Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kramptır o magnezyum kullanıyomusun ondan zitde süt yogurt peynir muz bunlar iyi geliyo kramplara tatlım dene istersen

kullandığım bir ilaç var canım onda tüm vitaminler ve magnezyum var süt içemiyorum arada içiyorum ama peynir yoğurt tüketiyorum yemediğim günler çok nadir

Kızlar anca gelebildim :) bugün kan testimi tekrarladım şükürler olsun artış olmus haftaya ultrasona çağırdı bakalım Rabbim tamamına erdirir inşallah...

Allah hayırlısını nasip etsin tatlım güzel haberler alırsın inşallah :)

Kızlar anca gelebildim :) bugün kan testimi tekrarladım şükürler olsun artış olmus haftaya ultrasona çağırdı bakalım Rabbim tamamına erdirir inşallah...

Sabahtır bakıyorum kuzucuk canımızı su kestirdin neyseki artış olmuş rabbim inş yavrunu verdi aslım tamamınada erdirsin inşşş canım içiiiii

Allah hayırlısını nasip etsin tatlım güzel haberler alırsın inşallah :)
Sağol canım şükürler olsun:)
Sabahtır bakıyorum kuzucuk canımızı su kestirdin neyseki artış olmuş rabbim inş yavrunu verdi aslım tamamınada erdirsin inşşş canım içiiiii

Canım Özür dilerim meraklandirmisim ama inan öğlene kadar hastane eczane kosturduk şükürler olsun Nazom rüya da gibiyim Rabbim kucağıma almayı nasip eder inşallah haftaya ultrason da sıra :)

Bilmemmi kuzun inanamazsın uyyamazsın vesveselenirsin inş hersey yolunda gidicek tıngır mıngır kolayca geçicek evvel allahın izni ile rabbime bin şükür darısı burcu seda meral özlem zeynep tubiş ve isteyen herkese inşş

Aynen öyle canım herşeyin hayırlısı ama insan inanamıyo..aminnnn Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

amiiin canım inşallah vardır,geçen gün eşimle alışverişe gittik ben her gittiğimde ped alırım oda bana alma der bende amaan belli işte adet olurum evde bulunsun derim,geçen günde tam elimi uzattım alacaktım alma dedi alıyorsun alıyorsun bebek gelmiyor o yüzden dedi bende almadım bıraktım peki öyle olsun dedim,bide benim aldığım testler bozuk oluyormuş çıkmıyormuş bi dahaki sefere o alacakmış onun aldıkları garantiliymiş (ilk hamileliğimde onun aldığı testle yapmıştım 2.çizgiyi görmüştük)

bugün ankaradada yağmur yağdı ama ben kapalı ve yağmurlu havaları sevmiyorum,ama yağmur sonrası kokuyu çok severim

çok şükür bu doktor güzel bişeyler söylemiş içini ferahlatmış,bundan sonra hep bu gittiğin doktoramı gideceksin yoksa seninkiyle devammı edeceksin

kasılmalar deyince aklıma geldi benim bi arkadaşım var 2 ay önce bir kızı oldu,hastaneye kontrole gidiyor ağrım var diyor nst de bakıyorlar hiç sancı çıkmıyor eve yolluyorlar oda gidip alışveriş yapıyor akşama kadar geziniyor,sancı var ama dayanılmayacak gibi değilmiş sanırım o kadar gezdiğine göre, akşam beline ağrı giriyor ve lekelenme oluyor hastaneye gidiyor yine ağrım var diyor tekrar nst de bakıyorlar hiç sancı çıkmıyor kız 1 saat içinde doğum yapıyor doktor biraz daha gelmesen evde doğum yaparmışsın diyor

amiiin canım inşallah

Ask olsun seni unuturmuyum hic.nasilsa dogum gunu yakin.ona ozel olarak yazarim dedim :-D

Nice mutlu yillara canim.Allah im her yilini bi oncekinden guzel kilsin insallah.nice huzur dolu saglik mutluluk dolu yaslar yasatsin

zaten unutmazdın o yüzden şaşırdım ya çok teşekkür ederim canım amiinnn rabbim hepimize mutlu huzurlu ömürler nasip etsin

Son düzenleme:
gülhancığım belim ağrıyor demişsin doktorunla bi görüş istersen doğum sancılarıda belden girermiş henüz erken ama tedbirli olmak lazım

Asliiiiiii ayyy maşallah cok çok sevindim ayyyyyy muhteşem bir haber yaa Allah saglikla tamamina erdirsin inşallah ayy ruya gibi yaaa cok şükür yarabbim.

ay canımmmm gelirgelmez ne güzel bir haber aldım çok ama çok sevindim, tam bir bayram oldu size Rabbim tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhhhhh

gülhancığım belim ağrıyor demişsin doktorunla bi görüş istersen doğum sancılarıda belden girermiş henüz erken ama tedbirli olmak lazım

Doktorum izinde canım su bayram tatili geçsin kontrole gidecem yoksa içim hiç rahat değil ayın 11inde sağlık ocağında testim vardı gitmedim araya bayram iriyor sonucu 10 gün sonra alırım diye pztsi onuda halledcem

Ben çok su içemiyorum çocukluğumdan beri öyle zorlasamda olmuyor Birde yaklasık 7-8 yıldır belki daha fazla aralıklarla demir tedavisi gördüm hamileliğimin başında sorun sıkıntı oktu acaba yine eksikliğim mi oluyor bunlardan kaynaklı olabilir mi ?

aslı kaç olmuş değerin???????????????
Canım 154 dü 431 olmuş :) 6000 lere gelince ultrasona gidecem oda haftaya cuma falan oluyo kocam öyle hesapladi :)
Asliiiiiii ayyy maşallah cok çok sevindim ayyyyyy muhteşem bir haber yaa Allah saglikla tamamina erdirsin inşallah ayy ruya gibi yaaa cok şükür yarabbim.
Sağol canım gerçekten rüya gibi :)şükürler olsun Rabbime..
ay canımmmm gelirgelmez ne güzel bir haber aldım çok ama çok sevindim, tam bir bayram oldu size Rabbim tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhhhhh

Canım Sağol Allah razı olsun ewet tam bayram oldu salak gibiyim :)

Slm canlarim bayram benim icin aciya donustu amcam vefat etti ...Kizim icin uzulmemeye calisiyorum ama olmeden birgun once gordum ve cok kotu oldum kanser tedavisi goruyordu bir ayda bambaska biri olmus cok aci cekiyordu Rabbim acilarini dindirdi yanina aldi bu illet hastaligi Rabbim kimsenin basina vermesin.

Asli canim inan senin haberini gorunce cok mutlu oldum ikizler geliyor insallah ..Rabbim saglikla sihhatle tamamina erdirsin.
Ozlem yeni yasin huzur mutluluk saglik ve hayirli bir evlat getirsin.Sevdiklerinle uzun saglikli bir omrun olsun.
Yasemin bu cok guzel haber hic korkacak bisey yok yani.Cok sevindim canim son haftalarinin tadini cikar.

canım başın sağolsun....

Canımm başınız sağolsun mekanı cennet olsun inş. Üzmemeye çalış kendini kızında üzülür yoksa annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…