Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

özlem nice mutlu yaşlara eşinle annenle babanla ve bebintolarınla gelirsin inşaallah..yeni yaşın yeni güzellikler getirsin sana

amiiiin canım amiin çoook teşekkür ederim

teşekkür ederim canım, 30 yaş candır diyorsun bakalım bana şanslı gelecekmi 29 yaş hiç şanslı değildi

özlem nice mutlu yaşlara eşinle annenle babanla ve bebintolarınla gelirsin inşaallah..yeni yaşın yeni güzellikler getirsin sana

amiiin canım inşallah yeni yaşım yeni güzellikler getirir

ayyyyy kızlar yaaa keşke bugün bi test yaptırsaydım ve o testte pozitif olsaydı kendi doğum günümde eşime ben süpriz yapsaydım ne harika olurdu,bugün zaten işe giderken karnımı gösterip bebek var orda diyerek gitti

Kızlar bende geldim aranıza. Şöyle bi geçmiş sayfalara baktım herkes bebegine kavuşmuş maşallah.benimde bebeğim olsun çok istiyorum 2tane kimyasal gebeliğşm oldu 1yıl önce.nolur banada dua edin saglıklı hayırlı bi evladım olsun.annelik duygusunu rabbim banada tatdırır inşaallah.kulun kula duası güzel işitilirmiş.duanıza eklenirsem mutlu olurum.

Canlarım iyi dilekleriniz için Allah bin kere razı olsun..Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah...Yarın kan testimi tekrarlicam bakalım inşallah artmıştır :) sizleri çok seviyorum..

inşallah canım artmıştır mutlu haberlerini bekliyorum umarım benimkide artsın bu ay nolur nolur dua edin KIZLAR HAMİŞ OLANLAR BİZLEREDE DUA EDİN LÜTFEEN
BİRBİRİMİZ İÇİN DUA EDERSEK KABUL OLUR BEN HEPİMİZ İÇİN DUA EDİYORUM SİZDE BENİ UNUTMAYIN hepinizi çok seviyorum çünkü beni en iyi anlayanlar sizsiniz biliyorum

inşallah canım Hz Muhammed as yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olsun AMİN

Herkese selam kızlar biraz geç oldu ama kurban bayramınız mübarek olsun

Aslıcım inş. hayırlı uğurlu olur Allah tamamına erdirir çok sevindim ya allahım seni ve bebişini( bebişlerini :)içimden ilk bu geçti ) korusun dikkat et kendine canım benim

Çiğdem canım geçmiş olsun allah şifa versin tatlım

Nazancım aynı durum bende de var özellikle dün yok decek kadar az hissettim hareketlerini ve çok kötü moralim bozuldu kalbini bile zar zor duydum tatlım. Dün çok yoruldum birde fena halde moralim bozuldu ve hiç uzanamadım belki ondandır diye düşündüm ama hayırlısı olsun böyle devam ederse bayram bitsin eşimin ilk izninde doktora gidecem

Günaydın bayraminizin 3. Günü de mübarek olsun kizlar
Nazan ve Gülhan kızlar üzüm yiyin ve ardindan bi 5 dk kenara odaniza cekilip dinleyin. Ondaki şeker nasıl bişeyse hemen kana geçiyor sanırım. İnşallah hareket hissedersiniz hemen.
Ayyy özlem kiz esinin o lafı benide heveslendirdi yaa inşallah o gobekte bebek vardır aminnnnn

Kızlar dun akşamdan beri hic durmadan yağmur yağıyor istanbul da ayy özlemişim be ne güzel.
Birde dün ben dünürüm Gül'ün doğum yaptığı hastanedeki doktoruna gittim.muayene oldum. Cok moralim duzeldi. Adam diger dr larin telaş yapip korkuttugu herseye normal dedi. Butun ilaclarimi kesti sadece gunde 2 tane magnezyum 1 tanede demir hapi verdi. Varya kuş gibi oldum çıktım. Allah razi olsun gül den bana vesile oldu. Bende ona dedimki benim kiz senindir hic takı makı istemiyorum dedim
Kasılmalar in tabiki olcak vücut doğum a hazırlanıyor dedi. Senin şuanda kuvezlik veya erken doğumluk bir durumun yok dedi. Eve geldim 2rekat şükür namazı kildim

Günaydın kızlarrr okadar uykum var li gelen giden olur dşye zorla kalktım valla neyse bakalın dün yedigim tatlıdanmıdır nedir msşallah kızım baya hareketliydi dediginiz gibi buyudugu içşn hareketler az ve saglam sanırım işte böyle kızlar özlemimm dün yszamadım dogum gunun kutlu olsun yenibyaşında bebişin göbişine konsub inşşşşşşşş.........

Çok sevindim tatlım benim senin adına bak bebişin ve sen sağlıklısın ne güzel :)

Canım korktum çünkü hiç böyle olmamıştı çikolata yediğimde hareketlenen bebeğe çikolata bile kar etmeyince korktum ben de

Ne güzel tatlım gözün aydın bebişin hareketlenmiş :)

Ask olsun seni unuturmuyum hic.nasilsa dogum gunu yakin.ona ozel olarak yazarim dedim :-D

Nice mutlu yillara canim.Allah im her yilini bi oncekinden guzel kilsin insallah.nice huzur dolu saglik mutluluk dolu yaslar yasatsin

Meralim yeni yiliniz kutlu olsun canim.Allah im mutlulugunuzu daim etsin.33. Yilinizida girmeyi nasip etsin insallah.
Sinav sonucunu merak ettim.buket in aciklandi ya.senin 1hafta sonra olmustu.bayram sonrasimi aciklanacak?hayirlisi ile kazanirsin insallah.
Ee bugun ozel bisey yapacakmisiniz esinle?

Yasemin canim cok sevindim doktorun dediklerine.Allah in izniyle sag salim alacaksin insalah kucagina.

Asli kiz daha cikmadimi tahlil sonucun?pazartesi gideckmisin dra?kese/keseler ne zaman gorunurkine?

Buarada mesudecim seninde bayramin kutlu olsun canim

zakkum :) seninde bayramın mübarek olsun bebiş haberi alan bacılara hadi hayırlısı :) bişi sorcam canım sana bende 3 mm kese gözüktü sonra adet oldum nedir bu

Ayy canım çok sevindim valla dr doğru söylemiş kasılmalar olur tabii ki son aylarda bazısı hiç hissetmez son anda olur bazısının erken başlar doğum sancısı filan gözüktü deyince insan korkuyor tabi ama doğum sancısı olsa idi onlar sen şimdiye kada doğurmuştun yanii serum filan fayda etmezdi bugüne kadar. Çok şükür ama ama ola ki doğsa bile hiç sorun olmaz.

Canım valla biz gelen giden yok kimsemiz yok burada kaynanamlar var onları da ziyaret ettik biz de gece geç vakite kadar oturup öğlene kadar uyuyoruz çünkü ihtiyacım vardı kaç haftadır çok yoğundum. Yaseminin dediği gibi üzüm filan bunlarda şeker var ve meyve şekeri kana daha çabuk geçiyor etki ediyor hemen hareket eder bir de çikolata tabii ki ye ultrasona gir gör nasıkl hareket ediyor. Artık son zamanlarda hareket kısıtlanması normal ama son günlerde de saymak lazım 10 kere filan hareket hissetmek gerekiyor sert olmasına çok kuvvetli hissetmneye gerek yok içerilerden d olsa hisset yeter.

Evet sedoşum bizim burda çok saolsunlar ansızın pijamalarla yakalanmak kötü oluyo mecbur kalkıyorum evet baya çikolata tatlı kurabiye falan yiyorum maşallah iyi hele dün kuzenim önüme oturdu açtı karmı sevdi konuştu accıkta sıkıştırdı şov yaptı kızım inş sag saglim alırız kucagımıza darısıda tum isteyenlerin başına en kısa zamanda

Kızlar benim kasılmalarım oluyor daha doğrusu bi anda belime ağı giriyor 1 dk sümeden geçiyor ama dün geceden beri belimin sağ tarafı ve kalça tarfı çok ağrıyor ve ayağımı bastıkça canım acıyor arada geçiyor yine tekrar ağrı giriyor sizce bu ne böyle olan varmı ?

Kramptır o magnezyum kullanıyomusun ondan zitde süt yogurt peynir muz bunlar iyi geliyo kramplara tatlım dene istersen

Kızlar anca gelebildim :) bugün kan testimi tekrarladım şükürler olsun artış olmus haftaya ultrasona çağırdı bakalım Rabbim tamamına erdirir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…