- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.541
nazaan bende bayramın 1.günü bi rüya gördüm korktum bende senin gibi düşündüm beni korkutuyorlar galiba dedim,Allahtan o ara babam aradıda uyandım çok korktum eşimede kızdım,rüyamda beni bırakıp gittin diye
amaınn kızlar ben ne kadarlığım öğrendimmm 4 hafta 4 günlükmüş transfer tarihin göre hesaplanıyomuş :))
kızlar söylemesem çatlayacağım ben galiba hamileyim:18:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy birsürü alıntı yapmıştım hepsini unuttum gitti özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sen ne diyorun ağzından bal, nutella, reçel, çikolata, baklava, pekmez vs vs tatlı tatlı nasıl kelimeler dökülmüş öyle ayyyyyyyyyyyyy
Allahımmmmmm inşallah akşam sevinçten topikçe uçarız Allahım, Allah sonuna kadar hayırlısıyla sağlıkla huzurla kolaylıkla bebeğini karnında taşıyıp vakti gelince cırtt diye çıkıp sana ceeeee demesini nasibetsinakşam kaçta haber vereceksin bize ayy saatimi kurup bakayım topiğe, yada mesaj yaz ne bilim bişeyler yap
Hayirli bir hafta olur insallah.Calisanlara kolay gelsin.
Ozlemm hadi insallah topik hareketlenmeye basladi bugun aksam olmaz bize.
Asli kendine dikkat et yorma fazla
Hayirli bir hafta olur insallah.Calisanlara kolay gelsin.
Ozlemm hadi insallah topik hareketlenmeye basladi bugun aksam olmaz bize.
Asli kendine dikkat et yorma fazla
Aslı bebişim ay yerim ben senin 4+4 hamileliğini ayy çekirdek gibi minicik oyyy
nezaman doktora gideceksin kuşum???
ayyyy bana nasıl akşam olacakkk :)))) bide beni düşünnnnhadi hayırlısı Canım yaaa Rabbim hayırlısını versin inşallahhhh bizi çokkk mutlu et özlemmmm
evet bende kızdım bagırıyom bagırıyom ne kalkmıyon diom sen iyimisin nazan duysam neden kalkmayım diyo
nasıl yani pisssssssssss niye saklıyosunnnnnnnnnnn
amaınn kızlar ben ne kadarlığım öğrendimmm 4 hafta 4 günlükmüş transfer tarihin göre hesaplanıyomuş :))
inşallah canım şimdi mutlu olma ve mutlu etme sırası bendedir inşallah
yok ben bağırmadım ama çok tırstım, uyanınca kızdım beni bıraktın rüyamda diye adamın ne suçu varsa sanki
saklayamıyorum nazan saklayamıyorum aslında test yapmadığımız için emin değilim ama duramadım işte
canım inan bende çok istiyorum ama bakalım bugün bi yoklama yapıcam ne dicek acaba???Aslı yaaa sen bu hafta izin alsana kuşum niye riske atıyorsun çok önemli bir durumdasın bebeğim, o bir haftalık izin Allahın izniyle senin minik kuşlarının sana dahada sımsıkı tutunmasını sağlayacak bekide, ilk haftalar çok önemli, bende lay lay lom takılıyordum ama sonradan anladım ki aslında çok kritik ve önemli bir döenem. bence hiç çekinme, dr la görüştüm bu hfta çok öemli senin için dedi filan desen olmazmı. yalan değil hakkatende öyle çünkü
ayy ewett öyle olmuş galibaaaamanında amanın nerdeyse 5 haftalık olmuş kuzucuğun maşallah
akşam iş çıkışı hemencecik acile git yaptır testini inş. güzel haberler alırız allahın izni ile
Günaydın ballar güzel bir hafta olur inşallah bol bol bebîş haberleri alırız benîm bugün ikinci aşım var öğleden sonra onu yaptırmaya gidecem ben üşürüm galiba boğazım burnum dolmuş ve sırtımdan üşüme geliyor
ay özlemcim yeni hafta da ne güzel haber inşallah bu akşam kesînleşir ve uzun zamandan sonra Bayram yaparız
kızlar söylemesem çatlayacağım ben galiba hamileyim:18:
Mesude canım benim, bak sen yokken neler neler oldu :))) maşallah arka arkaya geliyor haberler :)) oyy aşıya mı gidecek bizim kuzumuz, inşallah çok ağlamaz, bu arada seninde kurban bayramnın mübarek olsun, nerdeydin bayramda?
Selam kızlar nasilsiniz hepinizi cok özledim inşallah hersey güzeldir bu arada gecmis kurban bayramınızı da kutlarım
Asli kulaklarıma inanamıyorum hamilemizin sen şimdi ayy cok sevindim kuzum Rabbim tamamına erdirsin inşallah tebrik ederim
Özlem sende de mı birseyler var inşallah güzel haberlerle donersin inşallah artık gün doğdun topiğimize inşallah hepinizi öpüyorum
Bizde ası olmaya gidecegiz bugun betuse
özleeeeeeem kızzzzzzz maşallah inanmıyorum, inşallah hamilesindir ve inşallah 9 ay boyunca sımsıkı devam erder, anaaaaaaammmmmm, haydi gözün aydın, evet evet ben inanıyorum olacak inşallah :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?