- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.501
Canlarim sağolun varolun haberlerimi merak etmişsiniz.
Vakıf gureba hastanesinde prof. Dr a gittim testlerimi tekrar yaptirdi. Coksukur şimdilik tansiyon ve ödem olmaması cok iyi dedi.sonuclar cikinca bskicak yine degerlendircek
mrb arkadaslr . bnm de bat günüm 15 i civari. son 2 aydır 16 ve 15 inde adet olmustum. ancak bu ay 14 ünde ve 15 inde sadece leke geldi. adet olacam diye bekledim ancak hala adet olmadım. 2 gün önce evde kendim test yaptım Ck silik olarak 2. çizgi de çıktı. tatil olduğu icin doktora gidemedim. Pzts gdcm ınş. kan testi icin. hamile olanıdır miyim acabA. bir de test yaptıran varsa aç susuz mu gitmek grekiyor doktora. cvp verebilirseniz Ck memnun olurum.
Hamile olma olasılığın var canım benim de 2. çizgi silik çıkmıştı ve kan testinde sonuç pozitif çıktı. Kan testinde aç yada tok gitmek fark etmiyor. Sağlık ocağında da test yaptırabilirsin...[/QUOTE
Tsk ederim cnm.... ınş bnm de kan testi sonucu pozitif çıkar... dualarinizi eksik etmeyin....
Selamlar kızlar, Mutlu pazarlar..
koskoca bir tatil sona erdi, ayy kızlar beni pazartesi sendromu tuttu demek ki bu sendrom için çalışma yada çalışmamak farketmiyor
Tümayy Amcan vefat etmiş Allah geride kalanlarına uzun sağlıklı ömürler, sabır versin.. Amcanında mekanı cennet olsun inşallah bu dünyadaki çektiği sıkıntılar acılar günahlarına kefaret olsun inşallah..
Yaseminnnn herşey yolunda çok şükür.. maşallah..
Elif kızımızı merak ederseniz uyumuyor onun dışında bi sıkıntı yok şükür.. 40ı hayırlısıyla çıksın da o zaman uyku duzenı gelırmış.. inşallah.. Yarın kısmet olursa sağlık ocağına gideceğiz aşılarını olucak sarılık falan daha bakılmadı hastanye kontrole götürdüğümde sarı görünmüyor dedi doktor sağlık ocağında yaptır dedi sağlık ocağı da bayram sonrasına yapabilirz dedi işte yarın kısmetse gideceğiz.. Sizinle Elifin fotosunu paylaşmayı çok istiyorum fakat bilg atamıyoruz şu an saçma bi şekilde..en yakın zamanda atıcam kısmetse..
Asllıııııı heyecanla takıp ediyoruz seni ve pıtırcıklarının kan değerlerini :)), hayırlısıyla bu hafta içi keseyide görürsünüz inşallah..
Özleeemmm gördüm ama yazamadımm.. Geçmiş doğum günün kutlu olsun, Tüm dileklerin gerçek, yuvanda hep huzur, mutluluk, sağlık olsun..
MEral hanımlar tatilden döndüler mi? Ayy kıyamam ya o şimdi dahada sendromlu olur de mi:))
ne sendromu olucak gitti enerji depoladı.. Hayırlı sınav sonuçları da gelirsee oohh missss...
Burcumuzz ne zaman dönücek acaba sivas tan..
Bugun herkes evine barkına döner hayırlısıyla.. yarında hayırlı işlerr tüümm çalışanlara...
mrb arkadaşlar bgn kan testi yaptırdım doktor hamilesin dedi. değer de 1369.78 yazıyor. Ama değer yazan arkadaslarinkiyle farklı mi anlaMadım. değer konusunda tecrübeli arkadaslR yardımcı olur musunuz.... doktor hiç açıklama yapmadı başka. Bn de heyecandan unuttum bsy sormadım..bu arada bebeği olmayıp dileyen herkese hayırlısıyla nasip olur ınş... hayırlısıyla hamilelere de kucağına almak nasip olur ınş ....
herkese selam..başım çoooooooooook ağırıyo
günaydınnnn ay bu telden girmek hiç zevkli olmuyo begen tuşu yok begenildigin belli deil oh be yaşasın pc tatilde bitti
Kızlar Günaydınnnnn ve İyi haftalarrrr...
Demi Nazan yaaa ben ne kadar zamandır pc açamadım bugün şükür dedim bende :)
ewet canım işteyim mecburr inan korka korka geldim Rabbim korusun eşim ve çevredekiler bir hafta daha izin al dediler ama söyleyemedimsen iştemisin anacımmm iyi hissediyomusun kendini
Canımcım günaydın iyiyiz canım kasık ağrım var meme ağrım var :) mide bulantısı neyim yok :)aslıı nazannn günaydın canlarım,aslı nasılsın ağrın sızın mide bulantın falan varmı
ewet canım işteyim mecburr inan korka korka geldim Rabbim korusun eşim ve çevredekiler bir hafta daha izin al dediler ama söyleyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?