Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evet bende kızdım bagırıyom bagırıyom ne kalkmıyon diom sen iyimisin nazan duysam neden kalkmayım diyo

aayyyyy canım benim çok teşekkür ederim amiiiiinnnn diyorum dualarına, akşam 20:00'de haber veririm sanırım mesajda atarım

Hayirli bir hafta olur insallah.Calisanlara kolay gelsin.
Ozlemm hadi insallah topik hareketlenmeye basladi bugun aksam olmaz bize.
Asli kendine dikkat et yorma fazla

tümaaay valla bugün akşam olmayacak

Aslı bebişim ay yerim ben senin 4+4 hamileliğini ayy çekirdek gibi minicik oyyy
nezaman doktora gideceksin kuşum???

:)))) canım şuan doktordan randevu almak için cebelleşiyorum valla :) doktor bana kan testin 6,000 lere gelince muayeneye gel dedi alttan bakmak istemiyorum dedi bizde hesapladık cumaya geliyor ama şans bu ya benim doktor cuma serviste cumartesi izinli :))) şuan düşünüyorummm napacağımı Yasooo kalp atışları kaçıncı hafta duyuluyo??

Aslı yaaa sen bu hafta izin alsana kuşum niye riske atıyorsun çok önemli bir durumdasın bebeğim, o bir haftalık izin Allahın izniyle senin minik kuşlarının sana dahada sımsıkı tutunmasını sağlayacak bekide, ilk haftalar çok önemli, bende lay lay lom takılıyordum ama sonradan anladım ki aslında çok kritik ve önemli bir döenem. bence hiç çekinme, dr la görüştüm bu hfta çok öemli senin için dedi filan desen olmazmı. yalan değil hakkatende öyle çünkü

ayyyy bana nasıl akşam olacakkk :)))) bide beni düşünnnn hadi hayırlısı Canım yaaa Rabbim hayırlısını versin inşallahhhh bizi çokkk mutlu et özlemmmm

inşallah canım şimdi mutlu olma ve mutlu etme sırası bendedir inşallah

evet bende kızdım bagırıyom bagırıyom ne kalkmıyon diom sen iyimisin nazan duysam neden kalkmayım diyo

yok ben bağırmadım ama çok tırstım, uyanınca kızdım beni bıraktın rüyamda diye adamın ne suçu varsa sanki

nasıl yani pisssssssssss niye saklıyosunnnnnnnnnnn

saklayamıyorum nazan saklayamıyorum aslında test yapmadığımız için emin değilim ama duramadım işte

akşam iş çıkışı hemencecik acile git yaptır testini inş. güzel haberler alırız allahın izni ile

canım inan bende çok istiyorum ama bakalım bugün bi yoklama yapıcam ne dicek acaba???
amanında amanın nerdeyse 5 haftalık olmuş kuzucuğun maşallah
ayy ewett öyle olmuş galibaaa Rabbim tamamına erdirir inşallahhh

Günaydın ballar güzel bir hafta olur inşallah bol bol bebîş haberleri alırız benîm bugün ikinci aşım var öğleden sonra onu yaptırmaya gidecem ben üşürüm galiba boğazım burnum dolmuş ve sırtımdan üşüme geliyor
ay özlemcim yeni hafta da ne güzel haber inşallah bu akşam kesînleşir ve uzun zamandan sonra Bayram yaparız

inşallah canım akşamı bekleyin artık belki güzel haberlerle dönerim

Selam kızlar nasilsiniz hepinizi cok özledim inşallah hersey güzeldir bu arada gecmis kurban bayramınızı da kutlarım

Asli kulaklarıma inanamıyorum hamilemizin sen şimdi ayy cok sevindim kuzum Rabbim tamamına erdirsin inşallah tebrik ederim
Özlem sende de mı birseyler var inşallah güzel haberlerle donersin inşallah artık gün doğdun topiğimize inşallah hepinizi öpüyorum
Bizde ası olmaya gidecegiz bugun betuse

kızlar söylemesem çatlayacağım ben galiba hamileyim:18:

özleeeeeeem kızzzzzzz maşallah inanmıyorum, inşallah hamilesindir ve inşallah 9 ay boyunca sımsıkı devam erder, anaaaaaaammmmmm, haydi gözün aydın, evet evet ben inanıyorum olacak inşallah :))))))))

Mesude canım benim, bak sen yokken neler neler oldu :))) maşallah arka arkaya geliyor haberler :)) oyy aşıya mı gidecek bizim kuzumuz, inşallah çok ağlamaz, bu arada seninde kurban bayramnın mübarek olsun, nerdeydin bayramda?

Evet ya burcum valla cok guzelhaberler aldım bu güzel haberler devam eder insallah seninde güzel haberlerini alırız
Teşekkür ederim cancazim sehir dısına çıkmadık akraba ziyaretleri ha birde bayramın 4. Gunü izmire gittik gezdik o kadar sen neler yaptın nereleri gezdin

Seninde geçmiş bayramın mübarek olsun canım bak neler neler oldu aslı hamile ben belkiiiiiiii, henüz belli değil akşam belli olacak

özleeeeeeem kızzzzzzz maşallah inanmıyorum, inşallah hamilesindir ve inşallah 9 ay boyunca sımsıkı devam erder, anaaaaaaammmmmm, haydi gözün aydın, evet evet ben inanıyorum olacak inşallah :))))))))

inşallah canım amiiiinnnnnn, bende inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…