- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.561
Selam kızlar nasilsiniz hepinizi cok özledim inşallah hersey güzeldir bu arada gecmis kurban bayramınızı da kutlarım
Asli kulaklarıma inanamıyorum hamilemizin sen şimdi ayy cok sevindim kuzum Rabbim tamamına erdirsin inşallah tebrik ederim
Özlem sende de mı birseyler var inşallah güzel haberlerle donersin inşallah artık gün doğdun topiğimize inşallah hepinizi öpüyorum
Bizde ası olmaya gidecegiz bugun betuse
Kızlar perşembe sabah doktordan randevu aldım bakalım hayırlı haberlerle dönerim inşallah..yarın yine hastane de olucam hematoloji doktoru çağırdı kan testi falan yapıcakmış ..yawww kızlar bi bu akşam zor olurr özlem için, bide perşembe nasıl gelir bilemicemmm
kızlar tetanoz aşısının ilk aşısı kaçıncı haftada yapılıyor ben şuan 20. haftadayım yaptırmam gerekiyor mu?
Daha önce aşılamalar tam yapılmamışsa veya son aşının üzerinden 10 yıldan fazla süre geçmişse gebelikte (genellikle 5. ve 6. aylarda) 1 ay arayla toplam iki kere aşı yapılır. İkinci aşıdan 6 ay sonra bir doz daha aşı anneye yapılır. Bazı uygulamalarda bu aşıdan 1 yıl sonra bir doz daha, ve 1 yıl sonra bir doz daha yapılarak toplam 5 doza tamamlanmaktadır.
Evet ya burcum valla cok guzelhaberler aldım bu güzel haberler devam eder insallah seninde güzel haberlerini alırız
Teşekkür ederim cancazim sehir dısına çıkmadık akraba ziyaretleri ha birde bayramın 4. Gunü izmire gittik gezdik o kadar sen neler yaptın nereleri gezdin
Kızlar perşembe sabah doktordan randevu aldım bakalım hayırlı haberlerle dönerim inşallah..yarın yine hastane de olucam hematoloji doktoru çağırdı kan testi falan yapıcakmış ..yawww kızlar bi bu akşam zor olurr özlem için, bide perşembe nasıl gelir bilemicemmm
bazen geçmiyor ama takılıp kalıyo :)))geçer canım geçer bak öğrendiğinden beri kaç gün geçti,ben bugün akşam olurmu diyordum saat 14:00 oldu bile
Balım biz sivasa gittik eşimin köyüne, amaaan çok yorulduk ama çok eğlendik, curcuna, bebeler falan çok güzeldi, sonra hoop burdur'a geldik dün, şimdi de okuldayım, sabah inanılmaz bir pzt sendromu yaşadım :))
Ohhh süper, belki keseleri görürsünüz tatlım, haydi hayırlısı, hem o zamana 6000 e varmış olur çoktan
her doktorda böyle heycan olcak günler geçmek bilmicek kal atışlarını duyunca aglıcan ayyy çok heyecanlı kızlar bugun 7 ayım bitti 8 aydan gü alıyorum maşallah darısı herkese inş...
kızlar bişey anlatıcam, benim bu hamilelik muahbbetlerim bizim işyerinde birisini gaza getirdi 1.sınıfa giden bir kızı var ikinci çocuğu pek düşünmüyordu ara ara düşünüp vazgeçiyordu,geçenlerde konuştuk oda düşünmeye başladı ilk çocukları tek ilişkiyle olmuş aradan kaç sene geçti bu seferde tek ilişki olmuş hamile kalırım gözüyle baktı hep ben pek inanmadım olmaz diye bizler aylarca uğraşıyoruz yaa hani, bugün öğrendimki evde test yapmış silik çizgi görmüş ayın 16 sı adet günüymüş olmamış hee heeee bende hamileysem şirkette 4 tane hamile olacak
maşallah maşallah doktora gidip rahimdeki o perdemiydi neydi onu aldırdığını hatırlıyorum,nerdeeeen nereye
patrona acıdım şi,mdi özlem
anacım hiç öle deme benim kuzenimde ikinci denemede kaldı bende öle hemen olmaz demiştim tek atışta 12 vurdular
dimi özlemmm darısı inş. senin başına aslı ve seni seve seve bebek isteyen dua listemden alıp hamile dua listeme almaya hazırım gerçi hamilelerinn tek tek ismi saymıyorum ama bebek isteyenlerinki tek tek söylüyorumm allahım kabul etsin iş..
her doktorda böyle heycan olcak günler geçmek bilmicek kal atışlarını duyunca aglıcan ayyy çok heyecanlı kızlar bugun 7 ayım bitti 8 aydan gü alıyorum maşallah darısı herkese inş...
aslında öyle olan çok tabi ama ne bileyim iki seferde insana aynı şans vurmaz diye düşünmüştümilk iki hamilelikler daha büyük canım bir 3-3,5 falan galiba diğer 7 aylık sanırım oooo biz doğurana kadar o doğurur gelir
vakti zamanı geldiyse oluyo Rabbim nasip ederse ama işte kimisi çok kolay oluyo kimisi de aylarca yıllarca bekliyo...Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhcanım bence bu kısmet işi kimisi bu konuda çok şanslı oluyor ben hep düşünürdüm ki benm adetim düzensiz o yüzden kalamıyorum ama aslında alakası yok benm adetim düzenli olsaydı tıkır tıkır yumurtlasaydım da beklemem gerekecekti keza içinizde adeti düzenli olan çok kişi var , bir arkadaşımda çocuk düşünmüyordu korunuyordu ben hamile kalınca gaza geldi korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldı buda bizim sınavımız Rabbime şükürler olsun ki isyancı değiliz.
canım bence bu kısmet işi kimisi bu konuda çok şanslı oluyor ben hep düşünürdüm ki benm adetim düzensiz o yüzden kalamıyorum ama aslında alakası yok benm adetim düzenli olsaydı tıkır tıkır yumurtlasaydım da beklemem gerekecekti keza içinizde adeti düzenli olan çok kişi var , bir arkadaşımda çocuk düşünmüyordu korunuyordu ben hamile kalınca gaza geldi korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldı buda bizim sınavımız Rabbime şükürler olsun ki isyancı değiliz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?