- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.581
kızlar bişey anlatıcam, benim bu hamilelik muahbbetlerim bizim işyerinde birisini gaza getirdi 1.sınıfa giden bir kızı var ikinci çocuğu pek düşünmüyordu ara ara düşünüp vazgeçiyordu,geçenlerde konuştuk oda düşünmeye başladı ilk çocukları tek ilişkiyle olmuş aradan kaç sene geçti bu seferde tek ilişki olmuş hamile kalırım gözüyle baktı hep ben pek inanmadım olmaz diye bizler aylarca uğraşıyoruz yaa hani, bugün öğrendimki evde test yapmış silik çizgi görmüş ayın 16 sı adet günüymüş olmamış hee heeee bende hamileysem şirkette 4 tane hamile olacak
her doktorda böyle heycan olcak günler geçmek bilmicek kal atışlarını duyunca aglıcan ayyy çok heyecanlı kızlar bugun 7 ayım bitti 8 aydan gü alıyorum maşallah darısı herkese inş...
dimi özlemmm darısı inş. senin başına aslı ve seni seve seve bebek isteyen dua listemden alıp hamile dua listeme almaya hazırım gerçi hamilelerinn tek tek ismi saymıyorum ama bebek isteyenlerinki tek tek söylüyorumm allahım kabul etsin iş..
canım bence bu kısmet işi kimisi bu konuda çok şanslı oluyor ben hep düşünürdüm ki benm adetim düzensiz o yüzden kalamıyorum ama aslında alakası yok benm adetim düzenli olsaydı tıkır tıkır yumurtlasaydım da beklemem gerekecekti keza içinizde adeti düzenli olan çok kişi var , bir arkadaşımda çocuk düşünmüyordu korunuyordu ben hamile kalınca gaza geldi korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldı buda bizim sınavımız Rabbime şükürler olsun ki isyancı değiliz.
Kızlar nasılsınız biz aşımızı olduk geldik bunu da atlattık çok şükür son aşıymış zaten
Burcu adaşım duanı okudum Rabbim hayırlı evlat ve hayırlı hamilelik nasip etsin hayırlı zamanda güzel haberini almayı nasip etsin amin
koş özlem koş hastaneye koş yaptır özlem yaptır kan testi yaptırr ayy heycanla bekliyoruzzzz özlem sevin.ten havalara ucup bizi unutmaa
Tabiki liste başısın kuzucugum allahın izni ile özlemde güzel haberler getirsinde bu qrada burcum duanı okudum allah kabul etsin inş.
ben geldiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
kızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
değerim 99.44
eee hadi amaaaaa hamileyim diyoruuuuuummmmmmmmmmm
ben geldiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
kızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Değerim 99.44
Canım benimmmmmmm tebrik ediyorum Rabbim hayırlısıyla kucagina almayı nasip etsin inşallah nede güzel mutlu geliyodu sesin maşallah çok öpüyorum ohhh alışverişimizi de yapicaz :))))
kızlar değerim düşükmü ne
HAYIR YAAA hatırlasan Tümay'ın değeri 94 mü neydi, alakası bile yok, kafanı takacak birşey arama
hatırlamıyorum tümayın değerini öylemiydi,gerçi son hamileliğimde yaptırdığım testten daha iyi o 12,71 di
Ozlem hadi gozun aydin Rabbim tamamina erdirsin benim adet gunumde degerim 69du bak kizim kocaman oldu teyzesi.Ozlem rahat ol canim gecmiste hic kotu bisey yasamamis ilk hamileliginmis giby i rahat ol bu sefer olucak buna inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?