- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.601
tatlım hiç sorun yok şuan kalbini ferah tut,çş eğlenn.özlemim kalbim bir ferah ki..9 ay boyunca sağlıkla sürecek inşallah
Özlemcim çok sevindim tatlım Rabbim kucağına almayıda nasib etsin inşallah ...telden giriyorum takip edemiyorum fazla pc bozuldu çok gıcık yaaaaa...
Ozlem hadi gozun aydin Rabbim tamamina erdirsin benim adet gunumde degerim 69du bak kizim kocaman oldu teyzesi.Ozlem rahat ol canim gecmiste hic kotu bisey yasamamis ilk hamileliginmis giby i rahat ol bu sefer olucak buna inan
Sagol cnm benim evet ya oyle olmus aldim haberlerini bu arada tebrik ederim simdi duydum yasemin ve burcu mesaj atmis hamileymissin tebrik ederim cok sevindim kuzum donunda senin de yuzunu guldurdu icimden gulhan ve burcu geciyir sira onlarda insalkah hamile olmayan kalmayacak Rabbim tamamina erdirsin insallahSeninde geçmiş bayramın mübarek olsun canım bak neler neler oldu aslı hamile ben belkiiiiiiii, henüz belli değil akşam belli olacak
inşallah canım amiiiinnnnnn, bende inanıyorum
Amin cnm cumlemizden olsun Rabbim saglicakla kucagina almayinasip etsin insallah ya olmazlari olduran Rabbim ol dediAllah razı olsun canımm Rabbim kucağıma almayı da nasip eder inşallah...Allah isteyn herkse nasip etsin
Cnm 20 hafta ve 25. Haftalar arasi yapiliyir ben ilk asiyi 21. Haftada ikinciyi ise 22. Haftada olmustumkızlar tetanoz aşısının ilk aşısı kaçıncı haftada yapılıyor ben şuan 20. haftadayım yaptırmam gerekiyor mu?
Balım biz sivasa gittik eşimin köyüne, amaaan çok yorulduk ama çok eğlendik, curcuna, bebeler falan çok güzeldi, sonra hoop burdur'a geldik dün, şimdi de okuldayım, sabah inanılmaz bir pzt sendromu yaşadım :))
Sendemi yasadin gulum o genelde ogrencileri etkiler ama neyse atlattin bugunu cok sevindim adina degidiklik olmustur senin icin cnm
Ohhh süper, belki keseleri görürsünüz tatlım, haydi hayırlısı, hem o zamana 6000 e varmış olur çoktan
Sagol cnm benim evet ya oyle olmus aldim haberlerini bu arada tebrik ederim simdi duydum yasemin ve burcu mesaj atmis hamileymissin tebrik ederim cok sevindim kuzum donunda senin de yuzunu guldurdu icimden gulhan ve burcu geciyir sira onlarda insalkah hamile olmayan kalmayacak Rabbim tamamina erdirsin insallah
ben geldiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
kızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
değerim 99.44
Allahhhhh elhandülillah özlem çok şükür allah tamamına erdirsin darısı burcumâaa
çok şükür,amiiin canım hamile olmayan kalmasın rabbim hepimize hayırlısı ile bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin,gülhan hamile değilmi zaten canım
Tabi ya kalmasın tabi ayağınızı sürtün geriside gelsin kotu haberler bitsin artik ayy cnm ya gulhan nerden cikyi meral demistim neyse duzeltelim
Kizlar nasilsiniz gul aslı nazan altta napiyonuz
Özlemcin önemli olan deger deil deferin düzenli şekilde artması bu bir ikincisi kalp atımı başlamadan ignene başlaman lazım die biliorum ama bukette geç başlamıştı bişe olmamıltı sankim mısır patlattım sizi izliyorum şekerimm
Özlemiiimm Burcum mesaj attı hemen koştum ay çok sevindim canım yaa valla çok şükür ne güzel haberler alıyoruz şeytanın bacağını kırdık artık dedim ben ama artık kötü haberlerin sonu geldi diyetimizi ödedik şimdi iyi haberler alma zamanı hasat zamanı ohh beee canımm değerin çok iyi hiç düşük değil merak etme ikiye katlaya katlaya gidecek kese görünecek kalp atışı duyulacak hepsi aırayla sabırsızlanma. Çok tebrik ediyorum canım benim Rabbim nazarlardan korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn:119: :119: :119:
ben geldiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
kızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
değerim 99.44
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?