- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.521
ewet canım işteyim mecburr inan korka korka geldim Rabbim korusun eşim ve çevredekiler bir hafta daha izin al dediler ama söyleyemedim
Canımcım günaydın iyiyiz canım kasık ağrım var meme ağrım var :) mide bulantısı neyim yok :)
kızlar evvelsi gece bi rüya gördüm böyle yeşil yüzlü siyah kapşonlu biri annemlerin balkonunda oluyorum caddenin karşısında ama bi zıplıyo ben içeriye kaçamadan balkonda bitiyo neyse sonra eşimin arkasından bana bakıyo gibi ay nasıl korktum bagırıyorumda am eşim beni duymuyo dün o yüzden yataga tek başıma gidemedim bilmillah korkuttular beni sanırım
kuzucum o meme ağrısı sanırım doğuma kadar devam ediyo bende hala var:) mide bulantının olmaması çok normal bende 6. hafta başlamıştı şuan kaç haftalıksın?
kaç haftalıkmıyımm ??? bilmiyorumkiii(((( nasıl hesaplıcaz onu??
kaç haftalıkmıyımm ??? bilmiyorumkiii(((( nasıl hesaplıcaz onu??
son adet olduğun tarihten itibaren haftaları sayıyorsun yada nette otomatik hesaplayıcılar var sat tarihini yazıp hesaplatıyorsun ama senin tüp bebek olduğu için durum farklımı onu bilmiyorum
ben bi araştırıyım :)Doktora gitmedin mi canım
benmki aşılamaydı diye adet tarihime göre hesaplamıştım doktor ultrasonda bakmıştı hesapladığımla aynıydı ama senin kini bilmiyorum
kızlar söylemesem çatlayacağım ben galiba hamileyim:18:
kızlar söylemesem çatlayacağım ben galiba hamileyim:18:
özlemmmmmmmmmmmmmmmmmm cevapppppppppp yazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz çatlıcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
test yapmadım çünkü benim bebeler testte çıkmıyor kan testi yaptırıcam bu akşam,son aylarda 25-28 günlerde adet oldum bu ay ya 28 ya 30 olur diye bekledim bugün 31.gün hala gelen yok ama adet olacak gibiyim ki ilk hamileliğimdede böyle olmuştu bir hafta boyunca adet olacak gibiydim,sol tarafımda kasıktan daha yukarı belime doğru bi sancı giriyor sürekli böyle ve evde ovulasyon testlerim vardı onlarda hamilelikte çift çizgi çıkabiliyormuş sabah ve akşlam olmak üzere iki tane test yaptın ikiside çift çizgili
test yapmadım çünkü benim bebeler testte çıkmıyor kan testi yaptırıcam bu akşam,son aylarda 25-28 günlerde adet oldum bu ay ya 28 ya 30 olur diye bekledim bugün 31.gün hala gelen yok ama adet olacak gibiyim ki ilk hamileliğimdede böyle olmuştu bir hafta boyunca adet olacak gibiydim,sol tarafımda kasıktan daha yukarı belime doğru bi sancı giriyor sürekli böyle ve evde ovulasyon testlerim vardı onlarda hamilelikte çift çizgi çıkabiliyormuş sabah ve akşlam olmak üzere iki tane test yaptın ikiside çift çizgili
aslıııııı birlikte alışverişe gideceğiz unutmaaaaaa
akşam benden haber bekleyin
ayyyy inşallahhhhh inşalahhhhhh özlemmmmmm nasıl heyecanlandım şimdiiiiii ama kocan demişti demi bayram da adaamın içine doğmuş heralde :))))
evet o bu ay çok umutluyum olacak deyip durdu bakalım inşallah vardır, aslıı bana nasıl akşam olacak??? söylemeyecektim size testten sonra söyleyecektim duramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?