Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlar nasılsınız biz aşımızı olduk geldik bunu da atlattık çok şükür son aşıymış zaten

koş özlem koş hastaneye koş yaptır özlem yaptır kan testi yaptırr ayy heycanla bekliyoruzzzz özlem sevin.ten havalara ucup bizi unutmaa

Burcu adaşım duanı okudum Rabbim hayırlı evlat ve hayırlı hamilelik nasip etsin hayırlı zamanda güzel haberini almayı nasip etsin amin

Ayyy aynısı bize de oldu hani demiştim ya, 10 aylık evli arkadaşlarımız vardı, bizde onları gaza getirdik, kız ilk denemede hamile kaldı, vay arkadaş dedim..ne rahat..biraz da kıskandım yalan değil

her doktorda böyle heycan olcak günler geçmek bilmicek kal atışlarını duyunca aglıcan ayyy çok heyecanlı kızlar bugun 7 ayım bitti 8 aydan gü alıyorum maşallah darısı herkese inş...

nazan dişçiye gittiğin günü hatılıyorummmmmm

demek ki listenin başında ben varım artık

60 günde bir adet olan bir arkadaşım 2.ye hamile!

Kızlar nasılsınız biz aşımızı olduk geldik bunu da atlattık çok şükür son aşıymış zaten

ohh geçmiş olsun canım

Burcu adaşım duanı okudum Rabbim hayırlı evlat ve hayırlı hamilelik nasip etsin hayırlı zamanda güzel haberini almayı nasip etsin amin

Allah razı olsun canım, rabbim sana çok kolay ve sağlıklı bir dpğum nasip etsin inşallah

Tabiki liste başısın kuzucugum allahın izni ile özlemde güzel haberler getirsinde bu qrada burcum duanı okudum allah kabul etsin inş.

ben geldiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm

kızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
değerim 99.44

Tabiki liste başısın kuzucugum allahın izni ile özlemde güzel haberler getirsinde bu qrada burcum duanı okudum allah kabul etsin inş.

ayy çok sağol canım :))), ayrıca Allah razı olsun rabbim sana kolay ve hayırlı bir doğum nasip etsin inşallah

değerim 99.44

eee hadi amaaaaa hamileyim diyoruuuuuummmmmmmmmmm

Canım benimmmmmmm tebrik ediyorum Rabbim hayırlısıyla kucagina almayı nasip etsin inşallah nede güzel mutlu geliyodu sesin maşallah çok öpüyorum ohhh alışverişimizi de yapicaz :))))

Değerim 99.44

:119: :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: Maşallah :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Canım benimmmmmmm tebrik ediyorum Rabbim hayırlısıyla kucagina almayı nasip etsin inşallah nede güzel mutlu geliyodu sesin maşallah çok öpüyorum ohhh alışverişimizi de yapicaz :))))

yapıcaz vallahi çok içten istemişiz bak ikimizde aynı zamanda hamile haberi aldık

Özlemcim çok sevindim tatlım Rabbim kucağına almayıda nasib etsin inşallah ...telden giriyorum takip edemiyorum fazla pc bozuldu çok gıcık yaaaaa...

Ozlem hadi gozun aydin Rabbim tamamina erdirsin benim adet gunumde degerim 69du bak kizim kocaman oldu teyzesi.Ozlem rahat ol canim gecmiste hic kotu bisey yasamamis ilk hamileliginmis gibyi rahat ol bu sefer olucak buna inan

Ozlem hadi gozun aydin Rabbim tamamina erdirsin benim adet gunumde degerim 69du bak kizim kocaman oldu teyzesi.Ozlem rahat ol canim gecmiste hic kotu bisey yasamamis ilk hamileliginmis gibyi rahat ol bu sefer olucak buna inan

hay ağzını öpeyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…