- 10 Nisan 2013
- 1.189
- 136
- 173
- 36
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.481
Slm canlarim bayram benim icin aciya donustu amcam vefat etti ...Kizim icin uzulmemeye calisiyorum ama olmeden birgun once gordum ve cok kotu oldum kanser tedavisi goruyordu bir ayda bambaska biri olmus cok aci cekiyordu Rabbim acilarini dindirdi yanina aldi bu illet hastaligi Rabbim kimsenin basina vermesin.
Asli canim inan senin haberini gorunce cok mutlu oldum ikizler geliyor insallah ..Rabbim saglikla sihhatle tamamina erdirsin.
Ozlem yeni yasin huzur mutluluk saglik ve hayirli bir evlat getirsin.Sevdiklerinle uzun saglikli bir omrun olsun.
Yasemin bu cok guzel haber hic korkacak bisey yok yani.Cok sevindim canim son haftalarinin tadini cikar.
Slm canlarim bayram benim icin aciya donustu amcam vefat etti ...Kizim icin uzulmemeye calisiyorum ama olmeden birgun once gordum ve cok kotu oldum kanser tedavisi goruyordu bir ayda bambaska biri olmus cok aci cekiyordu Rabbim acilarini dindirdi yanina aldi bu illet hastaligi Rabbim kimsenin basina vermesin.
Asli canim inan senin haberini gorunce cok mutlu oldum ikizler geliyor insallah ..Rabbim saglikla sihhatle tamamina erdirsin.
Ozlem yeni yasin huzur mutluluk saglik ve hayirli bir evlat getirsin.Sevdiklerinle uzun saglikli bir omrun olsun.
Yasemin bu cok guzel haber hic korkacak bisey yok yani.Cok sevindim canim son haftalarinin tadini cikar.
Canımm başınız sağolsun mekanı cennet olsun inş. Üzmemeye çalış kendini kızında üzülür yoksa annesi
tümay başın sağolsun Allah mekanını cennet etsin
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun...
kızlar günaydın, baya erken bir günaydın olldu ama nasıl olsa sık sık uyanıyorum. bugün hastaneye gidicem Allah nasibederse ama bu sefer kadın doğuma değil, bu protein kaçağımı kontrol altında tutabilmek için nefroloji bölümünde yan böbrek hastalıkları bölümünde yapılan testlerim tekrarlanacak inşallah. hayırlı haberler alırım inşallah test sonuçlarım çıkınca.
tümaycım Allah sabır versin sizlere, amcanında mekanı cennet bahçesi olsun inşallah. ölümü Allah dağlara taşlara vermiş onlar bile dayanamamış, ama biz kullar dayanmışız, Allah sanada dayanma kuvveti ve bu üzüntüyü en kısa zamanda atlatma psikolojisi versin inşallah.
canım çok teşekkür ederim sağol
başınız sağolsun canım ,mekanı cennet olsun
yaseminciğim canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Tümaycım canım benim başın sağolsun Rabbim mekanını cennet eğlesin inşallah, sizlerede karısına çocuklarına sabır versin, çektiği acılar günahlarına kefaret olsun inşallah
Aslıcım canım benim maşallah değerin yükselmiş, Rabbim tamamını nasip etsin, sağlıkla hayırla
Gülhan canım çok geçmiş olsun, sen anlatınca sanki böbrek ağrısı gibi geldi, inşallah geçer
kızlar günaydın, baya erken bir günaydın olldu ama nasıl olsa sık sık uyanıyorum. bugün hastaneye gidicem Allah nasibederse ama bu sefer kadın doğuma değil, bu protein kaçağımı kontrol altında tutabilmek için nefroloji bölümünde yan böbrek hastalıkları bölümünde yapılan testlerim tekrarlanacak inşallah. hayırlı haberler alırım inşallah test sonuçlarım çıkınca.
Özlemcim minikim doğum günün kutlu olsun daha nice yıllara, bende 1 ay sonra 32 'e giricem..vay anam vayy, benim elim her koşulda öpülür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?