- 10 Nisan 2013
- 1.189
- 136
- 173
- 36
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.461
Kramptır o magnezyum kullanıyomusun ondan zitde süt yogurt peynir muz bunlar iyi geliyo kramplara tatlım dene istersen
Kızlar anca gelebildim :) bugün kan testimi tekrarladım şükürler olsun artış olmus haftaya ultrasona çağırdı bakalım Rabbim tamamına erdirir inşallah...
Kızlar anca gelebildim :) bugün kan testimi tekrarladım şükürler olsun artış olmus haftaya ultrasona çağırdı bakalım Rabbim tamamına erdirir inşallah...
Sağol canım şükürler olsun:)Allah hayırlısını nasip etsin tatlım güzel haberler alırsın inşallah :)
Sabahtır bakıyorum kuzucuk canımızı su kestirdin neyseki artış olmuş rabbim inş yavrunu verdi aslım tamamınada erdirsin inşşş canım içiiiii
Sağol canım şükürler olsun:)
Canım Özür dilerim meraklandirmisim ama inan öğlene kadar hastane eczane kosturduk şükürler olsun Nazom rüya da gibiyim Rabbim kucağıma almayı nasip eder inşallah haftaya ultrason da sıra :)
Bilmemmi kuzun inanamazsın uyyamazsın vesveselenirsin inş hersey yolunda gidicek tıngır mıngır kolayca geçicek evvel allahın izni ile rabbime bin şükür darısı burcu seda meral özlem zeynep tubiş ve isteyen herkese inşş
Günaydın bayraminizin 3. Günü de mübarek olsun kizlar
Nazan ve Gülhan kızlar üzüm yiyin ve ardindan bi 5 dk kenara odaniza cekilip dinleyin. Ondaki şeker nasıl bişeyse hemen kana geçiyor sanırım. İnşallah hareket hissedersiniz hemen.
Ayyy özlem kiz esinin o lafı benide heveslendirdi yaa inşallah o gobekte bebek vardır aminnnnn
Kızlar dun akşamdan beri hic durmadan yağmur yağıyor istanbul da ayy özlemişim be ne güzel.
Birde dün ben dünürüm Gül'ün doğum yaptığı hastanedeki doktoruna gittim.muayene oldum. Cok moralim duzeldi. Adam diger dr larin telaş yapip korkuttugu herseye normal dedi. Butun ilaclarimi kesti sadece gunde 2 tane magnezyum 1 tanede demir hapi verdi. Varya kuş gibi oldum çıktım. Allah razi olsun gül den bana vesile oldu. Bende ona dedimki benim kiz senindir hic takı makı istemiyorum dedim
Kasılmalar in tabiki olcak vücut doğum a hazırlanıyor dedi. Senin şuanda kuvezlik veya erken doğumluk bir durumun yok dedi. Eve geldim 2rekat şükür namazı kildim
Günaydın kızlarrr okadar uykum var li gelen giden olur dşye zorla kalktım valla neyse bakalın dün yedigim tatlıdanmıdır nedir msşallah kızım baya hareketliydi dediginiz gibi buyudugu içşn hareketler az ve saglam sanırım işte böyle kızlar özlemimm dün yszamadım dogum gunun kutlu olsun yenibyaşında bebişin göbişine konsub inşşşşşşşş.........
Ask olsun seni unuturmuyum hic.nasilsa dogum gunu yakin.ona ozel olarak yazarim dedim :-D
Nice mutlu yillara canim.Allah im her yilini bi oncekinden guzel kilsin insallah.nice huzur dolu saglik mutluluk dolu yaslar yasatsin
gülhancığım belim ağrıyor demişsin doktorunla bi görüş istersen doğum sancılarıda belden girermiş henüz erken ama tedbirli olmak lazım
Canım 154 dü 431 olmuş :) 6000 lere gelince ultrasona gidecem oda haftaya cuma falan oluyo kocam öyle hesapladi :)aslı kaç olmuş değerin???????????????
Sağol canım gerçekten rüya gibi :)şükürler olsun Rabbime..Asliiiiiii ayyy maşallah cok çok sevindim ayyyyyy muhteşem bir haber yaa Allah saglikla tamamina erdirsin inşallah ayy ruya gibi yaaa cok şükür yarabbim.
ay canımmmm gelirgelmez ne güzel bir haber aldım çok ama çok sevindim, tam bir bayram oldu size Rabbim tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhhhhh
canım başın sağolsun....Slm canlarim bayram benim icin aciya donustu amcam vefat etti ...Kizim icin uzulmemeye calisiyorum ama olmeden birgun once gordum ve cok kotu oldum kanser tedavisi goruyordu bir ayda bambaska biri olmus cok aci cekiyordu Rabbim acilarini dindirdi yanina aldi bu illet hastaligi Rabbim kimsenin basina vermesin.
Asli canim inan senin haberini gorunce cok mutlu oldum ikizler geliyor insallah ..Rabbim saglikla sihhatle tamamina erdirsin.
Ozlem yeni yasin huzur mutluluk saglik ve hayirli bir evlat getirsin.Sevdiklerinle uzun saglikli bir omrun olsun.
Yasemin bu cok guzel haber hic korkacak bisey yok yani.Cok sevindim canim son haftalarinin tadini cikar.
canım başın sağolsun....
Slm canlarim bayram benim icin aciya donustu amcam vefat etti ...Kizim icin uzulmemeye calisiyorum ama olmeden birgun once gordum ve cok kotu oldum kanser tedavisi goruyordu bir ayda bambaska biri olmus cok aci cekiyordu Rabbim acilarini dindirdi yanina aldi bu illet hastaligi Rabbim kimsenin basina vermesin.
Asli canim inan senin haberini gorunce cok mutlu oldum ikizler geliyor insallah ..Rabbim saglikla sihhatle tamamina erdirsin.
Ozlem yeni yasin huzur mutluluk saglik ve hayirli bir evlat getirsin.Sevdiklerinle uzun saglikli bir omrun olsun.
Yasemin bu cok guzel haber hic korkacak bisey yok yani.Cok sevindim canim son haftalarinin tadini cikar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?