Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kuzucum o meme ağrısı sanırım doğuma kadar devam ediyo bende hala var:) mide bulantının olmaması çok normal bende 6. hafta başlamıştı şuan kaç haftalıksın?

nazaan bende bayramın 1.günü bi rüya gördüm korktum bende senin gibi düşündüm beni korkutuyorlar galiba dedim,Allahtan o ara babam aradıda uyandım çok korktum eşimede kızdım,rüyamda beni bırakıp gittin diye

Son düzenleme:
son adet olduğun tarihten itibaren haftaları sayıyorsun yada nette otomatik hesaplayıcılar var sat tarihini yazıp hesaplatıyorsun ama senin tüp bebek olduğu için durum farklımı onu bilmiyorum

Doktora gitmedin mi canım
benmki aşılamaydı diye adet tarihime göre hesaplamıştım doktor ultrasonda bakmıştı hesapladığımla aynıydı ama senin kini bilmiyorum
ben bi araştırıyım :)
kızlar söylemesem çatlayacağım ben galiba hamileyim:18:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gerçektenmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii anlat çabukkkkkk anlatttttttttt :)))))))))))))))))))

test yapmadım çünkü benim bebeler testte çıkmıyor kan testi yaptırıcam bu akşam,son aylarda 25-28 günlerde adet oldum bu ay ya 28 ya 30 olur diye bekledim bugün 31.gün hala gelen yok ama adet olacak gibiyim ki ilk hamileliğimdede böyle olmuştu bir hafta boyunca adet olacak gibiydim,sol tarafımda kasıktan daha yukarı belime doğru bi sancı giriyor sürekli böyle ve evde ovulasyon testlerim vardı onlarda hamilelikte çift çizgi çıkabiliyormuş sabah ve akşlam olmak üzere iki tane test yaptın ikiside çift çizgili

Son düzenleme:

inşallah canım adetin düzenli olunca böyle sekteye uğramasında vardır bir iş, benimde 1. aşılama şle 2. aşılamada belirti aynıydı hatta dedimki aynı belirti kesin bu seferde olmadı ama oldu çok şükür, inşallah vardır canım kanı mutlaka yaptır bekliyoruz güzel haberini:)))

ayyyy inşallahhhhh inşalahhhhhh özlemmmmmm nasıl heyecanlandım şimdiiiiii ama kocan demişti demi bayram da adaamın içine doğmuş heralde :))))

ayyyy inşallahhhhh inşalahhhhhh özlemmmmmm nasıl heyecanlandım şimdiiiiii ama kocan demişti demi bayram da adaamın içine doğmuş heralde :))))

evet o bu ay çok umutluyum olacak deyip durdu bakalım inşallah vardır, aslıı bana nasıl akşam olacak??? söylemeyecektim size testten sonra söyleyecektim duramadım

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy birsürü alıntı yapmıştım hepsini unuttum gitti özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sen ne diyorun ağzından bal, nutella, reçel, çikolata, baklava, pekmez vs vs tatlı tatlı nasıl kelimeler dökülmüş öyle ayyyyyyyyyyyyy
Allahımmmmmm inşallah akşam sevinçten topikçe uçarız Allahım, Allah sonuna kadar hayırlısıyla sağlıkla huzurla kolaylıkla bebeğini karnında taşıyıp vakti gelince cırtt diye çıkıp sana ceeeee demesini nasibetsin akşam kaçta haber vereceksin bize ayy saatimi kurup bakayım topiğe, yada mesaj yaz ne bilim bişeyler yap

Hayirli bir hafta olur insallah.Calisanlara kolay gelsin.
Ozlemm hadi insallah topik hareketlenmeye basladi bugun aksam olmaz bize.
Asli kendine dikkat et yorma fazla

evet o bu ay çok umutluyum olacak deyip durdu bakalım inşallah vardır, aslıı bana nasıl akşam olacak??? söylemeyecektim size testten sonra söyleyecektim duramadım

ayyyy bana nasıl akşam olacakkk :)))) bide beni düşünnnn hadi hayırlısı Canım yaaa Rabbim hayırlısını versin inşallahhhh bizi çokkk mutlu et özlemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…