Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tatlım hiç sorun yok şuan kalbini ferah tut,çş eğlenn.özlemim kalbim bir ferah ki..9 ay boyunca sağlıkla sürecek inşallah

inşallah canım , tamam ferah tutacağım kalbimi , canım teşekkür ederim kızlarada bilgi verdiğin için

Özlemcim çok sevindim tatlım Rabbim kucağına almayıda nasib etsin inşallah ...telden giriyorum takip edemiyorum fazla pc bozuldu çok gıcık yaaaaa...

amiin canım rabbim inşallah kucağıma aldığım günleri görmemi nasip eder,çok sağol

Ozlem hadi gozun aydin Rabbim tamamina erdirsin benim adet gunumde degerim 69du bak kizim kocaman oldu teyzesi.Ozlem rahat ol canim gecmiste hic kotu bisey yasamamis ilk hamileliginmis gibyi rahat ol bu sefer olucak buna inan

doğru söylüyorsun canım aslında rahatım ama değer düşük gibi geldi ondan bir an tereddüt ettim,kötü tecrübeler yüzünden

Seninde geçmiş bayramın mübarek olsun canım bak neler neler oldu aslı hamile ben belkiiiiiiii, henüz belli değil akşam belli olacak

inşallah canım amiiiinnnnnn, bende inanıyorum
Sagol cnm benim evet ya oyle olmus aldim haberlerini bu arada tebrik ederim simdi duydum yasemin ve burcu mesaj atmis hamileymissin tebrik ederim cok sevindim kuzum donunda senin de yuzunu guldurdu icimden gulhan ve burcu geciyir sira onlarda insalkah hamile olmayan kalmayacak Rabbim tamamina erdirsin insallah
Allah razı olsun canımm Rabbim kucağıma almayı da nasip eder inşallah...Allah isteyn herkse nasip etsin
Amin cnm cumlemizden olsun Rabbim saglicakla kucagina almayinasip etsin insallah ya olmazlari olduran Rabbim ol dedi
kızlar tetanoz aşısının ilk aşısı kaçıncı haftada yapılıyor ben şuan 20. haftadayım yaptırmam gerekiyor mu?
Cnm 20 hafta ve 25. Haftalar arasi yapiliyir ben ilk asiyi 21. Haftada ikinciyi ise 22. Haftada olmustum

tümaycığım seninde pıhtılaşman vardı iğneyi kullanmaya ne zaman başladın, kestane kebap acele cevap

çok şükür,amiiin canım hamile olmayan kalmasın rabbim hepimize hayırlısı ile bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin,gülhan hamile değilmi zaten canım

Özlemcin önemli olan deger deil deferin düzenli şekilde artması bu bir ikincisi kalp atımı başlamadan ignene başlaman lazım die biliorum ama bukette geç başlamıştı bişe olmamıltı sankim mısır patlattım sizi izliyorum şekerimm

çok şükür,amiiin canım hamile olmayan kalmasın rabbim hepimize hayırlısı ile bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin,gülhan hamile değilmi zaten canım

Tabi ya kalmasın tabi ayağınızı sürtün geriside gelsin kotu haberler bitsin artik ayy cnm ya gulhan nerden cikyi meral demistim neyse duzeltelim

Kizlar nasilsiniz gul aslı nazan altta napiyonuz

Tabi ya kalmasın tabi ayağınızı sürtün geriside gelsin kotu haberler bitsin artik ayy cnm ya gulhan nerden cikyi meral demistim neyse duzeltelim

Kizlar nasilsiniz gul aslı nazan altta napiyonuz

İyiyim canım sen nasılsın gül kokulu kızın nasıl aşından huysuz deildir inş.

Özlemiiimm Burcum mesaj attı hemen koştum ay çok sevindim canım yaa valla çok şükür ne güzel haberler alıyoruz şeytanın bacağını kırdık artık dedim ben ama artık kötü haberlerin sonu geldi diyetimizi ödedik şimdi iyi haberler alma zamanı hasat zamanı ohh beee canımm değerin çok iyi hiç düşük değil merak etme ikiye katlaya katlaya gidecek kese görünecek kalp atışı duyulacak hepsi aırayla sabırsızlanma. Çok tebrik ediyorum canım benim Rabbim nazarlardan korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn :119: :119: :119:

Bugun annem ne giydirmiş acep

Eklentiler

• $20131010_144141.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 65

bugün iğne için doktora gidecektim son anda karar değiştirdim burda devlet hastanesinde bi doktor var yarın ona gideceğim o zaman o iğne yazar bana bende inşallah yarından itibaren başlarım,

sizi çooooooookkkkkkkk seviyorum Allahım sizlere hiç dert göstermesin hep mutlu etsin ben şimdi çıkıyorum annemlere misafir gelmiş bizi çağırıyorlar hepinizi öpüyorum kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum

Eklentiler

• $20131010_200300.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 42
  • $20131010_200117.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 51

kırdık şeytanın bacağını seda önümüz açıldı tek tek dökülüyoruz rabbim inşallah en kısa zamanda sizlerede nasip etsin,kötü haberler geçti bundan sonra güzel haberleri alacağı tek tek bak gör, amiiin canım rabbim nazarlardan korusun,darısı tüm evlat hasreti çekenlere olsun inşallah

Özlem canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin keseyî kalp atışını ve sonunda da kuçağına almayı Rabbim nasip etsîn çok çok mutlu oldum valla canım benım adet günümde değerim 43 dü yani senin değerin süper maşallah ben iğneye ikinci değer artmış mı diye test yaptıktan sonra başladık sen yarın hemen bîr koşu ver doktora

ben geldiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm

kızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
değerim 99.44

özlemmmm bayramdan önce duanı ederken inşallah senin gibi kıvırcık bir kızın olur demiştim ya yine öyle diyorum inşallah kıvırcık bir kızın olur çok ama sevindimmmmmmmmmmmmmmmm, hayırlı olsun sağlıkla kucağına alasın inşallah:124::124::124::124:

kızlar yaaaaa hepiniz burdasınız ben çıkıyorum offffff tamda sırasıydı şimdi misafirin neyse size doyum olmaz ben kaçar

Ozlem canim ben igneye hamile oldugumu ogrendikten bir hafta sonra basladim igneye 5 haftalik falandi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…