Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun...

kızlar günaydın, baya erken bir günaydın olldu ama nasıl olsa sık sık uyanıyorum. bugün hastaneye gidicem Allah nasibederse ama bu sefer kadın doğuma değil, bu protein kaçağımı kontrol altında tutabilmek için nefroloji bölümünde yan böbrek hastalıkları bölümünde yapılan testlerim tekrarlanacak inşallah. hayırlı haberler alırım inşallah test sonuçlarım çıkınca.

tümaycım Allah sabır versin sizlere, amcanında mekanı cennet bahçesi olsun inşallah. ölümü Allah dağlara taşlara vermiş onlar bile dayanamamış, ama biz kullar dayanmışız, Allah sanada dayanma kuvveti ve bu üzüntüyü en kısa zamanda atlatma psikolojisi versin inşallah.

canım çok teşekkür ederim sağol
başınız sağolsun canım ,mekanı cennet olsun

yaseminciğim canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Canımm başınız sağolsun mekanı cennet olsun inş. Üzmemeye çalış kendini kızında üzülür yoksa annesi

tümay başın sağolsun Allah mekanını cennet etsin

Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun...

canım çok teşekkür ederim sağol
başınız sağolsun canım ,mekanı cennet olsun

yaseminciğim canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Sag olun kizlar Allah razi olsun.

Günaydın kızlar güzel bir hafta sonu olur inşallah
tümaycım başın sağolsun Allah sabır versin
yasemincim güzel haberlerle gelirsin inşallah

Mrb kızlarr hala yataktayım noldu birden uykucu oldum ben hiçte kalkasım yok valla kocamda içerde ay nevar kahvaltıyı hazırlasa nazan kalk dese amann nerdeee öpüyorum herkesiiiii

Canım başınız Sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. ..
Sağol canım Allah razı olsun bakalım ikizmi cok merak ediyorum

Tümaycım canım benim başın sağolsun Rabbim mekanını cennet eğlesin inşallah, sizlerede karısına çocuklarına sabır versin, çektiği acılar günahlarına kefaret olsun inşallah

Aslıcım canım benim maşallah değerin yükselmiş, Rabbim tamamını nasip etsin, sağlıkla hayırla

Özlemcim minikim doğum günün kutlu olsun daha nice yıllara, bende 1 ay sonra 32 'e giricem..vay anam vayy, benim elim her koşulda öpülür :)

Yasemin canım doktor kontrolün nasıl geçecek mutlaka yaz, ayrıca işler yolundaymış maşallah subhanallah

Gülhan canım çok geçmiş olsun, sen anlatınca sanki böbrek ağrısı gibi geldi, inşallah geçer

Aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler, bir ara onlarla tek tek tanışmak isterim, öptüm hepinizi

Sağol canım inşallah herşey yolunda gider haftaya cumaya gidicem bakalım :)

Gülhan canım çok geçmiş olsun, sen anlatınca sanki böbrek ağrısı gibi geldi, inşallah geçer

İnş. bebeğim geçer ya canım çok acıyor arada yokluyor mahvediyor beni basamıyorum ayağımın üzerine 25 inde doktora gitcem acaba az su içiyorum çok su içemiyorum ondan olurmu bu ağrı

Son düzenleme:

İnş. güzel haberlerle gelirsin tatlım benim

Canlarim sağolun varolun haberlerimi merak etmişsiniz.
Vakıf gureba hastanesinde prof. Dr a gittim testlerimi tekrar yaptirdi. Coksukur şimdilik tansiyon ve ödem olmaması cok iyi dedi.sonuclar cikinca bskicak yine degerlendircek

Tümayım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin sabırlar versin..

Gülhan ağrıların geçmezse doktora görün bekleme bakalım yapılacak birşey varıdr belki bir nedeni vardır baktı bakalım geçmiş olsun.

Yaseminim çok şükür ödem ve tansiyon sorunu çıkmamış inşallah belirlenen zamanı bekleyecek bebişin bakıyormuşsun gecikiyormuş bile gelmek blmiyomuş olur mu olur

Bizde sabah kalktık pazara gittik oradan kahvaltı etmeye gittik tabii sabah dediğime bakmayın 12 de kalktık zaten kahvaltı ederken 1.30 filandı alışveriş merkezine gittik az gezdik geldik ütülerim vardı iki sepet kaç gündür bekliyordu onları yaptım zaten bir temizlik yapmışım kaç gün temizlik yapmadım yarın da bir siler süpürürüm yine. Duş aldım oturuyorum artık maalesef 9 gün tatilin sonuna geldik tedaviden sonra sonucu beklerken 12 gn geçmemişti ki ben 11. yaptırdım ama şimdi bitmesin istiyorum ya hemen geçti gitti tabi bunun 3 günü temizlikle geçti yemek filan o zaman hiçbir iş yapmadım.

Ey güzel ALLAH im her girdiğimde başka bir haber karşılıyor beni...bi iyi bi kötü...Tumay im canım benim malesef bu sefer ki haber senden gelmis...Canım benim cok üzüldüm Bayram cenazeleri daha bi etkiliyor beni...RABBİM Amcaciginin mekanını Cennet etsin İNSALLAH...kabri Cennet bahçesi olsun İNSALLAH...RABBİM geride kalanlara sabır versin....

Iyi aksamlar ablalar benim adrtim bir gun gecikti agrim var cok cok acik kahve rengi akintim var adetim hic gecikmezdi .en kotu ihtimal 1 2gun erken gelirdi cik duzenli adetim var aslinda. Sizce bisey olabilirmi

mrb arkadaslr . bnm de bat günüm 15 i civari. son 2 aydır 16 ve 15 inde adet olmustum. ancak bu ay 14 ünde ve 15 inde sadece leke geldi. adet olacam diye bekledim ancak hala adet olmadım. 2 gün önce evde kendim test yaptım Ck silik olarak 2. çizgi de çıktı. tatil olduğu icin doktora gidemedim. Pzts gdcm ınş. kan testi icin. hamile olanıdır miyim acabA. bir de test yaptıran varsa aç susuz mu gitmek grekiyor doktora. cvp verebilirseniz Ck memnun olurum.

Valla canolar ben haaalaaa tatildeyim...kazık caktik kalkan a:))) içim çıktı valla..
Tatilin en guzel 2 gunu dun ve ondan önceki gündü nedenmi? Çünkü yağmur yağdı cok soğuktu :)))) seviyorum kapalı ve soğuk havaları...aile saadeti anlamına geliyor benim için kapalı hava bütün gün odada televizyon izledim oh beeee....a bugun tekrar ısındı...yine deniz ( ama bu sefer ki cok keyif verdi bana çünkü korkunç dev dalgalar vardı ve kocamın dev bir balina misali kıyıya vuruşu ve bir türlü ayağa kalkamayisini izlemek olağanüstü keyifliydi:))) zeynebim yazdığım yazıya uzuunn uzuuun cevap yazdiydim ama bi anda hat gitti tabi internette(( içimde kalan teşekkürüedeyim dedim:))) ALLAH nasip ederse Pazartesi sabahı yola çıkıyoruz salı işbaşı...o kadar mutluyum ki ise başlayacağım için....Yaseminim güzel haberlerini bekliyorum....kızlar ise başlamak demek sinav sonucunun açıklanması demek ben inanılmaz korkuyorum kazanamadigima neredeyse eminim...her gece istisnasız kabus görüyorum....felaket bir korku var içimde felakeett....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…