım iyi dilekleriniz için Allah bin kere razı olsun..Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah...Yarın kan testimi tekrarlicam bakalım inşallah artmıştır :) sizleri çok seviyorum..
Kızlar bende geldim aranıza. Şöyle bi geçmiş sayfalara baktım herkes bebegine kavuşmuş maşallah.benimde bebeğim olsun çok istiyorum 2tane kimyasal gebeliğşm oldu 1yıl önce.nolur banada dua edin saglıklı hayırlı bi evladım olsun.annelik duygusunu rabbim banada tatdırır inşaallah.kulun kula duası güzel işitilirmiş.duanıza eklenirsem mutlu olurum.
Günaydın bayraminizin 3. Günü de mübarek olsun kizlar
Nazan ve Gülhan kızlar üzüm yiyin ve ardindan bi 5 dk kenara odaniza cekilip dinleyin. Ondaki şeker nasıl bişeyse hemen kana geçiyor sanırım. İnşallah hareket hissedersiniz hemen.
Ayyy özlem kiz esinin o lafı benide heveslendirdi yaa inşallah o gobekte bebek vardır aminnnnn
Kızlar dun akşamdan beri hic durmadan yağmur yağıyor istanbul da ayy özlemişim be ne güzel.
Birde dün ben dünürüm Gül'ün doğum yaptığı hastanedeki doktoruna gittim.muayene oldum. Cok moralim duzeldi. Adam diger dr larin telaş yapip korkuttugu herseye normal dedi. Butun ilaclarimi kesti sadece gunde 2 tane magnezyum 1 tanede demir hapi verdi. Varya kuş gibi oldum çıktım. Allah razi olsun gül den bana vesile oldu. Bende ona dedimki benim kiz senindir hic takı makı istemiyorum dedim
Kasılmalar in tabiki olcak vücut doğum a hazırlanıyor dedi. Senin şuanda kuvezlik veya erken doğumluk bir durumun yok dedi. Eve geldim 2rekat şükür namazı kildim
Günaydın kızlarrr okadar uykum var li gelen giden olur dşye zorla kalktım valla neyse bakalın dün yedigim tatlıdanmıdır nedir msşallah kızım baya hareketliydi dediginiz gibi buyudugu içşn hareketler az ve saglam sanırım işte böyle kızlar özlemimm dün yszamadım dogum gunun kutlu olsun yenibyaşında bebişin göbişine konsub inşşşşşşşş.........
Yasemin canim cok sevindim doktorun dediklerine.Allah in izniyle sag salim alacaksin insalah kucagina.
Asli kiz daha cikmadimi tahlil sonucun?pazartesi gideckmisin dra?kese/keseler ne zaman gorunurkine?
Buarada mesudecim seninde bayramin kutlu olsun canim
Günaydın bayraminizin 3. Günü de mübarek olsun kizlar
Nazan ve Gülhan kızlar üzüm yiyin ve ardindan bi 5 dk kenara odaniza cekilip dinleyin. Ondaki şeker nasıl bişeyse hemen kana geçiyor sanırım. İnşallah hareket hissedersiniz hemen.
Ayyy özlem kiz esinin o lafı benide heveslendirdi yaa inşallah o gobekte bebek vardır aminnnnn
Kızlar dun akşamdan beri hic durmadan yağmur yağıyor istanbul da ayy özlemişim be ne güzel.
Birde dün ben dünürüm Gül'ün doğum yaptığı hastanedeki doktoruna gittim.muayene oldum. Cok moralim duzeldi. Adam diger dr larin telaş yapip korkuttugu herseye normal dedi. Butun ilaclarimi kesti sadece gunde 2 tane magnezyum 1 tanede demir hapi verdi. Varya kuş gibi oldum çıktım. Allah razi olsun gül den bana vesile oldu. Bende ona dedimki benim kiz senindir hic takı makı istemiyorum dedim
Kasılmalar in tabiki olcak vücut doğum a hazırlanıyor dedi. Senin şuanda kuvezlik veya erken doğumluk bir durumun yok dedi. Eve geldim 2rekat şükür namazı kildim
Günaydın kızlarrr okadar uykum var li gelen giden olur dşye zorla kalktım valla neyse bakalın dün yedigim tatlıdanmıdır nedir msşallah kızım baya hareketliydi dediginiz gibi buyudugu içşn hareketler az ve saglam sanırım işte böyle kızlar özlemimm dün yszamadım dogum gunun kutlu olsun yenibyaşında bebişin göbişine konsub inşşşşşşşş.........
Ayy canım çok sevindim valla dr doğru söylemiş kasılmalar olur tabii ki son aylarda bazısı hiç hissetmez son anda olur bazısının erken başlar doğum sancısı filan gözüktü deyince insan korkuyor tabi ama doğum sancısı olsa idi onlar sen şimdiye kada doğurmuştun yanii serum filan fayda etmezdi bugüne kadar. Çok şükür ama ama ola ki doğsa bile hiç sorun olmaz.
Canım valla biz gelen giden yok kimsemiz yok burada kaynanamlar var onları da ziyaret ettik biz de gece geç vakite kadar oturup öğlene kadar uyuyoruz çünkü ihtiyacım vardı kaç haftadır çok yoğundum. Yaseminin dediği gibi üzüm filan bunlarda şeker var ve meyve şekeri kana daha çabuk geçiyor etki ediyor hemen hareket eder bir de çikolata tabii ki ye ultrasona gir gör nasıkl hareket ediyor. Artık son zamanlarda hareket kısıtlanması normal ama son günlerde de saymak lazım 10 kere filan hareket hissetmek gerekiyor sert olmasına çok kuvvetli hissetmneye gerek yok içerilerden d olsa hisset yeter.
Kızlar benim kasılmalarım oluyor daha doğrusu bi anda belime ağı giriyor 1 dk sümeden geçiyor ama dün geceden beri belimin sağ tarafı ve kalça tarfı çok ağrıyor ve ayağımı bastıkça canım acıyor arada geçiyor yine tekrar ağrı giriyor sizce bu ne böyle olan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?